17438
-
#9061 Megint összemosod a technikai paramétereket az esztétikai élménnyel. Leszarom, hogy szép. C64-en is szép a Last Ninja. Ennek ellenére csúnyán elavult. Na, ugyanez a helyzet a jelenlegi konzolos felhozatallal. Szép, szép, de technikailag nem 2009-es színvonal. Ennyi. -
#9060 Miről beszélsz? A PC-set moddolni kell, mert alacsonyfelbontású, szar textúrákat kapott. Épp, hogy a Gamecube-os textúrákat akarom alátenni! Írtam is alant, csak ugye olvasni nehéz... -
#9059 Resi4 gyönyörű volt GC + SD tévén anno. Ez a textura moddolás a játék megerőszakolása = ocsmány... -
#9058 Én várom a PC-s verziót, mert a DMC4 után bízom benne, hogy ez is kiváló port lesz. Ami a grafikát illeti viszont, engem sem vágott a földhöz. Nem csúnya, messze sem, sőt, szép, de nem olyan kiemelkedő, hogy ájuldozzak miatta. A Killzone 2 meg... egy a százból. Szép és jó kis FPS így ránézésre, de majd ha megjelenik, verjük rá a nyálunk. Ne most még.
Ellenben elkezdeném a Resident Evil 4-et újra PC-n, most már a moddolt textúrákkal, amiket a GC-ről rippeltek. De akárhogy szenvedek, nem működik a textúrák cseréje. Mi lehet a gondom? -
#9057 Kenterbe ver mindent, japó minőség minden téren. Egy játék nem attól lesz szép hogy mindenre 60 shédert húzunk, meg olyanra csinálják hogy semmin sem fut normálisan. Technikailag elegendő ahhoz hogy büntessen, gyönyörú legyen, tökéletesen fusson... a japók sosem arra mentek hogy csilli villi dolgokkal adják el a játékaikat amikben nincs tartalom vagy sok esetben elvan cseszve, ők a minőségre mennek a tökéletességre, bár aki ezeket nem látja az nem fogja megérteni mert nem lát tovább a parasztvakításnál, de talán majd 1szer megtapasztalja. -
#9056 Hjah, hát mihez képest. Karaktermodellek, főleg a játékosmodell, meg a fegyverek általában szépek, de a többi... Pl az a forgócsövű... Vagy a totál sík terep a pixeles textúrájával... Persze, meg lehet csinálni pofásra, de technikailag a 3-4 évvel ezelőtti szintet hozza, kb mint a Source. -
#9055 Lópoly? összepisilnéd magad ha látnád a Resi 5öt egy 40colos kijelzőn, mert tű éles és hires és meg se röccen. -
#9054 Hjah, jól látni a konzolok korlátait már... Lowpoly modellek, lowres textúrák... Azért a lehetőségekhez képest szép! :P -
#9053 Jakuzának egy kis csokor
Resi 5
valójában ez csak egy másodperces robbanáskor kivett kép, amúgy így néz ki
Klizzone 2 büntetés -
Ry0K3N #9052 Ezt félreértetted, olvasd el még 1x mit írt. -
#9051 Erre a képre is ráférne egy kis anizo. :) -
#9050 Mindenki csak fikázza? Hmm, én pont nem ezt hallottam, hanem azt, hogy mindenütt 90%+-os értékeléseket kapott és hogy tízmillióan tolják... -
#9049 Az lehet :)
Egyszerűen nem értem mi a jó abban, hogy ezt mindenki csak fikázza.
Mai napig úgy vagyok vele, hogy az alatt az idő alatt, amit eltöltöttem vele kellemes szórakozást nyújtott. Az hogy a végefelé számomra kicsit uncsivá vált és már nem mennék vissza az egy dolog, de ettől még nem szarozom le a játékot most se.
Lényegében az a magas, hogy valaki egyszer szerette vagy akar fanatizmusig jutott egy játékkal(lehet ez a WoW is), akkor miért jó utána mindezt leszarozni?
Istencsászár: ha pár hónapig bírtad te is a WoW ot az is jóval több mint, amit a GTA4el töltöttél el pedig te még nem is egy ócska átíratott kaptál :) -
Cat 02 #9048 Hát ez tényleg Fail :D -
#9047 háát aki ilyet vesz az megérdemli... -
#9046 A legnagyobb vagyis egyetlen fatális tévedésem volt szoftwervásárlás terén, elvakított a WoWizmus, de pár hónap után sikeresen félretoltam azóta ott eszi a por a polcon, ha leáldozik a konzoloknak akkor lehet elvőszem majd 1szer:DDDD
-
#9045 :DDDDDDDD
-
METESTO #9044 Akkor te egy igazi igazi vagyDD -
#9043 Blur nincs :) Legalabbis amikor én játszottam vele akkor még nem volt.
Pusztán csak érdekelt, hogy Te is a divatból WoW –ot fikázók táborába tartozol e anélkül, hogy komolyabb fogalmad lenne a játékról, de ezek szerint igen :) Gyorsan meg is jegyzem, hogy nagyon komoly fogalmam nekem sincs a játékról, mert kb fél évet játszottam vele max. -
#9042 Maxra tolt blurral ilyen, de ki a rák játszik úgy?:D -
#9041 Blur-t kilehet kapcsolni a TDU-ban. -
Micsu #9040 konzolról nem lehet olyan éles képet kimenteni mint amilyen valójában?
valami linket mert én erről sem hallottam -
#9039 Ok,OK akkor a google a hibas :D -
#9038 pár hónap mikor megjelent, miért? van már benne blur?:D -
#9037 Akkor viszont engem komolyan érdekelne a válaszod a #9027 re -
#9036 "Esetleg nezd meg a Crysist, hogy kell kineznie mozgas kozben a fegyvernek."
Én nagyon jól tudom, és azt is hogy mennyi blour van rajta, de neked fogalmad sincs az általad felsoroltakról, de akkor itt be is lehet fejezni, hiszen ilyen-olyan képeket bármiből tud bárki szerezni 1 sec alatt a googléból. -
#9035 Ja sorry de az eldolo fa is jobb kozepen mozog, meg is latszik milyen egy takony ott a kep. :D -
#9034 Miert neked rossza a szemed ? De most tenyleg, ha meg azt sem veszed eszre, hogy kivehetetklen az egesz fegyver es mival csak ott mozog ebben a helyzetben a textura, jelenleg csak ott latszodik a motion blur effect.
Egy randa homaly az egesz. Esetleg nezd meg a Crysist, hogy kell kineznie mozgas kozben a fegyvernek. -
#9033 Szóval akkor ez is ilyen?
-.- -
#9032 Ajánlom hogy nézegesd a gametrailersz oldalt a videó teszteket, ha már ezeknek a játéknak a 90%át sosem láttad és sosem játszottal vele, bár annyira korlátolt vagy hogy ez is meghaladja a képességeidet. -
#9031 Teljesen mindegy konzolról sose fogsz olyan éles képeket kimenteni mint amilyen valójában, vagy mint ha pécéről tennéd, ez van... természtesen nem igy néz ki hanem éles. -
#9030 Nem hat, sot en editaltam ra a blurt te joasszony. :D
Istenem. Gyere meg valami allokeppel, ahol nem jelentkezik a motion blur vagy kapcsold ki, akkor tenyleg nem lathato :D -
#9029 Ne sűllyedj már le az ő szintjére, nem áll jól.
TDU, ilyen valójában? ugye hogy nem... bármiről lehet ilyen képeket találni, bármiról, max az szopja be és hiszi el aki sosem látta, sosem jétszott vele... persze ahogy a BUrnoutban ugy a TDUban is van elmosódás, sőt a Burnoutban több hiszen a sebességérzethez kell is, de nem ilyen mértékben is nem igy, főleg nem látod igy ha játszol vele...
-
Micsu #9028 ne haragudj de neked ez a kép éles? lehet nincs agyonblúrozva de élestől is messze van -
#9027 Mostmár megkérdezem, ha már annyit emlegetted :)
Mennyi ideig WoW oztál? -
#9026 Mondom ezektol nekem csolatasom van :D
Fokuszalt kozep kepelesseg mint amikor az AvP-ben az idegenekkel latasmodot valtottal :D
Igaz a tablakat mar alig tudod elolvasni, sot szerintem egyaltalan nem, de szerintem Istencsaszar fizet egy csokit ha a jobb oldali utjelzo tablat eltudod olvasni. :D -
#9025 Diretk csinálod hogy ennyire korlátolt vagy? sose játszottál vele, ennyiből is látszik.
-
Micsu #9024 hát ha veszek konzolt az box lesz mert a ps3 exc címek nem nekem valók, de idén biztos nem veszek -
#9023 Ugyan.... Hol látsz Te itt blúrt? Vak vagy? -
#9022 Mit is vartunk volna toled Burnout Paradise :
Hogy jol lassa mindenki a blur fossagot amin te nem veszed meg eszre sem.