A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak egy pletyka a sok közül, van ezzel éppen ellentétes is. Fölösleges tényként kezelni, ha tényleg a Box lesz végül a szûk keresztmetszet, az sem garantálja, hogy a másik két platformra izmosabb verzió jön.
Mellesleg a BD két komoly hátrányt is jelent a PS3 számára: lassabb, mint a Box DVD-olvasója, ezért kell néhány játéknál kötelezõ install (BD nélkül vajon lenne HDD nélküli modell?); alaposan megdrágította a konzolt (viszont a formátumháborúban a Sony segítségére volt).
"nem kell csodát várni, hiszen eddig is egyngébb volt a hardwerben mint az X, ez 3 év mulva sem fog változni... "
Ööö... ez nem így van.
A VGA gyengébb, fõleg ami a memóriát illeti. A CPU hiába erõsebb, ha ez a szûk keresztmetszet. (Lehet Core Duo CPU-m, de ha egy GeForce 440 MX SE (64 M😎 van hozzá, nem megyek vele sokra - fõleg ha az elõbbihez nem találok AGP-s alaplapot sem...) Idõvel többet kihozhatnak az architektúrából, de ez nehezebb és költségesebb a fejlesztõk számára, "normális" VGA nélkül nem fogja a Boxot hosszú évek múlva sem porba döngölni, márpedig sokan erre számítottak.
Japán nem számít, mert "más". Na ne röhögtess...
Japán nagyon fontos piac, de valóban más. Más a kultúra, jobban elüt az ízlésük, hozzáállásuk a többi releváns piacétól, melyek Észak-Amerikát, Nyugat-Európát foglalják magukban. Náluk az ismertebb jRPG-ket tényleg tömeghisztéria övezi, míg nyugaton az ottani helyzethez képest rétegjátéknak mondhatóak.
Ez visszaköszön az eladási adatokban is, nagyon erõs náluk a prevgen, harmatos a currentgen, illetve a handheld már jóval a nyugati trendet megelõzve élretört. A Box már többször megelõzte Japánban a PS3-at egy-egy japó játék megjelenésekor.
.ótahdnom kensegelselef ezsér ómoynlút diasálózsázzoH <#smile>#smile>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
# # # # #
# # # # ## #
# # ##### # ##
# # # # #
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Erre szokták mondani, hogy így 1-nél többször nem jó végigjátszani. Én semmit nem szoktam 2x végigvinni, ezzel szemben a cod 4 némelyik pályáját többször megcsináltam, és még így is tetszik. 😊
Multi -ban nekem mások lennének az igényem, CoD 5 topikjában leírtam (ugrás ki, emberek lelassítása egy kicsit, kill kijelzés kivétele, perkek teljesen átgondolása és külön kombinációs aktiválása, stb.). A véleményem mindenesetre az, hogy a motor alkalmas lenne egy fantasztikusan jó csapat alapu multira, amiben inkább ésszel kell menni, csak ilyen módosítások kellenének, meg kicsivel nagyobb, összetettebb pályák.
Gaming is believing.
EA Trying Survivial Horror With Dead Space = Event Horizon + Alien + The Thing
de nem D3😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Amit én szépnek találok, az a Warhead-nek a motorja (a sima Crysis-é nálam nem futott szépen, legalábbis nem találtam szépnek), vagy Call of Juarez (chrome engine), de nekem nincs problémám a Source enginnel sem (bár HL2-t nem szerettem - nem grafika miatt, a Dark Messiah nem rossz szvsz!).
A kedvenc nálam továbbra is a Call of Duty -k motorja. Hogy szinte minden féle helyszínt olyan látványosan, hangulatosan meg tud jeleníteni (hajó, csatatér, iroda, és még rengeteg hely). Egyszerûen lenyûgözött, és nem kellett grafikával sem bütyködni, 1 beállításon végig szépen futott.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem akartam nagyon foglalkozni vele mert nem tûnt nagy eresztésnek, de meglepõen erõs pontokat kapott mindenhol, szóval rossz játék nem lehet.
Edge számok
LittleBigPlanet - 10
Fable II - 9
Far Cry 2 - 8
Dead Space - 8
Rock Band 2 - 9
Midnight Club: Los Angeles - 7
Motorstorm: Pacific Rift - 7
Lego Batman - 4
Fracture - 4
Saints Row 2 - 5
Wipeout HD - 8
Baja : Edge of Control - 5
Mega Man 9 - 6
Captain Rainbow - 7
Flower, Sun and Rain - 4
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood -6
Disgaea 3 - 8
Tales of Vesperia - 8
Legendary - 4
World of Goo - 8
Trackmania DS - 8
Line Rider 2 - 5
Gaming is believing.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mit mondjak? más háborús FPS nem jön ki csak a COD5... multiztam vele az elmúlt napokban, de ugyan az mint a 4, ugyan az a motor... Far Cry 2 viszont kellemes meglepi lehet, majd megátjuk élõbe... egy Dead Space vagy mást meg kár ehhez mérni mivel más stílus.
Úgy látszik, ezért vezet az m$... Vakoknak is csinál konzolt. Mert hogy nem látta, max felolvasta a gép a grafikát neki, az tuti. Valószínû eggyel kevesebb blúrt mondott, mint ami tetszik neki....
http://www.freetvmaci.info/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
BIA3 ronda? Hát... mondj egy szép játékot, de olyat, ami már megjelent. 😊
Gaming is believing.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eloallitasi koltsege ? 50-ed resze ?
Persze hogy jobban fogy. A Wii-t pedig mar kitargyaltuk.
Amugy hirtelen magukba roskadtak a japok ? Eddig imadtak a Sony Ps2-jet, de a Ps3 mar nem kell nekik ? Vajon mi lehet az oka? Ideje lenne a sok konzolbubusnak elgondolkozni ezen.
miben szebb? egy fostömlõ grafban, igénytelen
Ööö... ez nem így van.
Gaming is believing.
Pont annyi jó FPS van, hogy nekem elég.
BiA-n csodálkozom, hogy nem tetszik. Kinézete, (PC-n szebb)))) játékmenete szuper, és pont nem igazán az a mész'oszt lõsz típus. Bár eddig csak kipróbáltam, mert leköt a Sacred2.
http://www.freetvmaci.info/
Hanem a Sony a nyomi es az uzletpolitikaja halalos csapast mert a sajat szorakoztatoipari uzletagara.
Nos nezzuk az adatokat szaraz tenyek de tenyek.
Elso evben kiadott jatekok
Ps1: ~120db
Ps2: ~200db
Ps3 ~60db

No comment. <#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.