A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gaming is believing.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Itt megtalálhatod a szükséges fájlokat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Azzal brutál volt a Német versenypálya.
http://www.freetvmaci.info/
Gaming is believing.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PS3 BD(2x)=72 Mb/s
Xbox 360 DVD(12x)=126.60 Mb/s
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gaming is believing.
Project Gotham Racing 4
A PGR4 az a játék ami visszahozza az NFS elsõ részei feelingét. Nincs tunning!, egy deka sem, csak gyönyörû kocsik, "oldtimer", sima utcai, utcai luxus, utcai sport, versenypályára alkalmas spor és persze pályán használatos sport illetve prototipusok, nomeg bónusznak ott vannak a motorok, amik félelmetesek annyira eltaálák benne... szitál alattad, tudsz rajta trükközni nem tudom mi a neve ennek azt hiszem freestyle😊. Jelenleg a legszebb autós játék még mindig... és ahogy írtam ez árkéd játék, de a fizika úgy lett megalkotva hogy az autók autóként viselkednek, nincs irreális féktáv, kigyorsítás, kanyarvétel, drift is nehéz, de ha összejön akkor egy nagy élmény😊 ( páran emiatt pártoltak el a PGR4tõl, hiszen a PGR3 egy ízig vérig árkéd autós játék volt )
És a kedvencem a hangok, valami brutálisak, teljesen élethûek, a hang cucc szétszakad amikor mondjuk egy GSX-R1000el elkezdem csapatni😊 vagy bármelyik autóval.
Forza jó kis gém, csak unalmas pályák tömkelege, meg unalmas karrier, olyan nyers... mint egy pécés szim, de fun, fõleg multiba lehet csapatni, de én eladtam pár hónap után... késztetést meg nem érzek rá azóta sem, ha autókázni van kedvem akkor megyek pár kört a PGR4el😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Gaming is believing.
NCore-n már vannak fennt elég nagy méretü adatok, csak 2 példa:
Indiana.Jones.and.the.Kingdom.of.the.Crystal... 39.45 GB, 93 letöltés
Fantastic.Four.Rise.of.the.Silver.Surfer.200... 38.04 GB, 17 letöltés
Nézd meg, hogyan növekszik a sávszél. Annó, mikor a Far-Cry kijött, egy napom ment el a leszedésére, ha jól rémlik. Most egy komplett DVD kb 3 óra alatt lent van, egy DVD9 is max 5-6 óra.
Azt pedig szánalmasnak tartom, hogy rengetegen kérdezgetik, minden újabb játéknál, hogy hogyan lehet 2 felé bontani a lemezt.... Vagy warezol az ember, vagy nem. Ezeknek az ára, (mármint a BR lemezeké) úgyis csökkenni fog. Ha már sajnálom megvenni, legalább arra a kib... lemezre költsek!
Szóval azért van egy szint, ami alá elég ciki menni.
Nagyjából ismertek, tudjátok, hogy a warezt bizonyos feltételek esetén védem, de ez (sajnos?) nem igazán lesz visszatartó erõ. Majd jönnek Vér Istvánkák, és kérdezgetik, hogyan lehet ötfelé szedni a lemezt....
Ami a sok autót illeti, valahogy úgy vagyok vele, mint a FIFA-ban a sok csapattal. Elveszem köztük. Nemrég volt szerencsém a '09-et tesztelni és hiába jó a játék, egy idõ után azt sem tudom, merre nézzek a sok lehetõség miatt. A GT2-ben is megvolt ez, sõt, most is megvan a TDU-ban. Egyszerûen nincs elég idõm rá, hogy mindent kipróbáljak, megszerezzek, stb. Ettõl félek kicsit a GT5 esetében is.
Hogy mi áll közel a szimulációkhoz, relatív. Szvsz a GT2 elég jól brillírozott e téren, a Forzát pedig még nem játszottam, de a hallottak alapján egy szinten vannak. Arra lennék kíváncsi majd, hogy a 3. részben ráerõsítenek-e erre az oldalra. Mostanában ugyanis nagy a divatja a "ha akarom szim, ha akarom arcade" játékoknak.
Gaming is believing.
Én bízom a japókba, tengernyi idejük van és remélem meghallották a játékosok kiáltásait és egy jó autós játékot kapunk majd...
Gaming is believing.
Ha azonban blu-ray, akkor a warez csökkenése is várható. Érdekes pl. megfigyelni, hogy a DVD5-nél nagyobb játékokat mennyivel kevesebb alkalommal írják ki. Max ha van hely, akkor töltik le, mert még azt a 600 Ft-ot is sajnálják egy DVD9-es lemezért. Ha pedig egy játék már 25 giga lesz, sem letölteni, sem kiírni nem fogja senki (leszedni annyit fájlcserélõkrõl kész agyhalál, hacsak nincs valakinek accja valami meghívós oldalra - de az ugye jóval ritkább, mint a Mininova vagy a Pirate Bay).
Gaming is believing.
God of War III? Hah... Sose értettem, mit esznek rajta. Nekem mindig egy Prince klónnak tûnt, pucérkodással vegyítve. Biztos jó játék, de nem értem, miért olyan komoly húzónév. Akkor már inkább a Killzone 2. Az elsõ nekem tetszett, ha lenne PS3-mam, tuti beszerezném a folytatást.
Gaming is believing.
A következõ generációban majd lesz egy ócsó, gyors blúréj mind a két konzolba... meg feltehetõleg pécén is egyre jobban elfog terjedni, bár a DVDnek még sokáig lesz létjogosultága szvsz...
hát ez egy csöppet nem helytálló. Az optikai lemezek 1x olvasási sebességét, mindig az eredetileg lejátszandó média maximum sávszélességének igényével határozzák meg.
pl a cd-t audiora készítették, így ott az 1x 153kbyte/sec (~1,5mbit/sec),
dvd-t videora így ott 11 mbit, a bd-t meg a mai kódolásokra és hd videokra készítették, így ott az 1x-es az 36 mbit/sec.
Viszont az 100%-osan igaz, hogy a ps3 videochipje gyengébb... és nem is csak memóriában. Számítási teljesítményben és képességekben sokkal jobb az xbox gpu-ja. Ps3-ba csak egy gf 7900 került, aminek semmi különleges képessége nincs, ugyan az mint egy pc-s gpu. Ellenben az x-é elég jövõbe mutató, sok tartalék van benne. Pl a tesszaláció használatával iszonyatos teljesítményt (vagyis optimális mûködést) lehet elszabadítani.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ebben a generációban már nem lesz nagy változás... a PS3 nem tud az Xbox árával versenyezni, sõt szolgáltatásokban sincsenek egy szinten ( ok fizetõs lájvba bele lehet kötni ). A fejlesztõk döntöttek már, a múlt generáció nagy Sony nevei immáron multik és kijönnek 360ra vagy csak 360ra... ( Resident Evil 5, DMC4, Final Fantasy, Tekken, Soul Calibur, Dragon Ball Z: Burst Limit, Ace Combat ( csak 360... ) hirtelen ennyi ugrott be... ) mostanában azt is rebesgetik hogy az MGS4 megjelnik 360ra, de a fejlesztõk már azon spekulálnak hogy a következõ MGS vagy más játékuk már 360ra is jön.
ugye a JRPGk ( Blue Dragon, Tales of Vesperia, Square Enix játékok ( Project Sylpheed, Infinite Undiscovery, Star Ocean: The Last Hope ) ( FF és Last Remnant kivételével az összes 360 exluzív ) akkor a jelenlegi legjobb nextgen jrpgrõl nem is beszélve ami az MS Game Studio égisze alat jött ki ( Lost Odyssey ), egyedül az Eternal Sonata látogat el PS3ra 1 év 360 exluzivitás után.
Ez a generáció ilyen... ez nem fog már változni, vagy netán 2009 a ps3 éve?😊 1-2 nagyot még azért tud a Sony durrantani pl GT5 ( 2010... ), God of War III ( jó isten tudja h mikor... ), Heavy Rain ( mikor? ), Uncharted 2 talán 2009ben, bár ez egy rettentõ igényes és jó játék, annyira nem húzónév.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
És mily meglepõ, az amcsi statisztikákban a box, a japó statisztikákban a PS3 vezet.
Ehhez nem kell hamisítani. Ha egy pártszékházban készített felmérés alapján 100%-osan nyer vlaaki, az a megkérdezettek körének a sajátossága, nem csalást feltételez (mert ha jól vettem ki, manipulációra célzol, legalább is szoktak hasonló meglátásaid lenni.)
Mellesleg senkinek nem kedveznek egyértelmûen ezek a statisztikák, a PS3 messze az elvárások alatt szerepel Japánban, és mostanában a Box is elveri. A PSP-nek is sokáig tartott lendületet szereznie, de sok elemzõ még a Wii japán nyitásától is többet várt. Az Egyesült Államokban pedig idén verte egy ideig a Boxot a PS3, részben az elõbbi készlethiánya miatt.
Azt érdemes nézni, ami van, és a helyén kezelni. Jó lenne ha lennének megbízhatóbb, áttekinthetõbb adataink (Európából), de mit várunk, ha - különösen a PC-s eladások - hétpecsétes titoknak számítanak.
Ami itt megy, ott nem biztos, ami ott, az nem biztos, hogy itt is. Ezért ezek a kalapból elõhúzott "végsõ" érvnek szánt eladási statisztikák egy kalap kutyakikit nem érnek. Talán az összesítettek, ... Talán!
De tudod, azt hiszem, Churchil mondta, hogy csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam. És mily meglepõ, az amcsi statisztikákban a box, a japó statisztikákban a PS3 vezet. Úgyhogy szerintem ez a téma úgy ahogy áll...
És ezek mikor kerülnek a felszinre? nagyon tetszik neked a PS3, sok sok búlshitet olvashattál róla hogy ilyen CELL olyan CELL meg minden egyéb, de az a helyzet hogy mióta kijött ezekbõl semmi sincs... a VGA gyenge pont benne, a CELL kb semmire sem jó, semmi olyan töbletet nem láttunk eddig ami a CELLnek köszönhetõ ( hacsak nem a DIRT 2* gyorsabb fizikája <#zavart2>#zavart2> ).
A fejlesztõk a 360bol többet kitudnak hozni, mint PS3ból... ez nehezn fog megváltozni a jövõben vagyis a következõ 3 évben... elcseszett konstrukció, nem az lett belõle aminek kellett volna, és az Xhez ennek semmi köze, mert mindenki ugy várta a PS3at mint a megváltót, a Sony ugy is állította be... ha igaz lett volna akkor a fejlesztõket megtartja a Sony, az Xet a porba alázta volna stb...
A legjobb példa erre még most is az hogy JRPGK x360ra jönnek, nem pedig PS3ra.
Nem pletyka, bejelentés volt.
Aztán cáfolták. De ha elõkeresed a nem létezõ hivatlaos bejelentést, hiszek neked.
A PS3 nagyon sok elrejtett erõforrással bír. Olvass utána!
Lehet fejlõdni, ahogy mindnen konzolból többet hoznak ki idõvel, d ecsodát túlzás várni a fizikai korlátok miatt. Majd elválik, maradjunk annyiban, hogy eltérõ helyeken olvastunk utána.
A japcsik meg lehet, hogy jrpg fanok, de attól még erõs, hogy ne vegyük komolyan õket.
Nem ezt írtam, hanem arra céloztam, hogy a világtrendtõk õk távolabb állnak, ezt érdemes figyelembe venni.
Vagy vonjunk le abból is az egész világra tanulságot, hogy ott a PC, mint a játékplatform tényleg haldoklik, mert konzolorientált a japán játékostársadalom? Csak értékén kell kezelni, ennyi. (Igen, ez is fölösleges tudálékos mondat volt, de ha leállnék személyeskedni, az még csak nem is zavarna....)
Halo 2 attól,h kijött pc-re nem biztos,h a 3 is kijön. Nem volt akkora siker PC-s piacon abból a játékból, ami only Vistás😊(imádtam az elsõ részt, de az only Vistával sok ember kihagyta inkább a 2-t)
stratégiát 1,2 kivételtõl eltekintve utálom, és azok is csak PC-re jönnek, a jó egyedi környezetes, jól kitalált játékok meg konzol. Hát persze, nekünk csak a rétegjátékok kellenek PC-seknek.
Nem pletyka, bejelentés volt.
A PS3 nagyon sok elrejtett erõforrással bír. Olvass utána!
A japcsik meg lehet, hogy jrpg fanok, de attól még erõs, hogy ne vegyük komolyan õket.
Gaming is believing.