A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Deus Ex sem jön be, mint FPS-RPG?
[Jakuza]
Ez van en inkabb maradok a hagyomanyos cRPG-knel, foleg azoknal amik D&D alapuak. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bucser
Akkor te a Mount and Blade-et sem szeretnéd😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Hat az Oblivion kozelebb all a harcban a jatekmodja miatt az FPShez, mint az RPG-hez, csak annyi a kulonbseg hogy nem "shooter", ha csak nem ijasz vagy, hanem slasher az egerrangatasos hulyesege miatt .😊
Ennyi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
Ahogy az Oblivion sem FPS... ennyi...

Gaming is believing.

[Jakuza]
NwN mint Hack&Slash ? Na ne. 😄 Az nem Diablo.
Sose volt az es sosem lesz az.

Chocho
BG még oké, na de a NWN? Inkább hack 'n slash mint RPG, nem?

Gaming is believing.

[Jakuza]
Neverwinter,BG, es hasonlo kaliberu RPG-ket.

Balumann
Azt hogy lehet nem szeretni <#szomoru1> Mármint az egérrángatásos célzást.

Chocho
Hmmm... akkor mit szeretsz?

Gaming is believing.

[Jakuza]
Obliviont is pont emiatt utalom 😄
Franc se akar egerrangatassal vagdalkozni.

Chocho
Bloodlines haláli volt! Kár a sok bug miatt. 😞

Gaming is believing.

wedge31
Vagy a Bloodlines ,én is hc rpg-és vagyok de ezek totál bejönek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Chocho
Azért ezt sem kell ilyen radikálisan felfogni. Ott van pl. az Oblivion. Akció is van benne dögivel, de azért RPG a javából. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Hmmm... Meggyõzõ... kíváncsi vagyok! Sajnos a boxom lehet, hogy - megint - késik, de idõvel úgyis kipróbálom majd.

Gaming is believing.

Istencsászár
Ez a 2. részének az értékelése😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Hat eppen ezert nem tetszett. 😄
Utalom az akcio-rpg oszvereket. Nem FPS-ezni akarok egy RPG-vel az az igazsag.

Chocho
Nem is RPG volt, hanem inkább félsandbox-akció. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Jó, elhiszem és tudom. Mi több, mondom, jó játék volt, tetszett. DE akkor is csalódtam benne. Ennyi. Ezt nem tudod felülbírálni adatokkal.

Gaming is believing.

wedge31
Én is husz éve rpg-zek de a fablét imádtam alig várom már pc-re.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[Jakuza]
Nekem mint old RPG fannak kozel sem volt meggyozo a Fable.
Erdekes volt kezdetben de egyre unalmasabba valt es egy ido mulva mar nem is erdekelt.
Raadasul ez eleg koran bekovetkezett.

Istencsászár
Official Xbox Magazine 12/1/2008 9.5 out of 10 95.0%
VideoGamer 10/20/2008 9 out of 10 90.0%
Eurogamer 10/20/2008 10 out of 10 100.0%
Computer & Video Games UK 10/20/2008 9.2 out of 10 92.0%
Planet Xbox 360 10/20/2008 9.5 out of 10 95.0%
Edge Magazine UK 12/1/2008 9 out of 10 90.0%

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chocho
Abban a játékban nem az a lényeg, hogy kopottas-e vagy sem. Szerintem ess neki, nem rossz az a 8. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Fable egy nekem is tetszett, de csalódtam benne azok után, amiket Mellényúl bácsi ígérgetett. Tudtam, hogy boxon sem igaz a fele sem a sok ígéretnek, de... valahogy akkor is többet vártam tõle.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Igaz amit ir, Lucasarts mar ezer eve nem csinalt jo jatekot es amit nyilatkozott a 4000$-os PCrol az egy hulyeseg.

én 7et toltam meg a 8at, a 8at tuti végig

egyébként nem egy egyszerû rpg volt az biztos

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dronkZero
Na elviszem a topicot megint egy kicsit nosztalgia felé... 😛

Sorozatok... Én úgy vagyok vele, hogy ha megtetszek egy játék, és az már az x. rész, akkor érdekelni kezdenek az elõzõ részek. Ez egy FPSnél, egyéb akciójátéknál nem olyan nagy gond, azokon hamar túl lehet esni.

Egy RPGnél, jRPGnél pláne már egész más a helyzet.

Kettõt említenék, Final Fantasy, és Wizardry.
Final Fantasyra egy idõben rákattantam, de ott rá kellett jönnöm, hogy azért annyi idõm nincs, amennyit ez igényelne, másrészt annyira nem is az én világom. Miután egy VII és egy VII megette egy nyaram, inkább feladtam.

Wizardryval kicsit máshogy jártam. 1-5-öt rögtön skippeltem, CGA grafika azért már egy kicsit túlzás. Viszont a 6-7-8 egy trilógiát alkot, és a partit tovább lehet vinni egyik részbõl a másikra. Nekiálltam a 6nál, végigjátszottam, a félisten partimat átvittem a 7-be. Ott egy idõ után megakadtam, félretettem a játékot. Aztán elégett a vinyóm, és elvesztek a mentéseim.
Azt hiszem, többet nem állok neki... 😞 Pedig igazából a 8-as érdekelt volna. Amikor belekezdtem a projektbe, akkor a 8 még új volt... Most már igencsak kopottas...

Szóval asszem olyan nagyon nem szeretem a túl hosszúra nyúló soozatokat...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Igen, jól olvastad, és helyesen le is írtad, gz 😉 (ha csak nem copypaste volt)

Egyébként mindenki mást szeret, nekem Fable 1 nagyon bejött, jó kis mesevilág, el lehet vele funolni, nem olyan komoly mint a Mass Effect / Witcher, és mégis isteni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem tudom ezt nem olvastam

de ha így lesz akkor császárunk nem csóválhatja majd elégedetlenül a fejét

Nem arról szólt a fáma, hogy a különbözõ fejezetek önálló egységet fognak képezni, és nem fognak olyan szinten összefüggeni, mint az elsõ részben?
nem kell fannak lenni ahhoz hogy ha végigjátszol egy játékot akkor értsd hogy mirõl volt benne szó 😊

Kb úgy lehet a Dio 3 most mint még anno az SC 2 mikor hivatalosan bemutatták. Na azt a napot nem felejtem el 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istencsászár
Sose mondtam h élek halok az SCért.

eddig mindig azt hangoztattad hogy story story story, minden játékot fikázol hogy gyenge a storyja stb, akkor gondolom ebbõl is sokat értenél meg ha csak a protos kampányt nyomnád végig, neked ez is csak egy rossz techdemo maradna

én úgy tudom hogy a terran kampányban lehet mind3om fajjal játszani

Istencsászár
Talán mert amig a többiek játszanak vele, nekem várnom kell a "kedvenc" vagyis az egyetlen fajra akivel hajlandó vagyok SCt játszani, magyarul kapom a pofánszarást.

azért 90 pálya csak jobb mint 30

mint mindig, az elõzõ rész is akció játéknak jó volt, rpg szót véletlenül se mondanám rá

"SC2 az epizódikus tartalommal nálam elvágta magát, de a Zerg részt megveszem, amikor majd kijön"

miért is?

ha tényleg jó gém lesz akkor kapunk 3 kibaszott jó kampányt, a hl2nél is jó lenne az epizódos téma ha nem 2évente jelennének meg

Chocho
Ez nálam is kiverte a biztosítékot. Elhiszem, hogy üzletileg siker lesz, na de akkor is... Ez egy RTS, nem Half-Life és nem is Sam & Max... A Bettle.net pedig nem a Steam.

Gaming is believing.

Istencsászár
Nem a Zerget hanem a Protosst, kb ennyire vagyok képbe😄

Istencsászár
Várható volt, még elég kezdetleges stádiumba van, nomeg lényegében 1-2 helyszínt mutogattak, a többi még ennyire vagy sehogy sincs kész... hájp megvolt, most már dolgozhatnak rajta😊

SC2 az epizódikus tartalommal nálam elvágta magát, de a Zerg részt megveszem, amikor majd kijön<#zavart2>

Chocho
Én ezért nem vagyok elkeseredve annyira. Amit láttam belõle, az alapján még nagyon nem lett volna nagy durranás. Készüljön csak, jó munkához idõ kell. 😊

Gaming is believing.

Na szép még 2 évig nem lesz Dio3, az SC2 meg már lassan jöhetne már.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
Fable 2???? <#levele>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
Mi lesz abban olyan jó? Szerintem mellényúl apónak megint csak a szája volt nagy...

Gaming is believing.

Te szemít.

Istencsászár
Ja, holnap<#finom>

Baze, ez a Fable 2 nagyon must have lesZ :S