17438
-
#9581 Nekem sem fagyott le soha. Ja, hogy nekem PC-s van? Hát igen császár, úgy látszik, a fagyás a konzolosok privilégiuma.
Mellesleg ha már Fallout 3, érdekes dolgot olvastam az 576-ban a minap. Azt írták, hogy a kiszállított négymillió példányból csak kettő fogyott el. WTF? Pár hónapja mindenütt arról cikkeztek, hogy 5 millió darabot vittek el a játékból egy hónap alatt. Még én is idelinkeltem a hírt. Most akkor ki hazudik? -
#9580 "Jobb unreal motor játékokban nincs popup pl Bio és GoW sőt az fps is tökéletes..."
Annyiban ez nem igaz, hogy az Unreal Engine 3.0 borzasztóan nehéz motor. Igazán csak a teremtői tudnak bánni vele. -
Cat 02 #9579 Hát, http://whatpulse.org/
lényegében be lehet állítani h számolja melyik bill-t hánszor nyomod le, hányszor kattintja, ezt feltölti netre és kb ez egy verseny :)
http://whatpulse.org/stats/countries/ mo 17. :) -
Ry0K3N #9578 torrent-search:"keylogger" -
#9577 „Fallout 3 fagyós szar bugos, ird be gogléba sír minndenki” – Tekintve, hogy most fogod kölcsönkérni ez az állítás igen komoly tapasztalatokon nyugszik.
Tojok én rá, hogy mit ír a sok idióta, nekem(kb100óra) többszöri „végigjátszás” alatt 1x nem fagyott le. Mellékesen 2ismerősöm, akik játszottak vele szintén nem panaszkodtak rá, de még itt az SG fórumon se ez jön le általánosságban.
Egetverő bugokkal se találkoztam az átlagosnál nagyobb számban. Sikerült beakadnom az eszeveszett ugrálás közben de kb ennyi jut eszembe. -
#9576 Mondani? Semmit. Egyébként, tényleg akkor vált feleslegessé, mikor kiadták. (na jó, számomra...)
Kérdés. Kellene billentyű-leütés naplózó, vagy a képernyőről automatikusan, (bizonyos időközönként) felvételt készítő progi. Nagyon kellene, kis segítségnek örülnék. Szoftverbázist néztem, semmi. Google meg nem a barátom, mert nem mond semmit. Sürgős volna. -
#9575 Jobb unreal motor játékokban nincs popup pl Bio és GoW sőt az fps is tökéletes... mass szép de annyira nem hogy ez gondot okozna az Xnek, hiszen mégiscsak egy unreal motorról van szó, aminek a határait már láthattuk és azt is hogy szinte tökéletes sebeséggel fut hogy ha jól össze van rakva és gyönyörű, pécére volt még fél évük ami alatt kapták az anyázást és iparkodtak megoldani a bakit.
Lassan eljutsz oda h a konzol vége ott kezdőtött amikor megszületett... most mondom h a Mass Effect 2 biztosan szebb lesz é feltehetőleg nem lesz benne popup és nem lesz olyan mocsok a frém sem, akkor mit fogsz rá mondani? -.- -
#9574 "Mass Efect elcseszett ahogy van mindenki tudja, hányinger, nem a konzol hibája hanem az isten bioweré, HDD installal lehet h jobb valamivel."
Na ez az, amivel nagyon nem tudok egyetérteni! Ugyanis PC-n tökéletes. Pedig arra NEHEZEBB portolni. Nemde? Hiszen a konzol fix hardver, míg a PC.... Szerintem, ott a konzol vége, és ennyi a történet. se több, se kevesebb. Bioware amúgy sem a szar játékokról híres.... -
#9573 "Mass Efect elcseszett ahogy van mindenki tudja, hányinger, nem a konzol hibája hanem az isten bioweré, HDD installal lehet h jobb valamivel."
De PC-n bármi szaggatás, fagyás van, patch kell meg ilyesmi, az már a PC hibája mi? :P Vagy ezen már túljutottatok? :-8 -
#9572 Grafikai hibák, popup nekem sincs a gta4ben. Csak nem értem mire ilyen nagy a gépigénye, nem egy szép játék, se AA, paintel fújt árnyékok. Persze a többi gtahoz képest így is szép de végeredményben annyit mondhatok rá hogy ocsmány :( -
Micsu #9571 mondjuk lehet hogy kifagyott neki párszor de nagyon megvan elégedve a játékkal, nekem is bejött, kipróbálni mindenképp érdemes, akinek meg bejön ez a postnukleáris világ annak meg kötelező -
#9570 Szerencsére annyira nem vészes... nem bugos, nem fagy, nincsenek benne grafikai hibák, csak popup, amit a mai napig nem értek h miért, meg néha alacsony fps, amúgy hibátlan lenne. -
#9569 Fallout 3 fagyós szar bugos, ird be gogléba sír minndenki... jövőhéten elkérem ismerőstől megnézni egy picit közelebről, bár nem érdekel túlzottan, de átha valami megfog benne, remélem ezeket megoldották már. -
#9568 Akkor ezekszerint kaptatok egy olyan Mass Effectet mint mi GTA4et. -
Micsu #9567 nem warez
lehet hogy az ő gépén a hűtés vagy valami szarabb, nemtom, de ő mondta ezeket a dolgokat nem magam találtam ki -
#9566 Mass Efect elcseszett ahogy van mindenki tudja, hányinger, nem a konzol hibája hanem az isten bioweré, HDD installal lehet h jobb valamivel.
GTA4 nem fagyós, nekem nem volt vele probléma és az ismerőseimnek sem...
Fallout 3 nemtudom milyen, de 360, ps3 és akkor a pécé verzió is fagyós bugos... peccsel elvileg javították vagy fogják.
Warez a gépe? bár tök mindegy, ez nem jellemő, ha igen akkor a játék a szar, nekem 2szer fagyott lassan 2 év alatt, elég jó stat nemde? és bárkit megkérdezel nekik sem több vagy ennyi sem. -
Micsu #9565 ma havernál voltam x360 tulaj
azért ott se olyan rózsás a helyzet ahogy itt előadják a fanok, csak pár órát voltam nála de sok mindent tapasztaltam
mass effekt: hát popup az van bőven, még a karakter menübe se lép egyből be a gép mint pcn hanem kb 1-2mpvel később, sztem geci idegesítő hogy megnyomja az ember a gombot osz várni kell, ez van az inventorynál is stb
gta4: nála jobb volt valamivel a frame mint nekem 8800on de mondta hogy ha már nagyon nagy a rendőr üldözöttsége és tolja neki padlón akkor szokott belassulni, mondta hogy ha bemegy egy alagútba néha elszokott villogni a kép, már fagyott is neki
fallout 3: 2 napja tolja a gémet, indításkor patch letöltése (pár hónapja még az anyámat szidták hogy ez mekkora igénytelenség, patch fujj), szépen elfut neki a gém, a tvjén fakóbb kép volt sztem mint a monitoromon, mondta hogy 3x már fagyott neki, meg textúrahibákkal + csíkozódással is találkozott már
úgy látszik ha valaki nem konzolfanboy mint egyesek akkor azért nyíltan beszélnek a problémákról mert azért akadnak, igényesség rlz -
#9564 Mindent 360as kontrollernek ismer fel és minden cuccal forog a kamera. Én már megnyomtam az uninstall gombot, annyira felbaszott a helikopteres küldi :D -
#9563 Szerencsés vagy. Tréfát félretéve. Nedves törölközőbe tekerést próbáltad? Ha nem kap friss levegőt, csak leolvad a gpu...
GTA4. G25 van a gépembe kötve, nem húzom ki, ugyanis normális játékhoz nem kell. GTA4 felismeri; Xbox-360 kontrollerként. (kissé egyoldalú gondolkodás.) Ugrál a boxos, és a PC-s irányítóikonok megjelenítése közt. Warez ugyan, de én még ennyit sem vagyok hajlandó megtenni a dologért, akkora csalódás.
Ha ennyire töketlen barmok, hogy a G25-öt, 360-as kontrollerként ismeri fel, akkor én erre mit lépjek? Leszarom a játékot, és kész. Annyira nem nagy szám, hogy ezért szerencsétlenkedjek, rángassam ki-be az asztalt... Majd egyszer, egy "rendes" Patch után. (Hahaha) -
#9562 Teljesítmény zéró természtesen, csak pl a dvd olvasó halkabb lenne, bár most már semmit nem számít mert kussol, csak 8 percig pörög, amíg felrakok egy új játékot, akkor a proci és a gpu kisebb csíkszélességű, kevesebb áramfelvétel, kevesebb hőtermelés meg 1-2 alaplapi variálás plusz lenne rajta hdmi, de valszeg maradnék a vganál, meg mivel a pécém hdmin van dugdosná a halál:)
Én már mindent próbáltam h 3 ledes legyen, mint játékos, ment a gép 12 órát, úgy hogy pörgött a lemez ez konkrétan a Mass Effectnél volt,meg ilyenek, de semmi, le se fagy, nem is lesz 3 ledes, nem lesz semi baja... kifogtam egy jót. -
#9561 GTA4et, kiiktatva a korlátot HIGHon játszottam, 30as látótávval. Húzd ki a kormányt és nem fog forogni a kamera. -
#9560 Ugyan, csak poénból írtam a konzolos részt, de...
Most néztem; GTA4 KB közepes beállításokkal megy, (közepes, magas, 30, 30, 30, 1280x1024) röccentelenül, csak a patch "óta" forog a kamera. (gratula R*) Crysis MINDEN very high! igaz, csak 1024x768. (kb 40 FPS, időnként leesik 22-25 köré, ha hirtelen forgolódok, de harcnál nem) Tehát, jó kis kari ez.
Azért ekkora különbség nincs a kettő közt, mármint a boxok közt... (Bár a mikrós megoldást kipróbálhatod, hátha... DD) Ja igen, és nem 1, nem is 2 hét. 2 óra alatt megvolt. Ha kivárom a szabályos 1-2 hetet, (szervíz bevizsgálja, forgalmazóhoz küldi, az is bevizsgálja) jobbat is kaphattam volna, de minek? Annyival úgysem jobb...
Most örülök. Bár érdekes, mert a Physix ugyanúgy megfogja a mirror's Edge-ben, bár nem annyira, mint a régin, de érezhetően. Talán, ha majd nem leszek lusta drivert frissíteni... -
#9559 "Irigyellek... ja nem is:D"
Dehogynem! X) -
#9558 Viccelsz? Beviszem a PS3-at és kapok bele még hét Cellt. :D -
#9557 Irigyellek... ja nem is:D
Ha netán meghalna az első szériás boxom, amire már fél éve erőteljesen várok, de ez sose fog:)), akkor kapok egy új gépet a legújabb változatból... ehhez ki se kell tennem a lában a házból, csak egy telefon és 1 max 2 hét. -
Cat 02 #9556 Visszaviszel egy ps2-t és kapsz ps3-at ? :D -
#9555 Hogy mersz ilyet állítani, hitetlen??? -
Cat 02 #9554 Hát, konzolnál kicsi az esélye h "erősebbet" kapsz vissza :D -
#9553 Közben megjött a gépem, (ezért jó, ha haver a boltos) Sajnos, csak 512-es lett a 9800Gt, de annyi baj legyen. (vagy ez, vagy a két bevizsgálás, ami 2 hét) és a memória már nem fért bele. De annyi baj legyen. Így is egy jóval erősebb gépet kaptam vissza... Szóval, tönkrement ugyan a gép, de jól jártam. Most megnézem a GTA4-et, és a Crysis-t. (Gta-nál nem bízok jelentős javulásban... de a Crysis talán "eldöcög" sunchaft effektel is immár...) -
#9552 Asszem, ha egy nagyon rövid időre (másodpercre) beteszed a cuccot a mikróba, az hatásos. De én nem próbálnám ki. -
#9551 Bajban vaok... Tegnap a videókarim berosált. Ma szervíz...
Mondjuk, szerencse a dologban, hogy így ingyen lecserélem, egy 9800GTX-re a 8800GTS-em. Még a táp, és a memóriacsere is belefér az árba. Másodszor esik meg velem, hogy elromlik a gép, és egy jobbat kapok vissza. Apropó! Nem tud valaki egy módszert, amivel alaplapot, procit lehet tönkretenni? (garancia maradjon életben, természetesen!)
Csinálja utánam ezt egy konzolos, ha tudja... -
#9550 Ááá, a legjobb a GoW2 PC-s portjáról szóló cáfolat volt. A warez a hibás. Na persze... -
#9549 nincs jelenleg olyan konzolport a gta4 szar portján kívül, amit szinte ne maxon futna a középkategóriás pc-men, még akkor is, amikor a portot "enhanced" grafikával csinálják meg...úgyhogy a force unleashed-es duma nagyon gáz volt. egyszerűen nem lehet meghaladni a konzolok hardvereinek határait, ez van. -
#9548 Jah most mar mas kerdes, mint ahogy rengeteg konzolos kiado hozzaallasa szerin azert nem adjak ki a portot, mert PC-n nem megvalosithato, mikozben PC-n fejlesztik a jatekot es a PC-re erdekes modon par kiado megtudja azt oldani, hogy lenyegesen jobb minosegu munkat adjanak ki mint a konzolon mar megjelent kiadas. -
#9547 Na az viszont vicc volt, mikor azért nem adták ki PC-re, mert "nem bírná el"... Ugyan már. Mai napig röhögök. Csak annyi a mázli, hogy végül a játék nem szerepelt olyan jól, mint várták tőle. -
#9546 Más kérdés, hogy ma miért állnak így hozzá. Szvsz teszek rá. Végigtoltam egyszer jó szarul, azóta nem foglalkozom a GTA4-gyel. Majd egyszer, ha lesz rendes gépem. :) -
#9545 Nemhinném, akkor nézzük meg a Force Unleashedet. -
#9544 Tevedes.
Elottem mar Dante is leirta ugyanezt, es en is igy latom.
Tehat nem en emlitettem meg eloszor.
2. Jo nagy marhasagokat mondtal es amikor feltettek ez ugyben pont egy olyan kerdest, amire az indokaid alapjan nem tudsz megvalaszolni, jossz ezzel a haritsuk at masra a hulyeseget maszlaggal.
De most magyarazd mar meg ha nem egyoldalu a platformok megitelese, akkor miert panaszkodik a GTA4 kiadoja, hogy a PC-n nem akarjak venni a szarjukat es emiatt nem jon a bevetel, akkor amikor a jatekosok felvetik, hogy ok bezzeg ilyen tre munkat nem vesznek meg addig, amig nem jon ki javitas, a reakcio az, hogy ok nem adnak ki semmilyen patchet, mert a jatekuk ugy jo ahogy van. LOL -
#9543 A MC is használja az Euphoria engine-t a RAGE mellé? -
#9542 Jó az a motor. Midnight Club tű éles, és fix 30 fps, GTAnál más okok vannak h olyan lett amilyen.