17438
  • Jakuza001
    :DDDDDDD

Vajon mit szolnak ahhoz ahol ki van irva Free-to-Play. :D
    De ha nincs kiirva akkor is. :D Ezert kell nekik is kiirni, foleg x360-n. :DDDD
  • dronkZero
    Tetris
  • Totti5
    Pl?
  • dronkZero
    Kauzál dolgokkal én csak azt tartom viccesnek, hogy ott is az a helyzet, hogy konzolon olyanokért fizetnek, ami PC-n ingyenes flashjáték kategória.
  • Ry0K3N
    őszintén szólva nagyon remélem igazad van csak az a helyzet hogy causal gamingbe több a pénz és most azon van a MS is hogy ezt lefejje a kiadókkal egyetemben a tényleges gamerek meg háttérbe szorulnak mert kevesen vannak.
  • gazgoblin
    "Kinect Cooking with Master Chief"

:DDDD

Viccet félretéve annyi multiplatformot tolnak ki a nagy kiadók (EA, UBI, Activision) hogy esélytelen hogy csak a kózuálszemét lesz a top10

inkább valami ilyesmi lesz:

Gears of war
    COD
    LA noire
    NFS
    Batman
    Mass effect
    Deus ex
    +sport izék (NFL, NBA, FIFA)
    +becsúszik azért valami kinect gagyi is
  • Jakuza001
    HAHAHA.

Az a lista azert odaut. :D
  • kissssss
    "Kinect Cooking with Master Chief"

• Ry0K3N
    2. X360 Kinect Adventures! ójeeee, ugye?

1 év múlva így fog kinézni

Kinect Sports
    Kinect Fit
    Kinect Party
    Kinect Dance
    Kinect Cooking with Master Chief
    éljen az éjdzsdí konzol kihasználása
  • Totti5
    Nintendo Wii 2010

Wii Sports - 12.19 millió (75.6 millió )
    Wii Sports Resort - 10.21 millió (26.35 millió )
    New Super Mario Bros. Wii - 6.58 millió (21.28 millió )
    Super Mario Galaxy 2 - 6.15 millió (6.15 millió )
    Wii Fit Plus - 5.09 millió (17.74 millió )
    Wii Party - 5.07 millió (5.07 millió )
    Donkey Kong Country Returns - 4.21 millió (4.21 millió )
    Mario Kart Wii - 3.95 millió (26.50 millió )
    Super Mario All-Stars Limited Edition - 1.95 millió (1.95 millió )
    Kirby's Epic Yarn - 1.38 millió (1.38 millió )

Csak az értelmi fogyatékosoknak nem tiszta a dolog.
  • Jakuza001
    Biztos felreolvastad es nem ugy van. :D
    Talan elkellene menned egy olyan kiadot keresni, ahol kevesbe adnak el Wii-re, mondjuk csak a PS3-ra.

KEress mondjukvalamilyen csak PS3-al foglalkozo belsos fejlesztoceget es akkor tuti megtudod magyarazni, hogy a PS3 van az elso 5 helyen az o listajukon.
  • Totti5
    04 | 02 | WII | Just Dance 2
    06 | 03 | WII | Wii Fit Plus
    17 | 15 | WII | Wii Party
    19 | 17 | WII | Wii Sports Resort

Ó igen igen!
  • Ry0K3N
    Aszongya hogy top 10 eladott játék a héten, ebből 5 wii. Legtöbbet eladott hardver a héten a wii. Szerintem a wii nagyon is mindegyik édzsdí konzol előtt van még töretlenül.
  • Jakuza001
    Hat igen a minosegi munka atka :DDDD
    Azert megneznem ha egy olyan csapat csinalta volna, ami elotte az elso resszel sikert tudhat maganak, de amerikai, akkor vajon megtudtak volna e egyezni.

Valoszinusitem akkor igen. Ranez valaki az enginevel keszitett footagere es egybol latja, hogy megelozte a korat, emlekezzunk csak ra milyen kinezetu jatekok voltak 2005-ben.

Ez pedig meg mai napig megallna a helyet.
  • dronkZero
    Van ez így néha sajnos.
    Az a nemrég bemutatott videó a törölt játékról, ahol valami nyúlánk néma élien csajszit kellett volna pesztrálni, az is jópofa volt.
  • Jakuza001
    Dronk ehhez mit szolsz ?

Ilyeneket bezzeg nem szponzoral a nagy EA. A magyar csapatok nem is versenyezhetnek a kulfoldiekkel, meg akkor sem ha elotte is minosegi munkat adtak ki a kezukbol.
    Ilyenek helyett lesznek inkabb a kozepes szintu konzol gagyik

A datum pedig 2005 eleje, csak hat ugye nem lett belole semmi mivel a nagy cegeknek nem kellett.
  • dronkZero
    Szépen a kis kezecskéddel a billentyűket nyomkodva írd körül, ha másképp nem megy.

Egyébként szerintem nincs három típus, csak a real-time és a pre- renderelt videó. Az meg, ha a pre-renderelt videó a játék engine-jével van, az csak minőségbeli kérdés, nem külön típus.
  • Jakuza001
    StarDock Roadmap

http://www.elementalgame.com/journals
  • Totti5
    Köpni nyelni nem tudsz rá mi? így jön ide, pont ezért.
  • Totti5
    Ha már okoska tanfolyam van akkor a te meglátásod szerint szeparáld el azt a 3 fajta videó típust jelzésekkel, ami neked megfelelőnek tünik és amibe nem kötsz bele teljesen feleslegesen.
  • Jakuza001
    Meg mindig jobb az ilyen kotekedes, mint a szandekos provokacio, amit o muvel. :D

Azt hiszem innentol ignoralom is, aztan jol el lesz egyedul a provokacioival. :D
  • dronkZero
    Tökmindegy, hogy mi rendereli és milyen minőségű. Ha renderelt, akkor az CG. Nem élőszereplős film, nem kézzel rajzolt rajzfilm, hanem számítógéppel generált. Ennyi.

Igen, kötekedés. De jogos.
  • Jakuza001
    Eleve hgy jon ide ez a tablazat ? Az is CG rendered ? :D
  • Totti5
    Az meg hogy a világ legnagyobb kiadója mind a két konzolra külön külön is jobb számokkal bír, mint a PC, azt még te sem magyarázod ki.
  • Totti5
    Hát persze. A Wii miért nincs egyik HD konzol előtt sem? mert az EA leszarja ahogy mindenki? igen.
  • Jakuza001
    Ez kb ugyanannyit bizonyit, azaz semmit.

• Totti5
  • Totti5
    Elég látványos az eltérés egy pl Pixar minőségű vagy afeletti CG videó és egy enginnel rendelerelt videó közt. Amúgy kötekedés.
  • Jakuza001
    :D
  • dronkZero
    "Pre-rendered" a kifejezés, amit keresel. Ugyanis elég vicces így, hogy a realtime, saját enginnel készített videó szerinted nem Computer Generated... :P
  • Totti5
    Szerintem CG videókból egyre kevesebb van. FPS, TPS, akció, rpg, autós manapság már megoldja az enginnel vagy real tájm, vagy max előre renderelt videóval. MMO, RTS 1-1 RPG ahol még megszokott a látványos CG készítése vagy bevezető intronak, utána már enginnel nyomják az átvezetőket álltalában.
  • Chocho
    Azért egy Blizz-féle videó még ma is szemet gyönyörködtető. :)
  • Jakuza001
    Gondolom valami intro lehet.
    Amugy meg mar ugyis szinte az osszes jatek atvezeto videoja is ilyen. :D
    Mar nem is latok kulonbseget koztuk. legyen PCs konzolos vagy FPS ill MMO.
  • dronkZero
    Ja, ebből láttam gameplay videót, amiből gyorsan el is döntöttem, hogy kár a sávszélért...

De most akkor a lenti videó az valami szar intró, nem ingame, nem? Az meg nem mindegy, hogy néz ki?
  • Jakuza001
    Nekem nincs.

• Chocho
    StarCraft II feelingem van...
  • Jakuza001
    Micsoda pocsek kivitelezes mar megint. :D

• Chocho
    A GTA 4 nem a tömegek könyörgése miatt jött ki PC-re. Ilyen szerintem még nem nagyon volt, ahhoz, hogy egy kiadó belevágjon a portolásba, több kell pár ezer potenciális vásárló sírásánál.
  • shaddam
    GTA4?Ja az fosport.Az RDR és az LA.Noire port miatt is láttam sírni embereket ebben a topikban.
  • dronkZero
    Inkább úgy néz ki a dolog, hogy:
    Kiadó nyomatja a bullshitet -> fanboy maszturbál -> ugyanez még háromszor, megjelenésig -> megjelenik PCre is, vissza az elejére.