17438
-
#16750 "Hagyjad belinkeltem nekik nem flashes Free full gameket is aztan tatogtak, mint a partra vetett hal."
Ja hogy ezeket nekünk linkelgeted? azt hittem a saját szórakoztatásodra.
Lotr online annyira ingyenes, hogy egy csalogató trial agyon korlátozva.
A többiről meg azt sem írtad hogy honnan szarták, na nem mintha ezeknek bármi köze lenne arról amiről szó volt ( Steam/PNS/XBLA ).
-
#16749 "Szolj a forummotornak, hogy ne kicsinyitse le, akkor eredeti meretben fogja megjeleniteni,
értem én hogy fórummotor
"ami amugy 1024 × 576 px. :D"
pont ez a gondom, pécén szerintem már kutya nem játszik ilyen felbontáson ami egy 2-3méterről nézett tévén kb még elmegy
ezért lenne jobb egy nagy kép: mutatná hogy "de fasza!!!" vagy látnám tisztán hogy nem egy bullshot van összenyomva
ha olyan méretben látom ahogy játszani fogok vele, meg lehet hogy kiderül hogyha valami nem is olyan szép és televan homálytextúrákkal stb. -
#16748 Hagyjad belinkeltem nekik nem flashes Free full gameket is aztan tatogtak, mint a partra vetett hal.
Vajon a hozzaszolasomban ez nem volt jogos ?
"Szegeny multiplayarek is buntetve vannak, hogy jatszhatnak egymassal, raadasul ingyen. :DDD
Sot az avatarjaikert es zaszloikert se kell fizetniuk a Live szolgaltatas kereten belul.
Ellenben olyanra csinaljak amilyenre akarjak. Szerintem ez tok szemetseg. Meg hogy ingyen. :D"
Dehogynem, kopni,nyelni nem tud ilyenkor semelyik sem, mert ezek az ervek ellen egyszeruen nem tudnak mit mondani.
Persze aki orul annak hogy lehuzzak es ezt meg is akarja magyarazni, azzal felesleges is szoba allni, azert ignoralom oket. Aztan majd elhancuroznak magukkal, amig meg nem unjak.
Javaslom tedd te is azt es akkor sepen kikopik innen a par provokativ konzolos. -
#16747 -
#16746 OK akkor az egy BF2 nem pedig egy modositott es atirt valtozat
http://www.tomshardware.com/news/PC-Game-Battlefield-Play4Free-Battlefield-Heroes-FPS-james-salt,11591.html
"As the name indicates, the game will offer the free-to-play model while combining most of the popular maps found in Battlefield 2 with the classes and weapons of Battlefield: Bad Company 2."
Varj akkor ez nem csak BF2 hanem BF Bad Company 2 is. :DDDDD -
#16745 Oh, bocs. Tényleg. Őszintén szólva téged nem nagyon olvaslak, mióta kiderült, hogy a kérdésed is hazugság (lásd Fallout)...
Úgyhogy most bocsánatot kérek, hogy egy kalap alá vettelek Tottival. -
#16744 "Erre nem cáfolat az, hogy van olyan játék, ami nem ingyenes flashjáték kategória."
Kb 100 játékot soroltunk fel kapsából, ráadásul amelyek nagyon sikeresek azok mind olyan alkotások is. Te jöttél ezzel a tetrisz baromsággal. Ahol van 400 játék ott akad hulladék, lehúzós is. Tetris pont nem az, mert van annál sokkal rosszabb is... biztos volt aki megvette, ami engem nem érdekel, de jó lenne ha felfognád hogy a játékok nagy részét olyanok teszik ki amiket említettünk. Erre várjuk a választ hogy pécén ezeket hol kapod meg ingyen, mert a fless játék oldalon biztosan nem. Az azért ingyenes mert olyan is, ami nem jelenti azt hogy rossz, mert vannak szórakoztató alkotások is, de egy teljesen más világ. -
#16743 Akkor most leszel olyan kedves idézni hol cáfoltam hogy nincs ilyen köztük
Amúgy se erre reagáltam hanem arra hogy szerintd "mind szar" -
#16742 Ok.PC ex=instant magasztalás értem én.Ettől függetlenül én játszottam vele had legyen már egy kis rálátásom. -
#16741 Annyiból pontos a megállapításod, hogy tényleg idióták vagytok.
De főleg azért, mert még mindig nem fogtátok fel, amit mondok.
"konzolon olyanokért fizetnek, ami PC-n ingyenes flashjáték kategória."
Erre nem cáfolat az, hogy van olyan játék, ami nem ingyenes flashjáték kategória.
Ha ezt meg akarjátok cáfolni, akkor azt esetleg egy olyan statisztikával lehet, ahol azt látni, hogy a boxos Tetrisből nulla darab fogyott. (Nem fog menni)
Szal akkor ennek fényében nekifuthattok még egyszer, ha gondoljátok. De egyszerűbb belátni, hogy tényleg így van. -
#16740 Szolj a forummotornak, hogy ne kicsinyitse le, akkor eredeti meretben fogja megjeleniteni, ami amugy 1024 × 576 px. :D -
#16739 ne kétszer told be hanem kétszerekkorába :P -
#16738 Szegeny multiplayarek is buntetve vannak, hogy jatszhatnak egymassal, raadasul ingyen. :DDD
Sot az avatarjaikert es zaszloikert se kell fizetniuk a Live szolgaltatas kereten belul.
Ellenben olyanra csinaljak amilyenre akarjak. Szerintem ez tok szemetseg. Meg hogy ingyen. :D
-
#16737 "az itt található harmincezer játék nem elég"
ha valami jó, akkor az jó
egy játékosnak elég lehet a jóból?
a te hsz-ed meg nem bizonyít semmit csak azt hogy fingodsincs...az alapján persze hogy idióták vagyunk!
"hülyék ezek a rómaiak" effekt vanik?
-
#16736 Tudod PCn csak erre futja. :D -
-
#16734 Hát igen, már ne is haragudj, hogy képzeled, hogy ilyen szar minőségű, konzolos felbontású képekkel traktálsz minket?! :DDDD :P -
#16733 Miert kicsi a kep ? :D Vajon mibol lehet ?
-
#16732 Jól értem, hogy akkor ti most azt bizonygatjátok, hogy ti abba a kategóriába tartoztok, akiknek "az itt található harmincezer játék nem elég, és még totál idióta is"?
No nem baj, csak kérdezem. Mert embert nem láttam még ilyen vehemensen érvelni amellett, hogy ő hülye... -
#16731 Kiabranditalak, de ez nem bf2. Attol nem lesz bf2 mert vannak benne a palyai is.
Es igen az egy ingyenesen jatszhato BF. Es nem, ki kell abranditsalak, nem jatszhato PS3-n. -
#16730 miezagame és miért béleygméret a kép? -
#16729 Ahhhh
-
#16728 Kiábrándítalak, de ez egy bf2.Igen játszottam a bétával és korábbi bf játékokkal pc,ps3-on. -
#16727 Battlefield Play4Free
-
#16726 Csaj egyet szeretnek megkerdezni, dronk vajon Pong! kinect lesz nekunk iden PC-re ? Vagy bele kell torodnunk, hogy nekunk marad a kurzoros megvalositas vagy dosbox ? -
#16725 Teljes megsemmisítésnek meg itt van mi várható ezekre a szarokra 2011ben ( amit ingyen is meg kapsz a pécén... )
XBLA 2011 – mit várhatunk? -
#16724 Allitolag ezek a jatekok is eltuntek teljesen a piacrol.
U.I.: A kiadas utani aprobb gyermeteg hibakat mar kijavitottak es jol ellehet szorakozni vele, annak ellenere, hogy igazabol nem egy hu de nagy akciojatek, hanem egy epitos/kereskedos strategia, -
#16723 A semmin lovagolsz ( jó mesterded volt Jakuza ).
Halvány lila foglamad sincs mit jelent az árkéd, letölthető játékok fogalma. Mutatom:
Tavalyi top:
Dead Rising 2: Case Zero (Blue Castle Games/Capcom) – 689,000 példány
Trials HD (RedLynx, LTD) – 553,000 példány
LIMBO (Playdead) – 527,000 példány
Castle Crashers (The Behemoth) – 415,000 példány
Toy Soldiers (Signal Studios) – 383,000 példány
Family Game Night [több játék összesített eredménye (Hasbro)] – 294,000 példány
Monday Night Combat (Uber Entertainment) – 293,000 példány
Perfect Dark (Rare) – 279,000 példány
Battlefield 1943 (EA Dice) – 268,000 példány
Deadliest Warrior: The Game (Pipeworks Software) – 210,000 példány
Pl ilyenekkel játszoK:
Monkey Island: SE
Worms HD
Shadow Complex
Lara Croft: GoL
Earthworm Jim HD
Defense Grid
Contra
Hydrophobia
Peggle
MicroBot
Winterbottom
Magyarázd már meg ezeknek mi köze van az ingyenes flessjátékokhoz ( jöhetnek rá az ingyenes alternatívák )? legalább próbálnál nem teljesen faszságokat mondani, és minimálisan tiszba lenni a dolgokkal, persze ha csak az számít hogy mennyire tudsz vissza ugatni hülyeséget, akkor hagyom a francba, mert a sötétségnek kár bármit is mondani, nem lesz abból világosság. -
#16722 "mikor mind szar."
általánosítás rulez!
kérdés hogy ez valóban a te véleményed és hiszel is benne , vagy valaki pézt ad neked hogy ilyeneket állíts?
járok eleget kongregate-re és van elég psn-es gamém hogy különbséget tudjak tenni (ezt te is elmondhatod vagy csak álltalánosítani tudsz?)
mindenesetre érdekelne* ingyenes és jobb/ilyen színvonalú game mint pl:
comet crash
shatter
siren
quest for booty
flow
flower
journey
stardust hd
trine
wipeout
zen pinball
braid
echochrome
pixeljunk játékok
ezek metacrticen is megállják a helyüket, grafikájuk meg olyan amit nem sok flash gaméban fogsz látni (de persze nem olyan mint egy 60$-os AAA cím)
és persze nem állítom hogy nincs mocsok is, de hogy "mind szar" az kissé erős
*tényleg érdekel, nem gond ha látjuk is az alternatívát nem csak leszarozzuk azt amiről fingunksincs
-
#16721 Milyen jo is az az opcio nekunk, amikor "mi" donthetjuk el, hogy fizetunk e az item shopert vagy az egyedi tartalomert egy Play for Free gamesben.
Mennyivel jobb, mint amikor eldonti helyettunk valaki, hogy az ingyenes szarert is fizessunk, kivetel nelkul.
No, de ezt is meglehet magyarazni. -
#16720 Az, hogy te nem érted, az nem azt jelenti, hogy nincs értelme.
Maszatolhatsz, hogy így egyedi, meg úgy komolyabb, de az attól még tény marad, hogy az ingyenesen játszható játékokat is veszitek kőkemény valutáért. Innentől kezdve nem tudom, mit kapálózol, meg nem tudom, mi a faszt számít, hogy melyik játék a legnépszerűbb a szarok közül, mikor mind szar. -
#16719 -
#16718 http://www.lotro.com/free.php -
#16717 Akkor dontsd el surgosen, hogy mit veszel egy telefont es egy PSP-t vagy egy androidos telefont ? :D -
#16716 Az állításodnak nem volt semmi értelme. Megnéztem mi a top rated játék ezen az ingyenes fless oldalon. Ez ugye csak egy joke? ez messze nem egy szint pl a fizetős árkéd játékokkal ( ahol nyilván van pár kiemelhető hulladék is ). -
#16715 Sőt ájfonon is
de inkább nyissunk egy "kózuál játékoknak leáldozott" topikot
amíg van pénz a HC gamékban IS, addig nem fognak leállni azokkal, és a teknót is az húzza előre
kózuál szarokból meg lassan újat már nem fogunk látni, csak bőrlehúzásokat meg zavarosban halászást (DJ hero, kinect) -
#16714 Ezzel nem cáfolod az állításomat. -
#16713 XBLA, PSN egy zárt piactér akár csak a Steam, ahol pénzért cserébe vásárolhatsz játékokat. A sok 100 cím közt akadnak hulladékok is, de rengeteg rettentő igényes és egyedi cucc van, amit TE SEHOL A BÜDÖS ÉLETBE nem kapsz meg ingyen. Tetrist kapsz, na bumm.... akinek az kell tolja pécé ingyen. -
#16712 http://www.kongregate.com/
Ha az itt található harmincezer játék nem elég, és még totál idióta is vagy, akkor persze fizethetsz is érte. -
#16711 Szerencse hogy pécén ezek ingyen vannak.