17438
  • Ry0K3N
    Nagyon aranyos kár hogy egy ilyen eset nem volt :D
  • Chocho
    Ez nagyon szar...
  • shaddam
  • dronkZero
    De.
    Aszittem az "első résszel" kapcsolatban kezeled tényként, hogy az nem jön.
  • Ry0K3N
    Mert az nem agyatlan monoton konzolbutítottjátékmenetzúzdalessz? :D
  • dronkZero
    Totti a 2. részről beszélt, feltételes módban. Ez jön PCre is.
  • Ry0K3N
    A gameplay videókat elnézve nagyon fogom sajnálni hidd el hogy nem lessz port, mert mint zero mondja agyatlan monoton zúzda az egész.
  • RYO21
    MOVE PC-re
  • dronkZero
    Nem fércmunka, csak nem volt rá igény. Túl lassú, túl pöcsölős a játékmenet, látványilag meg minimál.
  • Jakuza001
    Upsz RTS-t akartam irni.
  • Jakuza001
    Nem veletlenul jegyeztem meg az elmes megvalositast. :D
    A fercmunka nalam ebbe nem fer bele.

En a hagyomanyost WH-t jobban szeretem, de hat izlesek es pofonok.
    Eppen ezert volt nagy cucc a szememben a SoTHR aztan a Dark Omen.

Most meg igazan jo TPS sincs beloluk es kezd ide is beszivarogni a akcio orientalt jatekforma, ami engem iszonyat zavar.Ezeket a jatekokat nem kellene ennyire elkonzolositani, mert elvesztik ezzel a lenyeguket.
  • dronkZero
    Nemtom, de nekem a WHFB egy darab Dark Omen-ben ki is merült. Az nagyon tetszett, de aztán azóta valahogy annyira sem érdekel, hogy csekkoljam. 40k jobb.

Táblásjáték konverzió volt már, be is fuccsolt szépen. Final Liberation. Jó ronda, de állítólag majdnem 1:1 táblásjáték port. Az azért elég vicces, hogy fel van készítve a játék a kiegekre, a menükben ott vannak az eldar, chaos, stb gombok, csak nincs mögöttük tartalom, a játékban csak SM vs ork van, igaz azok szinte teljes arzenállal, titánokkal bezárólag. Sajnos a játék nagyon egyszerű (és randa), az AI nulla kihívást jelen...
  • Jakuza001
    Pedig en hogy orulnek egy igazi tablasjatek konverzionak valami elmes megvalositassal.

De johet az origibol is valami hasonlo, mint anno a Shadow Of The Horned Rat volt.
    Sajnos nekem az uj az nem jott be mint a regi.
  • Totti5
    "A második részhez a tőke megteremtése a ti dolgotok, hajrá, csak serényen!"

Annak már pécés portja sem lesz, ha így álltok hozzá.
  • gazgoblin
    " Egy SP végigjátszás, egy coop ha megy warezzal."
    "A második részhez a tőke megteremtése a ti dolgotok, hajrá, csak serényen!"

ejj...
  • Jakuza001
    Ami miatt szamomra a PC az elsodleges jatekplatform az az ilyen dolgok.

http://www.moddb.com/mods/kingdoms-collide/downloads/kingdoms-collide-beta-client-10

A rajongok eloveszik pl a HL2-t es olyan modot krealnak vele, hogy a jatekosok csak kamillaznak.
    Egy jatekot kb 147 fele modon, kinezettel es uj jatekelmenyekkel lehet vegigjatszani.

Nalam pedig a valtozatossag az fontos tenyezo, mert megemeli a jatekelmenyt, igaz ehhez minosegi modok kellenek es azok bizony nem keszulnek el pillanatok alatt.
  • Totti5
    Relic's first and only foray into the console world of gaming, The Outfit, was released on March 13, 2006 for the Xbox 360
  • dronkZero
    DMOra nem számítok idén, de erre a SpaceMarinera is azt írja az IGN, hogy Q3 2011, az meg erősen ősz... :(
  • dronkZero
    Mármint nektek. Épeszű ember azé' sejthette, hogy a Relic, aki még nem adott ki konzolra játékot, nem túl valószínű, hogy konzolexet gyártana.

Mondjuk vicces az a naivitás, amivel minden ilyen marketingbullshitet benyaltok...

Egyébként nyilván agyatlan zúzda lesz, de ettől nem is várok mást. Egy SP végigjátszás, egy coop ha megy warezzal. Ha van benne normális multi, akkor esetleg megvásárlós. A második részhez a tőke megteremtése a ti dolgotok, hajrá, csak serényen!
  • Jakuza001
    A Dark Milleniumrol vagy a Space Marines ?

A Space Marines meg iden megjelenik, meghozza ha minden igaz az elso felevben, mig az onlinet is heggesztik mar. Allitolag annak is iden kellene megjelennie, de konnyen lehet abbol 2012 is.

• RYO21
    Eddig tartott a normális fórumozás.
  • gazgoblin
    nekezdjük el megint plz
  • Totti5
    Nem fog tetszeni, mert konzolszar lesz. Azt hogy lesz PCre is csak nem rég derült ki.
  • dronkZero
    Wh40k FTW! :) Space Marine megjelenéséről és multijáról tudtok valamit? Lusta vagyok utánanézni... :D
  • gazgoblin
    no offense: de jobban szeretem a kevésbé bullshot szagú normális screenshotokat
  • gazgoblin
    legalsó wh40k-ból van nagyobb méretben izs?
  • Jakuza001
    Kingdoms of Amalur: Reckoning

Slums 2 for Half-Life 2

Men of War: Assault Squad

Magic: The Gathering – Tactics

Warhammer 40,000: Dark Millennium Online

Red Faction: Armageddon

Dungeon Siege III

Kings and Castles

The First Templar

Dead Space 2

Nekem egyaltalan nem tunik szegenyesnek a valasztek. Gondolom masoknak se, pedig ez csak par kep a sok kozul.
  • Jakuza001
    Na igen ezek kicsit arrebb vannak kinezetileg.

The Cursed Crusade

BF: Bad Company 2 - Vietnam

Real Warfare 2: Northern Crusades

Microsoft Flight

Operation Flashpoint: Red River

Top Spin 4

Cross of Iron for Company of Heroes

Conquest of the Americas

Stellar Dawn

Warhammer 40,000: Space Marine PC

• RYO21
    Unreal Engine-s
  • koschwarz
    nem tudom, hogy azt használta, csak ahogy néztem a képeket, pont az jutott eszembe.
  • dronkZero
    Source engine? De az sem menti fel a dizájnert ezzel a szarszínű képi világgal...
  • koschwarz
    olyan half life 2 szint grafikailag. bár nekem még mindig megfelel az is :D
  • RYO21
    Multkor a TCM-en összeírtam, hogy szerintem miért nem hozza vissza a régi NFS-ek feelingjét:

- Nincs Ferrari
    - Nincs normális körverseny
    - Nincs knockout verseny
    - Nincs tournament
    - Nincs belső nézet
    - Nincs split screen
    - Nincs LAN
    - Nincs élőszereplős intro, sőt semmilyen sincs
    - Nincs bemutató videó az autókról + képek
    - Nincs visszaszámlálás (frí-tú-van-gó)
    - Nincs ugyanígy kommentár (pl.: best lap)
    - Nincs 4:3 képarány a menüben
    - Nincs verseny visszafelé és tükrözött pályán
    - Nincs manuális váltó
    - Nincs normális fizika (legalább a World irányítását betették volna)
    - Nincs ingame pénz
    - Nincs cheat. De olyanra gondolok, hogy pl buszt vezethet az ember.
    - Nincs demo
  • dronkZero
    Singularity jó randa...
  • Narxis
    Nagyon adom!
  • gazgoblin
    inkább betolok pár képet!

Black prophecy Closed beta:

Singularity

Withcer

Far Cry 2

NBA2k

Bónusz Singularity képek:

• kissssss
    Ebben te biztos vagy? talán vissza kéne olvasni jó néhány oldalt a másik topikban, vagy esetleg körbenézni a hájjal kenegetős jóságban ott is ugyan ez ment vita vita vita változó színvonalban, aztán később kialakult ott egy értelmesnek nevezhető társaság, próbálj meg nagyobb távlatokban gondolkodni mert itt is ez a folyamat megy végbe.

De a probléma nem csak az alacsony színvonalú vitákban van hanem a provokatív szövegekben is mint pl: a "pc 2011-is leáldozott" szöveg, mindig lesznek butus emberek akik bedőlnek ennek a dumának és kezdődik elölről az egész.
    (ráadásként ezzel még plusz munkát is generál a moderátoroknak ezt neked is be kell látnod CIFU)

• shaddam
    Emberi szemszög.
  • Jakuza001
    Amugy igen a topic tema gyartojanak jeleznem, hogy a tema akkor keveredik meg, amikor nincs alairas, tehat ott kell fixalni valamit.
  • Jakuza001
    Persze konzolos szemszogbol. :DDD