17438
  • Jakuza001
    Es milyen igazad van. Bar felesleges bedolni egy altnak. :D
  • RYO21
    Engem pl jobban letudnak kötni a play4free játékok (gondolok itt pl NFS World, BattlefieldP4F-re) , mint ezek a mai igénytelen teljes címek. (shift, nfshp, blackfos, f1 2010, stb)
  • gazgoblin
    "Jah es igen biztos az Eve Online garazsproject."

ezt ki mondta?
  • Jakuza001
    Most pedig mutasson nekem valaki egy olyan konzolos jatekot, amelyik 7 ev utan is megtud ujulni, grafikai jatekmod es egyeb valtozasokon megy keresztul, uj resz kiadasa nelkul.

Jah es igen biztos az Eve Online garazsproject. Persze csak par provokatornak. :D
  • gazgoblin
    "Az már volt hogy jön a minecraft iphone-ra?"

csak egy szimpla "world explorer"-ről tudok
  • shaddam
    Biztos agyatlan konzumidióta vagyok de inkább fizetek és játszok egy AAA címmel, mint egy biztos jó,de hamar megunható garázsprojekttel.

Az már volt hogy jön a minecraft iphone-ra?
  • gazgoblin
    Most szedem az EVE online-t! Alap karakterrel is lehet ISK-t grindelni ingyéjátékért?

vagy hogy is müxik ez pontyosan?
  • Jakuza001
    Ja es azt meg elfelejtettem hozzafuzni, hogy mindezt ingyen. :DDDD
  • gazgoblin
    yet...
    :/
  • Totti5
    Konzol nem MMO platform.
  • Jakuza001
    Akkor most mutasson nekem olyan konzolos jatekot ahol tobb ezren tudnak egyutt jatszani egyszerre. :D

Mondjuk egy 1500as csataban reszt venni.
    Lehet ragozni.
  • Jakuza001
    Hm ingyen jatekmodositas.
    Hogy ezen a PCn mit meg nem lehet csinalni, ingyen. :D

http://tolkiengateway.net/wiki/Third_Age:_Total_War

• Totti5
    Szerintem nem kell ezt ragozni tovább. Van több 100zas konzolon is, amúgy ebből nincs sok összességében, mert a legtöbb multi nem kíván ennyi pléjert.
  • Jakuza001
    Hallod ezt Dronk :"DDD Itt egyesek dobaloznak a megszamokkal. :DDDD

MAG Max Online Players: 256;

http://massively.joystiq.com/2010/10/30/the-largest-battle-ever-held-in-eve-online-is-going-on-right-now/

"A landmark battle is currently raging in the system of LXQ2-T, with thousands of pilots fighting for control of the system. The number of players in the system peaked at over 3,110 pilots, with alliances from the Northern Coalition political conglomeration facing off against the Russian power block from the drone regions."
  • gazgoblin
    "mutasson nekem egy olyan konzolos jatekot valaki, ahol akar tobb szazan is harcolhatnak egymassal egyidoben. "

Amúgy mostmár egyre jobban mozgat az EVE és elég sokan ajánlották mostanában!
  • Totti5
    Ehhez nehéz hozzászolni az elmúlt napok után...
  • Jakuza001
    "Hagyjad belinkeltem nekik nem flashes Free full gameket is aztan tatogtak, mint a partra vetett hal."

"tátogsz mint egy partra vetett hal"

PCsek kozul valaki felismeri a ket mondat kozotti kulonbseget ? :D

• Totti5
    Az jó, fura is lenne egy MMO 20ad megaddal.
  • gazgoblin

Along with this new trailer comes the official minimum specs for playing the PC, PS3 and Xbox 360 game on your computer:

* Internet connection required for activation
    * CPU: Intel Core 2 Duo 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz or better
    * 2 GB RAM
    * HDD: 9 GB
    * DVD ROM: 8x
    * GPU: NVIDIA 8800 GT 512MB RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM or better
    * Keyboard, mouse, or Microsoft Xbox 360 controller for Windows

Keep in mind, that's the minimum. No word on recommended yet. Fingers crossed.
  • Jakuza001
    Amugy meg mutasson nekem egy olyan konzolos jatekot valaki, ahol akar tobb szazan is harcolhatnak egymassal egyidoben. :DDDDDD

Na en azt napi szinten tudom uzni pl az Eveben. :D

• gazgoblin
    http://www.sg.hu/cikkek/79694/veget_ert_a_nintendo_viragkora

Amíg tehát mind a meglehetősen korán megjelenő Xbox 360, mind pedig az ezután befutó PlayStation 3 a fanatikusokra, a meglévő konzoltulajdonosokra, illetve a játékok iránt nagyon is érdeklődő rétegekre épített, addig a Wii olyan korosztályokat és csoportokat hódított meg, akik korábban elkerülték a szegmenst.
    Számos sport-, zenei, és egyéb alkotás bukkant fel, valóságos hisztériát keltve a tengerentúlon, és akkor még nem beszéltünk a kifejezetten edzőprogramként működő fejlesztésekről, amely már nem is annyira a játékról szóltak. Még az idősebb korosztályoknak szánt változatok is megjelentek, amelyek kisebb mozgalmat keltettek életre az Egyesült Államokban, hogy minél több embert vegyenek rá a rendszeres testmozgásra.
  • Totti5
    Amúgy sikerült megint a normálisnak induló vitát elvinni a totál sületlenségbe, persze azok után hogy a másik odalról elfogyott az érv ( ami nem is volt ), ezen nem csidálkozok, de nem kellene ezt tovább ragozni szerintem.
  • Totti5
    Trackmania egy szórakoztató cucc, sokat toltam sőt még fizettem is érte és itt fekszik a polcon a Sunrise.
  • gazgoblin
    "hogy probald magad megoldani a problemadatt."

leírod a nemlétező problémám megoldását és még én legyek hálás?

hát akkor bocsi, és köszönöm hogy a hozzászólásomat csak átfutottad és utána nekiálltál trollkodni!

"Na de tudod mit teged is ignorallak"

valójában csak,...hogy is mondtad? ...."tátogsz mint egy partra vetett hal" amikor kiderül mekkora tévedésben vagy

"mert felesleges akar egy szot is irni hozzad"

úgy hogy nem olvasod el figyelmesen amit írok és amilyen stílusban írkálsz tényleg felesleges

"Akinek itt eszre kellene vennie magat nem en vagyok."

nemhát! GOTO 16763
  • Jakuza001
    Persze oket nem huzzak le.

Nem hat, csak atvagjak, mint azt a bizonyos dolgot a palankon. :D
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd, belinkelheted nekik a Tracmania Nations Forevert is mint ingyenes játék, abba is belemagyaráznak valami hülyeséget, amit tulajdonképpen megértek hiszen így magyarázzák be maguknak, hogy nem is húzzák le őket :DD
  • Jakuza001
    Akinek itt eszre kellene vennie magat nem en vagyok.

Hogy is mondtad mikor senki nem szolt hozzad ? "a te hsz-ed meg nem bizonyít semmit csak azt hogy fingodsincs"

Nem is kell mondanom semmit. Nyugodtan folytathatod, hogy veled szemelyeskednek, utana meg fel vagy haborodva, ha leirjak neked, hogy probald magad megoldani a problemadatt.
    Igaz abban se fing semmi nem szerepelt. Na igen es meg masnak kellene eszrevennie magat. LOL

Na de tudod mit teged is ignorallak, mert felesleges akar egy szot is irni hozzad, es meg te beszelsz elfogulatlansagrol

Na akkor a PCseknek.

Play for Free:
    Es igen play for free, annak aki tudja, hogyan kell ISK-t keresni a jatekban.

• gazgoblin
    nem várom hogy észrevedd magad, és nem is az én dolgom hogy az orrodra kopintsanak

én max csak kérek (gondolom ezzel csak azt érem el, hogy - jó trollhoz méltóan - mégjobban nyomulsz mert ezt a gyengeség jelének véled)

• Jakuza001
    Probalkozhatsz megint ezzel a szemelyeskedessel, de megint nem fog menni a dolog. Csak rajta ne add fel. :D
  • gazgoblin
    "Ertem en hogy ezt megakarod magyarazni, csak hogy megmagyarazhatatlan."

nem olvasol figyelmesen vol2.

olvass vissza nyugodtan! aztán idézz hol védtem a fizetős multit!
  • gazgoblin
    "Ha egy kicsit jobban osszeszedned magad, akkor talan sikerulne az eredeti mereten is megtekintened"

semmi gondom nincs az eredeti méret megtekintésével, gondoltam ez már leesett

"blablabla személyeskedés blablabla"

pfff ok most jól odamondtál megint

"blablabal szájbarágás blablabla"

az hogy nem értetted a problémámat és még rugózol is a téveszméden csak téged minősít

"Es az sen nyert , hogy ekkora meretben jatszanak a PCn "

nem hát, ezért mondtam én is hogy "kutya nem játszik ilyen felbontáson"'

nehéz ám úgy beszélgetni hogy
    -tele vagy előítélettel (gondolom még nem esett le hogy pécén is játszom nem vagyok rászűkülve egy platformra)
    -nem olvasol figyelmesen (pedg ha már szóbaállnak veled akkor igazán odafigyelhetnél)
    -személyeskedsz (ezzel csak magadat égeted és ne adj isten a többi pécést)
  • Jakuza001
    "jah, elég ha a free to play battlefield karaktereidenk veszed a ruhákat!"

Jah, ha megakarod venni. Ellenben hogy is van nalatok, ha megakarod venni hanem fizetned kell, hogy multizni tudj.

Ertem en hogy ezt megakarod magyarazni, csak hogy megmagyarazhatatlan.

Az egyiknel te dontesz, hogy veszel e ruhat a jatek mellett, a masiknal meg eldontheted, hogy fizetsz vagy be se lepsz. :DDDD

Azert nem gond meghallgatom a magyarazkodasotokat, meg akkor is ha nincs ertelme.
    Max nevetni rakta jo lesz.
  • Reg5
    Regisztrációért és profilért szép, hogy nem kérnek pénzt.
  • Totti5
    Ez a lényegen nem változtat s azon sem hogy nem kötelező venni semmit, mert van rakat free dolog, s semmibe nem kerül sem a Avatar, sem a Home kreálása használata. Venni az vesz aki egyedit akar, vagy további dolgokat elérni.
  • gazgoblin
    nem hát! az is egy faxság de legalább nem Mii-knek néznek ki az alakok, és nem épül bele az xmb keretrendszerébe ez a fosch +fel van töltve az a ""világ""" mindenféle ingyenes minijátékkal

ilyen is van, de legalább nem kötelező

(a gálám meg leginkább a fizetős multi miatt jön ki a livetól)
  • shaddam
    home-ot normális ember akkor használ ha van valami akció(pl e3 vagy kz3 minigame) esetleg ha pedofilokat akar szopatni.
  • Jakuza001
    Ha egy kicsit jobban osszeszedned magad, akkor talan sikerulne az eredeti mereten is megtekintened. Tudom am, hogy nektek annyira nehezetekre esik minden, azert is egyszerusitettek le a konzolt, hogy meg veletlenul se kelljen valamit megoldanotok.

Javaslok egy egyszeru dolgot, amit egy szimpla PCs is meg tud tenni.

Masold a kep linkjet http://mediang.gameswelt.net/public/images/201102/109c4b90934693a990c7d1ba8fce5464.jpg a bongeszo address soraba es talan nagyobb meretben is megtudod nezni.

Es az sen nyert , hogy ekkora meretben jatszanak a PCn azert van ekkoraban a kep, max konzolon a 768x576os analog TV felbontasban egyesek.

A homaly texturak pedig ha jol emlexem a konzolon elterjedtek, mivel nem birja a vas a felbontast igy mindenfele trukkel probaljak 60FPSre feltornaszni a megjelenitest.

Tudod eleg ha a Crysis uj konzolos motort osszehasonlitod a regivel.

Most pedig menj es nezd meg nagyobb felbontasba a kepet, sot ha kell azt is elmagyarazom hogy konverhalhatod a kepet at nagyobbra. :D
  • shaddam
    Igen a fizetős live egy gerinctelen pénzlehúzás ezt senki sem tagadja
  • Totti5
    Hómba sem ingyen osztogatják...
  • gazgoblin
    "Sot az avatarjaikert es zaszloikert se kell fizetniuk a Live szolgaltatas kereten belul."

jah, elég ha a free to play battlefield karaktereidenk veszed a ruhákat! :D

na, félreértés ne essék, gálám kifordul a LIVE-tól