A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megj.: Úgy tûnik én vagyok túl gyenge kezû, lehet ki kellett volna osztani mindenkinek az egy hónapos pihit az elsõ figyelmeztetés után, aztán kiderül lenne-e normális élet a topicban ezen emberek nélkül...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nincs meg elseje, meg nem valtoztathatsz a velemenyeden, amihez eddig foggal korommel ragaszkodtal 😄 A 31.-ei allapotot kell a velemenyednek tukrozni.
ott senkit nem zavar a hangnem, a személyeskedés, a trollkodás, a felesleges értetlenkedés és maszatolás, ott be lehet szólni agyatlanul minden kis konzolosnak
Ide nem ezért járok és ahogy látom itt a moderátorokat is zavarja a fentebb felsorolt viselkedési formák megjelenése
"Ha annyira nem tetszik a jatek miert is jatszol vele ?"
soha nem állítottam hogy elitista HC gémer geek vagyok aki szerint ha egy játék konzolra jelenik meg, lehet akármilyen jó, akkor se kell, és éljen a pécé meg a vérhardcore szimulátorok stb.
ennek ellenére mégsemi veszek kinectet meg wii fit-et mert nem érdekel, ahogy a gyerekmesék se mozgatnak
mostmár lepattansz rólam, vagy van még kérdésed?
Az hogy nem válaszoltál az én kérdésemre meg számomra azt mutatja hogy téged nem az érdekel hogy a HC gamék mire fogynak, hanem az hogy nyomathasd a "nye-nye-nye-nye-nye minden konzolos wiibuzgár mocsokfaló" mantrádat
ez a téma engem meg már nem érdekel, ha valamit még nem értenél az álláspontomból olvasd vissza a mai hsz-eimet. Ha utáns se érted akkor az már a te nyomorod.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szoval szerrintem fogd vissza magad, ha nem tudod elfogadni azt, hogy nincs igazad.
Vagy talan megbantott, hogy leirtak, hogy amit te ledegradalsz jatekot az csak imitalt tereles, mivel te magad is jatszol a jatekkal az 50-es karaktereddel ?
Ha annyira nem tetszik a jatek miert is jatszol vele ? Ilyen egyszeru a kerdes.
És akkor most HC bevétel és eladási százalékok hol vannak többségben? Pécén vagy konzolon?
NFS HP téma:
Elég nagy NFS fan voltam, kezdve az elsõ részektõl. De azt én ugyan nem mondanám, hogy olyan feeling, mint régen. Sõt. A régi NFS az autók szeretetétõl szólt. Az elsõ résznél a Dodge Viper videót néztük ámulva, mert akkor még nem volt Youtube, és ilyet legfeljebb a TV sorozatokban láthattunk. A második részben az Italdesign-nál ugyanez. A harmadik és a negyedik rész már kicsit kopottasabb volt, de rossznak nem mondanám. Meg hát a régi klasszikus HP zenék. A legnagyobb árulás volt, hogy áttértek "sima" zenekarok zenéire. Annyira jók voltak, hogy az egyiket ugye még a Mass Effect 2-ben is újra felhasználták. Egy kívétel volt mondjuk, az NFS:Underground esetében mondjuk a zenék nagyon illettek a játék hangulatához, és sikerült többségében jól eltaláltan is összeállítani a tracklistet. De az NFS:U után (szerintem) elindult a játék a lejtõn.
Az új NFS:HP viszont nagy csalódás. A grafika terén egy rossz szó nem érheti, álomszép. A zene azonban továbbra is gyenge. A hangulat pedig nekem nem jött át, az irányításától meg pár pálya feladatától meg végképpen elment tõle a kedvem.
Le lett irva miert marhasag az allitasod, nem ismetlem meg megegyszer.
Nincsendó irányít követi, de mikor fogod fel a varázsszót: WIMOTE! amúgy konzolt nem csak konzolosok vesznek...
Biztos azert jatszol te is vele mert a velemenyedet tukrozi, vagy valami nagyon nem kerek.
Jah ez a szemelysekedes nalad, ahol megemlittik, hogy felrebeszelsz es olyan jatekot degradalsz le, amivel te is jatszol ? Csak hogy a tobbiek is tisztaban legyenek ezzel.
Szamok csurese ? Marmint milyen csures, ahol megemlittik hogy a 9 milliardos Wii bevetel a teljes konzolos jatekipar bevetelenek a fele ?
Ember tanulj mar meg olvasni nem a 9 milliardnak 1 milliard a wow bevetele, mert semmi koze nincs hozza, nem ertem miert akaord kivonni a Wii bevetelebol. 😄DD
Csak neked megsugom , hogy 2009ben a PCs ipar bevetele 13,1 milliard volt.
Max ebbol vonhatod ki a wow bevetelet.
A szamok nem azt bizonyitjak, hogy sok a kazual, hanem egy valamit bizonyitanak, hogy olyan konzol vezeti a rangsort, ami minosegileg sehol nincs es megis ellehet adni a hulyeknek.
Marpedig ezek a hulyek a konzolosok.
Raadasul ugy hogy szinte ugyanazert az arert X360-t is vehetnenek.
Ugy klatszik odaat kinyitottak a keritest. 😄
leírtam a kózuálokról mi a véleményem és a meglátásom
"Az olyan szar jatekokat amiket megemlitettel,"
nem azt mondtam hogy szar hanem hogy kózuál, és az verjen agyon egy féltéglával engem aki bebizonyítja rólam hogy HC gémer vagyok,
"Bocs,de ezt nem hagyhattam ki."
akkor ennyit a személyeskedésrõl, mert az a baj, hogy megint azt nézed. hogy ki mondja a dolgokat nem azt hogy MIT mond
"számokcsûrésecsavarása"
leszarom, van ~100milla eladott HD(-nak csúfolt) konzol, ami bõven elég felvásárlópiac arra hogy kitolják rá a játékokat (és pl. a dead space 2 eloszlás amit totti tolt mutatja hogy a játékosok nagyrésze nem csak porfogó wii fit-es szutykolásra tartja ezeket a masinákat)
"Kacagnom kell az erveiteken azt kell mondjam."
"csak hogy az igazukat hajtogassak, amikor kiteszi az a 9 milliard a bevetel felet."
amibõl majdnem egy miloliárd a kózuál wow bevétele?
mennyi lehet a farmville, sims kasza?
felõlem rugózhatunk a kózuál játékokon, de felesleges
ennyi erõvel a disneyland a szórakoztatás csúcsa a bevételek alapján, és engem mégis jobban érdekel a base jumping meg az utcai harc
sok a kózuál, csak ennyit bizonyítanak a számok
sokkal érdekesebb hogy egy HC gémet mire vesznek az emberek
Ha nem tudjátok egymás pocskondiázása nélkül folytatni, inkább nyissatok a gumiba egy topicot, és ott éljétek ki magatokat... <#ejnye1>#ejnye1>
De majd meglátjuk, hogy idén mit produkál az SMS a "részben-NFS" játékával, és a blackbox az új projektkével (Underground 3?).
Micsoda minosegi valtas nem de ?
Persze amikor meg PS2 fanboyok voltak, akkor meg nem okozott szamodra problemat, hogy vannak koztuk anyukak es kisgyerekek. 😄DDD
Jah es vajon miert van most top 1 helyen a Kinect Sport szemet ? 😄 Ah ertem az se szamit, pedig minosegileg semmivel nem tobb mint a Wii play vagy sport.
Szoval itt sem nyertel semmit.
Na de varjunk csak, hogy egy kicsit egesselek az elozo megjegyzesed kapcsan. Az olyan szar jatekokat amiket megemlitettel, hogy hozza a PCs beveteleket, mint pl a Wow, te vajon miert jatszod a Xenina nevu karaktereddel ? 😄DDD
Bocs,de ezt nem hagyhattam ki.
Az utolso mondatodra reagalva pedig: "a wii egy mellékszál! nem érdemes figyelni se rá annyira kózuálbaromság"
Tehat a kozel 9 milliard dollaros bevetelet akkor el is felejhetjuk ?
De akkor a kovetkjezo konzolos szamadasodban el is felezheted a teljes konzolos jatekipar bevetelet.
Rendben en megadom neked a lehetoseget, hogy nem szamit a konzolos bevetel fele.
Vegul is akkor a maradek kb 9 milliard kb vagy 4 milliarddal kevesebb mint a teljes PCs ipar bevetele a jatekokbol.
Akkor most hogy is van ? A PCs jatekoknak lealdozott ? Jah le, par konzolos almaiban, ahol nem szamit 9 milliard bevetel, csak hogy az igazukat hajtogassak, amikor kiteszi az a 9 milliard a bevetel felet.
Kacagnom kell az erveiteken azt kell mondjam.
Wiit a mozgásérzékelõs mivolta repítette ezekbe a magsalotokba, semmi más. Ha sima kontrollerrel jön ki, akkor már rég megbukott volna, mert esélye nincs a HD konzolokkal szemben. Amúgy vannak rá HC játékok, mert egy Marió Galaxy, New Super Mario Bros, Metirod, Resi4, Zelda stb az, de ha csak ezek lennének, Wimote nélkül, akkor csak a Nincsendõ kemény mag venné a gépet, amik ezeet szeretnék játszani, viszont a Wisport és a többi láthatóan olyan sikeres volt hogy még a nem gémerek is veszik mint a cukrot.
" hogy a konzolosok bevetelenek a felet a Wii-s szemet teszi ki."
Az a baj hogy nem érted továbbra sem és félremagyarázod. Tudod mirõl beszélünk és mirõl szól a dolog?
Dead Space 2 360, PS3 és PC platformok között 56 / 40 / 4 százalék volt a megoszlás. ( Wiire ez sem jött, mint ahogy a többi sem fog ).
szerinted kik veszik nagyrészt a wii-t ha pl ilyen kózuálmocsok adatok vannak:
As of May 2010, the game (wii fit) has sold 22.61 million copies worldwide, and is #2 on the best-selling Wii games list (trailing only Wii Play).
"Mi ez a Wii foleny ha nem azt jelzi, hogy mindent, de mindent ellehet adni a konzolos piacon."
anyukáknak, kisgyerekeknek
te mit vennél a kölködnek? belezõs gádofvórt vagy májijót?
a wii-nek annyi köze van a nextgen konzolokhoz hogy egy idõvonalon jött ki amásik két géppel
van mellé kb 100milla eladott ps3 meg xbox (inkább HC stuff, ugye) és ugyanennyi idõ alatt elment annó a maga idejében PS2-bõl is elég sok (inkább HC stuff volt az is)
a wii egy mellékszál! nem érdemes figyelni se rá annyira kózuálbaromság
wii vezeti az eladast foshnal foshabb jatekokkal, amibol kb masodik casual.
Mit lehet akkor mondani a konzolos fogyasztasi szemleletrol ? JKohetsz nekem a WoWal ami az osszes Wiis fosh-t nyolcszor kenterbeveri es az tartja ossze, hogy a jatek nagy motivacios elonye a kozossegi osszetartozas a jatek kozben.
Mi ez a Wii foleny ha nem azt jelzi, hogy mindent, de mindent ellehet adni a konzolos piacon.
Meg hozza ugy lehet valaki piacvezeto, hogy az aranyat elozi meg a szemet.
játszhatnának HC poxnorat-is
És ebbõl mennyi játszik a munkahelyén? És WIIvel mennyien?
http://goo.gl/gd6Zi5
kózuálmocsok mindig jól fog fogyni, de azt mondani hogy "minden higfost ellehet adni a konzolosoknak" kissé nevetséges
mintha MINDEN konzolos kózuál lenne, ennyi erõvel minden pécés flash gamés farmville-es kiberparaszt
mennyi wii fogyott? csak mert volt 2009végén már 100milla farmville user
aki meg nem ezt tolja az wowos nolifer vagy simses lúzer?
ugye nem! szimplán csak kózuálmocsok kiscsilliólégy nem tévedhet effekt vanik
vagy a sims/farmville/wow azt mutatja hogy minden fosch-t el lehet adni a pécéseknek?
ne legyen már kettõsmérce köszi!
az hogy sikeres meg inkább szánalmas mint irigylésreméltó
ezvan, elfogadom mint ahogy elfogadom a farmville, wow, sims meg a társai sikerét
barátok közt meg való világ is mocsok mégis azt nézik a legtöbben
ennyi erõvel elkezdhetnénk köpködi a gügye animációsfilmeket meg a családimozikat is, de minek?
Az ertetlenkedesrol pedig. Itt aki egyedul ertetlenkedik az a konzolosok, hmarpedig azon, hogy mikent lehet a Wii piacvezeto a konzolospiacon.
jo tudjuk szerintetek nem, meg akkor se ha ketszer tobb eladast produkal mint barmelyik mas konzol amiket a szamadatok is bizonyitanak.
Na de hogy is lehetne egy olyan konzol tipus piacvezeto amit utaltok. 😄
XBOX 360
1. KINECT SPORTS
2. DANCE CENTRAL
3. FIFA 11
4. FORZA 2
5. HALO 3
úgy tudtam a box gamerkonzol de úgy néz ki az ugribugri menõbb 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Wii-only_games
Biztos ezert veri kenterbe a Wii szoftver eladas a masik kettot. 😄DDD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ok nem egyszer kerek-perec allitjak, hogy ennyi a PCs ipar bevetele.
Vicces. Persze minden szentnek maga fele hajlik a keze. 😄
Úgy gondolom ezek is beletartoznak a pc-s eladásokba.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az NPD-nek is van digitális letöltési listája / információi, bár folyamatosan kritizálják õket, mert a monitorozás átláthatattlan a legfinomabb megfogalmazás szerint is.
NPD digitális letöltési monitor hír.