17438
  • shaddam
    Napi rosszhír
  • Sir Cryalot
    tencent games = kínai MSN
  • shaddam
    Übercool
  • Jakuza001
    Free to Play

Warface

• Jakuza001
    Free-to-play
    DreamLords Ressurection

• kissssss
    (még mindig ugyan ott vagyunk ahonnét indultunk)

fölösleges dolgon lovagolok? nem hiszem szerintem igen is megéri lovagolni egy értelmesebb beszélgetésért, igen utólag helyesbítetted magadat de ettől még nem változott a lényeg amit írtam az előbb.

legközelebb majd egyértelműbben fogalmazd meg a mondandódat a félreértések elkerülése véget (én is így próbálók meg legtöbbször írni) vagy annyit oda biggyeszthetnél zárójelbe hogy akinek nem inge...... köszönöm a megértést.

(Érdekes azon nem vagy kiakadva hogy egész nap ment a konzolos barmok duma, ismétlem: KONZOLOS. )

én nem egy dumán vagyok kiakadva hanem RAJTATOK mint írtam előbb TI nem vagytok képesek beismerni a hibáitokat inkább mentegetőztök és provokáltok függetlenül attól hogy pc vagy konzolos éppen.

(Amúgy azt te is sejtheted hogy a pécések alatt nem a TDU2 topik ba irogató Béla értendő.)
    most akkor írjam le én is ugyan ezt ?

(Olvastad egyáltalán a mai témát?)
    szerinted írtam volna akkor ide?

Ha ennyire tisztában vagy azzal hogy mi a gond és mi a megfelelő gyógyszer rá akkor miért nem használod a megoldást ? sehol nincs le írva hogy válaszolni kell a másik sértegetésére.

az előbb már le írtam hogy mi a gond veletek le írom megint.

1 nem tudjátok moderálni magatokat.

2 nem tartjátok tiszteletben a vita partnereiteket.(lehet vitázni értelmesen is)

3 nem vagytok képesek beismerni a saját tévedéseiteket.

4 folyamatosan sértegetitek egymást magatokat pedig be állítjátok ártatlanak témától függetlenül.

lentebb írtad hogy sajnos ma nem láttál értelmes beszélgetésnek a szikráját sem, a helyzet az hogy a munka mellet ez volt a másik probléma amiért nem írtam, én sem láttam olyan fórumozót akivel tudtam volna beszélgetni.
    (hoppá)

GYEREKEK tessék szépen elgondolkodni ezen a négy ponton aztán ragadjatok ÚJRA billentyűzetet, a trollok pedig éhen halnak én nem fogok senkire sem ujjal mutogatni.

• shaddam
    Na inkább arról csacsogj ki a mainregem?A gyanúsítgatás az megy.
  • Jakuza001
    Akkor nem lesz ott a fizika. :DDDD

• Jakuza001
    Nem foglalkozok veluk, teljesen felesleges.Leirsz erveket, leirkalja, hogy ugatsz, vagy hasonlok, aztan fel van haborodva, hogy a PCsek flamelnek, teszem hozza egesz nap hozza se szoltam. :DDD

Esa tobbi provokatorhez se fogok, mert csak azert vannak itt hogy flameljenek. Nem is ertem mit keres itt egy konzolos egy PCs temaban, amikor meg allitolag PCs jateka sincs.
    akkor honnan tudja mi a helyzet a mai PCs jatekokkal ?

Aki meg azt se tudta mi a Total War sorozat, de azert megmondja a frankot a PCs jatekiparrol. :D
  • Totti5
    Pont nincs a vdieóban semmi a fizikáról egy sima ragdollon kívül.
  • Jakuza001
    Fizika ott lesz.

• Totti5
    Felesleges dolgon lovagolsz, írtam hogy nem neked szólt. Érdekes azon nem vagy kiakadva hogy egész nap ment a konzolos barmok duma, ismétlem: KONZOLOS. Amúgy azt te is sejtheted hogy a pécések alatt nem a TDU2 topik ba irogató Béla értendő.

Sajnos úgy nehéz dűlőre jutni amikor az érvek süket fülekre találnak. Olvastad egyátalán a mai témát? láthattad a konzolosok érveit és láthattad a pécések érveit, az hogy mennyire vagy értemles és mennyire tudsz vagy akarsz az lenni, csak rajtad múlik, de azt láthattad hogy tájékozódás, tudatlanság, és gyűlölet volt az elsődleges oka annak hogy egyértelmű dolgokból vita lett és ez itt mindennapos, és addig az is lesz amíg ez a két jómadár alkotja a pécések táborát, hisz láthatóan rétegjátékosok nem pedig gémerek.

Én is írtam már sokszor hülyeséget, de akkor legalább kussba vagyok és nem pofázok vissza és nem kezdem kiforgatni a dolgokat.
  • TreDoR
    Ahhoz képest, hogy a pc-s játékoknak leáldozott topicban csak az offolás megy :P
  • Ry0K3N
    Most miért goblin még egész normális ha nem jön rá a flémelhetnék
  • kissssss
    hogy miért nem tetem? nos mit is mondjak talán mert melózni is kellene néha napján? van gépem a meló helyen de nem mindig tudok leülni elé, főleg ha nagy a forgalom.
    (ennyit erről)

ettől függetlenül durván általánosítótál ez nem baj mert te is csak ember vagy(mint mindenki más) márpedig az emberek szoktak néha nagy marhaságokat mondani meggondolatlanul, a baj sokkal inkább az hogy beismerés helyet inkább kérdőre vonsz másokat mint pl engemet is pedig könnyebb lett volna beismerni a hibát, látod ezért nem tudtok tovább lépni az értelmes beszélgetés felé hogy miért nem?

1 nem tudjátok moderálni magatokat.

2 nem tartjátok tiszteletben a vita partnereiteket.(lehet vitázni értelmesen is)

3 nem vagytok képesek beismerni a saját tévedéseiteket.

4 folyamatosan sértegetitek egymást magatokat pedig be állítjátok ártatlanak témától függetlenül.

nah ha ezeket a felsorolt hibákat ki tudjátok küszöbölni akkor talán kialakulhat egy értelmes beszélgetés.

(a moderátorok hibáit meg inkább nem sorolnám ez száradjon az ö lelkükön)
  • Jakuza001
    Siman megy az probajatekkal is.Legalabb ott kitapasztalja a jatekot. Aztan ker egy 21napos budy meghivot aztan irany a plex arus.

Mondjuk en lennek az elso aki elkuldene a gyereket low secbe, hogy podolhassam. :D
  • Ry0K3N
    részletes infók itt
    egy 3 hónap befizetésével már van olyan izmos a kari hogy megteremtse a plexet egyéb úton módon bár ez 3 éve így volt manapság nem tudom mi a helyzet
  • shaddam
    Kérdeztem valamit
  • Totti5
    Szó nem volt ma sem arról hogy szemét lenne PC. Te Jakuza, te fikáztál vakon mindent ma is.
  • Jakuza001
    Persze. cAzok a szemet PCsek, mindig ok csinaljak a fesztivalt. Allitolag. :DD

Wait, bejhott Totti es mivel kezdett ?

"legalább próbálnál nem teljesen faszságokat mondani"

"csak az számít hogy mennyire tudsz vissza ugatni hülyeséget"

"mert a sötétségnek kár bármit is mondani"

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=16723

Erzed a gyereket, most meg fel van haborodva, hogy a PCsek flamelnek. Egyaltalan mit keres itt egy konzolos ? Eltevedt a nagy sotetben ? :D
  • Totti5
    Csak láttam volna valami szikrát az értelmes párbeszédre a mai nap, de nem volt senkitől semmi. Te miért nem tetted? ( ha nem volt mit mondanod az más, nem is rád vonatkozott.... )
  • kissssss
    (és a pécés oldalról csak a trollkodás megy)

köszönjük az általánosítást emese, bealhatsz a többi troll közé.
  • shaddam
    De engem tényleg érdekel.A flamet meg mar megszoktam....
  • Totti5
    Ez újabb 2 nap flém... szerintem hagyd, ugyis másról lesz szó végig. Kár ide írni, teljes a káosz a fejekben, és a pécés oldalról csak a trollkodás megy, aminek semmi se füle se farka.
  • [HUN]FaTaL
    Igaz, de a világ legnagyobb kiadója áll mögötte, persze ettől még nem AAA cím. :)

Egyébként TDU is egy multis MMO csak mikrotranzakciók nélkül.
  • shaddam
    Ne terelj.Ki a főregem?
  • Jakuza001
    Miert rosszabb a mgjelenites a konzolos Crysis motoron, mint a regi PCsen ?

• High end PC #16803
    "Azért egy TDUhoz vagy a nemsokára megjelenő TDU2höz képest is eléggé nulla"

Nincs is sok közük egymáshoz. Ez egy ingyenes MMO, ami a mikrofinanszírozási rendszereiből él.
  • [HUN]FaTaL
    Azért egy TDUhoz vagy a nemsokára megjelenő TDU2höz képest is eléggé nulla :D Persze nem rossz nem azt mondom csak a szokásos Black Box minőség, igaz ezentúl ingyen és multiban.
  • Jakuza001
    De mi az az AA ? Van olyan konzolra ? AF ? Tesselation ?
    Real 1920 vagy netan 2560-as felbontas ?
    Modolhatosag ? 1000 fős jatek egyszerre ? Ingyenes kiegeszites ? es a tobbi es a tobbi.
    Persze ez csak egy munkagep versenyre se kelhet massal. :D
  • shaddam
    Már megint ez a fóbia hogy fake reg vagyok?Szánalmas hogy kifogytál az "érvekből".Ki a Gazdám?
  • High end PC #16799
    Pedig egyre összeszedettebb az NFS World, mint PC exkluzív. Ezt mondom úgy, hogy a kezdetek óta tolom, béta óta, pl ma is jött egy kisebb javítócsomag, bugfix hozzá, ahogy jön szinte 2 heti rendszerességgel, persze bug mindig van szép számmal, de a játék szerintem javuló tendenciát mutat.

Épp tegnap töltöttem le a legújabb ATi drivert, ami a leírás szerit már az NFS World-öt is minden jóban támogatja, AA-t is lehet kényszeríteni, és mintha a grafikai megjelenítést is folytonosabbnak éreztem volna tegnap már.

A pályarész hatalmas, egyik NFS-ben sincs ekkora, és már készülnek az újabb pályabővítések, a kocsik folyamatosan készülnek hozzá, és a grafikai színvonal sincs nagyon lejjebb egy 2007-es NFS színvonalánál, nyilván gép is kell hozzá, amin meg lehet nézni. De a 3 monitoros megjelenítést is simán támogatja a játék, próbáltam.
  • Jakuza001
    Igy van es itt vannak olyan konzolosok, akik szerint szanalmas hogy az Eve Onlinenon 7 evig ul egy modder.
    Na igen a jatekosok tobbsege kozel 8 ev ota se unta meg.
    Milyen szerencsetlen sufnitunning. :D

Raadasul egy olyan konzol jatek nincs ami meg a kozelebe mehetne. Allitolag azert mert MMO. :DDD

A masik amikor megakarjak magyarazni, hogy az ingyenesseg szar. Biztos azert fizetnek a nagy semmiert. Hm de jo hogy vannak ilyen szoftverek hogy Hamachi es hasonlok.
    Ja nekik nincs oket elvagtak a kulvilagtol, egy olba tereltek oket, hogy egyutt etethessek oket.
    Mert hogy megetetik oket, hogy fizethessenek az nem ketseges. De ok meg ezt is megakarjak magyarazni. :D

Mai kabaren is jot rohogtunk.
  • Totti5
    NFS World lehet ingyenes, de igénytelen, de persze akik irtóznak a fizetős játékoktól azoknak minden más jó lehet.
  • RYO21
    Ja, és full ingyenes az egész. Sem a multiplayerért, sem a játékért, sem az új funkciókért nem kell fizetni. Sőt ha űgyes vagy ( mint én ), akkor szerezhez magadnak VIP tagságot, és real pénzért vásárolható cuccokat, ingyen.
  • Totti5
    Biztos jó a saját magad hülyeségein és összefüggéstelen dolgain kabarézni.... sajnos ez csak a topik színvonalát mélyíti napról napra.
  • Totti5
    Elég szomorú ha egy modder 7 évig ül rajta, amúgy is az már semmilyen szempont szerint sem veszi fel a versenyt az akkori mércével, max játékmenetben, de ezek a modok mindig túlértékeltek rajongói szemszögből ( vannak jók, de tengernyi az igénytelen szar ) igaz én csak a szimulátor moddingba vagyok jártas, de szörnyű mik mennek ott... amik meg jók azok sok évig készülnek, túl sokáig.
  • Jakuza001
    alterego

main karakter mellett postolni fake regisztracioval, mintha masik felhasznalo lenne. :D
  • Jakuza001
    Mindegy jol kiszorakozhatjuk magunkat rajjtuk. Ez a lenyeg!!

De eljenek a magyarazatok, hogy fizethetnek a multiplayert, meg a tobbi okossagert es ezt meg meg is magyarazzak. Na ezert jo a kabare itt. :D
  • RYO21
    Mi az az alt?