A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Szerintem CG videókból egyre kevesebb van. FPS, TPS, akció, rpg, autós manapság már megoldja az enginnel vagy real tájm, vagy max elõre renderelt videóval. MMO, RTS 1-1 RPG ahol még megszokott a látványos CG készítése vagy bevezetõ intronak, utána már enginnel nyomják az átvezetõket álltalában.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Chocho
Azért egy Blizz-féle videó még ma is szemet gyönyörködtetõ. 😊

Gaming is believing.

Jakuza001
Gondolom valami intro lehet.
Amugy meg mar ugyis szinte az osszes jatek atvezeto videoja is ilyen. 😄
Mar nem is latok kulonbseget koztuk. legyen PCs konzolos vagy FPS ill MMO.

dronkZero
Ja, ebbõl láttam gameplay videót, amibõl gyorsan el is döntöttem, hogy kár a sávszélért...

De most akkor a lenti videó az valami szar intró, nem ingame, nem? Az meg nem mindegy, hogy néz ki?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jakuza001
Nekem nincs.

Chocho
StarCraft II feelingem van...

Gaming is believing.

Jakuza001
Micsoda pocsek kivitelezes mar megint. 😄

Chocho
A GTA 4 nem a tömegek könyörgése miatt jött ki PC-re. Ilyen szerintem még nem nagyon volt, ahhoz, hogy egy kiadó belevágjon a portolásba, több kell pár ezer potenciális vásárló sírásánál.

Gaming is believing.

shaddam
GTA4?Ja az fosport.Az RDR és az LA.Noire port miatt is láttam sírni embereket ebben a topikban.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

dronkZero
Inkább úgy néz ki a dolog, hogy:
Kiadó nyomatja a bullshitet -> fanboy maszturbál -> ugyanez még háromszor, megjelenésig -> megjelenik PCre is, vissza az elejére.

Nagyon aranyos kár hogy egy ilyen eset nem volt 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Chocho
Ez nagyon szar...

Gaming is believing.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

dronkZero
De.
Aszittem az "elsõ résszel" kapcsolatban kezeled tényként, hogy az nem jön.

Mert az nem agyatlan monoton konzolbutítottjátékmenetzúzdalessz? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

dronkZero
Totti a 2. részrõl beszélt, feltételes módban. Ez jön PCre is.

A gameplay videókat elnézve nagyon fogom sajnálni hidd el hogy nem lessz port, mert mint zero mondja agyatlan monoton zúzda az egész.

dronkZero
Nem fércmunka, csak nem volt rá igény. Túl lassú, túl pöcsölõs a játékmenet, látványilag meg minimál.

Jakuza001
Upsz RTS-t akartam irni.

Jakuza001
Nem veletlenul jegyeztem meg az elmes megvalositast. 😄
A fercmunka nalam ebbe nem fer bele.

En a hagyomanyost WH-t jobban szeretem, de hat izlesek es pofonok.
Eppen ezert volt nagy cucc a szememben a SoTHR aztan a Dark Omen.

Most meg igazan jo TPS sincs beloluk es kezd ide is beszivarogni a akcio orientalt jatekforma, ami engem iszonyat zavar.Ezeket a jatekokat nem kellene ennyire elkonzolositani, mert elvesztik ezzel a lenyeguket.

dronkZero
Nemtom, de nekem a WHFB egy darab Dark Omen-ben ki is merült. Az nagyon tetszett, de aztán azóta valahogy annyira sem érdekel, hogy csekkoljam. 40k jobb.

Táblásjáték konverzió volt már, be is fuccsolt szépen. Final Liberation. Jó ronda, de állítólag majdnem 1:1 táblásjáték port. Az azért elég vicces, hogy fel van készítve a játék a kiegekre, a menükben ott vannak az eldar, chaos, stb gombok, csak nincs mögöttük tartalom, a játékban csak SM vs ork van, igaz azok szinte teljes arzenállal, titánokkal bezárólag. Sajnos a játék nagyon egyszerû (és randa), az AI nulla kihívást jelen...

Jakuza001
Pedig en hogy orulnek egy igazi tablasjatek konverzionak valami elmes megvalositassal.

De johet az origibol is valami hasonlo, mint anno a Shadow Of The Horned Rat volt.
Sajnos nekem az uj az nem jott be mint a regi.

Totti5
"A második részhez a tõke megteremtése a ti dolgotok, hajrá, csak serényen!"

Annak már pécés portja sem lesz, ha így álltok hozzá.

gazgoblin
" Egy SP végigjátszás, egy coop ha megy warezzal."
"A második részhez a tõke megteremtése a ti dolgotok, hajrá, csak serényen!"

ejj...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Jakuza001
Ami miatt szamomra a PC az elsodleges jatekplatform az az ilyen dolgok.

http://www.moddb.com/mods/kingdoms-collide/downloads/kingdoms-collide-beta-client-10

A rajongok eloveszik pl a HL2-t es olyan modot krealnak vele, hogy a jatekosok csak kamillaznak.
Egy jatekot kb 147 fele modon, kinezettel es uj jatekelmenyekkel lehet vegigjatszani.

Nalam pedig a valtozatossag az fontos tenyezo, mert megemeli a jatekelmenyt, igaz ehhez minosegi modok kellenek es azok bizony nem keszulnek el pillanatok alatt.

Totti5
Relic's first and only foray into the console world of gaming, The Outfit, was released on March 13, 2006 for the Xbox 360

dronkZero
DMOra nem számítok idén, de erre a SpaceMarinera is azt írja az IGN, hogy Q3 2011, az meg erõsen õsz... 😞

dronkZero
Mármint nektek. Épeszû ember azé' sejthette, hogy a Relic, aki még nem adott ki konzolra játékot, nem túl valószínû, hogy konzolexet gyártana.

Mondjuk vicces az a naivitás, amivel minden ilyen marketingbullshitet benyaltok...

Egyébként nyilván agyatlan zúzda lesz, de ettõl nem is várok mást. Egy SP végigjátszás, egy coop ha megy warezzal. Ha van benne normális multi, akkor esetleg megvásárlós. A második részhez a tõke megteremtése a ti dolgotok, hajrá, csak serényen!

Jakuza001
A Dark Milleniumrol vagy a Space Marines ?

A Space Marines meg iden megjelenik, meghozza ha minden igaz az elso felevben, mig az onlinet is heggesztik mar. Allitolag annak is iden kellene megjelennie, de konnyen lehet abbol 2012 is.

Eddig tartott a normális fórumozás.

gazgoblin
nekezdjük el megint plz <#unalmas>

Totti5
Nem fog tetszeni, mert konzolszar lesz. Azt hogy lesz PCre is csak nem rég derült ki.

dronkZero
Wh40k FTW! 😊 Space Marine megjelenésérõl és multijáról tudtok valamit? Lusta vagyok utánanézni... 😄

gazgoblin
no offense: de jobban szeretem a kevésbé bullshot szagú normális screenshotokat

gazgoblin
legalsó wh40k-ból van nagyobb méretben izs?

Jakuza001
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Slums 2 for Half-Life 2

Men of War: Assault Squad

Magic: The Gathering – Tactics

Warhammer 40,000: Dark Millennium Online

Red Faction: Armageddon

Dungeon Siege III

Kings and Castles

The First Templar

Dead Space 2

Nekem egyaltalan nem tunik szegenyesnek a valasztek. Gondolom masoknak se, pedig ez csak par kep a sok kozul.

Jakuza001
Na igen ezek kicsit arrebb vannak kinezetileg.

The Cursed Crusade

BF: Bad Company 2 - Vietnam

Real Warfare 2: Northern Crusades

Microsoft Flight

Operation Flashpoint: Red River

Top Spin 4

Cross of Iron for Company of Heroes

Conquest of the Americas

Stellar Dawn

Warhammer 40,000: Space Marine PC

Unreal Engine-s

koschwarz
nem tudom, hogy azt használta, csak ahogy néztem a képeket, pont az jutott eszembe.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Source engine? De az sem menti fel a dizájnert ezzel a szarszínû képi világgal...

koschwarz
olyan half life 2 szint grafikailag. bár nekem még mindig megfelel az is 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Multkor a TCM-en összeírtam, hogy szerintem miért nem hozza vissza a régi NFS-ek feelingjét:

- Nincs Ferrari
- Nincs normális körverseny
- Nincs knockout verseny
- Nincs tournament
- Nincs belsõ nézet
- Nincs split screen
- Nincs LAN
- Nincs élõszereplõs intro, sõt semmilyen sincs
- Nincs bemutató videó az autókról + képek
- Nincs visszaszámlálás (frí-tú-van-gó)
- Nincs ugyanígy kommentár (pl.: best lap)
- Nincs 4:3 képarány a menüben
- Nincs verseny visszafelé és tükrözött pályán
- Nincs manuális váltó
- Nincs normális fizika (legalább a World irányítását betették volna)
- Nincs ingame pénz
- Nincs cheat. De olyanra gondolok, hogy pl buszt vezethet az ember.
- Nincs demo

dronkZero
Singularity jó randa...

Narxis
Nagyon adom!<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gazgoblin
inkább betolok pár képet!

Black prophecy Closed beta:

Singularity

Withcer

Far Cry 2

NBA2k <#nemtudom>

Bónusz Singularity képek: <#taps>

Ebben te biztos vagy? <#ejnye1> talán vissza kéne olvasni jó néhány oldalt a másik topikban, vagy esetleg körbenézni a hájjal kenegetõs jóságban <#nezze> ott is ugyan ez ment vita vita vita <#boxer> változó színvonalban, aztán késõbb kialakult ott egy értelmesnek nevezhetõ társaság, próbálj meg nagyobb távlatokban gondolkodni mert itt is ez a folyamat megy végbe. <#vigyor2>

De a probléma nem csak az alacsony színvonalú vitákban van hanem a provokatív szövegekben is mint pl: a "pc 2011-is leáldozott" szöveg, mindig lesznek butus emberek akik bedõlnek ennek a dumának és kezdõdik elölrõl az egész.
(ráadásként ezzel még plusz munkát is generál a moderátoroknak ezt neked is be kell látnod CIFU)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

shaddam
Emberi szemszög.

Jakuza001
Amugy igen a topic tema gyartojanak jeleznem, hogy a tema akkor keveredik meg, amikor nincs alairas, tehat ott kell fixalni valamit.

Jakuza001
Persze konzolos szemszogbol. 😄DD