A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar regesreg lebutitottak az USA vasarlokozonsegehez a szinvonalat.
Az elso reszek egyaltalan nem voltak ennyire egyszeruek.
Most gyakorlatilag olyan lett, mintha egy osvenyen kellett volna vegigmenni.
Miert mondom ezt ? Azert mert, ha visszaemlekszik az aki jatszott az elso reszekkel az tudja, hogy nem voltak a fejtorok ennyire egyteruek.
Most pedig mar igen. Nem kell messzitre menni ahoz, hogy tovabb jusson a jatekos, szinte az osszes rejtveny egy teremben zajlik, vagy a kozelben megtalalhato, illetve az utvonal hozza igen egyszeruen elerheto.
Szerintem a vasarlasi kedv csokkeneset inkabb az okozza, hogy a vevok egy ido utan belefasulnak abba, hogy valaminek a 147. reszet kell megvenniuk, egy ido utan szamokra erdektelenne valik.
A Sacred 2-rol pedig, az sem valami nagy durranas. Egy szep kontosbe bujtatott hack&slash, na de egy szerepjatekkal, mint jRPG-k kar is osszehasonlitani, mert nem egy kategoria, valamint egy verbeli szerepjatekosnak is ez edeskeves.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szerintem, megérte a pénzét.
Összességében, mostanra 2M eladott példányban bíztak, Európa hozta, amit kell, amcsiban nem hozta. Összességében azt hiszem 3 milliós eladásban bíznak. A cikk is említette, hogy ezért lesz a fejlesztõ szerint kicsit amerikaiasabb a kövi epizód. Én meg tartok a dologtól. Amerika kissé (kissé?!) az egyszerû emberek országa. (Maradjunk ennyiben) Úgyhogy, (meglátásom szerint) van mitõl tartani.
Meglássuk!
Any sem volt rossz, de a végén, az az ugrálás, a kamerakezeléssel összeadva... Idegtépõ volt, mit mondjak.
Cat02!
A kettõ jóféle volt...
http://www.freetvmaci.info/
Gaming is believing.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gaming is believing.
Gaming is believing.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1, túl hamar jött a Legend után
2, rosszkor jött, pont akkor amikor olyan nevek jelenetek meg mint pl Fable, Gears of War stb...
apropó Fable, ma jelenet meg az elsõ DLC hihetetlen de ingyenes... lassan meglesem😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Legendbõl 3 milla fogyott. Az Underworldnél 2 milla lett volna az elvárás.
Gaming is believing.
Tomb Raider amcsisodásáról szó nincs, egyszerûen túl nagy elvárásokat állítottak a játékkal szembe. 1.5 millió szép eredmény az elõzõ részek is kb ennyire mentek, nem is értem milyen 3-4-5 milliót vártak õk. Nem gondoltam volna hogy ennyi elmegy belõle, bár mehetett volna több is, mert sokan nem méltatnak egy ilyen játékot arra hogy megvegyék ( igaz õk mást sem ) hiszen hama végigrohan rajta és soha többé nem veszi elõ. Azért a fejlesztõk csak ne sírjanak lehetett volna még jobb és ötletesebb és lett volna még rajta mit finomítani + a tesztereket rugtam volna ki az elsõk közt hiszen bugos maradt, de a többi részével nem volt gond. Kár elõre temetni meg az amcsikra fogni mindent, azt sem gondoltam volna h ez a rész ennyire jó lesz az elõzõek után.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Itt a lényeg a karakter folyamatos fejlesztése, ügyesen,(!) valamint a terep (ami tényleg hatalmas) bejárása, felfedezése. LAN itt is van, bár eddig nem használtam. De HA egyszer a végére érek, indítok egy online karit, meglátjuk, mi sül ki belõle.
Utolsó japo játék ami tetszett, (Ha lehetne benne menteni, akár holnap nekiállnék) a Super Marió volt. Egyre jobban nehezedik, egyre több dologra kell figyelni, stb. Jópofa, aranyos. Persze, lehet, csak a nosztalgia beszél belõlem. (Öcskös egyszer végigvitte, ráment egy nap annyira emlékszem belõle... Én már nézni is untam, de Õ tolta, rendületlenül.)
De vehetjük a TR Underworld-öt is, mint (eladási szempontból) tipikus játékot. 6 hét alatt 1,5 millió ment el, Európában hozta az elvárásokat, Amerikában nem. Szerintem annak a rétegnek, aki ott játszik, túl nehéz... (ugyanis gondolkodni kell, legalább egy keveset, sajnos közel sem annyit, mint rég...) És ilyenkor mi történik? Átlag értelmi szinten álló amcsi inkább meg se veszi.... (szánalmas) Japó játékok, mint írtam, nem az én világom, Márpedig, egyik konzol innen, a másik onnan jön, az az "igazi" piacuk, ottani elvárások szerinti játékok jönnek ki rájuk, fõként.
Ergó; Hogyan is vehetnék konzolt? Mikor azon bukta az a játék, ami nekem kell? Így már most lenyilatkozták, hogy a következõ TR "Amerikaiasabb" lesz. Hát köszi, még ezt is elcseszi nekem a sok, hülye amerikai konzol@***... .
De megvizslathatjuk a GTA4 portját is. Valljuk be, nem rossz játék, de az én elvárásaim nem hozta. (Bevándorló, feka csávó..., minek? Maradjon a karakter lényegtelen, "gyökértelen". Nagyon behatárolja a játékot, ha "múltja", története van a karakternek. Nehezebb "szeretni".)
Vajon miért lett olyan, amilyen? (mármint a port) Ugye a R* North a DLC-ket hegeszti, ez a hivatalos indok. Ezért nem õk csinálták. De attól ugye lehetne jó... Ugyanakkor optimalizáló patch nem is várható. Vajon, miért? Azt el lehet felejteni, hogy akad valaki, aki szerint ez így jó. Mert nagyon nem az. Mégsem AKARJÁK optimalizálni... Érdekes, nem? Ha hozzávesszük, hogy M$ is benne van a buliban, mire tudunk gondolni? Nekem egyéb nem jut eszembe, csak az, hogy; vegyééé konzolt! (Kecseg) Legalábbis, ha játszani akarsz...
Igazság az, hogy össze sem kell rakni a képet. Minek?
Csak azt nem értem, hogy ha a konzol megvásárlására való buzdítás a cél, akkor minek, MINEK adták ki PC-re? Így ebben a formában, teljesen értelmetlen. Ugyanis a gépigény, és a látványvilág nagyon távol áll egymástól. De nagyon távol.
Áh, érthetetlen....
Tulajdonképpen "öreg" vagyok én ehhez mûfajhoz, nem ragad magával mélysége. A Diablo azért jó móka tudott lenni, de ugye arra résegített, hogy LAN-on is éltünk vele.
Ellenben ott a Sacred2. Több mint egy hét tiszta játékídõvel rendelkezem benne. Itt is csak mész, harcolsz, mész-harcolsz van, de mellette a kari fejlesztésére is figyelni kell, mi több, muszáj is. Jó a története, emellett, kellemes a grafikája, és minden egyéb benne van, aminek benne kell lennie egy jó játékban, pedig egy "sima" hack'n slash az egész...
Az FF-ekben is az atvezetok, az introk, az end sequence, ami csucsminoseg, na de a tobbi....
A jatek mar kozel sem annyira, minden sarkon spawn es csihipuhi, raadasul azt is eleg agyatlanul.
Tortenetvezetes ? Hat egyik se Wizardry. Menu es inventory rendszer ?
Jobb nem beszelni rola.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
😄DDDD
fotográfik kolomp edisön :D
Gaming is believing.
igaz, a bg3nál meg nagyobb bejelentést el sem tudnék képzelni, azért nem sok olyan fejlesztõ létezik akire rá merném bízni a feladatot
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Addig azért kvékezek.
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Gaming is believing.
Gaming is believing.
1. PC
2. Xbox 360
3. Playstation 3
Hir:gamekapocs! csak a kérkedõk kedvéért😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Éves NA retail eladások:
2001
2002
2003
Elég sok nem odavaló címet kell ignorálni, d ejól látható, hogy mennyit változtak az arányok. Mindenesetre a Myst III worldwide eladásai ennek alapján vélhetõen a blockbuster jelzõvel illethetõ. (És tették is meg annak idején többször.)
A TLJ 450 ezres eladása is tisztesnek számított. (Azt hiszem ma is bárki örömtáncot lejtene, ha a p&c kalandjátékából ennyit sikerülne eladni.)
Persze egy-két fecske nem csinál nyarat, de évekkel korábban azért még több potenciál volt a mûfajban. De tény: elillant, és csak potenciál maradt. Most már ezek csak rétegjátékok.
(Még a Nancy Drew szokott pár hétig, pár hónapig a US toplisták élmezõnyében trónolni, de az frencsájz amerikai népszerûségébõl következik.)
Ja es a Runaway-el se peldalozz, mert egyaltalan nem PC-n fogyott igazan, hanem a NDS-en.
Hmm, tényleg, és ez sok mindent meg is magyaráz. Szerencsére egyelõre az egész mûfaj még nem menekül handheldre... (Bár a Runaway nekem nem hiányozna.)
Kulonben is a Myst sorozat elso reszeivel amik meg sikeresnek voltak betudhatok, a mufaj eleg csunya lejtmenetbe kezdett es mar egyaltalan nem erdekelt csak egy eleg zart kozosseget, ami beveteli oldalrol a kiadok szempontjabol nem nagy pluszt produkalt, sot kifejezetten rafizeteses volt, amikor mar a jatekok elkeszitese sokkal tobb kiadast igenyelt, mint a kezdeti hoskorszakban.
Egyébként érdekes, hogy a Runaway két epizódja bizony együtt millió felett fogyott (a második rész 2006-os), tehát vélhetõen külön-külön is verték a Grim Fandangót.
Amugy pedig inkabb a 92-95-s evek voltak azok a 96-98-as evek.
De igazan mar ekkor is retegjatekoknakk szamitanak, annak ellenre, hogy olyan jatekok jelentek akkor meg, mint a "secret of monkey island", full throttle, sam & max, Larry sorozat, king quest stb.
Bar inkabb annak is volt ez koszonheto, hogy a DOS-os idokben igencsak behataroltak voltak a jatekok mozgastere.
Egyébként akkoriban (1998, az már a múlt, 1996-97-ben még nagyon is hozta a pénzt a mûfaj, persze úgy hírlik a GF esetében a fejelsztési költségekben is elszálltak) még nem volt rétegjáték a p&c. Inkább a GF és kortársai bukása miatt vált azzá (projekteket is lõtt le a LucasArts), de addig a csapból is folytak, a magazinok is tele voltak velük.
Ne bohockodjunk mar, hogy a warez miatt nem lett veszteseges.
Ez egy vicc. Az igazi magyarazat az, hogy annyira szuk retegjatek (kaland kategoria), hogy minimalis bevetelt general.
Egyszeruen nincs vasarlokozonsege. Aki mast mond egyszeruen hazudik.
Aki szereti az ingyenes jatekokat nezze meg az alabbi linket szerintem egesz jo.
http://www.vegzetur.hu/?kar=13993