17438
  • gazgoblin
    Mennyire beteg hogy ezek nélkül is az vanik! :D
  • Jakuza001
    BG Online

• Jakuza001
    Figyeld a Kanaant :D

http://shetoldme.com/Entertainment/10-PS3-Games-That-Were-Cancelled

• Ry0K3N
    Shogun 2 total war
  • kissssss
    ha jól sejtem ez a Shogun 2 - Total War lenne.
  • Wanted
    A bannerben látható, éjszakai, sok emberes kép melyik játékból van?
  • Ry0K3N
    pontosan
  • shaddam
    cod x, bc2?
  • Ry0K3N
    nem, a már megjelent mezőnyre gondolok
  • shaddam
    crysis2, bulletstrom, meg az a hogyishívják kína megszállja usát fps mezőnyre gondolsz?
  • Ry0K3N
    Egyéb probléma?
  • Ry0K3N
    És most ki játszana vele szerinted? Megjelenéskor ha leportolják még azt mondom rendben van de a mostani mezőnybe labdába sem rúgna.
  • shaddam
    A szövegértelmezésemmel semmi gond a már régvolt 2. osztály óta.Viszont a félremagyarázást és személyeskedést tökélyre fejlesztetted.Nehéz veled vitázni.

Persze lehet hogy te vagy a kivétel ami erősíti a szabályt hogy pc-n mindenki 120as IQ-jú
  • shaddam
    Pontosan.És mindenki a kezdetektől fogva reménykedett hogy ezt ki se adják pc-re.Most pedig örömtáncot jár mindenki a jó hír hallatára...

• Ry0K3N
    Azt ecsetelem mennyire nem érdemes hogy kijöjjön mert a kutya sem játszik vele. Mondom hogy nem megy neked az értelmezés. Elhiszem hogy a beszűkült konzolszemlélet miatt erre képtelen vagy de azért próbáld meg hátha. Akarod hogy keressek egy magántanárt neked aki megtanít rá? Szívesen segítek.
  • Totti5
    több mint 3000hszt élt meg a pécés topikja, a létjogosulatlanság legyében....
  • shaddam
    "semmi létjogosultsága PC-n " És ecseteled hogy menniyre nem baj hogy nem jött pc-re.Tudom hogy nem fogod megérteni, de nemszeretek magyarázattal adós maradni
  • Ry0K3N
    #16835 olvasd el még egyszer és keresd ki azt a rész hogy hol szaroztam le a játékot vili? azt írtam nincs létjogosultsága és hogy átlagshooter ami nem ugyanaz, látom szövegértés az perfektül megy neked, ajánlom az általános isokát előről kezdeni
  • shaddam
    Te ezt direkt csinálod?
    "Ha meg nem jönne pécére akkor meg az ez a szar nem is kell pécére dumát szajkózzátok"

Ennek a tükrében beigazolódott a "jóslatom"
  • Ry0K3N
    És mi van vele aranybogár? Fáj hogy elmondtam az igazságot róla?
  • shaddam
    bf1943 cancel hír megvan?
  • Ry0K3N
    Más ilyen betonbiztos trollkodó jóslatod is van még? Mondj rá példákat kérlek hogy milyen esetekben voltak hasonlók.
  • shaddam
    Megjelenés után meg megy a rinya hogy fujj lebutították.Ha meg nem jönne pécére akkor meg az ez a szar nem is kell pécére dumát szajkózzátok.Óóó annyira irigylem az egyszerű, de boldog tudatlanságban leledző életeteket.

Ja és ki a mainregem?
  • Ry0K3N
    Ötletről szólva nem értem miért nincsenek a mai játékokba. Ott van az evolva is amit a napokban feltettem mert anno kimaradt, sokkal szórakoztatóbba mai legtöbb játéknál.
  • gazgoblin
    "Jo is ellopni oket,"

Mondta a warezhuszár

Pofámleszakad :D
  • Jakuza001
    Milyen sok szep PCs jatek, ami mind PCs eredettel rendelkezik, kivetel nelkul.
    Jo is ellopni oket, ha odaat hijan vannak az otletnek.

Errol beszeltem Ryo. Persze igy mar ezek multiplatformok, de aki akar az mind emlekszik az eredetre.
  • Jakuza001
  • Jakuza001
    ES V Skyrim

• Jakuza001
    Brink

A PC jovoje csak most kezdodott. :D
  • Jakuza001
    Deus Ex Human Revolution

• Ry0K3N
    Hát ha nincs érved nincs mit írnod tudom nem kell a mentegetőzésed.
  • shaddam
    Teljesen mindegy milyen részletes és alátámasztott érvelést írok úgyis leszarozod a vérpécés szemléleteddel.Az utóbbi napok flamje szerintem bizonyítja ezt.
  • Ry0K3N
    Jobb visszavágásod nincs? Enyire telik? Semmi cáfolat? Csalódtam benned, Trollnak sem vagy jó.
  • Ry0K3N
    Mintha olyan sok lenne a nem multiplatform játék.
  • shaddam
    És ezt el is hiszed?
  • Ry0K3N
    Mert fogalmuk sincsen erről a 2 éves buget játékról battlefiled 2 grafikai színvonalon aminek semmi létjogosultsága PC-n mikor abban az évben már kijött az INGYENES (tudom konzolosoknak ismeretlen szó egy játék esetében) battlefield heroes. Biztos sokan játszanának vele, főleg ha konzolon is elment 250k bazi sok playerje lehet, szerintem te vagy az egyetlen aki még játszik vele. Meg könyörgöm 2. VH, a hócipője az embernek tele van az n+1 edik átlag WW2 shooterből. Itt meg CoD BF:BC mezőnyben egy 2 éves portjátékot kiadni? Ugyanmá. Senki sem játszana vele magasról leszarnák ha látnák milyen. A sírás csak a kis tudatlanságuk miatt van.
  • shaddam
    Sok szép multiplatform.A main regemre rájöttél már, vagy csak gyanúsítgatsz?
  • Jakuza001
    Ne etesd a trollokat. :D

Inkabb azt mond meg nekem, hogy vajon ezek a jatekok milyen eredettel rednelkeznek ebben a movieban ? Kitol es ki lop ?

• shaddam
    Minek nézzek utána ha megvan és a mai napig előveszem?Nézd meg a kommenteket mennyire szomorúak akik hoppon maradtak.
  • Ry0K3N
    ez nagyon is jó hír, ha legalább utánanéztél volna a csökött agyaddal a játéknak nem kommenteled be. De azért nice try.