17438
  • dronkZero
    Azért, mert emellett még megnézek kb havi két-három játékot. Nem végigjátszom, meg beleteszek 100 órát, mint régebben, de megnézem. Aztán kb 2-3 óra után meg tudom már állapítani, hogy szar, és jöhet az uninstalldel.
  • lolSL
    magyarázd már el hogy hogy vagy képes leülni egy halo elé akár 5 perc cs vagy q3 után???????????
    nemtom mennyi pénz kéne az ördögtől személyesen hogy reális legyen a váltás
  • Ry0K3N
    Ti nem ezt csináljátok folyamat? Had legyen már meg a saját véleménye.
  • Totti5
    Akkor miért mondja meg a tutit róluk?
  • Ry0K3N
    Nem aranyom, az volt a téma hogy lenongamerezted és köztudott nem rajong a single játékokért.
  • Totti5
    Most vessük össze hogy hány sok 100 órát cséztem, q3aztam, codoztam vagy fifáztam multiba? nem ez volt a téma....
  • Ry0K3N
    nézd meg steam profilját, annyit játszott amennyit te a büdös életben nem fogsz főleg multis játékkal
  • mike01010101
    Kimaradt a sötét ló, a LOTR: War in the North. Ami még bármilyen lehet.
  • Totti5
    Remélem kapod a bannt. ( már ha a modi jól végzi a dolgát ).

• mike01010101
    Idén lesz legalább 4 olyan fantasy RPG jellegű játék ami mindent üt
    -Two Worlds 2 (sokkal jobb mint azt várni lehetett)
    -Dragon Age 2
    -Witcher 2 (csak pc-re egyenlőre)
    -Skyrim

Ha még hozzáveszem az AC:Bh-ot, a Fable 3-at, a Red Dead Redemption-t és a ME3-at akkor igen jó év elé néz a PC-s társadalom. Most csak az olyan játékokat irtam amiket én is várok, nyilván a stratégák, FPS multisok vagy autós játékosok másként látják. Azt a részt nem figyelem annyira de ott is lesznek jó anyagok.
  • Totti5
    Az a gond hogy a látni kellene hanem játszani és tapasztalni, addig csak a palánk mögülről megy a morgás ami csak téveszméken alapul. Amúgy olyan "játékos" ne ítélje már meg a játékipart aki nongémer vagy erősen rétegjátékos és 10 játékból 9et fikáz mindig.
  • dronkZero
    Nem, ezt minimális intelligenciával be lehet látni. Nem csodálom, hogy neked nem megy.
  • Totti5
    Mondod úgy hogy minden platform játékait kipróbáltad és leszűrted ezt a baromságot.
  • dronkZero
    Ezen meg kár rugózni, kurvára nem mozgat négy, PC-n tíz éve játszható BF42 map, BC2-es enginennel. Nektek konzolon lehet, hogy újdonság, de mi köszönjük szépen, már eleget játszottunk azon a négy pályán. Wake Island meg ráadásul az összes BFrészbe bekerült, a leginkább szarrajátszott pálya. A Coral Sea-t meg már BF42ben is elszabotáltam a picsába, beszálltam a repülőbe és kioldottam a bombákat hogy süllyedjen a saját anyahajó, akkora egy hulladék fos volt mindig is.
  • dronkZero
    Már írtam régebben. Azért nincs ötlet, mert egy-egy újítással rengeteg hülyegyerek vásárlót lehet veszíteni, vagy ha nagyon gáz, akkor akár a vásárlók nagy részét is. Így a legbiztonságosabb megoldás a langymeleg fos, a bare minimum játékmenet, szép prezentációval.
    Ez a biznisz.
    Jó játékot csinálni meg nem biznisz. Ez van.
  • gazgoblin
    "near bankruptcy"

szólj ha becsődöltek és a namco bandai nem ad nekik pénzt!
  • Jakuza001
    Online ertekesites mint tudjuk nem penz, mint ahogy az online jatekok sem azok. a'la konzolfanboyok
  • Jakuza001
    Talalkozunk a birosagon Midway.

http://www.businessweek.com/news/2010-05-28/midway-tronox-lexington-neff-brown-bankruptcy-update1-.html
  • Ry0K3N
    http://iddqd.blog.hu/2011/02/04/egymilliardot_kaszalt_a_steam_tavaly
  • Jakuza001
    Namco Tales Studio near bankruptcy

Tales of Phantasia 2003 Game Boy Advance
    Tales of Symphonia 2003/2004 Nintendo GameCube, PlayStation 2
    Tales of Rebirth 2004/2008 PlayStation 2, PlayStation Portable
    Tales of Eternia 2005 PlayStation Portable
    Tales of the Abyss 2005 PlayStation 2
    Tales of the Tempest[1] 2006 Nintendo DS
    Tales of Destiny 2 2007 PlayStation Portable
    Tales of Destiny (Director's Cut) 2006/2008 PlayStation 2
    Tales of Symphonia: Dawn of the New World 2008 Wii
    Tales of Vesperia 2008/2009 Xbox 360, PlayStation 3
    Tales of Hearts 2008 Nintendo DS
    Tales of Graces 2009 Wii
    Keroro RPG: Kishi to Musha to Densetsu no Kaizoku 2010 Nintendo DS
    Tales of Phantasia: Narikiri Dungeon X 2010 PlayStation Portable
    Tales of Graces F 2010 PlayStation 3
    Tales of Xillia 2011 PlayStation 3

"Tales of Symphonia (テイルズ オブ シンフォニア, Teiruzu obu Shinfonia?) is a video game first released for the Nintendo GameCube and later for the PlayStation 2 in Japan. It debuted in Japan on August 29, 2003, selling 953,000 copies,[2] in Canada and the United States on July 13, 2004, and in Europe on November 19, 2004. The game received a Japanese-only PlayStation 2 release on September 22, 2004, selling 486,000 copies.[3][4] It is the fifth mothership title in the Tales RPG series, and was the third game in the series to be officially released in the U.S., and the first to be released in Europe. Tales of Symphonia's characteristic genre name is To Resonate With You RPG (君と響きあうRPG, Kimi to hibiki au RPG?). Tales of Symphonia takes place long before Tales of Phantasia (hence a distant prequel). The game sold 118,000 copies during its first two weeks of sales in the U.S.[5] and went on to sell over 1.4 million copies worldwide.[6][7]"

Oh, ilyen sikerekkel csodkozel ? Raadasul konzolos piacon ? Pedig 8.5 feletti pontozas szinte az osszes resznel, legtobb szinte csucsokat dontogetett elso heten eladasakor.

Ertem en hogy allitolag minden szinaranybol van konzolosvilagban.
  • gazgoblin
    "the once-mighty Mortal Kombat maker"

2009-es híreid óta sok víz lefolyt a dunán

azok akik a mortal kombatot csinálták otthagyták a midwayt mielőtt az még csődöt jelentett volna és hegesztik vidáman a az új MK-t

"The Midway Chicago studio, responsible for the Mortal Kombat series, among other games, became part of Warner Bros. Interactive Entertainment and has been rebranded NetherRealm Studios.
    NetherRealm is currently developing the ninth installment of the Mortal Kombat series for the Xbox 360 and PlayStation 3 platforms"
  • Jakuza001
    Jah ilyenkor nem eladas, hanem csak shipments. :D
  • Jakuza001
    Mortal Kombat vs. DC shipments near 2 million.

Bankrupt ? Micsoda ? Ilyen eladasok mellett ? :D
  • gazgoblin
    Realtime worlds?

csináltak egy sikeres játékot konzolra (crackdown by the end of 2007, the game sold 1.5 million copies worldwide. Metacritic 83/100)

majd utána egy szar PC-s MMO-t (metacritic 58/100) és becsődöltek?

K2 Network acquired APB: All Points Bulletin on November 11, 2010 for £1.5 million and stated that there is a "possibility that the shooter may be up and running again in the first half of 2011.".

remélem hogy inkább kuka
  • Jakuza001
    Faced with $240 million debt deadline, the once-mighty Mortal Kombat maker

Azok a szemet nagy kiadok minden fejlesztot kicsinalnak. Mindig ok a hibasok. :D
  • gazgoblin
    igen fél évvel a játék megjelenése után (a splash damage csinálta) kiadta az activision két másik fejlesztőcsapatának hogy tolja át konzolokra is (biztos véletlen van a splash damage neve a konzolos dobozokon, ugye?)

aztán az underground deveelopment mehetett a levesbe!
    "On April 19, 2008, parent company Activision announced that the studio would close after completing development on the PlayStation 3 version of Enemy Territory: Quake Wars."

ja nem, inkább még csináltattak velük egy GH rókabőrt és utána zúzták be őket!

szóval az activison tulajdonában lévő nagy konzolos csodacsapatodnak csoda múltja:
    xmen film játékadaptáció
    GH rókabőr
    quake konzolport

amit látok az megint csak annyi hogy valami nagy kiadó megvett egy csapatot, gyártatta velük a mocskot majd miután már nem kellettek lezúzta őket

• Jakuza001
    http://www.videogamesblogger.com/2010/08/20/crackdown-1-and-apb-developer-realtime-worlds-goes-bankrupt.htm

Hogy mik vannak.

Tales Studio Near Bankruptcy – Tales Series Doomed?

Mortal Kombat publisher Midway has filed for Chapter 11 bankruptcy protection in the United States

etc.. etc. etc
  • Jakuza001
    Azert kedves PCsek azert remelem erzitek a terelest.
    :D
    Different Consoles, Different Developers in Enemy Territory: Quake Wars
  • gazgoblin
    " ugy is valaki kitalalja hogy a bezart Underground Development, az Enemy Territory: Quake Wars-t se keszitette,"

a tényeket nem kell kitalálni!

nem ők csinálták a játékot, ők csak portolták péesre

a quake: enemy territory készítők mind a mai napig léteznek és éppen a Brink nevű gamét hegesztik
  • Totti5
    Nem hozta az elvártakat, nem ment el a leszállított 800 ezer. Fél millió nem bukás ( legalább is nem olyan mint ahogy a média hírezi hatalmas betükkel ), viszont arra elég ez a visszafogott szereplés hogy ne folytassák a szériát, és ne próbálkozannak hasonlóval a jövőben. Amúgy szerintem ehhez az is hozzájárult hogy egyidőben jött ki a Castlevania: Lords of Shadow-al.
  • Jakuza001
    Varjal azt irjak majd ugyis , hogy fel millio nem bukas.

Meg azt is majd ugy is valaki kitalalja, hogy a bezart Underground Development, az Enemy Territory: Quake Wars-t se keszitette, mint a Guitar Hero - Van Hallent sem, sot a X-Men: The Official Game-t sem. :D

Nem hiaba kolbaszbol van ott a kerites, na. De azert nem is tudom, en tudtam mutatni olyan konzolos ceget, aki nagyobb jatekok fejlesztese utan is siman ment a levesbe.
  • Totti5
    Fél milla azért nem hatalmas bukás... Ezek a játékok elszokták érni az 1 milliót, azokhoz képest fele annyi. Nem ennyivel számoltak. A játék amúgy jó, de messze nem a tavalyi év legjobbja, de még a top 5be sem fér bele, mert rettentő csiszolatlan egyes részeiben.
  • gazgoblin
    hát mostmár abban is biztosak lehetünk hogy angolul se tudsz!
  • Jakuza001
    Ez is kizart. Bukas ? No way.
  • Jakuza001
    Bukas konzolon ? Az kizart :D

Foleg nem olyan cegnel aki a Enemy Territory: Quake Wars fejlesztoje :D
    Jah az EA ilyen cegeket is bezarat. :D
  • Gyuszopapa
    psssszit
  • Totti5
    Akkor legalább olyat írj ami igaz is, pl Bizarre.
  • gazgoblin
    komolyabb játékot? csináltak egy buktát (lásd wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_Hero:_Van_Halen)

"utana bemondta az unalmast es feloszlattak."

az activision-blizzard bezárta őket a 'csába

biztos mindenki sírni fog utánuk!
  • Jakuza001
    Csak azert linkeltem be, mert valamelyik konzolos kerte, hogy mutassunk olyan fejlesztot, aki csinalt mar konzolon komolyabb jatekot es utana bemondta az unalmast es feloszlattak.

Na ez a ceg (Underground Development) csinalta a Guitar Hero: Van Halen-t
  • Jakuza001
    A konzolos jatekoknak lealdozott.

http://www.videogamesblogger.com/2010/05/20/call-of-duty-devils-brigade-cancelled-on-xbox-360-and-ps3.htm