A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Akkor most mutasson nekem olyan konzolos jatekot ahol tobb ezren tudnak egyutt jatszani egyszerre. 😄

Mondjuk egy 1500as csataban reszt venni.
Lehet ragozni.

Jakuza001
Hm ingyen jatekmodositas.
Hogy ezen a PCn mit meg nem lehet csinalni, ingyen. 😄

http://tolkiengateway.net/wiki/Third_Age:_Total_War

Totti5
Szerintem nem kell ezt ragozni tovább. Van több 100zas konzolon is, amúgy ebbõl nincs sok összességében, mert a legtöbb multi nem kíván ennyi pléjert.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jakuza001
Hallod ezt Dronk :"DDD Itt egyesek dobaloznak a megszamokkal. 😄DDD

MAG Max Online Players: 256;

http://massively.joystiq.com/2010/10/30/the-largest-battle-ever-held-in-eve-online-is-going-on-right-now/

"A landmark battle is currently raging in the system of LXQ2-T, with thousands of pilots fighting for control of the system. The number of players in the system peaked at over 3,110 pilots, with alliances from the Northern Coalition political conglomeration facing off against the Russian power block from the drone regions."

gazgoblin
"mutasson nekem egy olyan konzolos jatekot valaki, ahol akar tobb szazan is harcolhatnak egymassal egyidoben. "

Amúgy mostmár egyre jobban mozgat az EVE és elég sokan ajánlották mostanában!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Totti5
Ehhez nehéz hozzászolni az elmúlt napok után...

Jakuza001
"Hagyjad belinkeltem nekik nem flashes Free full gameket is aztan tatogtak, mint a partra vetett hal."

"tátogsz mint egy partra vetett hal"

PCsek kozul valaki felismeri a ket mondat kozotti kulonbseget ? 😄

Totti5
Az jó, fura is lenne egy MMO 20ad megaddal.

gazgoblin

Along with this new trailer comes the official minimum specs for playing the PC, PS3 and Xbox 360 game on your computer:

* Internet connection required for activation
* CPU: Intel Core 2 Duo 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz or better
* 2 GB RAM
* HDD: 9 GB
* DVD ROM: 8x
* GPU: NVIDIA 8800 GT 512MB RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM or better
* Keyboard, mouse, or Microsoft Xbox 360 controller for Windows

Keep in mind, that's the minimum. No word on recommended yet. Fingers crossed.

Jakuza001
Amugy meg mutasson nekem egy olyan konzolos jatekot valaki, ahol akar tobb szazan is harcolhatnak egymassal egyidoben. 😄DDDDD

Na en azt napi szinten tudom uzni pl az Eveben. 😄

gazgoblin
http://www.sg.hu/cikkek/79694/veget_ert_a_nintendo_viragkora

Amíg tehát mind a meglehetõsen korán megjelenõ Xbox 360, mind pedig az ezután befutó PlayStation 3 a fanatikusokra, a meglévõ konzoltulajdonosokra, illetve a játékok iránt nagyon is érdeklõdõ rétegekre épített, addig a Wii olyan korosztályokat és csoportokat hódított meg, akik korábban elkerülték a szegmenst.
Számos sport-, zenei, és egyéb alkotás bukkant fel, valóságos hisztériát keltve a tengerentúlon, és akkor még nem beszéltünk a kifejezetten edzõprogramként mûködõ fejlesztésekrõl, amely már nem is annyira a játékról szóltak. Még az idõsebb korosztályoknak szánt változatok is megjelentek, amelyek kisebb mozgalmat keltettek életre az Egyesült Államokban, hogy minél több embert vegyenek rá a rendszeres testmozgásra.

Totti5
Amúgy sikerült megint a normálisnak induló vitát elvinni a totál sületlenségbe, persze azok után hogy a másik odalról elfogyott az érv ( ami nem is volt ), ezen nem csidálkozok, de nem kellene ezt tovább ragozni szerintem.

Totti5
Trackmania egy szórakoztató cucc, sokat toltam sõt még fizettem is érte és itt fekszik a polcon a Sunrise.

gazgoblin
"hogy probald magad megoldani a problemadatt."

leírod a nemlétezõ problémám megoldását és még én legyek hálás?

hát akkor bocsi, és köszönöm hogy a hozzászólásomat csak átfutottad és utána nekiálltál trollkodni!

"Na de tudod mit teged is ignorallak"

valójában csak,...hogy is mondtad? ...."tátogsz mint egy partra vetett hal" amikor kiderül mekkora tévedésben vagy

"mert felesleges akar egy szot is irni hozzad"

úgy hogy nem olvasod el figyelmesen amit írok és amilyen stílusban írkálsz tényleg felesleges <#eljen>

"Akinek itt eszre kellene vennie magat nem en vagyok."

nemhát! GOTO 16763

Jakuza001
Persze oket nem huzzak le.

Nem hat, csak atvagjak, mint azt a bizonyos dolgot a palankon. 😄

[HUN]FaTaL
Hagyd, belinkelheted nekik a Tracmania Nations Forevert is mint ingyenes játék, abba is belemagyaráznak valami hülyeséget, amit tulajdonképpen megértek hiszen így magyarázzák be maguknak, hogy nem is húzzák le õket 😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Akinek itt eszre kellene vennie magat nem en vagyok.

Hogy is mondtad mikor senki nem szolt hozzad ? "a te hsz-ed meg nem bizonyít semmit csak azt hogy fingodsincs"

Nem is kell mondanom semmit. Nyugodtan folytathatod, hogy veled szemelyeskednek, utana meg fel vagy haborodva, ha leirjak neked, hogy probald magad megoldani a problemadatt.
Igaz abban se fing semmi nem szerepelt. Na igen es meg masnak kellene eszrevennie magat. LOL

Na de tudod mit teged is ignorallak, mert felesleges akar egy szot is irni hozzad, es meg te beszelsz elfogulatlansagrol

Na akkor a PCseknek.

Play for Free:
Es igen play for free, annak aki tudja, hogyan kell ISK-t keresni a jatekban.

gazgoblin
nem várom hogy észrevedd magad, és nem is az én dolgom hogy az orrodra kopintsanak

én max csak kérek (gondolom ezzel csak azt érem el, hogy - jó trollhoz méltóan - mégjobban nyomulsz mert ezt a gyengeség jelének véled)

Jakuza001
Probalkozhatsz megint ezzel a szemelyeskedessel, de megint nem fog menni a dolog. Csak rajta ne add fel. 😄

gazgoblin
"Ertem en hogy ezt megakarod magyarazni, csak hogy megmagyarazhatatlan."

nem olvasol figyelmesen vol2.

olvass vissza nyugodtan! aztán idézz hol védtem a fizetõs multit!

gazgoblin
"Ha egy kicsit jobban osszeszedned magad, akkor talan sikerulne az eredeti mereten is megtekintened"

semmi gondom nincs az eredeti méret megtekintésével, gondoltam ez már leesett

"blablabla személyeskedés blablabla"

pfff ok most jól odamondtál megint

"blablabal szájbarágás blablabla"

az hogy nem értetted a problémámat és még rugózol is a téveszméden csak téged minõsít

"Es az sen nyert , hogy ekkora meretben jatszanak a PCn "

nem hát, ezért mondtam én is hogy "kutya nem játszik ilyen felbontáson"'

nehéz ám úgy beszélgetni hogy
-tele vagy elõítélettel (gondolom még nem esett le hogy pécén is játszom nem vagyok rászûkülve egy platformra)
-nem olvasol figyelmesen (pedg ha már szóbaállnak veled akkor igazán odafigyelhetnél)
-személyeskedsz (ezzel csak magadat égeted és ne adj isten a többi pécést)

Jakuza001
"jah, elég ha a free to play battlefield karaktereidenk veszed a ruhákat!"

Jah, ha megakarod venni. Ellenben hogy is van nalatok, ha megakarod venni hanem fizetned kell, hogy multizni tudj.

Ertem en hogy ezt megakarod magyarazni, csak hogy megmagyarazhatatlan.

Az egyiknel te dontesz, hogy veszel e ruhat a jatek mellett, a masiknal meg eldontheted, hogy fizetsz vagy be se lepsz. 😄DDD

Azert nem gond meghallgatom a magyarazkodasotokat, meg akkor is ha nincs ertelme.
Max nevetni rakta jo lesz.

Regisztrációért és profilért szép, hogy nem kérnek pénzt.

Totti5
Ez a lényegen nem változtat s azon sem hogy nem kötelezõ venni semmit, mert van rakat free dolog, s semmibe nem kerül sem a Avatar, sem a Home kreálása használata. Venni az vesz aki egyedit akar, vagy további dolgokat elérni.

gazgoblin
nem hát! az is egy faxság de legalább nem Mii-knek néznek ki az alakok, és nem épül bele az xmb keretrendszerébe ez a fosch +fel van töltve az a ""világ""" mindenféle ingyenes minijátékkal

ilyen is van, de legalább nem kötelezõ

(a gálám meg leginkább a fizetõs multi miatt jön ki a livetól)

shaddam
home-ot normális ember akkor használ ha van valami akció(pl e3 vagy kz3 minigame) esetleg ha pedofilokat akar szopatni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jakuza001
Ha egy kicsit jobban osszeszedned magad, akkor talan sikerulne az eredeti mereten is megtekintened. Tudom am, hogy nektek annyira nehezetekre esik minden, azert is egyszerusitettek le a konzolt, hogy meg veletlenul se kelljen valamit megoldanotok.

Javaslok egy egyszeru dolgot, amit egy szimpla PCs is meg tud tenni.

Masold a kep linkjet http://mediang.gameswelt.net/public/images/201102/109c4b90934693a990c7d1ba8fce5464.jpg a bongeszo address soraba es talan nagyobb meretben is megtudod nezni.

Es az sen nyert , hogy ekkora meretben jatszanak a PCn azert van ekkoraban a kep, max konzolon a 768x576os analog TV felbontasban egyesek.

A homaly texturak pedig ha jol emlexem a konzolon elterjedtek, mivel nem birja a vas a felbontast igy mindenfele trukkel probaljak 60FPSre feltornaszni a megjelenitest.

Tudod eleg ha a Crysis uj konzolos motort osszehasonlitod a regivel.

Most pedig menj es nezd meg nagyobb felbontasba a kepet, sot ha kell azt is elmagyarazom hogy konverhalhatod a kepet at nagyobbra. 😄

shaddam
Igen a fizetõs live egy gerinctelen pénzlehúzás ezt senki sem tagadja

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Hómba sem ingyen osztogatják...

gazgoblin
"Sot az avatarjaikert es zaszloikert se kell fizetniuk a Live szolgaltatas kereten belul."

jah, elég ha a free to play battlefield karaktereidenk veszed a ruhákat! 😄

na, félreértés ne essék, gálám kifordul a LIVE-tól

Totti5
"Hagyjad belinkeltem nekik nem flashes Free full gameket is aztan tatogtak, mint a partra vetett hal."

Ja hogy ezeket nekünk linkelgeted? azt hittem a saját szórakoztatásodra.

Lotr online annyira ingyenes, hogy egy csalogató trial agyon korlátozva.

A többirõl meg azt sem írtad hogy honnan szarták, na nem mintha ezeknek bármi köze lenne arról amirõl szó volt ( Steam/PNS/XBLA ).

gazgoblin
"Szolj a forummotornak, hogy ne kicsinyitse le, akkor eredeti meretben fogja megjeleniteni,

értem én hogy fórummotor

"ami amugy 1024 × 576 px. 😄"

pont ez a gondom, pécén szerintem már kutya nem játszik ilyen felbontáson ami egy 2-3méterrõl nézett tévén kb még elmegy

ezért lenne jobb egy nagy kép: mutatná hogy "de fasza!!!" vagy látnám tisztán hogy nem egy bullshot van összenyomva

ha olyan méretben látom ahogy játszani fogok vele, meg lehet hogy kiderül hogyha valami nem is olyan szép és televan homálytextúrákkal stb.

Jakuza001
Hagyjad belinkeltem nekik nem flashes Free full gameket is aztan tatogtak, mint a partra vetett hal.

Vajon a hozzaszolasomban ez nem volt jogos ?

"Szegeny multiplayarek is buntetve vannak, hogy jatszhatnak egymassal, raadasul ingyen. 😄DD
Sot az avatarjaikert es zaszloikert se kell fizetniuk a Live szolgaltatas kereten belul.
Ellenben olyanra csinaljak amilyenre akarjak. Szerintem ez tok szemetseg. Meg hogy ingyen. 😄"

Dehogynem, kopni,nyelni nem tud ilyenkor semelyik sem, mert ezek az ervek ellen egyszeruen nem tudnak mit mondani.

Persze aki orul annak hogy lehuzzak es ezt meg is akarja magyarazni, azzal felesleges is szoba allni, azert ignoralom oket. Aztan majd elhancuroznak magukkal, amig meg nem unjak.
Javaslom tedd te is azt es akkor sepen kikopik innen a par provokativ konzolos.

gazgoblin
<#szomoru2>

Jakuza001
OK akkor az egy BF2 nem pedig egy modositott es atirt valtozat

http://www.tomshardware.com/news/PC-Game-Battlefield-Play4Free-Battlefield-Heroes-FPS-james-salt,11591.html

"As the name indicates, the game will offer the free-to-play model while combining most of the popular maps found in Battlefield 2 with the classes and weapons of Battlefield: Bad Company 2."

Varj akkor ez nem csak BF2 hanem BF Bad Company 2 is. 😄DDDD

dronkZero
Oh, bocs. Tényleg. Õszintén szólva téged nem nagyon olvaslak, mióta kiderült, hogy a kérdésed is hazugság (lásd Fallout)...

Úgyhogy most bocsánatot kérek, hogy egy kalap alá vettelek Tottival.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Totti5
"Erre nem cáfolat az, hogy van olyan játék, ami nem ingyenes flashjáték kategória."

Kb 100 játékot soroltunk fel kapsából, ráadásul amelyek nagyon sikeresek azok mind olyan alkotások is. Te jöttél ezzel a tetrisz baromsággal. Ahol van 400 játék ott akad hulladék, lehúzós is. Tetris pont nem az, mert van annál sokkal rosszabb is... biztos volt aki megvette, ami engem nem érdekel, de jó lenne ha felfognád hogy a játékok nagy részét olyanok teszik ki amiket említettünk. Erre várjuk a választ hogy pécén ezeket hol kapod meg ingyen, mert a fless játék oldalon biztosan nem. Az azért ingyenes mert olyan is, ami nem jelenti azt hogy rossz, mert vannak szórakoztató alkotások is, de egy teljesen más világ.

gazgoblin
Akkor most leszel olyan kedves idézni hol cáfoltam hogy nincs ilyen köztük

Amúgy se erre reagáltam hanem arra hogy szerintd "mind szar"

shaddam
Ok.PC ex=instant magasztalás értem én.Ettõl függetlenül én játszottam vele had legyen már egy kis rálátásom.

dronkZero
Annyiból pontos a megállapításod, hogy tényleg idióták vagytok.
De fõleg azért, mert még mindig nem fogtátok fel, amit mondok.

"konzolon olyanokért fizetnek, ami PC-n ingyenes flashjáték kategória."

Erre nem cáfolat az, hogy van olyan játék, ami nem ingyenes flashjáték kategória.
Ha ezt meg akarjátok cáfolni, akkor azt esetleg egy olyan statisztikával lehet, ahol azt látni, hogy a boxos Tetrisbõl nulla darab fogyott. (Nem fog menni)

Szal akkor ennek fényében nekifuthattok még egyszer, ha gondoljátok. De egyszerûbb belátni, hogy tényleg így van.

Jakuza001
Szolj a forummotornak, hogy ne kicsinyitse le, akkor eredeti meretben fogja megjeleniteni, ami amugy 1024 × 576 px. 😄

gazgoblin
ne kétszer told be hanem kétszerekkorába 😛

Jakuza001
Szegeny multiplayarek is buntetve vannak, hogy jatszhatnak egymassal, raadasul ingyen. 😄DD
Sot az avatarjaikert es zaszloikert se kell fizetniuk a Live szolgaltatas kereten belul.
Ellenben olyanra csinaljak amilyenre akarjak. Szerintem ez tok szemetseg. Meg hogy ingyen. 😄

gazgoblin
"az itt található harmincezer játék nem elég"

ha valami jó, akkor az jó

egy játékosnak elég lehet a jóból?

a te hsz-ed meg nem bizonyít semmit csak azt hogy fingodsincs...az alapján persze hogy idióták vagyunk!

"hülyék ezek a rómaiak" effekt vanik?

Jakuza001
Tudod PCn csak erre futja. 😄

Jakuza001

dronkZero
Hát igen, már ne is haragudj, hogy képzeled, hogy ilyen szar minõségû, konzolos felbontású képekkel traktálsz minket?! 😄DDD 😛

Jakuza001
Miert kicsi a kep ? 😄 Vajon mibol lehet ?

dronkZero
Jól értem, hogy akkor ti most azt bizonygatjátok, hogy ti abba a kategóriába tartoztok, akiknek "az itt található harmincezer játék nem elég, és még totál idióta is"?

No nem baj, csak kérdezem. Mert embert nem láttam még ilyen vehemensen érvelni amellett, hogy õ hülye...

Jakuza001
Kiabranditalak, de ez nem bf2. Attol nem lesz bf2 mert vannak benne a palyai is.
Es igen az egy ingyenesen jatszhato BF. Es nem, ki kell abranditsalak, nem jatszhato PS3-n.