17438
  • Efreet
    Kiegészítettem a lenti ultimátumot: csak akkor repül mindkét topic, ha láthatóan átjárás van a kettő között, vitakeltési szándékkal. Egyébként a problémás személyt jelentsétek a moderátori topicban.
    Köszönöm az együttműködést.
  • zola2000
    Nem értem, a topicot, a pcs játékoknak van jövője, és ezt az támasztaná alá, hogy "Félmillió előfizetővel profitot hoz a The Old Republic", és konzolon "Hatalmas bukás lett az Enslaved", amiből csak félmilliót adtak el, meg "5 millió felett a Medal of Honor és a Hot Pursuit eladásai" -> ennek max a 10%a pc (és még sokat mondtam)?!

Inkább olyan címeket kéne kirakni, mint hogy tízmillió felett a wow, többtízmillióan játszák meg a sims3mat, a pcs Zynga (farmville, cityville), többet ér mint az inkább konzolos EA, Japánban mennyi visual novelt adnak el pcre, mert ezek hatalmas pcs sikerek a fenti címek inkább konzoljátékok!
  • Jakuza001
    Nalam Dio 3, Deus Ex, a Shogun 2 TW, ami vevos.
    Aztan kitudja meg mi csuszik be iden, neha van egy par meglepetes cim is, amire nem szamit senki.
  • High end PC #16951
    Mindkettő vevős.
    Ha azonos stílus jönne egyszerre, akkor lenne nálam gondolkodós a vétel, de így mindkettő jöhet.
  • RYO21
    Ridge Racer: Unbounded
  • Jakuza001
    Azert ezek nem kobe vesett datumok, a legtobb altalaban valtozni szokott.
    Szoval felesleges az azonos datumokon idegeskedni. ;)
  • RYO21
    Shift 2-t is pont akkor adják ki mint a Crysist. Tehették volna kb 2 héttel előbbre az egyiket.
  • Jakuza001
    Megjelenesi datumok: (ezek persze valtozhatnak)

http://www.eurogamer.net/releases.php?platform=pc
  • RYO21
    Én főleg Csapatharcot szoktam nyomni (Team Deathmatch). Ott nincsennek járművek, kicsi a pálya, 16vs16, és lehet kombinálni a skilleket.
  • Jakuza001
    PCsek koreben nem nagyon lett felkapva a jatek, mert nem volt eleg szinvonalas.
    Inkabb mas FPSekkel jatszanak.
  • dronkZero
    Nekem megvan, próbáltam, borzalmas. Egyrészt erősen kihalt a pálya, másrészt olyan hulladék a netkód, hogy minden (de főleg a járművek) oszcillálnak előre hátra, nagyon trágya a lagkompenzáció.
  • RYO21
    Játszik itt valaki Crysis Wars-al?
  • Jakuza001
    Red Faction: Armageddon

• Efreet
    Ultimátum* a PC-s játékoknak van jövője és a PC-s játékoknak leáldozott topicok olvasói és hozzászólói részére.

Szomorú, hogy gyakorlatilag napi problémává vált, hogy a két topic látogatói által keltett viták, személyeskedések, anyázások után - bár mindkét témának van megválasztott, kinevezett házigazdája - takarítani kell (főleg az egyik topicban, de a másikban is bőven vannak problémák). Még szomorúbb, hogy több esetben maguk a házigazdák, akiknek jó példát mutatva elöl kellene járniuk is részt vesznek az ilyen vitákban, minősíthetetlen, fórumhoz és fórumozóhoz nem méltó hozzászólásokat produkálnak. A moderátorok türelme ebben a témában elfogyott.

A mai nappal utoljára megnyitjuk a topicokat, de az első esetben, hogy valahonnan panasz érkezik bármilyen okból - legyen az személyeskedés, a másik játékok iránti ízlésének (vagy választott platformjának, stb.) bírálata, vagy bármilyen, minden résztvevő által egyértelműen ismert indulatkeltő viselkedés miatt, mindkét topic azonnal és visszavonhatatlanul átkerül a Saját Fórumok területére, ha olyan hozzászólók miatt van balhé, akik mindkét témában aktívak.

A rend fenntartása eddig is - és ezután is - a házigazdák felelőssége lesz, ha valamelyikük képtelennek tartja magát erre a feladatra felmondhat, és a topic közössége választhat a helyére másik házigazdát.

Türelmi idő nincs, az ultimátum megjelenése előtti hozzászólásokra visszamenőleg hivatkozni, azokkal kapcsolatban "csak még azt hozzáteszem" stílusban hozzászólni nem tanácsos.

*Az ultimátum (latinul: az utolsó) olyan fenyegetéssel kísért követelés, amelynek teljesítését meghatározott időhöz kötik. Általában több kérés utáni végső követelés szokott lenni és mint ilyen, a rendelkezésre álló idő többnyire rövid, maga a követelés pedig nem lehet további tárgyalások témája.

ui.: komolyan sajnálom, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodni, de nevetségesek vagytok ezzel az óvodás stílussal.
    uui: a vélemény kinyilvánítása továbbra sem tilos, ha az kulturált, normális, emberhez méltó formában történik.
  • Efreet
    Elegem van abból, hogy állandóan megy az óvodás stílus ebben a topicban, és képtelenek vagytok kb. 12 évesnél érettebben viselkedni.

Az indulatok lenyugvásáig a topicot zárom.
  • shaddam
    Tehát szerinted konzolon egy fps úgy néz ki mint amikor pécén beizzítod az csalást?Milyen aranyos.
  • lolSL
    attól hogy veszel egy műanyag szart még ugyanolyan rendű vagy, senkit se érdekel
    de onnan kezdve hogy képes vagy aimbot gombbal játszani mindenféle játékkal már nem hogy alacsonyabb, de egyszerűen nincs rended, egy káoszban élsz ahol nincsenek szabályok és senki se ismer el mint létező egyént
  • shaddam
    És ettől alacsonyabbrendű vagyok mint te?
  • shaddam
    PS3 és PC tulaj hogy pontos legyek.Gyanítom ebből a szempontból jobb a rálátásom mint neked.
  • Totti5
    Modi ilyenkor hol vagy? értem hogy pécés topik, pécés modi, de osztogathnád nekik a 1-2-3 pontokat, ha már nekem sikerült benyomnod egyet ennél fényévekkel kisebb semmiségre, s ma is az értelmes beszéd helyett, csak a konzol fikázás és ugatás megy arról az oldalról ( 3 ember ), szétcseszve a topikot ezzel folyamaotsan.

-fav
  • Ry0K3N
    Mondá a konzolfánbój,
  • shaddam
    Vérpécés buburékvilágban élnek hogy merülne eh fel bennük?
  • kissssss
    Az gondolom még véletlenül sem merült fel egyikőtökben sem hogy nemnormális emberek mindenűt vannak, deee rugózatok még fel le félórát ezen.
  • RYO21
    Erre visszatérve, benézett ma egy iq-fighet a TDU 2 topikba:

"háháháháháhááh 1 ora alatt leszedem kiirom éés már nyomom is boxon...háháhá ennyi :D ti meg majd szivhattok azzal hogy jajj akad nem jo a felbontás csikozodik le szedni a legujabb drivereket....pff gépen szánalmas játszani mellesleg kurva sok pénz"

Ezek analfabéták? Mert még egy 10 éves is normálisabban ír. És szinte mindenhol így írkálnak a konzolosok. Jólvan, néha én is hülyén írok, de csak MSN-en, haveroknak.
  • Jakuza001
    Hatalmas. :DDDD

• Jakuza001
    Azok a becsuletes xboxosok. :D

• shaddam
    Játékot venni?
  • Jakuza001
    *sicher
  • Jakuza001
    Ugyanolyan fogyasztoi elmebetegek, akik ezt megcsinaljak, amikor kijon az uj iphone vagy egyeb cikk ?
    Valami nem koser ott az 100% zicher,
  • Totti5
    Ezt hívják premiernek, ennek is megvan a hangulata. Tudod akik megveszik boltba a játékot, azoknál is számít a 0day.
  • lolSL
    najó nem, ez már nem az az évtized. csak steames előrendelést adnám le max 5 perccel azután hogy kikerül :)
  • lolSL
    pl a HL3-ért most kiülnék kis székkel a cd galaxis elé ha bejelentenék hogy ebben az évben jön :)
  • dronkZero
    Mondjuk kezdhetnénk ott is, hogy ki az az elcseszett balfasz, aki elmegy sorba állni akár több napot is, csak hogy első pillanatban vehessen meg egy konzolt? Játékkal ugyanez?
    Visítozás ehhez képest picsafüst.
  • Ry0K3N
    Halos visítozom videókat linkeljek? van még, a kereső csak 400 videót talált a keresett szavak alapján te kezdted nehogy most add fel.
  • Jakuza001
    Nem ertem, hogy ezek miert sikoltoznak allandoan.
  • shaddam
    Wowos jajjtörölték a karakterem, accom videókat linkeljek?
  • Ry0K3N
    Pedig ez a legjobban példázza mit tesznek az inteligens felnőttek a visítozó hülyegyerekekkel. Azóta sem fog visszamenni multizni az tuti. Kár hogy nem építettem körbe, jó móka lehetett.
    http://www.youtube.com/watch?v=0Nq-PIAke7M <- speaking of idiots
  • RYO21
  • dronkZero
    Ja, az lemaradt, hogy mythbusting fail.
  • shaddam
    Pécén csak intelligens felnőttek játszanak mítosz:FAIL