17438
  • [Jakuza]
    Fele DS az azt6an a szinvonal szinte mar mar next gen kategoria. Mekkora kijelzon is ? 3 inch-es kijelzon. A Fablerol is meg van a velemenyem, a fustje nagyobb volt mint a langja, a Jade Empire ezerszer jobb volt nala.
  • [Jakuza]
    Te nyomorek sirjal meg egy kicsit, mikor mar nem tudsz semmi kifogast felhozni csak hazudozol es a hulyesegedet hajtogatod, hogy az nem ugy van.
    Erdekes mindenki szerint igen a netrol.De sebaj Jolanjka, legalabb jol besult az a tezised, hogy nagykepuen osztottad itt az eszt, idezem: "Nem úgy van, hogy játékokhoz veszek gépet, nem pedig géphez játékokat?"

Hat neked sikerult bebizonyitani, hogy vettel egy PS3-at valamikor 2007-ben amikor kb volt ertelmes jatek rajta Tetris, meg Black Cat, meg hasonlo fimonsagok, de meg BD film is alig. Szal ezt ismet bebuktad nagyokos. :DDDD
  • wedge31
    Na látod most én is írhatnék egy jó pár lesajnáló szót mert ebböl a listábol csak a Fable érdekel / de az piszkosul / de nem fogok.
  • zola2000
    Mondjuk ezekből a Shin megami és a tales of... most van kijátszás alatt, a többi megvolt.
  • zola2000
    Na igen de aki pcn nyomja egyszerűen muszáj mindenevőnek lennie a kevés jó játék miatt, és akkor talán nem tűnik olyan kevésnek, míg konzolon egy rpg rajongónak nem kell fpst nyomnia (és fordítva) stb, minden stílusból jön elég.

Ami én idén nyomtam:
    Shin Megami Tensei: Devil Survivor (DS)
    Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride (ds)
    Gentsou Suikoden Tierkreits (DS)
    Louminous Arc 2 (ds)
    Fable2 (xbox360)
    Star Ocean: The Last Hope (xbox360)
    Rune Factory Frontier (wii)
    Tales of Symphonia: Dawn of the New World (wii)

A három konzol 2005 óta került annyiba mint egy gamer pc, a pcm Athlon 1200 mhz, amihez most vettem 6ezerért használtan egy olyan videokártyát, aminek van videoshadere (radeon9600), aztán már mennek a 720ps hd filmek is, másra nem kell erősebb gép játékon kívül ^^
  • [Jakuza]
    Ha nem is ismered akkor honnan tudod hogy szorakoztatna vagy sem ? :D Multkor megemlitettunk csomot a felet nem ismerted es odairtad, nem erdekel. :DDDDD Szoval nem kell ez a kifogas. Amit nem ismersz arrol hogy lehet velemenyt nyilvanitani, hogy nem jatszanal vele ?
    Tipikus.
  • Totti5
    azt semmi nem tíltja hogy oda idézgessek, de ha téged zavar akkor nem fogok:)
  • High end PC #12414
    A vicc, hogy még annyi sem. Nálam pl már a második X360-am van. Egyszerűen azért, mert amikor vettem, még nem volt HDMI változat, ami a max látványt kitolta volna. Tavaly nyáron adtam el, és vettem helyette egy HDMI-set. De folyamatosan ösztökélik a konzol pártiakat is a cserére, ha jól tudom, most a PS3-ból jön egy kisebbre csinosított változat, ami fogalmam sincs miben fog különbözni, gondolom hardveresen nagyon semmiben, egy két parasztvakítással. Vagy a PSP Go, ami hardveresen semmivel se tud nagyon többet, az is csak egy parasztvakítás lehet, de kidobják, hogy a felhasználó csak azért is cseréljenek.
  • Davidus
    ezt pont te mondod aki egyből idézgeti a leáldozott topikban ha valakinek valami nem megy PC-n:D
  • wedge31
    Vitán kivül tényleg csak ajánlani tudom neked ha szereted az rpg-ket.
  • Totti5
    akkor szólj egy modinak hogy rúgja seggbe ha hülyéz és ész nélkül oszt, majd leszokik róla...
  • Dante73
    Én a probléma gyökerét a konzolosoknál ott látom, hogy mikor mi panaszkodunk, (Halkan jegyzem meg, egymás közt, PC-s topikban) egy rossz port, egy átgondolatlan, vagy csak hanyag irányítás miatt, vagy mert nem tetszenek a konzolról érkező grafikai elemek, akkor mindig akad egy konzolos, aki ezt személyes sértésnek veszi, (holott nem neki, hanem a kiadónak szól(na, ha olvasná a topikot)) és válaszol, idézem;
    Hehehe... Hülye pécés, én mennyivel okosabb vagyok, mint Te, mert már rég el is felejtettem ezt a játékot, és különben is, mennyire hülye vagy, hogy nem veszel konzolt....
    Erre mi azt mondjuk, hogy nem kell, mert...
    És akkor jön a vita, exkluzívokról, irányításról, grafikáról, stb...
    Érdekes, hogy ez a vita, tulajdonképp minden multiplatform játék topikjában kialakul. Szinte mindig. Mi, PC-sek, vajon miért nem járunk konzolos topikokba az orrotok alá dörgölni a Crysis grafikáját? (tudom, szar, és különben is jön a Cryengine3...) A The Witchert, vagy a G25-öt, (tudom, ps3) vagy akármi mást?
  • zola2000
    "- nem kell fejlesztgetni időről időre a gépet"

de, 6 évente kell.
  • gazgoblin
    Egyszerűbb téged hazugságon és maszatoláson kapni, mint egy kétévestől elvenni a csörgőjét!

"mindenki tudja es tisztaban van vele, hogy a PS3-hoz rengeteg ideig nem volt egy epkezlab jatek"

vs.

"nincs rá játék"

HAZUDTÁL! És most be is ismerted...minden más LÉNYEGTELEN!

"DE persze te meg ezt is letagadod, de hat miert is ismerne be egy olyan idiota, aki beakarja magyarazni a tobbieknek, hogy neki mindegy volt hogy megvette a gepet meg akkor is ha BD-n kivul masra nem is igazan tudta hasznalni a jo draga szarjat. :D"

"Jelzem 1 évvel a megjelenése után vettem,és nem 160-ért (közelről sem)"

Ez látom még mindig nem jutott el az agyadig! Illetve biztos eljutott de te kötöd a trollt a karóhoz mint valami félkegyelmű idióta.
    Plusz érdekelnek az a rész ahol letagadtam.

Kérlek kapálozz tovább, tetszik ahogy egyre mélyebbre süllyedsz kicsi PC fanboy!
  • Totti5
    A nem érdekel /= a nem ismeremmel, a listádból kettőt nem ismerek "WDoV 2 - passz, mi ez?" ( de közben rájöttem hogy ez a Warhammer Down of War 2? ) és az utolsó.
  • wedge31
    De baz ha nem ismerd honnan tudod hogy milyen

Én nem fogok a JRPG-röl egy szót se szólni neked mert hevegy hányinger fog el az egész beteges japcsi szúbkulturátol de elfogadom hogy van aki szereti a nöies férfiakat és a kurvásan öltözött kislányokat neked ez jön be nekem mondjuk a Total War ,mindenki döntse el melyikünk az igényesebb.
  • Totti5
    "igazi érv EGYEDÜL a sok exkluzív, a konzol mellett"

egyedül? leírtam hogy mik azok SZVSZ, számomra

"Ha a másik oldalról sorol fel valaki pár (nem exkluzív) játékot, akkor nem érdekel, és különben is, fogd be pofád..."

lemaradtam valamiről? nem írhatom le hogy ezek többsége nekem nem tetszik? neki lehet, akkor játszon pécén, hol a probléma?
  • Totti5
    "de az ne legyen már érv egy játék ellen hogy nem ismerem ,nem érdekel."

de baz+ majd olyannal fogok játszani ami nem érdekel és nem szórakoztat, omg
  • Dante73
    Kezdünk átmenni a "konzolos harapni PC-s torkát, és fordítva" (Nem ordítva, de úgy látom, csak egyelőre)
    Totti.
    Olvasod Te egyáltalán, amit írok? Mert ugyan a válaszod nekem címzed, de a mondandód köszönőviszonyban sincs azzal, amire válaszolsz, továbbmegyek, az is előfordult (ez utóbbi azt hiszem nem nálad) hogy egyetlen mondaton belül sikerült rácáfolnia saját magára a konzolosnak...
    Azt mondtam, igazi érv EGYEDÜL a sok exkluzív, a konzol mellett. Válasz NEM, mert a Konzolra sok az exkluzív...
    És fel lett sorolva egy csomő.
    Ha a másik oldalról sorol fel valaki pár (nem exkluzív) játékot, akkor nem érdekel, és különben is, fogd be pofád...

Bocsi, de eddig egy gondolkodó embernek ismertelek meg, de erre az utóbbi 2 napban rácáfolsz.... (Vissza kellene venned az ICs nicket, lehet segítene? irónia akar lenni)
  • High end PC #12402
    Vagy pl a Lock On, vagy az MS Filight Simulator.
    Vagy a nemsokára jövő Fighter Ops vadászrep szim.
  • wedge31
    Engem totál hidegen hagy mivel hülyiti magát egy konzolos de az ne legyen már érv egy játék ellen hogy nem ismerem ,nem érdekel.
  • Davidus
    bizonygatni = térítgetni
  • High end PC #12399
    Nálam is elég sok a PC only favorit. Persze, amikor felhozom a címeket, csak garázsjátéknak, meg igénytelen fosnak, meg hasonlóknak titulálják a kozol pártiak.
    De nem is szeretnék én sose konzolon olyannokkal játszani, mint pl az Orbiter űrrepülés szimulátor. Erőltetett volna, nem oda való.
  • [Jakuza]
    Ot sosem erdekli, multkor irt Dante is neki egy listat, felere odairta, ezeket nem ismerem de nem is jatszanek veluk. :DDDDDDD

Mi lenne ha ismerne oket ? :D
  • Davidus
    amíg a Blizzard csak PC-re adja ki a játékait addig engem hidegen hagynak a konzolok.
    ha semmi más nem jelenne meg PC-re csak Blizzard játékok számomra akkor is a PC lenne az ultimate géming platform:D

az a lényeg hogy felesleges itt bizonygatni mert akit meg lehetett az már rég megvette a konzolját. próbáljátok újra ha jön a PS4 meg az Xbox3:P
  • [Jakuza]
    Ongol Hahahaha. Vergodj meg kicsit jolánka, az egy hozzászólás a sok közül, mindenki tudja es tisztaban van vele, hogy a PS3-hoz rengeteg ideig nem volt egy epkezlab jatek osszesen ket kezemen megszamolhattak, a jatekokat hozza amikor kijott es utana meg hosszu-hosszu honapokon at.
    DE persze te meg ezt is letagadod, de hat miert is ismerne be egy olyan idiota, aki beakarja magyarazni a tobbieknek, hogy neki mindegy volt hogy megvette a gepet meg akkor is ha BD-n kivul masra nem is igazan tudta hasznalni a jo draga szarjat. :D

Szemezgessunk csak a neten a cikkek es a hozzaszolasok kozott:

"Különvélemény: Sony Playstation 3 Hátrány: Kevés analóg kimenet, egyelőre kevés játék és Blu-ray film"

"Vélemények: Sony Computer Entertainment PlayStation 3
    Ami nem tetszett:
    Csak egyetlen negatív tulajdonságot tudnék mondani, mégpedig hogy kevés rá a jó játék [2008.01.09]"

"Nem kelendőek a PS3 exkluzív játékok - www.gamestar.hu
    PS3 pro: HD, BR lejátszó. Kontra: iszonyat drága és kevés játék. 2008. december 16"

Nem is folytatom mert felesleges.
  • Totti5
    kemény vagy ember...
  • Totti5
    "Abszolút szubjektív szempont" ahogy az egész ezért sem értem minek kell szétcincálni? engem nem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről, max leírtad azt hogy számodra mi a fontos

csak erre válaszolok

" péljeres multiplayer egy gépről, ez pl nagyon jól jön nálunk a Fifánál"

Fifánál szerinted split screen van?
  • wedge31
    Egyre szánalmasabb vagy ezek az érveid hogy ,nem érdekel ,nem érdekel.

Pofája meg mindkettönknek van ha a tiédet nem hagya el értelmes szó egyszerü ,fogd be a pofád.
  • Totti5
    CoJ 2 - különsebben nem érdekel, de talán majd egyszer
    WDoV 2 - passz, mi ez?
    Blood Bowl - warhammer nem érdekel
    FEAR 2 - nem érdekel
    ARMA 2 - nem érdekel
    X-Man Wolverin - ismerősnél néztem ahogy játszik vele, megmutatta a bossokat meg 1-2 remek jelenetet, de mivel az xmen nem mozgat meg nem érdekel
    Prototyp - max egy demót néznék meg
    Mirrors Edge - megvolt jó volt
    Empire Total War - nem érdekel
    Overlord 2 - hamarosan meglesz
    Godfather II - -.-
    Drakensag - passz

te lehet ezekkel nagyon jól elvagy, én viszont nem

de nagy lett a pofánk, szóltam én hozzád? megártott a meleg?
  • gazgoblin

olyan öngólt rugtál megint hogy öröm nézni...

"mostakkor mitvegyek jövőhéten.
    ps3-at?"
    "Két konzolt tartani egyébként luxus ebben a genben"
    "ha csak egy nextgent akarsz akkor ps3-at"

tetszik ahogy próbálod megfordítani a dolgokat (szánalmas próbálkozás és engem pont ezért szórakoztat ahogy kapálózol)

• High end PC #12390
    - több stílus, nagyobb kínálat
    - igényes exlzívok
    - hónapokkal, fél-évvel hamarabb megjelenő játékok
    - a fejlesztők is konzolokat részesítik előnyben, így én is ebben részesülök, ellen te nem pl a Dead Space kálváriád

Sajnos mivel a profit az, ami legfőképp meghatározza a döntéseket, ezért van ez a szűkös hozam PC-én. Így döntöttek, úgy néz ki a fejlesztőknek így éri meg a legjobban. Ennyi. Egyszóval ez a konzol előny egy mondvacsinált előny. Mintha egy versenypályán versenyezne egy Ferrari Enzo, meg egy gyengébb menetteljesítményű kis Mazda MX5, és úgy döntenének a guruk, hogy a verseny során a Ferrari-nak jóval kavesebb üzemanyaggal kell folyton takarékoskodnia. Hiába jobb, a guruk mondvacsinálva szarabbá teszik.

- egy gép ami kis helyen elfér és könnyen mozgatható

Ennek mi jelentősége van? Cipeled magaddal? Ilyen alapon kisebbb TV-ét veszel a konzolod mellé, mert az mobilisabb és kisebb helyet foglal a házban? Szerintem ezek a szempontok nem az otthoni készülékekre vonatkoznak (ha csak nem egy másfélszobásban él az ember, hanem egy családi házban).

- 4 péljeres multiplayer egy gépről, ez pl nagyon jól jön nálunk a Fifánál

Ez minek? Gyerekkorom óta nem játszottam még két játékos split screenben sem, azóta meg már a LAN, meg az online play mifelénk megölte ezt a többen egy képernyő elé ülünk témát. Nálatok nem?

- nem kell a windózzal a driverekkel és a user errororkkal foglalkozni
    - nem kell a grafikai beállításokkal, bencsmárkokkal foglalkozni

Abszolút szubjektív szempont. Valakinek az jön be, ha bütykölheti az autóját, sokkal nagyobb élvezettel ül utána bele, valaki pedig lusta és nem is akarja megérteni, így elviszi szakszervizbe. Sokkal felemelőbb élményény számomra, ha belenyúlhatok dolgokba, és a végén megérik a gyümölcse.

- nem kell fejlesztgetni időről időre a gépet

Sajnos a technológia hihetetlen mértékben fejlődik. Ez szinte mindenütt jelen van. A mobiltelefonod mennyit avul 5 év alatt? Mi fejlesztünk, a konzolpártiak pedig csak irigy kigúvadt szemekkel nézik, ahogy egyre nagyobb lesz a különbség, avval nyugtatva maguk, hogy a fejlesztők úgyis velük vannak, őket támogatják (mondvacsinált előny) mert a multiplatformok rohamosan szebbek lesznek PC-én, konzolon pedig próbálnak egyre jobban optimalizálni UGYANAZOn harverhez vagy fél évtizeden át...

neves címeket igényesen tálalják elém nem pedig olyan módon mint pécén a GTA4et

Lásd, első pont fentebb...

- kényelmes irányítóeszköz ( x360 kontroller ) és rezgési funkció

Ezt most hova? Mindenki tudja, hogy jobb beviteli perifériák érhetőek el PC-hez (botkormány joy, kormánykerék). A favorizált X360 gamepad kontrolleredről pedig: kiválóan üzemel PC-vel is. Mint ahogyan nagyon sok más jó minőségű gamepad is.
  • wedge31
    CoJ 2
    WDoV 2
    Blood Bowl
    FEAR 2
    ARMA 2
    X-Man Wolverin
    Prototyp
    Mirrors Edge
    Empire Total War
    Overlord 2
    Godfather II
    Drakensag

Kapásból enyivel játszotam idén ,kevés a játék pc-re ?

Már többször írtam de ugylátszik te még nem olvastad az a te gondod hogy egyszerüen játékfüggö kocka vagy.
    Minden héten uj játék kell ? ez már beteges.

Ezek röhejes érvek :
    - gamescore rendszer

Ezel meg a saját magad égeted :

• [Jakuza]
    Latom rovidulnek a hozzaszolas, mert kiderult hogy mekkora marha vagy.
    Gyerunk sirj meg kicsi lany, hogy te nem voltal olyan, mikor de. :DDD

Petyus_ - 2008. okt. 16. 11:54 | privát | galéria | válasz erre | #187764
    "most boxot 2010-ben meg ps3-at..."

Ez. Addig vehet egy ócsított Braviát is a Dell moncsi helyett. =)

(Két konzolt tartani egyébként luxus ebben a genben, mert kevés az exkluzív és drágák a gépek. A 360 már nem drága, de amikor én vettem, akkor az volt; early adopter megaszopás - RROD, installhoz kicsi vinyó, csak komponens - included.)
    Válasz 'gazgoblin' üzenetére (#187762)

Jah jhogy ez is a konzolos topicban szuletett ? :D
    Aham ertem mikor is volt ez 2008 ? Jah hogy akkor mar reg megjelent a PS3 ? DE rinyalj meg ide valami jo zaftosat, hadd rohogjunk meg azon, ahogy vergodsz. :D
  • gazgoblin
    LOL nemokozol csalódást!

"Jelzem 1 évvel a megjelenése után vettem,és nem 160-ért (közelről sem)"

nemértem mit maszatolsz megint de sebaj megszoktuk....folytasd kérlek, remekülm szórakozom minden öngól hsz-eden
  • Totti5
    1, vannak exluzívok amik az adott platformra jönnek ki ( pc, 360, ps3 ) és vannak olyan címek ugymond konzol exek amik pécére nem jönnek ( 360, ps3 )

hiába próbálod magyarázni a magad igazát, talán egyesek egyetértenek veled, talán nekik is azok az igények mint neked, de ne akard megérvelni hogy miért nem jobb a konzol és miért jó a pécé

hiába mondunk neked észérveket nem vagy hajlnadó elfogadni, de tessék

- több stílus, nagyobb kínálat
    - igényes exlzívok
    - hónapokkal, fél-évvel hamarabb megjelenő játékok
    - a fejlesztők is konzolokat részesítik előnyben, így én is ebben részesülök, ellen te nem pl a Dead Space kálváriád
    - 4 péljeres multiplayer egy gépről, ez pl nagyon jól jön nálunk a Fifánál
    - nem kell fejlesztgetni időről időre a gépet
    - neves címeket igényesen tálalják elém nem pedig olyan módon mint pécén a GTA4et
    - egy egységes kezelőfelület, multiplayer felület, chat, voice, party, game invite rendszer
    - gamescore rendszer

elég? ugyis csak legyintesz rá, mert számodra ezek semmit sem jelentenek...
  • [Jakuza]
    Jah de par idiota ott aludt az uzletek elott, hogy elmondhassak magukrol, milyen fasza gyerekek nekik van ilyenjuk is. :DDDDD
  • [Jakuza]
    Jaj de terel a kis juhasz :D
    LEgelso hozzaszolasban meg a jatekhoz vetted a geeet, most mar a tetris is megtette az iiotaknak, akik 160 ezrekert BD lejatszot vettek.
    Jah hogy te is ezek koze a marhak koze tartoztal. Jah akkor nem is te vagy a juhasz, hanem teged tereltek. Akkor bocsi nem is szoltam semmit. :D
  • gazgoblin
    Látod-látod előbb hazudsz, utána már maszatolsz!

Szépen átalakult a "nincs rá játék", "nincsen rá top AAA cím"-re. Főleg úgy hogy már a "mi" szánkba adod hogy mi ezt mondtuk.

Amúgy se értem mi ez a többesszám...

Kabaré amit művelsz, és biztos van pár gyökér, aki el is hiszi a hülyeségeidet, különben már abbahagytad volna, és lenne itt normális beszélgetés!

Most jöhet a magyarázkodás meg a rinya, hadd röhögjek!

• High end PC #12382
    Azért, mert a PS3-nak leáldozozott már a kezdetekkor!