A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul Õszintén nekem egyetlen DX10 alatt extrát produkáló játék nincs a polcomon. (Hacsak a DoW2-ben nincs egy-két plusz shader, de azt pedig úgyis le kellett butítanom, szóval mindegy.)
Gaming is believing.
Ezt tapasztaltam is.
"Ezzel szemben Vista alatt még mindig elég kevés játékban lehet extrát kapni."
Ez viszont nem teljesen igaz. Úgy értem, nekem bejött a Vista. 😊
Gaming is believing.
Gaming is believing.
De egyébként mi az, hogy történetben és ötletben olyan nagyot alkotott? Ez nekem nem igazán jött le, és ebbõl szempontból nem hallottam róla semmi olyasmit, ami újdonságszámba menne. Viszont az utóbbi évek egyetlen olyan FPS-e volt, melynek a demójával önként eltöltöttem 1-2 órát.
Bár azokat az embereket, különösen érdekesnek tartom, akik XP alá pakolják a dx10-es kártyákat....
Szerinted egy 2008-2009-es játékokhoz fenntartott géphez elég a GeForce FX? Az újabb és erõsek VGA-k már DX10-esek, és az erõ XP alatt is kell. Ezzel szemben Vista alatt még mindig elég kevés játékban lehet extrát kapni. Részemrõl pénzt már csak Windows 7-be fektetek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.freetvmaci.info/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Lehet, a Crysis mégsem volt annyira szarul optimalizálva, csak sok volt az akkori gépeknek?
És még ez se lenne baj, csak sajnos egyre több az olyan cím, ami közel sem néz ki úgy, mint azt a gépigénye alapján gondolná az ember. És ez már nagy gond. Ha már valamiért pénzt adok, (és szerintem egy 0day játék sokba kerül) akkor LEGALÁBB tisztességes munka legyen mögötte, ne a a kiadói sürgetés miatt megint elmaradt ötletek, rövid játékidõ, és optimalizálatlanság.... Mert akkor mire föl akarnak pénzt?
Ha fizetek a kurvának, akkor csinálja azt, amit mondtam, mert ha nem, üres buxával kint találja magát az esõben...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Bár ilyen egyszerû volna ez a kérdés, hogy könnyedén át lehetne vágni, mint a gordiuszi csomót. Nem volna ennyi vita, vagy ennyi "forgalomkiesés". De pl a riddicket, ha jól hallottam, elfelejtették optimalizálni, és ronda is. (ahhoz képest, természetesen)
Én igazán azt nem tudom, melyik volt elõbb, a szar játék, vagy a warez, mert a kettõ közt azért ok-okozati összefüggés van, és lássuk be, azok valahogy sokkal kevesebbet panaszkodnak a warez miatt, akik jó játékot csinálnak.
De mint mondtam szerintem semmi nagyobb valtozas nem lenne az eladasban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ez nem konzolos, a pécés is benne van, valahol egy pécés cím szerepel 10 hellyel lejebb
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
01 (01) WII Wii Fit
02 (__) 360 The Chronicles Of Riddick: Dark Athena
03 (02) NDS Professor Layton And The Curious Village
04 (04) WII Mario Kart Wii
05 (05) WII Wii Play
06 (03) 360 The Godfather II
07 (0 360 Resident Evil 5
08 (09) NDS Dr Kawashima's Brain Training
09 (07) PS3 The Godfather II
10 (15) PS3 Resident Evil 5
11 (13) WII My Fitness Coach
12 (14) 360 Fifa 09
13 (__) PS3 The Chronicles Of Riddick: Dark Athena
14 (11) WII Rayman Raving Rabbids Tv Party
15 (19) WII Carnival: Funfair Games
16 (17) PS3 Killzone 2
17 (06) WII Mario & Sonic At The Olympic Games
18 (10) NDS Grand Theft Auto: Chinatown Wars
19 (29) 360 Gears Of War 2
20 (20) NDS Puzzler Collection
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy a bannerban mi az a stratégia játék a "THE PRESENT" felirat alatt? Elég tetszetõsnek néz ki.
Hû, a mellette lévõ C&C Red Alert de rég is volt, igaz se volt :o)
Kivancsi lennek mennyi lehetett, mert eleg sok ido telt el amig hasznalhato warez verziot krealtak.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
nem lehet, ez nem az a futok és headshotokat osztok nevezetü játék, a Resident Evil az elsõ résztõl kezdve ilyen, ez hagyomány és így is van jól, lehet szidni, de ha játszik vele az ember akkor belátja hogy jó dolog
Doom3nál sem volt semmi gondom az elemlámpával, alkalmazkodni kell hozzá, így parásabb volt, izgalmasabb volt 1-2 szitu, az van amit kapsz, ugy kell játszani ahogy a fejlesztõk megálmodták, oka van annak
Nexuiz
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
A Quake4-et szerezd be, én egy hete vettem meg és nem bátnam meg. Régen kimaradt pedig imádom a quake szériát és a 4 hozza a 2 hangulatát, sõt...És kivételesen nem egyedül kell leaprítani a stroggokat hanem kapunk társakat is.
És, ha már lehet választani, inkább PC párti vagyok. (Bár most megnézem, milyen a Mirror's Edge boxon...<#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>
Gaming is believing.
Gaming is believing.
A GTA 4 tipikusan az a játék, ami PC-n is szar, és konzolon is szar. 😄 Ennek ellenére én a konzolos változatokat javaslom, már ha valakinek mindkettõ van otthon. A PC-s ugyanis elég erõs gépet követel, és még bugos is. 😞
Gaming is believing.
Másodszor: hiába köti rá a billentyût és az egeret, ha valójában nem támogatja semmi. A hackelésekkel sem lesz teljes értékû, sõt inkább semmilyen rajta. De nem is erre van kitalálva.
Haverom is pc-s most vett xboxos kiütve olcsón mert a srác akiért volt megunta és nagyon minimál összegért eladta. De havaerom is orba szájba szedi rá a gameket azt minek kb ha 5 gamet végigfog rajta vinni 5 év alatt! 😄
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most nézegettem egy kicsit öcsémet, amint a Dead Space-t tolta. És halálosan robotszerûnek tûnt a fõhõs mozgása. Fõként a fordulások. Nem tudom elmagyarázni pontosan, de az a kép ugrott be róla, amit még a 80'-as évek aluljáróiban láttam, Break-Dance címszóval, mikor az unokatesóm adta a robotot...
Megmondom õszintén, minél többet látok a dologból, annál kevésbé tetszik. Pl ott a GTA4. Halálra szidom a portot, de meg kell hagyni, még az a látvány, amit az én gépemen produkál, istenes a konzolos kinézethez képest.
Nagyon nem tetszenek a konzolok....
Azért, remélem neked sok örömet fog okozni, és gratula hozzá!
(Apropó(po)! olvastam 1-2 cikked az iponon, egész jók!
Attol meg ennek kb nulla koze van a topic cimeben szereplo kerdeshez.