17438
  • Dante73
    Most gonosz hangulatban vagyok....
  • [Jakuza]
    Igy van, de ezt is kitargyaltuk rengetegszer, raadasul lehet okosan is fejleszteni, pl nekem a ket generacio fejlesztese nem kerult annyiba, mintha ket konzolt vettem volna meg ujonnan, pl PS2 es PS3.
  • Dante73
    Én most kapok "idegbajt" a CoJ2 irányítási rendszere miatt. Szerintem, sok PC-s érez hasonlóan. Mi szeretünk magunk célozni, mert ha már ezt is a játék csinálja, mi marad az embernek?
    A következő az lesz, hogy berakom a Hegylakó2-t, (film) hadonászok a Wii kontrollerével, és a végén örülök, hogy milyen jót játszottam?
    Ez, természetesen túlzás, de így talán érthető, miért idegenkedünk sokan a rásegítéstől....
  • [Jakuza]
    Igen , de nem jott be. Eleve nalam nem nyerok az akcio-RPG-k.
    Szep es jo, hogy idovel a karcolasok,vagasok tetkok stb meglatsznak a karakteren, de nem ez a lenyeges szempont egy RPG szempontjabol.
    Csak csicsa semmi tobb, nem feltetlenul ez fokozza a hangulatot.
  • Zóanagyvarázsló
    Éppen erről szóltak a ma esti hozzászólásaim, nem kell ezt ennyire komolyan venni, illetve egyből a rosszindulatot kinézni mindenkiből, akinek potenciálisan különbözhet a véleménye. Nem értem ezt a merevséget.

Egyébként megtetted, amit lehetett, elírtad véleményedet az adott szériák változásairól, és hogy neked ez miért nem tetszik. Nincs ezzel semmi gond, de nincs is mit vitatkozni rajta. A Max Payne 3-tól pedig az eddigiek alapján én is viszolygok.
  • gazgoblin
    Tudom hogy van LAN, de az felénk régen is inkább COPY party volt, meg némi játék...manapság van net mindenkinél, és tök felesleges összehurcolászni a gépeket.
  • Dante73
    És aztán, a hat év alatt apródonként elkopik a különbség, a játékok árának különbsége miatt. Ami évi 10-20 játéknál, 30-60-100E Ft is lehet, simán... És 6x30 az 180, ami egy komplett PC ára... És akkor nagyon a minimum különbséggel számoltam, a játékoknál....
    Bocsi...
  • gazgoblin
    Én speciel hagyni szoktam defaulton ahogy a készítők berakták...nem a tuti pixelpontos boomheadshot miatt játszom FPS-t, hanem kikapcsolódásként halomralövök mindenkit.

Jobban belegondolva nem is emléxem, mikor jártam volna options menüben, konzolon.
  • Totti5
    Lanozni konzollal is lehet ugyan úgy, de ezt nemigen használják az emberek, mert ott a net. Régen mi is sokat lanoztunk, mostanában jó ha fél évente egyszer összejön a banda, persze kizárólag csak az ős játékokkal játszunk mindig Csé 1.6 és Q3:)
  • eightmiles
    Fable-t próbáltad?
  • Dante73
    Bocs, vitázási színvonaluknak. Lehet, nem az értelmüket használják vitázáshoz. (legalábbis, reménykedem benne, az Ő érdekükben....)
  • zola2000
    Aki most vesz pct, annak csak 2 evig lesz jo,kijon a kovetkezo konzolgeneracio (ps4, wii hd, x720) 2011 vagy 12(?), aztan vehet ujat, ami megint csak addig lesz jo amig a fejlesztok kiismerik a konzolok hardveret (kb 2 ev), aztan megint lehet venni uj gepet, az jo lehet mar 4 evig is, aztan megint konzolgeneraciovatas, ami konzolosoknak 20kert regi gep elad hasznaltan, uj gep megvesz 70k, pcseknek: arrrrrrgh ^^
  • gazgoblin
    Hát én konkrétan az ilyen 4-5 ember összeröffen partyra gondoltam...verseny/tömegesemény/cybersport az más tészta.
  • Bence94
    mielőtt belekötne jakuzaba hozzátenném, hogy nem minden játékban lehet kikapcsolni (teljesen) a célzás segítést!
  • Dante73
    Nem vettem. Csak a színvonalhoz tartozónak érzem, hogy míg az egyik oldal érvelni próbál, a másik batman képeket szúr be.
    Így nehéz értelmesen vitázni... Erre kívántam utalni. (Már csak azért sem sértődtem meg, mert az értelmi színvonaluknak tudtam be, miközben, értettem, miért pont batman)
  • Czdano
    A lan partiknak leáldozott DREAMHACK nevezetű esemény, svédországban rendezik télen és nyáron, rengeteg érdeklődő van.
    BECUP, most lesz nyáron volt már párszor, Budapesten rendezik.

Most kezd beindulni az ugynevezett "esport" kicsit beteges hogy sportot csinálnak belőle de ebben is van pénz, uj munkahelyek stb.
    Nah joéjt.
  • Dante73
    Ha abban a hsz-edben, amire válaszoltam, nem látod az önellentmondást, amire fel kívántam hívni a figyelmed, akkor a vitánknak nincs semmi értelme az égvilágon... Ugyanis akkor magyarázhatok neked bármit, bármeddig...
  • [Jakuza]
    6-7 ev altalaban egy konzol kifutasi ideje atlagosan.
    Azert a 10-15 ev durva a PCnel, de az teny hogy azert az arert amit kiadaskor kellett egy konzolra kiadfni az jo par evig eleg egy PCnek is.

Konzolra is ralehet kotni valoban egeret billentyuzetet, de csak kifogasnak jo mert 200 jatekbol jo ha egy tamogatja a konzolon, szal shit. Kontrollerrel meg rasegitessel lehet nyomulni, jol odarangatja szerencsetleneknek a celkeresztet, hogy eltalaljanak valamit, de ezt mar kitargyaltuk.
  • gazgoblin
    "Vhogy nemtudok elképzelni egy LAN versenyt úgy hogy mindenki ül és nyomogatja az XBOX360-at."

Van online játék, nem kell összebútorozni...(szerintem a LAN party amúgy is kihalófélben lévő műfaj)

"FPSeket hogy játszátok? Lehet kötni rá egeret vagy mi?"

egeret és billentyűzetet csak a konzolos unreal tournament használ, a többit kontrollerrel nyomjuk...nincs vele gond, de versenyszintű lövöldéhez egyértelműen a PC a király szerintem is

"Aki mégis singleplayerezni akar, annak 1x kell beruháznia egy normális PCre és az kitart 10-15 évig főleg mostanában. És nem a grafika számít hanem a játék hangulata..."

Hát a 10-15 évben nem lennék ilyen biztos, de pl egy ps2 is húzta (és még húzza ma is) pedig már 7-8éves.

"Nem igazán értek konzolokhoz, de nem fogok azért venni egyet, hogy 10 évig jó legyen, mert kijön rá minden játék, és hogy utána vehessek egy még újabbat az újabb játékok miatt."

Bár 10 évente kéne konzolt venni (a valóság 3-5 év körül van), de amúgy hidd el hogy aki szeret konzolos játékokkal játszani az nem hátrányként éli meg hogy "kijön rá minden játék". (ami amúgy nem igaz de azért kurvasok stílusban, kurvasok játék van rá)
  • eightmiles
    Az szép :D
  • zola2000
    Latom sikerult felfognia itt par embernek a mondanivalom lenyeget... Azt mondtam hogy pcn csak az talal maganak eleg jatekot aki mindenvo, en a japan szerepjatekokat kedvelem, ennyi japan szerepjatekkal jatszottam eddig csak iden (tudom hogy a fable2 nyugati). Ha pl az fpsek erdekelnenek, akkor ott lenne x360on az osszes pcs fps plusz halo3, gow2 (meg biztos van jopar exkluziv ezeken kivul, de nem jut eszembe tobb mert nem erdekelnek az fpsek) minusz crisis1 (crisis2 lesz ps3ra es boxra) wiin a metroid3, red steel 2 ami erdekes ezek mellett is. Ha a bunyos jatekok akkor pcn ott arvalkodik a street fighter4, mig boxon lenne meg soul calibur 4, tekken6, dead or alive 4, dbz:burst limit wiin ssb:brawl, naruto: unh3, tatsunoko stb... horrorjatekbol pcn csak dead space es resi5 volt mostanaban azok vannak boxra is, wiire mostanaban rengeteg van (lasd a reggli hozzaszolasom) stb...
  • kuci06
    "1x kell beruháznia egy normális PCre és az kitart 10-15 évig főleg mostanában. És nem a grafika számít hanem a játék hangulata..."

• Czdano
    Most találtam ezt a topikot érdekes ez a kérdés :"Milyen úton halad a PC-s játékipar, avagy van-e esélye életben maradni a vetélytársak mellett?! "

Miért ne lenne esélye? Vhogy nemtudok elképzelni egy LAN versenyt úgy hogy mindenki ül és nyomogatja az XBOX360-at. Előbb utóbb mindenki ráun a singleplayer játékokra és akkor kereshet 2-3 embert akiknek szintén van XBOX360-a. FPSeket hogy játszátok? Lehet kötni rá egeret vagy mi? Nem igazán értek konzolokhoz, de nem fogok azért venni egyet, hogy 10 évig jó legyen, mert kijön rá minden játék, és hogy utána vehessek egy még újabbat az újabb játékok miatt.

4 éve counterstrikeozok (FPS, multiplayer only) és nembírok ráunni értitek? Hogy miért? Mert mindig megismerek új embereket, vannak pénzdíjazásos lanos versenyek, és interneten 5v5ben 6-7 pályán lehet tolni, mindegyikre van 1000 féle taktika, terelések. Közbe dumálunk ventrin, teamspeaken, röhögünk hogy milyen balfaszok vagyunk. És van miért játszani, mert ez kijátszhatatlan játék, mindig tudsz fejlődni van motiváció, nemkell ugyanazokat a küldetéseket végigjátszani 6x.

Aki mégis singleplayerezni akar, annak 1x kell beruháznia egy normális PCre és az kitart 10-15 évig főleg mostanában. És nem a grafika számít hanem a játék hangulata...

Szoval nyomkodjátok nyugodtan a konzolaitokat, ha jól érzitek magatokat én örülök, de egyszer rájöttök hogy valamire csak jó az a PC. Kicsit fáradt vagyok 8 óra munka után, bocsánat ha megbántottam valakit, de nekem ez a véleményem.
    PEACE
  • [Jakuza]
    Ez jo :D
  • wedge31
    Szerintem lekéne szállnod rólam a vitát már lezártuk lekéstél róla , felmelegitve meg csak a töltött káposzta jó...
  • Zóanagyvarázsló
    Nem kioktatásnak szántam, kérésnek, békéltetésnek, tisztázásnak, ahogy tetszik.
  • wedge31
    Szerintem nem kéne másokat kioktadnod a jómodorol...
  • Zóanagyvarázsló
    Nézd, engem személyektől elvonatkoztatva zavar, ha a korábbi vélt vagy valós sérelmek miatt itt egyesek beskatulyáznak másokat, majd józan vita és kulturált eszmecsere helyett egymásnak esnek. Csak normálisabb légkört szeretnék, nem mást. Persze ez utópia, tudom.
  • Totti5
    lelőtted a poént:( de szerintem ő is tudta, csak kiengedte a gőzt és én voltam kéznél...
  • wedge31
    Szerintem nem szorul a védelmedre...
  • Totti5
    való igaz:))
  • Zóanagyvarázsló
    Kár egymásnak esni, szerintem csak azt akarta érzékeltetni, hogy számára ugyanaz a kínálat nem meggyőző, nem az ő stílusa, ezért is preferál más platformot. Ezt ki lehet tárgyalni anélkül is, hogy fölösleges flém legyen belőle.
  • Skyline
    Nincs mit átgondolni tényeket írtam,nem vitakérdéseket...
  • Zóanagyvarázsló
    a fejlesztők is konzolokat részesítik előnyben, így én is ebben részesülök, ellen te nem pl a Dead Space kálváriád

Pedig egy cipőben jártok, te sem tudod Saitek (?) kontrollerrel játszani a Dead Space-t Boxon
  • Zóanagyvarázsló
    Miért vetted annyira a lelkedre a Batman képeket? Nyilvánvalóan poén volt.
  • gazgoblin
    "Mondom ne sipankolj mar annyit, ez rosszabb mar mint egy kislany rinyalasa"

Ezt minnél többet mondod, annál nyilnánvalóbb mindenkinek hogy te kapálózol!

"Amugy pedig a valamikor 2007-ben az fedi a 2007 veget"

Valóban fedi csak jobb tisztázni amit maszatoltál, hiszen 2006 végén jött ki a PS3.

"De neked ehhez kikellene jarnod az altalanos iskolat."

óvoda stílus sokadik felvonása...

"Tevedsz nem a te szaros PS3-ad korul forog a vilag."

Látom a legszívesebben ejtenéd a témát, mert már kínosnak érzed te is hogy hazudtál.

"Jah es meg valami fuldokolhatsz mergedben"

Te már gépelni se tudsz annyira kivagy...nehogy szívrohamot kapjál nekem! Inkább tartsd magadat a /ignorodhoz és ne csinálj tovább segget a szádból.

"az ilyen Moto Storm szarokat"

Hál'isten nem te döntöd el kinek mi tetszik.

"Tovabb pedig ignore"

Lásd feljebb.
    Remélem azért találsz valaki mást, akinél próbálkozhatsz a hazudozásaiddal, mert unalmas lenne itt nélküled.
  • [Jakuza]
    Hogy ? Nem ertem ? Jah hogy bolond likbol bolond szel fu.
    Mondom ne sipankolj mar annyit, ez rosszabb mar mint egy kislany rinyalasa. Amugy pedig a valamikor 2007-ben az fedi a 2007 veget, de neked ehhez kikellene jarnod az altalanos iskolat. Persze azt hiszed, majd mindent lefognak naprapontosan ellenorizni. Tevedsz nem a te szaros PS3-ad korul forog a vilag.
    Jah es meg valami fuldokolhatsz mergedben, mert egy normalis jatekot nem tudsz felsorolni 2007-bol es az ilyen Moto Storm szarokat nyugodtan kifelejtheted kozuluk.

Tovabb pedig ignore, mert ekkora morronnak felesleges barmit is irni, max leanyazni lehetne teged. Szoval nyugodtan irhatsz megint vaklami balfaszsagot, ami mellett az emberek nem mennek el szotlanul, de en mar nem pazarlom rad a szot, mert annyit nem ersz, hogy utanad kopjenek, nem hogy szoval illessenek. :D
  • gazgoblin
    Egyre jobb a "/ignore" utáni kis személyes vendettád ellenem!

Na figyelj te topik trollja! Valamikor 2007-ben? Konkrétan év végén!
    De ahogy látom még mindig nem jutott el az agyadig hogy megjelenés után vettem egy évvel! Nincs gond, nemzavar hogy leírhatom immárom ötvenezredszer, mert tudom hogy a retardáltak nem értik meg elsőre a dolgokat.
  • Totti5
    Star Oceanba én is benne vagyok nyakig ( 3. lemezen )
    Fable 2őt most kezdtem el megint, de most gonosz vagyok:)
  • wedge31
    Én várom pc-re a fablét mint a mesiást.