A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mások a színek, más a fizika, más a játékmenet, más az AI intelligenciája. Csomó minden egy cseppet más. Nem sokkal, de a változás fél óra játék után nyilvánvaló.
http://www.freetvmaci.info/
Nem tudom, ez alapján érthetõ-e...
csak azért hogy idegesítselek egy kicsit 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
MS Wheelt mi alapján fikázod? közép kategóriás kormány, minõségben kilakaításban messze jobb mint a Logitech ezen kategóriás kormánya, ugyan ennyi pénzért. Semmi baj nincs az MS kormánnyal, minõségi cucc 20kért, annak aki nem ad ki 60+ ezereket egy kormányért.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.users.hu/termekek/9172/Logitech+Kormany+Pedal+G25+Racing+Wheel
😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mire számolja...
Ahogy Te tévedsz. Nagyon nem mindegy! Pontos okát ne várd, hogy elmagyarázzam, én sem vagyok tisztában a fizikai motorok felépítésével. Viszont, azt tudom, hogy dobozra számolt fizikával még nem láttam jó autós játékot, (Egyszerûen azért, mert a viselkedése kiszámíthatatlan.) És az összes jó autós játék a kerekekre számolja a fizikát. Eddig a tapasztalat. (Ugyanis a nem kerekeknél számolt fizika, a doboz közepénél való fordulást jelent, tehát a kanyaroknak nincsen kikövetkeztethetõ ívük. Vagy jól számol a gép, vagy nem, a felhasznált függvények kérdése, és szerintem nem is lehet jól lemodellezni valamit, ami nem létezik. Legalábbis ezen a szinten nem létezik.)
De a Burnout nem errõl szól, ne akarjunk mást csinálni belõle mint ami.
Ne légy biztos semmiben amig nem bróbáltad...

Dirthez Pc-n van egy csomó mód - bár én nem próbáltam - amikben ilyeneket is javítanak, állítólag van amelyik jóval nehezebbé és realisztikusabbá teszi a játékot... lehet, hogy a Gridhez is vannak (PC elõnyei 😛)
Nem hasonlítottam a Burnouthoz, csak azt mondtam hogy az egyszerû irányítás ott tökéletes, a Burnout-ban a kicsit realisztikusabb irányítás + belsõ nézet ezerszer élvezhetõbbé tenné a játékot, habár sztem nem csak ez a játék ezen része lett kicsit egyszerû 😊
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az új Midnight Club is hasonlóan arcade, egyszerûen irányítható, de valahogy biztos vagyok benne hogy a Midnight Club 2 játékélményét és hosszát meg sem közelíti... :-)
Ott van a PGR4, Forza2, GT5P, Race Pro ( ez pécén is ) ahol normális fizikák vannak, igaz ezek pécére nincsenek.
DIRT/GRID szvsz kormánnyal borzalom, a DRITet próbálgattam boxon, de valami félelmetesen szar,az idióta féktávok meg kanyarodási problémák miatt, kb ugy mentem végig egy hill climbot hogy a kormányt majdnem kitéptem a helyérõl, mert annyira kellett rángatni hogy valahogy egyenesbe tartsam, na nem azért mert nehéz hanem mert szar vele az irényítás, kontrolerrel jó.
DIRT alapvetõen szim is lehetne, csak túl hülyén lett belõve a féktáv illetve a kézifék használhatatlan, mert ha csúsztatni akarsz megáll a kanyar közepén az autó... nagyon elvan cseszve, de amikor száguldozik az ember a pályán, az ugratókon az valami félelmetesen feelinges és tökéletes átadja az élményt, nehéz is mert figyelni kell, de amint jönnek a lassú kanyarok átmegy öszvérbe a játék ( GRID detto ).
Trackmanianak megint más a lényege, nem hasonlítható a Burnouthoz, de egy baromi élvezetes kis játék multiba fõleg.
Nálam a TDU elbukott, nálad nem, szóval a játékokat és a kínálatot nem egyéni izlésbõl kell megitélni, mert attól még lehet valami igényes és szórakoztató ha az nekem nem tetszik, ezt el lehet ismerni, ezért is soroltam fel a EA példákat. Én sem játszom mindegyikkel, de több EA játék van a polcomon mint bármi más kiadótól összesen, mert jók, nem azért mert nekem tetszik, hanem azért mert tényleg jók és igényesek... NFSU és a Nagyfater 2 rosszak, nem azért mert rossz a koncepció hanem a kivitelezés botrányos, de ez csak pár játék a 20 mellett, ezekkel nem is kell játszani.
A játékidõhöz annyi tartozik hozzá amennyit játszik vele valaki... a játékokon végig lehet rohanni és mondani hogy rövid, de bele is lehet merülni, namost ki mondja meg hogy melyik melyik mennyire rövid? az egyéne válogatja és nem a játék hibája a legtöbb esetben. Az egy erénye a játéknak hogy ha ujrajátszási ráta magas, vagyis a szavatosság a multi meg más tészta, a legtöbb játék rendelkezik vele, és a játékosok ki is használják ahol több idõt is eltöltenek mint magával a singlivel sok esetben...
Sokaknak bejön így a burnout, sokaknak nem, a lényeg, meg kellene találni azt a kompromisszumot, amitõl egy szimes nem hányja el magát, és egy árkádos is élvezi. TDU ebbõl a szempontból közel jár, burnout messze van, NFS-ekrõl ne is beszéljünk... (Mióta dobozra számolnak, nem is látják, szerintem, olyan messze vannak...)
Dirt, grid kormánnyal nekem kissé nehézkes volt, de a még elmegy kategória...
Nekem leginkább a Colin Mcrae Dirt vagy a Test Drive U. tetszett (utóbbi nálam így rántgatott sajna, így nem játszottam vele sokáig, de irányítás terén mondom). Belsõ nézet + kormánnyal jól irányítható.
Amiben szerintem elmegy ez a túlzott árkádság, az a Trackmania, bár az már inkább platform játék.
Mondjuk még a NfS MW is tetszett kormánnyal, de abból is hiányoltam legalább 1 belsõ nézetet... nameg normálisabb versenyeket.
szóval értem hogy nem tetszik egyeseknek, másoknak pedig igen, ez egy más stílus... árkédoknál is árkédabb, ami persze nem jelenti azt hogy primkó és könnyû sõt...
Mirror's... 3x toltam végig, köztük fegyver nélkül, és legnehezebben is. (Ott már kellett a fegyó) de akkor is rövid. Az újrajátszhatóság egy dolog, nem hozzáadandó a játékidõhöz...
Burnout annyira árkád, hogy számomra játszhatatlan volt. Igaz kormánnyal próbáltam, lehet kontrollerrel más. De jelenleg nálam az alfa és omega a TDU, a botrányos támogatás ellenére. Ott tényleg hatalmas a terep, nem túl árkád, de mégis az, és talán a 2. hoz egy két jó újítást.
11098, Zoo;
Lehet, neked van igazad, nekem az akkoriakból több tetszett...
Talán én is jobban elkaptam volna a fonalat, ha az eleje a kihívás hiánya miatt nem dögunalom. (Bezzeg a késõbbiekben - állítólag - már-már irreális szintre nehezedik.)
Armyo2 az egyik legjobb co op játék, de csak abba, minden másra unalmas és közepes, aki co opba kijátszotta fülig érõ szájjal várja a 2. részt mert ez nyujotta az egyik legjobb co op élményt, igen jobb mint a GoWban, vagy a Resi5ben, mert ez arra lett csinálva, persze története nincs, grafó közepes/jó és nem túl hosszú
Dead Space egy remekmû, nálad a pécé error betett, de ne add fel, mert vétek kihagyni, vagy ess neki xboxon...
Orange Box egy kollekció, ami remek hogy megjelenet, sok jó játék van benne, jutányos áron
Burnout az EA legjobb autós frencsájza, jobb mint az NFS, igaz én húztam a számat a Paradise kapcsán hogy miért kellett visszafejlõdni egyes elemeiben mert grafóban tökéletes volt a fejlõdés, fix 60 fps, óriási város és gyönyörû grafika és mesteri a törés zúzás és hangulat, de egyes modok kimaradtak amik az elõzõ részekben slágerek voltak, de aztán bejelentették a DLCket amik nagyon igényesek és jó nagy pakkok és ráadásul egy jó része ingyenes is, szóval mostanra egy remek tartalmas játék lett és ujabb dlck vannak bejelentve... lassan ujra be kell szereznem.
Army of two; Nem játszottam vele, haverok szerint szar.
Bornout Paradise; Határeset. Nemtudom eldönteni, hogy annyira rossz, hogy jó, vagy annyira jó, hogy szar. Nekem nem jött be.
Crysis-t szeretem, nem rossz játék, igaz vas az kell alá.
Dead Space; Nem tudtam normális mûködésre bírni, bezavart a kontrollerem, ami teljesen szabványos. Ez az a hiba, ami nálam felejtõssé tesz egy játékot, értékelése; 0 mivel kritikán aluli a támogatása. Ez pc-n SZÉGYEN!
Goodfather2; letöltöttem, majd képeket nézegettem, olvasgattam, és telepítés nélkül töröltem. NC
Mass Effect; nem rossz. A 2.ról pedig majd megjelenés után...
Undorcover; hagyjuk inkább. Én játéknak sem nevezném.
Orange Box; - Látszik, hogy nem sok beleszólása volt az EA-nak. Legalábbis, úgy tudom, nem hagyták magukat a fejlesztõk. Olyan is lett. (Azaz jó)
Többihez nem volt szerencsém. de mint látod 2 pozitív vélemény (tõlem) a többi minimum vegyes. Ha 5 évvel ezelõttiket sorolnál. az arány minimum fordított lenne...
EA sajnos csak az elsietett, korán kiadott, rövid játékokra garancia.
Skate 2
Mirror's Edge
Command & Conquer: Red Alert 3 - ez talán nem úgy sikerült mint ahogy a fanok várták, de rossznak nem nevezném, igaz én egy másodpercet nem játszottam vele
Battlefield: Bad Company
Brutal Legend - feltehetõleg hangulatos kis játék lesz
Army of Two
Burnout Paradise
Crysis
Dead Space
Dragon Age: Origins
Fight Night: Round 3,4
Madden NFL 09, NBA Street, NBA Live 09, Tiger Woods PGA Tour 09 09, NHL 09, FIFA 08-09, EURO 08, FIFA Street 3
The Godfather II - GTA4 mellett a kivitelezése pocsék ahogy az elsõ résznek is, tartalmilag azt mondják hogy korrekt
Left 4 Dead
Mass Effect 1,2
Mercenaries 2: World in Flames - ez nem lett valami fényes
Need for Speed: Undercover - szintén zenész
The Orange Box
Rock Band 1,2
Spore
Simsek
tavalyi évbõl a Fifa Street 3, NFS és a Mercenaries 2 nevezhetõ a közepesnélis gyengébb alkotásoknak, igaz az NFSnél az eladásokban ez nem látszik meg, de a másik kettõ bukás volt, jelenleg pedig a Godfather 2 a gyenge láncszem
ezek többségével én játszottam, ez a három ami 10 percnél tovább nem bírtam mert rosszak, a többiek remek játékok, sok esetben benne vannak a TOPban... szvsz az EA most is garancia, de ha te tudsz másik listát ami EA és olyan játékok amiket te szeretsz és rosszul sikerült folytatások akkor írd le
Az a lényeg, hogy még az UG2 idejében, ha letöltöttem egy számomra ismeretlen játékot, és a bevezetõ képsor az EA, vagy Ubisoft logójával volt fémjelezve, tudtam, hogy jó játék. Ma ezek már messze nem jelentenek garanciát, ugyanúgy, mint ahogy eleve kétkedéssel néz az ember egy Games for Windows játékra is. Ma már a legtöbbjük egyszerûen szar, de ha jó is, az a minimum, hogy rövid... Például a MoH AA legalább 2x olyan hosszú, mint az Airborne, és míg elõbbi minõségére nincs panaszom, utóbbiéra annál inkább. Persze, ez szigorúan magánvélemény, és mint ilyen, eleve vitaképtelen, de úgy tûnik, hogy a kiadók neve, ami régen garanciát jelentett a minõségre, ma már nem jelent azt, sõt, EA játékokon már inkább akkor lepõdök meg, ha jók.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
EAt is kár fikázni, remek gémeket ad ki, az egy dolog hogy az NFS széria szar, de mellette van 20 kiváló játékuk, de az új NFS valszeg jó lesz, az NFSo helyett meg ott lesz a TDU2, bár az offroad beleerõltetésével vannak kétségeim.
freemailes címemre jön az sg hírlevél, ott meg gubanc van, így most olvastam az NFS online-os cikkét. Képek alapján az a játék egy fosch lesz, drága is, (minden + pénz, ugye, míg az alapjáték "ingyenes") és egyebek. Megint elbukják, szerintem mind a 3 (4) idei címet. És érdekes módon, mindenki a TDU-ról beszél ott, hogy ahhoz képest így meg úgy.
Ez egy szégyen. Nekem az a tapasztalatom, (lassan) hogy EA, és M$ vezetõk fejébe golyót, és feltámad a PC-s játékipar. Egyszerûen annyira bénák, annyira ragaszkodnak a jelenlegi rendszerhez, hogy az már káros.
ICS!
Ezt gondold végig még egyszer...
Next PC upgrade: 2022
Fõhõs(ök) van(nak), folytatható történet van, ötletek vannak szép számmal, például a nanoruha elég ötletes dolog, illetve amit tud, van 2 fõ ellenfél, ellenség, (Idegenek, koreaiak) helyszín egységes, történet az átlagot bõven hozza....
Igen, idegenek vannak... Na bumm... Crytek sajátosság, amirõl nem tudnak leszakadni. "Lehet", nem ártana.
Egyetlen valódi hiba, a dx10, azaz a Vista erõltetése volt. Sokaknak eleve ellenszenves operációs rendszer, (bukása 2 dolognak köszönhetõ; hardweres drm, ami erõforrást zabál, holott nem mûködik élesben, és az, hogy a vállalatoknak túl sokba került volna az átállás, mert nem árt alá a 2 vagy több magos proci, a dx10-es megjelenítõ, és minimum 2g ram, ami valljuk be, sokba került volna a cégeknek, viszont kevésbé korszerû gépen el sem indul a cucc. Igaz, megfelelõ vason sokkal stabilabb, kevesebb probléma van vele, és SP1 óta ugyanolyan gyors is, mint az XP, játékok alatt. Ha a drm-et kikapcsolná M$ akkor kb 40-50%-al gyorsabb lenne(!) az XP-nél. Ha nincs megfelelõ masinám, én se váltok, de így, hogy van, tapasztalatból mondom, sokkal, sokkal jobb oprendszer, mint az XP.) És ez a hiba, sokba került. Ha XP-n is trükkök nélkül ment volna full grafikán, szerintem a 3-4-5 millió eladott példány, a magas gépigény ellenére garantált.
A CryEngine 3 pedig még nem most lesz bevetve élesben, az már inkább a következõ konzolgenerációra készül, ha támogatja a currentgent is. Szóval az elõrelépés egyáltalán nem kizárt, de az, hogy a fejlõdés lassul, az nem újszerû felfedezés, ettõl az engine-tõl teljesen független. Én nem bánom, mert hardverrel úgysem lehetne gyorsabb fejlõdést ésszerû áron kiszolgálni. A hardvergyártók terén pattog a labda, nekik kellene valami újat, többet kitalálni. Vagy Carmacknek 😊
Csináljanak egy Prey, Halo, Darkness szintû játékot...
A Vistával egy igazán komoly baj van: az egyszeri felhasználónak nincs rá szüksége, fölösleges rá váltania, mégis erõltetik. Ugye hasonló okból haragszol Boxra, pedig a Vistát szerintem pofátlanabbul nyomják. A közelgõ Windows 7-et figyelembe véve keveseknek érte meg Vistáért rohanni a boltba, legalábbis szerintem nem 1-2 évre érdemes venni oprendszert.
Új, konzolbarát engine, = grafikai visszalépés. <-Ez a lehetõség zavar engem. Hangsúlyozom, mint lehetõség. Ugyanis tartok tõle, hogy az új engine korlátai nem teszik majd lehetõvé a mostani megjelenést PC-n sem. Akár a Crysis-t nézzük, akár a Witchert.
Tényleg, Te milyen felbontáson toltad? Nekem volt alkalmam mind a kettõt max-on tolni, és gyönyörû volt mind a kettõ. Witcher EE után pláne...
Egyébként pedig legyen inkább gyors és stabil, a Crysis grafikája bizony úgysem lesz még évekig lealázva. Nem éri meg senkinek. Én nem is bánom, fejlõdni inkûább animációban, fizikában és AI-ban kellene, ezekben sokkal nagyobb a lemaradás.
A Witcher esetében sem bánom az engine-cserét (már ha tényleg beválik ez a DaVinci), nem volt ugyan vele nagy gondom, de elájulva sme voltam az optimalizációtól, és nyilván a CD Projektnek is sok munkába - tehát pénzbe és idõbe telt - mire az Aurorát kipofozták. Éppen a régi engine nehezítené az elõrelépést. Az eddigi konzolos képektõl mondjuk nem vagyok elájulva (fõleg a túlzott poszteffektezés zavar), de ott több a korlát, kevesebb a nyers erõ. Azért úgy tûnik alakul az is, megjelenésre aligha lesz csúnya.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Igazság az, hogy én, személy szerint nem értem, mire ez a nagy fikázás. Egy gyönyörû grafikával, nagyon jó fizikával, kellemes AI-val megáldott céllövölde, nem a rosszabbik fajtából. Azt elismerem, hogy hiba volt "aláerõltetni" a Vistát, ugyanis az pont ugyan így járt; Fikázás ezerrel, igazán meggyõzõ indok nélkül.
Komolyan kérdem; Mi a gond a Crysis-al? Ami tényleg gond, úgy értem. Másik kérdésem, (rosszindulat nélkül!) játszottál Te egyáltalán vele?
Ezek ugyanazok az emberek akik szerint a Mass Effect jobban nézett ki Boxon mint PC-n?😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Witcher meg sokak szerint eddig szebb konzolon a képekrõl itélve, majd kiderül.
Amúgy csodát nem várok a Cryosoktól, amit a Crysissal mûveltek anno az valami szégyenletes volt, azon csodálkoznék hogy a konzolos játékuk normális lenne... de ha kijönnnek egy Crysis klónnal, akkor felesleges is belekezdeni.
Nem vagyok grafbuzi, de azért, ha már elértünk egy szintet, ne lépjünk vissza! LE A KONZOLLAL! VICCEL!
Mond mar meg neki a tutit, hogy mit mondhat es mit nem egy forumban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
upacukafundalukafundakávékamaduka