17438
-
xido #12381 Látod mi volt a tartalma?..multiplatformot is konzolon játszottál..tehát azért pc-n is játszottad volna azt a + 10 játékot,de van konzolod és arra is megjelent,sőt van amelyik hamarabb is,vagy pár héttel csak,vagy pár hónappal... -
#12380 Volt hat :D Tetris.
De hazudozzatok csak tovabb, hogy a PS3 tele volt top AAA-s cimekkel mar a kezdetek ota. Csak akkor azt nem ertem miert rinyaltatok vagy 1.5 even keresztul a topikotokban, hogy nem jelenik meg ra semmilyen normalis jatek. :D -
#12379 Ezt a hozzászólást gondold át még egyszer szerintem.... -
Skyline #12378 Vitatopik ahol felesleges irogatni elvakult pc-sek néhány elvakul konzolossal...
Mindenesetre az bőven elárul bármit,hogy pc-n idén kb 2-3 játékkal játszottam (új játékok,tehát nem a régi játékok elővételéről beszélek),konzolon kb ennek a 10szeresével. Hogy az exkluzívok szolna csak a konzol mellett? Ez is erős érv mivel ha csak exkluzívot nézünk bőven több minőségi cucc jön a konzolokra exkluzívként mint pcre..A multiplatformok is jószerivel élvezhetőbbek konzolon,így nem csak az exkluzív a húzóerő... Persze ezen lehet vitázni elvakult gyerekeknek de a tényeken nem változtat a fröcsögése az ilyen Jakuzáknak...:D
-
#12377 Hát még rengenteg cím van, ami bár nem exkluzív, de 2-3 konzolra jön de pcre nem megy, azért is érdemes pl ps3mat venni. -
#12376 Énse fejlesztem a gépet, de a többsége sürün....
xbox-ra is vannak ex-ek meg ps3-ra is... -
#12375 Sok a kissé elvakult konzolos, aki mindent támadásnak vesz.
Itt van példának a szóváltásom Tottival.
1; Nem minden játék grafikája van elkenve, (pl Bio-é elég szép) de Ő maga is felsorol egy párat, majd közli, hogy az szép.... Szóval, nincs elkenve, csak ez, és az, ja és amaz is, különben is, szép....
2; Leírom, hogy az egyetlen észérv a konzol mellett az exkluzív. Erre, közli, hogy nem, mert az exkluzívok, önmagukban is épp elég indokot adnak. (nem mintha nem pont ugyanezt állítottam volna, de kicsire nem adunk)
Valamennyire, én is a PC-s szemmel látom a világot. Igyekszem ugyan elkerülni a dolgot, istenem, nem mindig sikerül, az igyekezet bennem van. Viszont, az legalább mulattat, ahogy a konzolosok egy része ragaszkodik az igazához, foggal körömmel, majd ha mésként nem megy, személyeskedni, idiótázni kezd.
Erre jó példa, hogyha bemész a Pc-s játékoknak le... topikba, és azt állítod, hogy hosszú távon a PC ugyanannyiba kerül, mint a konzol. Totti már belátta, talán megerősíti, ha erre jár, (természetesen akkor, ha használja is az ember, warezmentesen) de amit ott kaptam, mikor ebben a témában hozzászóltam.... Pedig józan ésszel könnyedén belátható a dolog. 2 napom ment rá, végül eljöttem....
Vagy a warez rossz.. topik, szörnyű... Mikor az észérvek elfogytak, minden voltam, csak fehér ember nem....
Vagy itt, kicsit visszább találsz pár batman képet, na az is nekem szól. Téma; hogy a resi5 ugyan az-e, mint a resi2. Semmi mást nem állítottam, minthogy nem....
Konklúzió; Általában a konzolos az, aki elkezdi az idiótázást, batman kép linkelgetését, majd ezt a másikra keni... (tisztelet a kivételnek, és azért láttam én hasonlót, aki PC-s volt. Általánosságban beszélek)
Szóval, ja, vitatopik.... -
#12374 Ja és még valami sokaknak magyarországon elegük van a pc örökös fejlesztgetéséből, azért vesznek boxot amit monitorra kötnek, magyar fizetésekből meg lehet érteni, hogy az a 15ezer forintos különbség is sokat jelenthet, egy két -sok esetben jelentéktelen- plusz miatt ami a hddvel jár... -
#12373 nem tök mindegy, mibe kerül? ha van rá pénzed, megveszed
ha nincs, vagy félsz, hogy otthon mit mondanak, akkor pc-t veszel, hiszen ezen DOLGOZOL, dehoyg játszol :)
egyébkétn régen is csak emiatt vettek az emberek pc-t, hogy lehessen mondani anyunak vagy hitesnek hogy tanuláshoz/munkához kell
-
#12372 hm... látom ez is csak vitatopik :)
én mondjuk ezt a konzolos vs pc-s dolgot sem vágom
a pc-m mellé nem vehetek egy konzolt? vagy akkor már konzolos vagyok? vagy egyik sem illetve mindkettő, cserébe viszont mindkét fél gyűlöl és árulónak tart?
:DD -
#12371 Azért sokan gondolják azt, hogy xbox1 címet nem akar nyomni, xbla sem kell neki csak az x360 lemezes címekkel akar játszani, arra szerintem tökéletes az arcade is. -
#12370 naj, pc-s fejlesztés ennyi
és miért? hgy játszhass
na ezért van nekem még mindig ilyen gépem, amilyen most
lassan 4 éves, régebben mindig cserélgettem, fejlesztgettem
most már nem
amire kell, arra elég
évente talán ha 2-3 játékkal játszom -
#12369 naja, de vannak olyan cmek amik nem jönnek ki ps-re csak box-ra
úgyhogy inkább az számít, hogy mi jelenik meg rá
egyébként nekem a wii tetszik a legjobban, mert végre nem csak tespedünk a gép előtt
ha lenne elég nagy nappalim, simán vettem volna már -
#12368 most vettem észre ezt a topikot
szerintem van jővője
milliónyi pc van a világon, azoknak is van akik sosem játszanak vele, ergo ha a pc-s játékok valamennyire háttérbe szorulnak, mindig lesz valaki aki ebben üzletet lát, és benyomul az üres helyre
egyébként a pc mellett minidg is voltak konzolok
a 90-es években is, nem csak most -
#12367 Bocs "pc-s" jelzőt visszasívom, inkább legyen helyette, hogy "aki csak pc-n játszik, és konzolt csak képeken látott" mert én is egyenlőre pc-t használok...
Viszont rokonomnak vannak konzoljai... és tudom mien... -
#12366 nem.
nem ismerem, de nem szabad személyeskedni (mindenkire értem), bármien is. persze nem olvastam vissza, lehet ő is személyeskedett veled nem vágom...csak finoman kell, nehogy war-ozzatok a téren ez miatt...
amúgy kár vitatnia egyik pc-snek is, a ps3 megvételének indokát. Mivel ők nem vágják a sony masinát, nem tudják, hogy ahhoz ha 1 évig csak filmet nézett volna az ember, meg monnyuk a ps2-es cuccokkal nyomata volna, akkor is megvette volna mindenki, mert tuti vétel....a sony és PS3 az egy garancia névjegye...rosszul tuti nem jár vele az ember...nem is járt senki.... -
#12365 Mert volt!
De ahogy látom ég nem ismered őt ezekszerint...szeret hazudni, maszatolni, terelni és általánosítgatni a kis PC fanboy -
#12364 Miért nem volt 1 évig rá játék? -
#12363 Látom megint általánosítgatsz te sötét barma a topiknak!
Jelzem 1 évvel a megjelenése után vettem,és nem 160-ért (közelről sem)
+azt hittem ignorálsz...próbálj meg nem segget csinálni a szádból te szerencsétlen... -
High end PC #12362 Sajnnos, a grafikai teljesítménye valóban "takarásra" szorul a konzolnak
Én is úgy vagyok vele, hogy a multiplatform játékaim csak is PC-re veszem, elég kényes vagyok eme grafikai téren, és még csak nagyítóval sem kell keresni a különbségeket az azonos játékoknál, olyan nagyok, így nálam a konzol csak is azért játszik, mert basznak kiadni PC-re minden címet (GranTurimo5, Forza3, PGR4, MidnightClubLA). HA lennének PC-re, meg még az az alig pár game, ami még érdekel, nem kérdéses, hogy eladnám a konzolokat. De hát direkt nem adnak ki mindent multiplatformba, direkt késleltetik a játékkiadásokat PC-re, direkt kevesebb DLC-ét (kiegészítőt) adnak ki. Ha mindez nem így lenne, azt is el tudnám képzelni, hogy a konzol eladások drasztikusan csökkennének, és a PC ismét jobban fellendülne, mint gamer platform. -
#12361 Miert volt Ps3-hoz jatek vagy egy even keresztul ?
Jah nem volt, bezzeg ti megvettetek 160k-ert BD lejatszonak.
Idiota banda :D -
#12360 Csak ha PS3-at veszel! -
Zóanagyvarázsló #12359 Azt kérdezd, aki az #12332-ben felhozta ezt a lerágott csont témát!
Egyébként azt hittem, hogy ha veszek bármilyen játékra alkalmas gépet, akkor az arra megjelenő exkluzívok GIGAEXLUZÍVVÁ válnak :) -
#12358 Itt nem. -
#12357 Nem úgy van, hogy játékokhoz veszek gépet, nem pedig géphez játékokat?
-
#12356 Pár játékból álltalánosítasz? én rakat játékot tudok soroli ahol nincs blour vagy csak annyi ami éppen kell a látvány szempontjából. Az a filmes effekt pl a Mass Effect esetén HDtévén egyátalán nem nézett ki rosszúl, sőt igazából fel sem tünt, persze az tény hogy a monitor előtt ülve zavaró lehet, de hát istenem... nem azért rakták bele hogy eltakarjanak bármit is, mert nincs mit takargatni benne, hanem a hatás kedvéért. Amúgy pont az exeknél nincs blour, csak egy példa ahol számomra is szembetünő volt pl az Ace Combat 6 tű éles, gyönyörű és kiválón optimalizált, blour nincs benne. Hawx egy elmosott, szarul optimalizált, látványában gyengébb mint az Ace 6 és sorolhatnám bármelyik kategóriában a példákat. Blour jó h van akkor ha hozzátesz valamit a látványhoz, a legöbb esetben ilyen, kivételek pedig mindig akadnak.
Neked ez az érved, sokan másnak pedig más, ne akard ráhúzni álltalánosan. Az exluzívok, konzol exek már önmagában elég érv hogy valaki konzolt válasszon, NEKED nem! -
#12355 Totti!
Sajnnos, a grafikai teljesítménye valóban "takarásra" szorul a konzolnak, ma már, egy PC-hez képest. Egyébként, nem lenne tele minden játék kijövetelekor az adott játék topikja linkekkel, amin a blúrt, filmszemcsésedést, és egyéb nyalánkságokat kikapcsoló cuccokhoz vezet. Mert alapból nagyon gyakran ki se lehet kapcsolni.
Ezen kár vitáznod, TÉNYKÉRDÉS.
Árak; Tisztáztuk, hogy a 200000-es gép is "pariban" van, még ár tekintetében is a konzollal, ugyanis a játékok drágábbak rá, így ez sem érv, a konzol mellett.
Az egyetlen logikus érv, (a választás szabadsága, és az ízlés mellett) az exkluzívok, és kis jóindulattal a (ahhoz szerintem már "fannak kell lenni", de ez magánvélemény) a timed exkluzívok. -
Zóanagyvarázsló #12354 De ezt nem csupán a Box miatt mondtam (hiszen azzal úgysem tudnék mit kezdeni), egyébként is idegenkedem a 16:10-től, és nyilván máshoz is venném a kijelzőt, nem minden hardverhez egyet-egyet :)
Amit sajnos nem tudok, hogy a gyakorlatban a felbontásra mennyire kell figyelni, mennyit torzíthat. Sajnos nem értek az LCD-khez, de ez adott egy jó ötletet: elkezdek tesztelni pár retró felbontású játékot a notebookon. -
#12353 360hoz mindegy, a tavalyi frissítés óta támogatja a 16:10et is. -
#12352 Hat igen sajnos a 4:3-as monitoroknak lealdozott.
Sajnalatos modon, nem tudom mi okbol de ezt a szelesvasznu szart favorizaljak. A monitorok ara pedig hihetetlenul olcsora zsugorodott, de valoban nem nagyon lehet talalni olyat, ami megfelelo lenne.
En is 21" kornyeken keresek 4:3-ast de nem igazan talalok megfelelo arut. -
#12351 Ez monitor függö ha jól tudom mert ha én rákötném a nativ 1680-as monitoromra a max 1280 tudó konzolt elég gány képet kapnák. -
Zóanagyvarázsló #12350 Tisztában vagyok vele, ezért példálóztam magammal, hogy én viszont nem választanám az előbbi megoldást. Így ugyanis tovább szűkül a kör, hogy milyen felbontású monitort érdemes venni, ráadásul még mindig az öszvérszabvány 16:10 az elterjedtebb. Én még PC-hez sem találtam nekem megfelelő LCD-t... -
#12349 Sokan a monitorukon használják a 360at a másik fele meg HDtévén. -
#12348 Elvben!!! Ez szokott lenni a magyarazat, hogy de en is tudom monitorra kotni. Jah persze, mikozben ha jol emlekszem allandoan az a PC-vel a baj, hogy a monitor elott kell ulni es akkor nem lehet kenyelmesen jatszani. -
#12347 Kozod nincs hozza istenbarma. Bar annyira ismerned a jatekokat mint en, de nem te a konzolos faszsagaidat hajtod. -
Zóanagyvarázsló #12346 Én annak idején játszottam konzolon Junoszty TV-n is, bár nem itthon, nálunk Videoton volt e célra :)
Mondjuk ha az ember monitoron játszik, akkor már mindegy, hogy PC-t vagy konzolt köt rá. Legalábbis elvben, én gyakorlatban nem kötnék rá konzolt.
Az árakon pedig tényleg elég nagy visszalépés vitatkozni, ugyanis olyan szinten egyénfüggő, hogy ki, mire és mennyit költene, nem lehetne belőle más azon kívül, hogy mindenki leírja a saját gyakorlatát. Az pedig roppant izgalmas és perdöntő lenne. -
Zóanagyvarázsló #12345 Jogos. Mobiltelefont sem érdemes venni, mert ismerek valakit, aki 100k-ért vett egyet... -
#12344 elég beszűkült a látóköröd hogy állandóan ezt szajkózod, maradjunk annyiban hogy nem ismered a konzol játékokat... -
#12343 Pontosan. Arcadeban meg vinyo sincsen. Persze az igenyteleneknek jo az is es hozza egy Junoszty TV.
Egy atlag PC-t kilehet hozni 17" monitorral most 115k alatt. Annyira atlag, hogy 4GB RAM 4830as VGA talalhato benne, tehat meg az 1280x1024-es felbontassal megbirkozik boven.
Egy PS3 90k, ami csak jatekra jo es meg ahhoz nem is szamoltunk TV-t.
Mindegy felesleges ujra belemenni ebbe, hogy mi mennyibe kerul, mert ezen mar ezerszer atragtuk magunkat. -
#12342 Nem tudom, akiket nem érdekel annyira az xbla játékletöltés, a régi xbox 1 címek lejátszása, és nem akar hddre telepíteni arra jó. Nekem is a sok "exkluzív" jrpg miatt van box arcadeom, és amióta már a dvd nem olyan hangos és nem karcol, ahhoz is vezetéknélküi gamepadot adnak, és van rajta hdmi, és 64 megás helyett 256 megás memóriakártyát adnak mellé azóta az is elég igényes csomag, aki meg mégis meggondolja magát, az 13000ért tud venni bele hddt.