A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nagy dio fan vagyok de az eddigi változtatások szerintem egyenlöre rossz irányba viszik a gémet ,persze mire 2év mulva kijön bármi lehet.
A rajongoi bázisunk miatt mindenesetre biztos a siker.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.freetvmaci.info/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eleg ellentmondo a hir nem ? Konzol exluziv ami kijon PC-re 😄
Bar igazan nem nagyon hatnak meg a kislanyos arcu fiuk akik jo azsiai modi szerint maguknal 3szor nagyobb fegyverekkel masiroznak es uton utfelen kiugrik egy ellensegcsoport barhova is megyunk elozmenyek nelkul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ja, ez a világítós csoda csilli-villi változat tud olyat, hogy viszi a bendõjében a drivert meg egy adagnyi configot/makrót, úgyhogy elvileg lehet vinni LANra, csak be kell dugni, és telepítés nélkül mûködik. Már ha van rá igény, mert nekem ez a funkció nem kellett még.
Szal tényleg függõséget okoz, de ez a függõség kielégíthetõ... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezt reklámoztam már? Eszméletlen kurvajó. 😊 Már asszem nem is tudnék normál billentyûzeten játszani. Ha idegen gép elé ülök, kényelmetlenül érzem magam, mert hiányzik a jól megszokott íve a tenyerem alól.
15+1 gomb, 8 irányú d-pad, görgõ. Az effektíve 21 programozható funkció (d-pad átlós irányai felejtõsek, meg a görgõ fel-le görgetésére nem túl szerencsés bármit is rakni)
Egy egy gomb mûködhet sima gombként, ki-be kapcsolóként, meg lehet makrót rakni rá.
Nem csak játékra használom, AutoCADhez is eszméletlen kurvajó, melóhelyre is vetettem magamnak egy ilyet.
De biztos jó kontrollerrel is FPSezni... 😉 Én inkább azt az élményt kihagyom.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
mi is ezt mondjuk már pár éve, fõleg úgy hogy szerintem mindannyiunknak volt/van kontroller a kezében
csokító te nem a gknál vagy?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Persze, egérrel és bill.-el az igazi az FPS, ezt nem is vitattam soha. De tény, hogy singleplayerben élvezhetõ a kontroller is, engem pedig nem nagyon hat meg a multi.
Gaming is believing.
De akárki, akármit mond, kontrollerrel FPS-t lehet ugyan játszani, lehet a dolgot akár élvezni is, De bill+egér kombóval az igazi.
Van egy Saitek játékos billem, (valami kommand unit) amin van egy kis analóg pöcök. FPS-hez lett kitalálva. Kipróbáltam, és maradtam az egérnél. Használható ugyan, de miért használjam, mikor van a célra jobb megoldás? Próbáltam a kontrollert is, lassan másfél éve van itthon box. Egyszerûen van jobb megoldás.
Ennyi a dolog lényege. A Saiteken használom a billentyûket, mert rohadt kényelmes, de a bal kezemben ott szorongatom az egeret.
Mondhatom, és szerintem nem tévedek, hogy a legpocsékabb egér is kenterbe veri FPS irányításban a legjobb kontrollert is.
Ugyanakkor ha repülõs, ugri-bugri kalandjáték, akkor kontroller, ha autós játék, akkor kormány. Ott az egér a gyenge irányításra.
Aki ezt nem látja be, az nem gémer, hanem konzolfan.
Chocho!
Olvastam a GTA-cikked az IPON-on. Korrekt kis munka, gratula! Mikor ahhoz a részhez értem, hogy a kettõben megtalálja az ember a tankot, és megszólal a hang, hogy kíííl Frenzi!.... Végigszaladt a hideg a hátamon!
Istenem, de rég is volt, de jó is volt....
Hovatovabb nekem mar akkor volt konzolom, amikor ti nem is eltetek, vegigrongyoltam par generacion, ugy hogy nekem nem 1-2 honapos tapasztalatom van.
Az altalam leirt dolog teljesen helytallo, hiaba is erolkodtok, hogy hasbadumaljatok masokat egy teljesen abszurd valotlansaggal.
Bizony konzolon szar FPSezni gamepaddal. Nem veletlenul irtam le a hasonlatot, hogy joystickkel autot vezetni kormany helyett, vagy vica-vera repulogepszimulatort vezetni kormannyal, joystick helyett.
Pontossan ugyanilyen a konzolos FPSezes gamepaddal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Koszonjuk Emese!!! 😄
Gaming is believing.
Persze ezt mindig tagadjak, foleg azok akik ujgeneracios konzol tulajdonosok. Azzal szoktak mentegetozni allandoan, hogy igy eletszerubb az iranyitas, nincs pont loves stb. Meg olyanokkal gorcsolnek, hogy ok is tudnak egeret billentyut hasznalni, csak azt mindig elfelejtik, ugy latszik tul rovid a memoriaja szegenyeknek, hogy kb 0.000001% jatek ami tamogatja ezt a megoldast a geptipusukon.
Persze valoban onsanyargato fakiroknak jo a szamar is a lo helyett, de ez korulbelul olyan, mint amikor joystickkel autoversenyezel, kormany helyett.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Nem kellenek trükkök. Olyan dolgok kellenek, amik a részletességet növelik, nem eltakarják.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Egyébként pedig:
Two new Monkey Island games revealed!
Ellenben youtube-on írd be, hogy Band ohne namen, és a boys nevû találatra kattints, HD-ben. Jó szám, és a "látvány sem rossz"... Teljesen emészthetõ darab. Megkockáztatom, tetszik a klipp. De ma már ki emlékszik rá? (rajtam kívül, de én bukok az apácákra, az okokba ne menjünk bele)
Crysis2 a farcry2-hez képest... Csak jobb lehet.
De. Én félek, hogy sok dolog "elkonzolosodik" (nem véletlen az idézõjel!) Lásd Sacred2 kis könyve, Farcry2 térképe, mint kirívó példák. Ugyanakkor fennáll a lehetõsége hogy a PC verzión is túl sokat butítanak látvány terén.
Még ma is sok ugyan a Crysis gépigénye, ellenben a látvány üt. Én ezt az ütõs látványt féltem, pláne, mivel az ember már többre vágyik, nem elég ugyan az, hát még a kevesebb (esetleg)
Szóval, akonzollal, (és egyébként is) feladták maguknak a leckét. Majd meglátjuk, mi sül ki belõle.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy sétagalopp lenne elérni a 4-5 milliót, de ezt már inkább akkor lesz érdemes elemezgetni, ha közeledünk a megjelenéshez.
Szóval, nincs a kapitalizmussal semmi bajom. Csak egyes mellékágaival, hogy úgy mondjam, vadhajtásával van bajom. És az M$ ilyen, a kiadók, a csinált zenéikkel szintén ilyenek, a becsomagolt semmivel egyetemben. Értelmetlen, értéktelen dolgok, amikre semmi szükség. Olyan dolgokat akarnak felváltani, amik nagyon jól mûködnek.
Példa; Ritchi Valens vs Band Ohne Namen.
Az egyik óta több, mint 50 év telt el, és bár nem biztos, hogy jól írtam a nevét, szerintem, tudod kirõl beszélek, és tudsz tõle 3 számot mondani. A másodikról jó esetben tudsz, de hogy nem mondasz tõlük 3 számot, (fejbõl) az tuti. Pdig 10 éve sem volt... érték <-> szemét.
Szóval a kapitalizmussal semmi gond. Csak akkor, ha a kereslet nincs jelen; hát megcsinálják.