A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az azért is volt jo mert nem 2. világháborus jo fegyverekkel
ilyen pl a crysis is
ilyenekre gondoltam!
igy pl?
Taktikai FPS?
Ajánlom az Armed Assault 2-t, a napokban jelenik meg. Nem is drága, érdemes rá beruházni.
Gaming is believing.
mert te tudsz valami jo gamet?
hgy
Ám CoD-ot miért szidjátok már megint ? ): teljesen jó game.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tudtok ajánlani valami jo mászkálós lövöldözös játékot ahol azért gondolkodni is kell?mostanira gondoltam
Sziasztok!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
assassinos témához: nem olyan sok az fõleg hogy tán még iphonera is megjelent
Az Assassin's Creed második részének producere, Patrice Désilets nemrég elárulta, hogy a franchise 2007-ben megjelent nyitódarabja a mai napig nem kevesebb, mint 8 millió példányban fogyott világszinten.
nem gondoltam hogy ennyi elment belõle...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ebben egyetértünk.
Viszont ilyen szériák mint a:
Halo,COD,Battlefields,stb ezeknek mi értelme van?mert elég gáz<#wilting>#wilting>.és itt is elmondható:"Ami tömeghisztéria/hájp ekörül kialakult, az már ultragáz."
akkor sem tudok már elmenni amelett hogy egyes címek köré legendákat teremtenek:pl wow és dio.....jók deh azért nem annyira...
Még a Sims 1 pl. nekem is tetszett, el lehetett vele ökörködni egy ideig, de kb. ennyi is. Ami tömeghisztéria/hájp ekörül kialakult, az már ultragáz.
A sorozatokkal nincs gond, HA jól csinálják. Lásd pl. Suikoden és még számtalan japó sorozat, ami sok részen (és hardveren) át meg tudta tartani a színvonalát. A név kötelez.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De miért talán fizetõs mmorpg szarokat vársz,mert vannak olyan hülyék sajnos akik havidíjat fizetnek meg veszik sorba a kiegészítõket.....
Szóval itt a Blizzard se különb pénzfejõk...ugyanúgy mint a Valve.
Már kezdem unni hogy új játék:
XY cím 2,3,4,stb.......
klónok max jobb grafika...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugyankkor egy hamisítatlan, klasszikus stílusban készült SO4-re meg 6/10-et adnak azon kedves profi értékelõk, AKIK VÉGIG SEM JÁTSZHATTÁK MÉG. Dögöljenek meg szvsz.
Eleg szar, miutan 3 hettel megjelenes elott mar warezolni lehetett. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Érdemes még nkét tényezõt figyelembe venni:
1. Ha már nincs rá szükségük, sokan megosztják fórumokon vagy haverokkal a kapott hozzáférést, hogy minél jobben ki lehessen használni. (A 10 Ft/játék árakkal nyilván nem tudnak versenyeznia mocskos kiadók.)
2. Az üzleti, fizetõs felhasználói szoftverek csak kis hányadát teszik ki a letöltéseknek, de már alig néhány letöltésnél milliós nagyságrendekrõl beszélhetünk. Márpedig Photoshopot, Windowst, MS Office-t töltenek le egy páran.
Más;
Onlive játékok. Szerintem eleve halott ötlet!
1; Sok helyütt korlátozzák az extrém forgalmat produkálókat. Márpedig, a küldött adat ugyan nem sok, viszont a fogadott, így rengeteg.
2; A gépigény, szolgáltatói oldalon, horribilis. Nem hiszem, hogy emberi áron lehet kínálni a gépet, plusz játékot, plusz a haszon. Halott ötlet. Játékok gépigénye egyre nõ, tehát a szolgáltatónak fejlesztenie is kell, vagy kiegyezni a haladás ütemének csökkentésében a kiadókkal, gyártókkal.... Elvileg jó ötlet, de hogy én nem fektetek bele egy fillért sem, az tuti.
http://www.freetvmaci.info/
Pedig nem hogy az alapjátékot, de még a Fantasy Warst sem játszottam végig.
Az én listám:
Alpha Protocol
Batman: Arkham Asylum
Blood Bowl
Call of Juarez: Bound in Blood (mondjuk ha nem imádnám az elsõ részt, nem lennék hanyattesve)
Dragon Age: Origins
Hearts of Iron III
King's Bounty: Armored Princess
StarCraft II: Wings of Liberty
+ Risen, Disciples III, Max Payne 3, ha tényleg megjelennek idén
+ az eddig csak konzolokra bejelentett Brütal Legend - esetleg FNR4
+ pár p&c is kinéz
+ PS3-ról érdekel a Ratcet: Crack in Time és az Uncharted 2
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ám idén itt az SC2 meg Aion nekem pl elég ez 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Éljen a PC, ilyen cucc nekem is köll, majd nyáron lehet megnézek magamnak egyet, atomkirályul hangzik.<#vigyor1>#vigyor1>
Deus Ex 3
ezekrõl monnyuk még semmi pontos hír.
Forza 3
Singularity
Just Cause 2
Castlevania
Split/Second
Saboteur
Lost Planet 2
MW2
Wet
Assassin Creed 2
Final Fantasy XIII
Borderlands
Splinter Cell
Alan Wake
Alien Vs Predator 3
Nemsoká valszeg kijön pc-re:
Prototype
És iszonyatnagy játéknak itélem meg az Avatar-t is...
én a jövöben ezekre figyelek majd oda....
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bioshock 2
Max Payne 3
Alpha Protocol
Ja és a Blood Bowl de az ugynézki még ebben a honapban jön.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Halo ODTS
Dirt 2
Forza 3
Overlord II
FIFA 10
Brutal Legend
Army of Two: The 40th Day
Max Payne 3
Modern Warfare 2
idén ugyan nem lesznek már, de kötelezõk:
Red Dead Redemption
Maffia 2
Alan Wake
Aliens vs Predator 3
Mass Effect 2
Gaming is believing.
"Nem kell lebutítanunk a játékot; a technológia lehetõvé teszi számunkra, hogy egy ütõs Xbox 360-as és Playstation 3-as játékot csináljunk, és hogy egyben a PC-s mércét is magasabbra helyezzük. A PC-s verzió jobban fog kinézni, arra a tényre támaszkodva, hogy a PC többet tud. De a konzolokon konzolos játékokkal vetekedsz, a lényeg az, hogy a legjobb Xbox 360-as és a legjobb PS3-as játék legyen a piacon..." - gamekapocs .
Nesze neked Chocho ,méghogy szebb lesz konzolon<#ravasz1>#ravasz1>
Gaming is believing.
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Egyébként ez tényleg így szokás, a Microsoft is betette az exkluzív felhozatába az Alan Wake-et és az új Splinter Cellt, de azóta már tisztázták a hivatalos fórumokon (is), hogy persze PC-re jönnek. Szóval meglepõdni fölsöleges, ahogy egybõl aggódni sem érdemes ilyen helyzetben a PC-s verzió sorsa miatt.
"Nem jön Xboxra ezért ex, a pécés nem érdekes"
Szerinte ezt takarja az exluziv 😄DDDDD
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert ha azt írja a srác, hogy az irányítás jól sikerült, el fogom hinni, holott korábban nem hittem, hogy kontrollerre portolható, de oké, elhiszem. Viszont a cikkben említett gyerekbetegség nagyon, nagyon erõs kifejezés, egy olyan játékstílus esetében, amit arra találtak ki, hogy egeréssz...
Ez a mondat, egy hozzá nem értõ, konzolfan mondat. és ez egy "elfogulatlan cikkben" nem megengedhetõ.
http://www.freetvmaci.info/