A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hasonlo mint a cod4 ott azért voltak jó dolgok
és az azért is volt jo mert nem 2. világháborus jo fegyverekkel
ilyen pl a crysis is
ilyenekre gondoltam!
igy pl?
Chocho
"Tudtok ajánlani valami jo mászkálós lövöldözös játékot ahol azért gondolkodni is kell?"

Taktikai FPS?

Ajánlom az Armed Assault 2-t, a napokban jelenik meg. Nem is drága, érdemes rá beruházni.

Gaming is believing.

Ha írsz egy példát, akkor világosabb lesz számunkra, hogy pontosan mely stílus jön be neked.
Balumann
Mostanában sztem nem nagyon van ilyen. Régebbi pl. Dark Messiah, Splinter Cell (ebben kevésbé kell lõni, fõleg a 2-3 -at ajánlom), és kevésbé lövöldözõs, inkább ügyességi és gondolkodós a Portal (érdemes pályákat leszedni hozzá, alap pályák túl könnyûek 😉 )

hello!
mert te tudsz valami jo gamet?
hgy
Abba aztán sokat kell gondolkozni 😄 <20percetjátszottvele>

Ám CoD-ot miért szidjátok már megint ? ): teljesen jó game.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Chocho
Prototype.

Gaming is believing.

sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jo mászkálós lövöldözös játékot ahol azért gondolkodni is kell?mostanira gondoltam
Sziasztok!
empire total warból mennyi ment el?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ez nem box hogy 2 hét alatt eladnak 5 milliót utána meg semmit, 1 év múlva nézzél majd rá

assassinos témához: nem olyan sok az fõleg hogy tán még iphonera is megjelent

Istencsászár
Nyolcmillió Assassin's Creed

Az Assassin's Creed második részének producere, Patrice Désilets nemrég elárulta, hogy a franchise 2007-ben megjelent nyitódarabja a mai napig nem kevesebb, mint 8 millió példányban fogyott világszinten.

nem gondoltam hogy ennyi elment belõle...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ez világi eladások vagy csak usa? eu? mert akkor harmatgyenge...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez elég jó kritikának számít, nem sokkal marad el ebben az elõdöktõl. Nem a hazai "szaksajtó" hagyományaiból kell kiindulni, mely szerint 80% alatti pontszámot szinte csak a szemétre adtak. A mai gyakorlatukat "sajnos" nem ismerem.
"A sorozatokkal nincs gond, HA jól csinálják. Lásd pl. Suikoden és még számtalan japó sorozat, ami sok részen (és hardveren) át meg tudta tartani a színvonalát. A név kötelez."
Ebben egyetértünk.

Viszont ilyen szériák mint a:
Halo,COD,Battlefields,stb ezeknek mi értelme van?mert elég gáz<#wilting>.és itt is elmondható:"Ami tömeghisztéria/hájp ekörül kialakult, az már ultragáz."
akkor sem tudok már elmenni amelett hogy egyes címek köré legendákat teremtenek:pl wow és dio.....jók deh azért nem annyira...

Sir Quno Jedi
Jah, mmo a másik. Nem mondom én is mmozgattam elég sokat is (sõt még magyra oldalt is csináltunk pl. az Archlord-nak), de ez már nagyon a periféria és nem sorolnám a játékfejlesztés csodái közé ezeket. Az mmo inkább virtuális drog, pont mint az online poker+játékfüggõség kombó.

Még a Sims 1 pl. nekem is tetszett, el lehetett vele ökörködni egy ideig, de kb. ennyi is. Ami tömeghisztéria/hájp ekörül kialakult, az már ultragáz.

A sorozatokkal nincs gond, HA jól csinálják. Lásd pl. Suikoden és még számtalan japó sorozat, ami sok részen (és hardveren) át meg tudta tartani a színvonalát. A név kötelez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Miért lenne szar?Mondjuk elismerem ez a 3-nagyon le lett butítva az elõzõekhez képest.
De miért talán fizetõs mmorpg szarokat vársz,mert vannak olyan hülyék sajnos akik havidíjat fizetnek meg veszik sorba a kiegészítõket.....
Szóval itt a Blizzard se különb pénzfejõk...ugyanúgy mint a Valve.
Már kezdem unni hogy új játék:
XY cím 2,3,4,stb.......
klónok max jobb grafika...

Sir Quno Jedi
Mind1. Eladási statban az elsõ 5-6 helyet megint vinni fogja a sok szimszar. Mi következik ebbõl?! Azt hiszik ez kell a népnek (sajnos tényleg) és ezt a szart kell gyártani, meg klónokat hozzá. Megértem õket, nekik ez "csak" üzlet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért a sims 3 sem kapott átlagban tökéletes kritikát 8.6 körülit

Sir Quno Jedi
Ez inkább szomorú. Csak az ilyen felkapott tömegjátékokat lehet eladni manapság, meg a kismillió kiegjüket. Mivé lesz így a világ...

Ugyankkor egy hamisítatlan, klasszikus stílusban készült SO4-re meg 6/10-et adnak azon kedves profi értékelõk, AKIK VÉGIG SEM JÁTSZHATTÁK MÉG. Dögöljenek meg szvsz.

[Jakuza]
The Sims 3 Sells 1.4 Million Units In First Week

Eleg szar, miutan 3 hettel megjelenes elott mar warezolni lehetett. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nme a forgalom annyi, hanme az "okozott kár". Ez csak azt mutatja, hogy ha vlakainek kell vlamai, vagy rendszeresen "elõ szokott fizetni", akkor a rendelkezésre álló idõn belül tölt le, amit csak tud.

Érdemes még nkét tényezõt figyelembe venni:
1. Ha már nincs rá szükségük, sokan megosztják fórumokon vagy haverokkal a kapott hozzáférést, hogy minél jobben ki lehessen használni. (A 10 Ft/játék árakkal nyilván nem tudnak versenyeznia mocskos kiadók.)
2. Az üzleti, fizetõs felhasználói szoftverek csak kis hányadát teszik ki a letöltéseknek, de már alig néhány letöltésnél milliós nagyságrendekrõl beszélhetünk. Márpedig Photoshopot, Windowst, MS Office-t töltenek le egy páran.
Dante73
IPON-on olvasható cikk szerint, több tíz milliárd az SMS webek, és a fizetõs FTP-k forgalma. (Csak Magyarországon!) Én ezzel vitáznék ugyan, de ha mégis igaz a dolog, akkor nem a kiadók árképzésével, és forgalmazási szokásaival van gond? Mert ezek szerint egy eladott példányra, jut száz másik, amiért fizettek. Szánalmas a kiadói hozzáállás! Töredék ár, (TÖREDÉK!) Védelem nélküli, webes értékesítés, és a gond -ezek szerint- meg is van oldva... (Ha ez igaz, akkor ez egy logikus lépés lenne; kiút, az ördögi körbõl. Hogy nem lépik meg, mutatja, mekkora hazugság ez a warez hiszti.)

Más;
Onlive játékok. Szerintem eleve halott ötlet!
1; Sok helyütt korlátozzák az extrém forgalmat produkálókat. Márpedig, a küldött adat ugyan nem sok, viszont a fogadott, így rengeteg.
2; A gépigény, szolgáltatói oldalon, horribilis. Nem hiszem, hogy emberi áron lehet kínálni a gépet, plusz játékot, plusz a haszon. Halott ötlet. Játékok gépigénye egyre nõ, tehát a szolgáltatónak fejlesztenie is kell, vagy kiegyezni a haladás ütemének csökkentésében a kiadókkal, gyártókkal.... Elvileg jó ötlet, de hogy én nem fektetek bele egy fillért sem, az tuti.

http://www.freetvmaci.info/

+Elven Legacy: Ranger

Pedig nem hogy az alapjátékot, de még a Fantasy Warst sem játszottam végig.
Szerintem senki nem akart meggyõzni, te tudod, hogy neked mi kell, de az elmúlt évekhez képest a "hardcore" felhozatal csak erõsödött. Ez tény.
Sir Quno Jedi
Nem gyõztetek meg.

Szerintme az utóbbi évekhez mérten egyértelmûen mostanában (2009/2010) jön a legtöbb ígéretes cím, ráadásul szint emindne mûfajban.

Az én listám:

Alpha Protocol
Batman: Arkham Asylum
Blood Bowl
Call of Juarez: Bound in Blood (mondjuk ha nem imádnám az elsõ részt, nem lennék hanyattesve)
Dragon Age: Origins
Hearts of Iron III
King's Bounty: Armored Princess
StarCraft II: Wings of Liberty

+ Risen, Disciples III, Max Payne 3, ha tényleg megjelennek idén
+ az eddig csak konzolokra bejelentett Brütal Legend - esetleg FNR4
+ pár p&c is kinéz
+ PS3-ról érdekel a Ratcet: Crack in Time és az Uncharted 2
kb ezek, de még egy sc2 befér a listába

mila69en
hát úgy ahogy mondod! egy két cím akad, de az sem idén jön

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Xbox meg Sony kontrollere nekem tetszett. Meg ha lenne Wii-m akkor évenkénti új Rabbids nekem bõven elég lenne 😄

Ám idén itt az SC2 meg Aion nekem pl elég ez 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#szeret><#szeret><#szeret>
Éljen a PC, ilyen cucc nekem is köll, majd nyáron lehet megnézek magamnak egyet, atomkirályul hangzik.<#vigyor1>

DarkSector
Max Payne 3
Deus Ex 3
ezekrõl monnyuk még semmi pontos hír.

Forza 3
Singularity
Just Cause 2
Castlevania
Split/Second
Saboteur
Lost Planet 2
MW2
Wet
Assassin Creed 2
Final Fantasy XIII
Borderlands
Splinter Cell
Alan Wake
Alien Vs Predator 3

Nemsoká valszeg kijön pc-re:
Prototype

És iszonyatnagy játéknak itélem meg az Avatar-t is...

én a jövöben ezekre figyelek majd oda....
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
Max Payne 3
Forza 3
Maffia 2

... és a következõ teljes GTA.

Gaming is believing.

wedge31
Dragon Age
Bioshock 2
Max Payne 3
Alpha Protocol

Ja és a Blood Bowl de az ugynézki még ebben a honapban jön.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Istencsászár
Fight Night 4
Halo ODTS
Dirt 2
Forza 3
Overlord II
FIFA 10
Brutal Legend
Army of Two: The 40th Day
Max Payne 3
Modern Warfare 2

idén ugyan nem lesznek már, de kötelezõk:

Red Dead Redemption
Maffia 2
Alan Wake
Aliens vs Predator 3
Mass Effect 2

wedge31
Hát hirtelen én is csak négy játékot tudok mondani amire kimondotan várok.

Istencsászár
Idén is olyan játékdömping van hogy csak na, szeptember október nagyon húzós lesz, azt se tudom mit vegyek majd és mit hagyjak késõbbre... E3on rengeteg jó játékot láttunk, persze aki annyira válogatós mint te az sosem talál semmit😊

wedge31
Látom te se tudod mit jelent a szmájli...

Chocho
Én a Crysis elsõ részéhez viszonyítva értettem, hogy szebb lesz... /facepalm

Gaming is believing.

wedge31
Az IGN-nek adott interjújában Cevat ismét megnyugtatta a rajongókat, hogy semmilyen befolyással nem lesz a konzolos fejlesztés a játékok PC-s változataira, és hogy nem kell félni, a PC-s verzió sokkal jobban fog kinézni, míg a konzolos verziók, a maguk piacához igazodva ott lesznek a legszebbek:

"Nem kell lebutítanunk a játékot; a technológia lehetõvé teszi számunkra, hogy egy ütõs Xbox 360-as és Playstation 3-as játékot csináljunk, és hogy egyben a PC-s mércét is magasabbra helyezzük. A PC-s verzió jobban fog kinézni, arra a tényre támaszkodva, hogy a PC többet tud. De a konzolokon konzolos játékokkal vetekedsz, a lényeg az, hogy a legjobb Xbox 360-as és a legjobb PS3-as játék legyen a piacon..." - gamekapocs .

Nesze neked Chocho ,méghogy szebb lesz konzolon<#ravasz1>

Chocho
A jövõt nem az egyre látványosabb és kiforrottabb játékok uralják majd, hanem a különbözõ családbarát szolgáltatások. A Natal is egy ilyen, ahogy maga a teljes Wii is. Ez egyébként elõre látható volt.

Gaming is believing.

Sir Quno Jedi
Õszintén szólva nemhogy a pécés gammáknak áldozott le, de lassan a konzolosoknak is. Amit a mostani E3-mon produkáltak az már tényleg nevetséges, de valahogy senkinek sem támad kedve nevetni.

helliSh
Hogy a picsába ne lenne 😄 Fps játékok terén a konzol sosem fogja leverni a pc-t. Nameg stratégiákban. Többiben már most is leverte (Lásd pc: Prince of Persia Konzol: God of War) de Fps ben és stratégiában sosem fogja.

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Pedig az tényleg erõsen fanboiszagú elszólásra sikeredett, ilyen szintû szubjektivitást kár volt belevinnie. Mégha az ipon.hu egy konzolos blog lenen, megérteném, de így csak fikáztatja magát a szerzõ. Meg is érdemli.
Maga a mondat fogalmazásilag és helyesírásilag is béna, de a "konzol-exklúzív" alatt valószínûleg azt érti az ügyes szerzõ, hogy konzolok közül egyelõre csak PS3-ra van bejelentve.

Egyébként ez tényleg így szokás, a Microsoft is betette az exkluzív felhozatába az Alan Wake-et és az új Splinter Cellt, de azóta már tisztázták a hivatalos fórumokon (is), hogy persze PC-re jönnek. Szóval meglepõdni fölsöleges, ahogy egybõl aggódni sem érdemes ilyen helyzetben a PC-s verzió sorsa miatt.
[Jakuza]
Erzitek azert ezt a magyarazatat Istencsaszarnak ?

"Nem jön Xboxra ezért ex, a pécés nem érdekes"

Szerinte ezt takarja az exluziv 😄DDDDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Erre nem tudok érdemben reagálni:I senki nem mondja hogy neked pécén egér nélkül kellene játszanod.

Dante73
Ez pont ugyan az, mint az FPS, sõt, talán még inkább olyan. Egyszerûen, egérre van kitalálva. Én példának okáért nem is nyúlok a billentyûzethez, "félkézzel" játszok. Ennek a kényelmét, hogy lehet kinõni? Másikkal kávézok, cigizek, vakarózok, ami épp jön. Kontrollerrel cigizni elég érdekes lenne...
Mert ha azt írja a srác, hogy az irányítás jól sikerült, el fogom hinni, holott korábban nem hittem, hogy kontrollerre portolható, de oké, elhiszem. Viszont a cikkben említett gyerekbetegség nagyon, nagyon erõs kifejezés, egy olyan játékstílus esetében, amit arra találtak ki, hogy egeréssz...
Ez a mondat, egy hozzá nem értõ, konzolfan mondat. és ez egy "elfogulatlan cikkben" nem megengedhetõ.

http://www.freetvmaci.info/

a látottak alapján inkább dio3 mint gow3

wedge31
Én arra reagáltam hogy biztosra veszed hogy olyan jó lesz mind az elsö kettö erre ne vegyél még mérget ,egyébként nálam is biztos vétel csak egyenlöre nem vagyok elájulva töle.

Istencsászár
nem elég darkos?😊 biztosan jó lesz, miért lenne rossz? Blizzard nem szokta elszúrni a dolgokat, persze megy a fanyalgás mindig ha valami újat akarnak belevinni, meg nem ugyan az mint az elõzõ rész, de hát fejlõdni kell, ezt is meg fogja mindenki szokni, ahogy a Starcraft 2õt is.