A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki sem írta hogy rövid de az abszurd hogy nem lehet végigvinni 36 óra alatt, még az a szerencse hogy percet meg másodpercet nem írtál

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

[Jakuza]
Biztos mindenki hazudik 😄

"Closing Thoughts
From start to finish, it is enjoyable and exhilarating without any boring intervals.
I played the game the past 3 weeks almost on a daily basis, accumulating about 60 hours of real game hours."

"Deus Ex won game of the year so many times..... he game is long and will occupy plenty of game hours, more so than some of the new games that are being churned out."

"Pros:
lengthy game offers many game hours to play"

Meg a vegen kiderul, hogy rovid a jatek testvereim. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Dante73
Nézzünk meg egy két, már több epizódot megért játékot.
Tomb Raider; Az újabb részek nem mindig rövidebbek, de a tendencia tetten érhetõ; ahogy fejlõdik a grafika, a pályatervezés, és a fejtörõk és a játékidõ egyre kevésbé fontos szempontok.
Medal of Honor. Szintén érdemes összehasonlítani az AA-t, az A-val. Fõként játékidõ terén.
De ott az NFS is példának. Most Wanted játékideje, az õt követõ éjszaka játszódóéval. (Címe már be sem ugrik) ég és föld a kettõ.

Tehát lehet ugyan említeni ellenpéldákat is, de ha neki ül az ember, és összeszedi a dolgokat, kirajzolódik a tendencia; A mai játékok átlagos ideje órákkal rövidebb, mint mondjuk 5 évvel ezelõtt. (és ez, logikus is; Ha valaki 2-300 órát játszik egy évben, mi a jobb a kiadónak? Ha ezt a játékidõt 10, vagy 20-25 játékkal tölti el a vásárló?)

De említhetem a pályatervezést is. A GTA3-ban, ma is emlékszem minden sarokra, majd minden épületre. Odatalálok a kurvázó-helyhez, az autófestõhöz, a bisztróhoz, stb, bárhol raksz le a városban. GTA4 ben akadnak jellegzetes pontok, de nem igazán menne a dolog. Vagy ott a Crysis; Van olyan, hogy döbbenten áll az ember egy FA elõtt, hogy úr isten! ez mennyire szép! vagy a tengerparton, egy völgyben, vagy akárhol. (És a játék egyébként sem rossz, nem unalmas sehol, stb. Ellenben egy Assassin Creed semmi mást nem mutat magából, PUSZTÁN a grafikát. Azon kívül pozitívum nincs is a játékban. Mégis elkelt vagy 8M darab belõle. Vagy a Dead Space. (most viszem végig másodszor, mert irtózatosan jó játék, és a múlt héten sikerült megoldanom a kamera-forgást) Minden szempontból jó a játék, de a játéktér nevetségesen kicsi. (És az irányítás egy borzalom) Egy 20-30%-al nagyobb játéktér, és máris hosszabb a játék, jobban elfér a kamera, stb. (Értem a nagyobb játéktér alatt ugyan ezt az elrendezést, csak minden helység egy kicsit legyen nagyobb. Hiszen a szûk teret nem használják ki, semmilyen szinten)
És hosszan lehetne sorolni a mai játékokkal mi a baj. Már az ötlettõl kezdve, egészen a kiadói rendszerig. DE! Azért nem olyan rossz a helyzet. Mert kaptunk ugyan egy FarCry2-t, de van Crysis is. Létezik TDU, Mass Effect, The Witcher, Sacred2, Bioshock, stb... a sok tényleg értéktelen, és rövidke játéknak aligha nevezhetõ dolog mellett. Hozzá teszem, a rövidség se mindig akkora gond. Ott a Mirror's Edge. Rohadt rövid, de úgy jó, (nagyjából) ahogy van. (Remélem, a 2 nem kap majd agyoncsicsázott grafikát, mert a sok casual-idiótának ez volt vele a legfõbb gondja, aki pedig értette a játékot, az tudja, hogy ez így volt tökéletes...)
Szóval a játékok rövidülnek, "butulnak" és van egy olyan érzése az embernek, hogy kizárólag a grafika számít ma már, de azért akadnak kivételek is. Azokkal kell játszani. A FarCry2-t, Assassin Creed-et, és az ezekhez hasonlókat pedig felejtsük el gyorsan.....

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
Valóban végig lehet rohanni a Resi 4en, sõt az 5ön is akár 3-4 óra alatt, ha tudja valaki 100% pontosan hogy merre hova és mit, és persze nem a legnehezebb fokozaton, mert valjuk be a Resinek csak úgy van értelme... túlélõ horror akció. Aki 6 óra alatt végig tud rohanni egy átlagos játékon az már 1szer minimum kijátszotta. A Resi4el nem játszottam, de a Resi5ben akad gyüjtögetni meg felfedezni való ami nem megy azonnal, konkrétan én minden után kutattam, de egy bizonyo emblémából csak 1et találtam a sokból, ami különbözõ dolgokat unlockolni, vagyis nem voltam elég alapos. Játszani egy játékkal nem abból áll hogy megy az ember elõre mint a bírka, lehet így is, aztán lehet leszólni, vagy nekiáll normálisan és kivágzi tisztességesen úgy ahogy azt kell és ahogy a fejlesztõk gondolták. Én nem vagyok ilyen, nem szeretek túlságosan pöcsölni, de ezek miatt én sosem szólok le egy gémet sem, mert errõl nem az tehet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"Keszitok valamint tovabbi jatekosok tesztje alapjan a legrovidebb jatek az alatt nem megoldhato."

linket

Sok mûfajban a játékmenetbeli változások miatt lehet ezt érezni. FPS-eknél ugy enem mindegy, hogy egy lineáris csõben lövöldözve haladsz elõre (CoD), vagy vissza kell futkosni kulcsokat keresgélni.
Milyen teszt ez? Az mondjuk nyilvánvaló, hogy nem állja meg a helyét, hiszen játszottam a játékkal. Ha valaki elnyomkodja a párbeszédeket, és végiglövöldözi a pályákat, akkor inkább 16 óra lesz az a 36, és szó nincsne exploitról. Persze így nem sok értelme van játszani - illetve a végiglövöldözés még "RPG" lévén belefér.
[Jakuza]
Keszitok valamint tovabbi jatekosok tesztje alapjan a legrovidebb jatek az alatt nem megoldhato.
Persze lehet hogy talalt valaki kiskaput, amivel megoldhato de az exploitok kihasznalasa nem hinnem hogy vegul is a valos jatekorakhoz kene viszonyithanunk, lasd Elder Scrolls ahol gyakorlatilag egy bugnak koszonhetoen 15 percen belul vegig lehetett jatszani.
Ellenben a Resi 4-et egy kezdojatekos 12 ora alatt vegig viszi, a profik vegeznek vele 6 ora kornyeken.
Ez pedig egy AA+ kategoriatol egyszeruen nevetseges.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"Deus Ex nem hinnem hogy neked 32 ora volt, mivel 36 ora alatt lehet megoldani."

és ezt kiszámoltad hogy 36 óra alatt lehetetlen végigvinni? ne legyél már lol

Valóban 10 maximum 12 óra alatt végiglehetett vinni a Beyond Good & Evilt
Persze ennek ellenére egy jó játéknak lehetett titulálni.
A többivel egyetértek a játékok ideje lényegesen megváltozott és nem pozitív értelemben. Átlagosan közel harminc százalékkal csökkentek az utóbbi 10 év folyamán.

A mentett állás szerint annyi volt, a legtöbb pályán lopakodva. De ha szigorúan mindenhol sunnyog az ember, akkor el tudom képzelni a 36 órát. Egyébként nem is tudom, hogy hibridként mihez lenne érdemes hasonlítani, legfeljebb valamely lopakodós játékhoz, ha már úgy játssza az ember.

A BG&E-t mondjuk nem mondanám extrém rövidnek, de egyébként eleve konzolport volt, szóval semmiképpen nem egy õsPC-s játék. Persze nagyon jó volt, de nekem jól esett volna, ha szabadásgban hozza az Outcast szintjét. Illetve az vicc volt, hogy egy viszonylag kevés párbeszéddel rendelkezõ játékban (2003-ról van szó!) szinte csak az átvezetõket szinkronizálták.
[Jakuza]
Ja es meg valami a Beyondot nem oda akartam irni csak kozben mast is csinaltam igy a felsorolashoz kerult az extreme rovidbol a hosszuk koze, pont a "mint a PC-s jatekoknal a nehany oras jatekok a multban, de ezek elenyeszo szamuak, a toredeke a jatekoknak jo ha 5%-k, tehat ilyeneket fel sem erdemes sorolni" mondatbol kerult ki a 10 oras nagyon rovid jatekidejevel.

[Jakuza]
Deus Ex nem hinnem hogy neked 32 ora volt, mivel 36 ora alatt lehet megoldani.
Az pedig inkabb kozelebb all a 40 orahoz, mint mondjuk a 12-hoz, mint peldaul egy Resident Evil 4-nel. A kenyelmes jatekosok csinaltak meg 20 alatt.
Erzed a kulonbseget ? 😄

Szerintme néha jól jön egy kis kényszer, mert a játékosok egyszerûen hozzászoknaka gyakori mentéshez. Egy idõben nálunk borzalmasan ingadozott az áram - ez a hardvernek sem tett jót... -, így én is rászoktam, pontosabban a mai napig vissza szoktam esni.

Ezért is díjazom, hogy a Witcherben vagy a King's Bountyban nem lehet menteni harc közben (mondjuk az is egy élmény volt, amikor az utóbbiban egy 30 perces harcot elrontottama végén egy mellékattintással 😊, és nagyon tetszett annak idején az Outcast mentési rendszere is (bárhol, bármikor, bármennyit, csak kicsit lassan megy, és addig elláthatják az ember baját).
A Deus Ex nekem 32, a Beyond Good & Evil pedig 20 óra volt (igen, elsõre, minden szegletbe benézve, minden párbeszédet végighallgatva), pedig én a világ egyik legkényelmesebb játékosa vagyok. A többit nem játszottam, vagy legalábbis nem játszottam végig õket, de a Quake-kel elég gyorsan lehetett haladni. Szóval a 40-60 órás játéidõt csak óriási túlzásként tudom értékelni. Talán elõ kellene venned újból ezeket a remek játékokat, hogy lásd, mennyire befolyásolnak az emlékeid.

s a maga kis hatulrol mellbe modjan megprobalja cafolni ezeket a a tenyeket

A világért nem venném a le a kenyered. Viszont a "tényeid" messze vannak a valóságtól, ahogy ezt fentebb taglaltam is.
[Jakuza]
Szerinted nem.
Szerintem meg igen es ezt rengeteg netes tanulmany is igazol. Nem csak a PC-s jatekoknal, hanem a konzoloknal is. Persze lehet felhozni extreme peldakat, mint a PC-s jatekoknal a nehany oras jatekok a multban, de ezek elenyeszo szamuak, a toredeke a jatekoknak jo ha 5%-k, tehat ilyeneket fel sem erdemes sorolni, mint ahogy az extreme kategorias jatekidejunek szamito Wizardry 7, Pirates! , Elite es hasonlo jatekokat sem a honapokig tarto vagy szinte vegtelenitett jatekidejukkel. Nem erdemes megemliteni a stilusuk miatt behatarolhatatlan jatekokat idoben, mint pl a konzolos verekedos jatekokat vagy arcade autoversenyzoseket sem.

Tehat az altalanos jatekcsoportokrol erdemes beszelni, mint peldaul az FPS-ek,strategiak, kalandok, platformok stb, mint pl a System shock 2, ,Quake , HL , Deus Ex, Beyond Good and Evil, Homeworld, Outcast. Ugyebar ezek nem RPG-k, ellenben 40-60 de akar meg tobb jatekoras jatekok voltak. Ellenben az sem igaz amit mondasz az RPG-knel, mert biza azoknak a jatekideje is szamottevoen csokkent az elmult idokben.
Az FPS es hasonlo jatekidoket max 25-30 jatekorakban merik manapsag.
Es ez igaz olyan jatekokra is mint Fallout 3, Crysis, MGS4, Silent Hill 4, Tomb Raider Underworld. Es sorolhatnam vegelathatatlanul a sort, mind ket platformon a regi es az uj jatekoknal egyarant. Ezek pedig top kategorias jatekoknak szamitanak a platformjukon.
Raadasul aminek van folytatasa a leirtak kozott az mind-mind rovidebb volt lenyegesen mint az eredeti.
Szoval amirol hablatyolsz az ismet nem allja meg a helyet, de persze ezt mar megszokhattuk toled.
De majd mindjart jon Zoanagyvarazslo is es a maga kis hatulrol mellbe modjan megprobalja cafolni ezeket a a tenyeket 2 cimmel a 20000-el szemben ahogy szokta ugy altalaban, hogy a partodat fogja. <#hehe>

Balumann
mert túl ritkán mentett, meg ha már van akkor miért mászkáljak órákig utána? Checkpoint legyen viszonylag sûrû idõközönként (esetleg nehezebb fokozaton legyen ritkább, ha olyan a játék).

Én max a graffal vok így 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

egyet értek ma azért tûnt hosszúnak mert akkor kezdték sokan és még sokat bénáztak....amúgy most vissza menve maguk is meglepõdnének hogy milyen rövid volt pl egy fps.

wedge31
Furcsa hogy kötelezönek gondoljátok a mentést pedig nem az ,ha akartad a Crysisban is volt checkpoint ,mért nem használtad csak azt ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Balumann
A fejlesztõk minél egyszerûbben próbálnak megoldani mostanában mindent. A bárhol mentés bonyolult lenne a mai játékoknál, nyilván ezért alkalmaznak checkpointokat (pl. csata közben már elég nehéz lenne menteni). Mostanában egyébként vannak jó mentési ötletek, pl. kilépéskor menti el ott ahol vagy ,egyébként csak checkpointok vannak. Így ki is tudsz lépni bármikor, de nem is menthetsz akárhol. Nekem az állandó mentés kevésbé tetszett, pl. Crysisban, idõnként állandóan nyomogatni a save-t, hogy minél kevesebbet kelljen visszamenni, ha meghalok...

Istencsászár
"Pedig a jatekok hossza atlagosan jelentosen lecsokkent a regmulthoz kepest."

ez nem igaz, persze egy rpg a multban is hosszú volt, ahogy most is az

a játékok hossza pedig átlagosan 8-10+ óra egy csõ fps és akciójáték terén, amihez multiplayer is jár, ez messze nem rövid, régen ennyi sem volt... persze ki lehet emelni cíemeket, ahogy mostanról is és a multból is. Mostanában sok NES/SNES játékkal játszok, és hamar vége van nekik, hol van az a nagy hosszúság? kár egy kalap alá venni mindent, kivételek akadnak, de az átlagot nézzük akkor nincs ok panaszra, azt meg ne felejtsük el hogy micsoda munka összehozni ezeket a játékok a mai technikai szinten.

A mentés nem arra szolgál hogy a játék hosszát megjnyújtsa. A játékok 90%ában a checkpoint rendszer olyan, hogy ha meghalsz akkor majden oda visszarak, nem kell fél órát szenvedni vele (**), max pár percet, de nem azért játszik az ember hogy magát szopassa, ettõl nem fog hosszaban tünni, legalább is nekem nem.

** kivétel akad, mondjuk Dead Rising, vagy egy SO jrpg amivel most játszok, ott ey órán át sem szokott mentési pont lenni, pl most ahol jártam a "dungeon" felénél bedobtak egy minibosst, nem haltam meg, de mivan ha igen?... ez már szopatás és nem korrekt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Ne felejtsd el azt a fontos tenyezot, hogy egy valamit el lehet erni ezzel a kis trukkel, hosszabbnak tunik a jatekorak szama.
Termeszetesen, ha mar profi lett valaki a jatekban es kivulrol fujja a palyakat akkor mar nem szamit, de a kezdo jatekosoknal igen.
Igy lehet megsokszorozni az amugy nehany oras semmitmondo jatekok idejet.
Aztan a vegen ravaghatjak, micsoda nagy durranast csinaltunk.

De emellett mint mar megjegyeztem a konzolok fejlodesi tenyezok alakulasanak mikentje miatt is dolgoznak ezzel a mentesrendszerrel.
Szerintem is hibas dontes a mai konzoloknal, ahol mar nem akadaly az allando mentesi lehetoseg, na de igy nem tunnek fel annyira a rovid jatekok a vasarlokozonsegnek.
Pedig a jatekok hossza atlagosan jelentosen lecsokkent a regmulthoz kepest.

ha jól emlékszem a legutóbbiban
7
3
1
0
mindegy én végig toltam mindegyiken😄D

Ám Hitmanban se számszerint volt, hanem csak kaptál 5 slotot nem ?

Encore
Ezért írtam, hogy jó lenne a hitmanes megoldás, hogy egy pályán vagy az adott küldetésben x alkalommal menthetsz. Limitált, vagyis nem tudsz percenként menteni, de azt az x alkalmat akkor használod fel mentésre amikor akarod.
reaper4
döntse el a játékos, h akar-e menteni közben vagy sem... volt olyan játék amiben 2 csekkpoint között volt 30perc játékidõ. ha amúgy is nehéz a pálya és majdnem a végén vagy és elölrõl kezdi újra és újra, akkor az elég idegesítõ. szerintem. felhasználó barát az a program ami széleskörûen ad lehetõséget. majd a felhaszáló eldönti, h él- e a lehetõséggel vagy sem. nem vagyunk 1formák. ami neked könnyû az másnak lehet, h nehéz.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nemtom. mondjuk ez lenne az alap... de itt is inkább csekkpointos a cucc...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ha azt nézed, azért pl egy Prototype-ban (azzal tologatom most), érdekes a mentés, összes egység pozíciója körülötted, életük, látnak-e vagy nem. Kinek az alakjában vagy, etc.

wedge31
Rossz érv ,azért mert megtehetsz valamit azért még nem kötelezö azt meg is tenni.
A lényeg hogyha akarod menthetsz ha nem akarsz nem menthetsz de ne a fejlesztök mondják már meg hogy nekem hol kell mentenem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a játék kinálja fel a lehetõséget😄

Az magának rontja el a játékélményt...é

lol a checkpointos rendszer szerintem a legjobb,ha menthetek bármikor az nem jó mert NULLA szintre viszi a játék nehézségét,például lelõttem pár csókát save.minden szar kis izé után save save save.....

[Jakuza]
Megint buta vagy.
Javaslom a hozzaszolas elolvasasat. "Meg az elozo generacios konzoloknal sem volt 100%-ig elterjedt a memoriakartya vagy merevlemez, vagy csak kis tarolokapacitassal rendelkeztek, eppen ezert minnel jobban minimalizalni kellett a menteseket."

Na de azert vergodjel meg egy kicsit. 😄

Istencsászár
nyugodj meg 1/1es... 😄

nem vagyok konzolos, fõleg nem volt konzolom sem az elõzõ, sem az az elõtti generációkban, szóval nem kell hogy tisztába legyek ezzel, hiszen nem használtam sosem, csak a jelenlegi helyzetrõl írtam, gondoltam nem a 10 évvel ezelõtti állpotra kiváncsi, amúgy az elõzõ genbe sem volt technikai akadálya, és azért aki menteni akart annak kellett memkártya...

azért nice try

[Jakuza]
En elmondom miert, de ennek a nagy okos konzol mukinak ne aruld mar el, ha nincsen tisztaban meg ezzel sem. 😄
A technologiai fejlodes miatt, 20 even keresztul nem volt mire menteni az allasokat es ez berogzodott a programozoknal.

Ugyebar regen cartridge vagy hasonlo adattarolokat hasznaltak csak amire nem lehetett irni, eppen ezert a jatekok menteset ugy taroltak, hogy pl beirtad a jatek vegen megadott tobb betubol es szambol allo kodot, amivel gyakorlatilag azt taroltak mennyi eleted van, hol tartozkodsz, mi van esetleg az inventorydban es sorolhatnam.

Meg az elozo generacios konzoloknal sem volt 100%-ig elterjedt a memoriakartya vagy merevlemez, vagy csak kis tarolokapacitassal rendelkeztek, eppen ezert minnel jobban minimalizalni kellett a menteseket.
Majd idovel szerintem megvaltozik a regi beidegzodes es mivel nagymertekben fejlodik a tarolokapacitas es egyeb minden az iparagon belul igy valtozas is beallhat e teren.

Istencsászár
nem látom hátrányát neki, meg kell szokni, ha jól van belõve akkor észre sem veszed, ha rosszúl akkor lehet anyázni, fõleg ha meghalsz egy nehéz vagy hosszabb rész után, de ilyen esetekkel csak japó játékokban találkoztam eddig

Encore
Eddig szinte minden konzolportban chekpointos mentés volt (vannak kivételek persze) ebbõl következtettem arra, hogy van valami technikai akadálya a rendes mentésnek. Ha nincs, akkor viszont érthetetlen hogy miért ez az elterjedtebb?
Istencsászár
"Konzoloknál technikai akadálya van az állandó mentés hiányának"

ezt honnan veszed?

az tény hogy konzolon a checkpoint rendszer a legelterjedtebb, de a japó játékokon kívül nem találkoztam olyannal aminél idegesítõ és nehéz lenne, de ugyan úgy akad bárhol mentõs játék ki

Encore
Felhozok valami új témát:

A mentés a konzol és a konzolról portolt játékokban. Sokakat zavar (engem nagyon) a chekpoint-os mentésrendszer, mert gyakran túl ritkák és ha valamit elszúr az ember vagy abba kell hirtelen hagynia a játékot akkor ugrott az addigi játék. Például a pályánkénti chekpoint a legrosszabb mert a játék végefelé egy-egy küldetés akár egy órát is igénybe vehet és ha elrontod akkor kezdheted elölrõl.
Azonban a régi PC-s rendszer se feltétlenül jó, mert ha akkor mentesz amikor csak akarsz akkor túl könnyûvé válik a játék. Konzoloknál technikai akadálya van az állandó mentés hiányának, bár pontosan nem tudom miért mert annyira nem konyítok a konzolokhoz, de talán lenne egy megoldás:

A régi Hitmanekben (nem tudom az újabbakban is így van-e) nehézségi szinttõl függõen lehetett menteni x alkalommal. A legkönnyebb nehézségnél pályánként (vagy küldetésenként) 7 alkalommal, és minél nehezebb szinten játszottad annál kevesebb alkalommal lehetett menteni. A legnehezbb szinten már egyáltalán nem is volt mentési lehetõség. Ez egy jó megoldás lenne a többi játékban is, mert végülis akkor mentesz, amikor akarsz bár korlátozott alkalommal teheted meg ezt. Ezáltal nem lesz túl könnyû a játék, és nem is kell idegeskedni ha elrontasz valamit, mert nem kell újrakezdened az adott küldetést.
[HUN]FaTaL
Nem javította ki, amint látod. A magyar nyelvet sohasem fogja tudni a gép kijavítani rendesen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ki javítja majd a gép<#guluszem1>
Helyesírás nyelvtan pusztíthatatlan <#gun><#mf1><#violent><#boxer>
Kézírás óra <#gunyos1>
[HUN]FaTaL
Vagy helyesírást tanulni..

http://goo.gl/gd6Zi5

Pc játék van e jövõje? egyben megkérdezhette volna magyarán az informatikának van-e még jó hogy ez a jövõ.

És hogy miért gondoljatok bele míjen jó volna törit tanulni egy ójjan játékban ahol vagy csak nézõként vagy inkább maga a történelmi személyként kéne cselekedni ((természetesen ultra 3Ds szimulátorban szemüveggel érzékelõkkel stb mint a scifi filmekben)) pl Napóleonként, Kossuthként, vagy Móga ként a Schwechati csatában.

Lehet most kinevettek de kb.50év múlva amikor egy másik nemzedék felnõ akik már ebben nõnek fel hát biztos másként gondolkoznak.
(pl Pc gyakoribb használata a suliban konkrétan hf-et azon megoldani vagy a könyv felcserélése mert kb évi 10-20ezret fizetünk könyvekre fa irtásra amikor programban is megírhatnák)
SH Silent hill Resident evil egy kevés logikai feladat azért akad bennük.

Max payne-t Magyarosítással ki vitte végig?
Thief 3, mekkora game volt... Hitman 3 is akár, ezekben kell gondolkozni.

<#banplz>

Balumann
Vagyis gyakorlatilag minden jó, amiben nem kell gondolkodni 😄
Denied Ops, Stranglehold, Quantum of Solace, Wanted, Splinter Cell, Hitman összes, Call of Juarez (utóbbi háromban sajna gondolkodni is kell 😄 ), régebbiek közül Conflict Desert Storm 2

Egyébként Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2 -nek története is van...

és ezen kivül vannak még mert megnéztem de a rainbow six talán jo de nekem olyan kéne aminek van valami története pl max payne ?:
Balumann
Nah hát ezekben aztán tényleg kurvasokat kell gondolkodni 😄DD
akkor pl.: Rainbow Six Vegas 1-2, Ghost Recon AW 1-2