17438
-
High end PC #12741 Ezt nem tudtam. -
#12740 Ezt eddig is tudtuk, hogy tobbet termel,ha kulon kulon szamoljuk a konzolokat. Lenyegesen nagyobb bevetelt general, mint egy fajta konzol. -
High end PC #12739 Többet termelt játékügyileg a PC, mint a PS3 meg az X360? :D -
#12738 Marmint a gepekre eladott jatekok altal generalt bevetel. -
#12737 Elnézve az eladott gépek számát érdekes adat
EA uccsó üzleti negyedév:
Wii: $161m
PC: $124m
PS3: $121m
Xbox360: $73m
PSP: $38m
DS: $28m
link -
High end PC #12736 Megfordítanám a kérdést: jelenleg te felnőtt fejjel hány féle stílussal szoktál kikapcsolódni? Stílusonként kb mennyi játékot jelent ez?
Én jelenleg egy stílussal tudok kikapcsolódni, ezek a szimulátorok: legyen az autós, repülős, hajós, űrsiklós, stb. (gyerekkorban persze minden stílust "megettem"). Ja, meg érdekel a legnagyobb különlegesség, vagyis a játékprogramok csúcsa (grafikailag,hangzásilag), tehát ez jelenleg a Crysis Warhead, amin lehet ejakuálni.
Persze ez nem jelenti azt, hogy néha nagy ritkán ne szoktam volna "nosztalgiázni" régen kedvelt stílusokkal (árkád autóka, stratégia, lövölde), de nem ez a jellemző. -
#12735 Minden álmom hogy ilyenekkel játszhassak, nade a kérdés nem ez volt. -
High end PC #12734 Mi az, savanyú a szőlő, hogy ilyenek nincsenek Xboxra? :D
Azzta, pedig azt hittem arra minden van, hisz a PC-nek leáldozott!!!! -
#12733 Te ezeket mire használod? érdekel a repülés, hajózás, űrutazás ilyen szinten? -
Cat 02 #12732 Nézd má' meg, össze vissza rezeg a gép :o
Csak jó lehet :D -
#12731 1000$?
Hát akkor tényleg többet tudhat egy kicsivel, mint a 30$-os verzió...
Más.
Eszemben sincs konzol vs PC vitát nyitni, de nem tudja valaki véletlen, mennyi GTA4 fogyott PC-n? Kíváncsi lennék rá... Mégis, egy ilyen s.....ból mennyi fogy, majdnem kizárólag a névnek köszönhetően.
Azon gondolkodom ugyanis, hogy vajon "megvette-e a konzolipar" hogy ilyen szar legyen, vagy csak simán pancser a R*Canada? Lasdsan egy éve van ugyanis a piacon, (azt hiszem) így, ha az optimalizálatlanság vásárolt, akkor számíthatunk egy optimalizáló patch-ra, (persze akkor sem biztos, hogy jön) de ha nem, akkor esélytelen a dolog.
Nekem az utóbbi egy év legnagyobb csalódása ugyanis a játék. Azt pedig nem tudom elfogadni, hogy ennél jobban optimalizálni nem lehetett volna. -
High end PC #12730 Még egy gyöngyszem a szimek közt, az X-Plane 9 nemrég jelent meg.
PC, Mac, Linux szerepel a platform listán, valamint handheldként az iPhone. Elég minőségi szimnek néz ki, ráadásul a Pro version ára 1000 dollár :DDD
Az otthoni deskotop version viszont 30 dollárért is megvehető. -
High end PC #12729 Jövő hét elejére meg is jön, majd megnézzük miket tud futtatni. -
#12728 Nemcsoda, mert ez nem játék, hanem egy videó.
Lődd be az rfactort, videózz és mutasd meg nekünk:) -
High end PC #12727 Tegnap találtam a hivatalos download centerben egy halom addon cuccot, a Maglev-et is letöltöttem már, nagyon állat 500 km/h flé hasítani a szerelvényt
Maglev in Trainz Simulator
A belső nézet is korrektül ki van dolgozva. -
High end PC #12726 Az rFactort tuti belövöm majd rajta -
High end PC #12725 De űbergyorsan reagálsz :D -
High end PC #12724 Fingom nincs. -
#12723 ez melyik játék? -
High end PC #12722 Úgy néz ki UMPC-én még a PSP-nek is odabasz a grafika, de nem is csoda, hisz asztali játékok futtatására is képes.
-
High end PC #12721 Nem tudom, még nem próbáltam, bár, a Maglev-et nagyon faszás lenne belemoddolni, az a kedvencem :DDD -
High end PC #12720 Egy kamionos szimet még el tudnék viselni :DDDD -
#12719 Az SH csak II. VH.
A dangerous waters meg modernkori tengeri hadviselés. Nem csak a tengók vannak benne, hanem tengeralattjáró vadász fregatt is. -
#12718 te ezekkel képes vagy elszöszmötölni? érdekel a tengerészet, az űrutazás, a vonatozás, a bőing vezetés, az autóversenyzés? hogy lehet ennyi mindent "jól" csinálni?:)
tudom ajánlani még a téli esti órákra a Landwirtschafts Simulatot, a Farm szimet, a Trágyázó szimet, a Kapálógép szimet stb... véget nem érő német műalkotások armadája létezik és csak ontják és ontják:D -
#12717 Ez cool. Mennyire bonyolult kiegeket telepíteni hozzá? (Egyáltalán vannak?) -
#12716 A Silent Hunter nem jobb ? En ugy tudtam az ennek a kategorianak a kiralya.
-
High end PC #12715 Tökéletesen egyet értek! Sok gyöngyszem van PC fronton, amik PC only. (stratégiák, szimulátorok, stb)
Egyébként még a nyárra ezt szemeltem ki:
Dangerous Waters (amolyan harci stratégia és tengeralattjáró szimulátor egyben)
-
#12714 Mar megint ezek a szimulatorok. :D
Amugy nem egy gyongyszem van a PC-s jatekok kozott. A King's Bounty-t most jatszottam vegig, mit mondjak nagyszeru jatek es nem lehet 12-36 ora alatt vegijatszani, mint a mostani jatekok tobbseget.
Meg a 6.-7. nap vegen is talaltam olyan varazstekercseket, amiket elotte nem is lattam. Jo kis strategiakat lehet a csatak kozben osszerakni, koszonhetoen a mas-mas varazslatfeleknek.
Szerintem a jatekido is 100+ ora volt nem kapkodosan, bar nem is nagyon lehet kapkodni, mert ha nincs sereg akkor vannak helyek ahol pillanatok alatt bealaznak. -
High end PC #12713 Ma ez is megvót :D
Trainz Simulator 2009
El lehet vele szórakozni. :) -
#12712 Ja persze 16 órákat én se lennék képes repülni. Esetleg Európán belüli útvonalakat nagyobb géppel, de inkább kisgéppel Ferihegy-Schwehat vagy ilyesmi. :) Vagy mégkisebbel a Balatonra. :D -
#12711 Még valamikor rég olvastam, azt hiszem, az itteni FSX topikban, hogy van olyan pilóta, aki megjön Ausztráliából, hazamegy, majd real time, lerepüli a Budapest - New York - Budapest járatot, pihenésképp... Szóval, szerelem a dolog...
Én valahogy nem tudom elképzelni magam eközben.... Persze, kisgéppel, ökörködés, esetleg egy kis műrepülés, nálam is belefér.
High!
Szép madarak! -
High end PC #12710 Következő áldozat: Space Shuttle Simulator.
Bár az Orbiter-t semmi sem űberelheti szimulációban, de itt szebben ki van dolgozva az Atlantis űrsikló belseje, holnapra szerintem beszerzem, szerencsére az Astragon a szimjeit felkínálja online vásárlás-letöltés formájában is.
-
High end PC #12709 Én a Fligh Simulator X-et csak azért vettem meg annó, hogy bele tudjam moddolni a kedvenc rakétahajtású repülőm, a NASA hiperszónikus sebesség elérésére is képes X-15-ét. :DD
Nagyon minőségi mod, sajnos nem is volt ingyenes, de az avionika, meg minden műszer teljesen élethű és funkcionál, az egérre birizgálhatóak a kapcsolók. :DD
Csak ehhez az egy X-15 "repülőgép" modhoz kaptam online nem tudom hány száz oldal használati utasítást, annyi funkció van, a legtöbbet inkább nem is állítgattam, örülök, ha hajtóművet be tudom indítani, és repkedni egy kicsit. :D
-
#12708 Néha szoktam repkedni az FSX-el, nem rossz az, persze nem komolyan csak amolyan bohóckodás szintjén, kisrepülőkkel. :) -
#12707 Én, anno, még a TDU-s időkben, a Fligh Simulator X-et próbáltam ki. (Próba volt) O'ahu szigetéről szálltam fel, (Mire egyáltalán sikerült...) de egy-két óra repkedés után meguntam.
Bár azért a topikjába be-be kukucskálok, és látom, hogy zajlik ott az élet. Amennyire leszűrtem, sok pilóta van köztük... én maradok a versenyautó szimeknél... Szerintem, ehhez szerelmesnek kell lenni az adott témába, legyen az hajózás, repülés, vagy vonatozás... -
High end PC #12706 Evvel már járhatóbb volt a nemzetközi víz. :D
Csak most meg az a fránya szar idő... -
High end PC #12705 Ma megvettem a Ship Simulator 2008 Collectors Editiont, nagyon tetszik, a kezelőszervek az egérrel működtethetőek, elsőnek egy powerboat-al vágtam neki az Atlani-óceánnak, de amekkora hullámok voltak, nehézkes volt a haladás, csak úgy dobálta fel-le az orrát, legközelebb egy óceánjáróval megyek errefelé, még jó, hogy a vihar nem kapott el. :D
-
#12704 Köszönöm, sikeresen képbe kerültem!
Így már teljesen tiszta a dolog.
Amúgy tényleg jól néz ki ez a készülék, a lenti képen... -
High end PC #12703 Hmm. Én sem vagyok túl hozzáértő, de azt hiszem erre épp tudom a választ! :D
A PDA egy általános kézszámítógép-specifikáció. Talán a legjobb szemléltetés: minden Pocket PC egy PDA, de nem minden PDA egy Pocket PC. :D
Pocket PC-én Windows Mobile operációs rendszer fut, érintőképernyővel felszerelve, tehát a Pocket PC egy "speciális" kéziszámítógép specifikáció.
De például a PDA-án (általános kézszámítógép-specifikáció) belül lehet még az okostelefon kategória is, pl amin Symbian S60 v5 fut, vagy UIQ 3.
Vagy éppen így, lehet még a PDA-n belül más speciális kategória is (autós GPS-el kombinált zene és filmlejátszók, a gyártó saját operációs rendszerével).
Vagy akár lehet a PDA-án belül az Apple iPod kéziszámítógépe a saját operációs rendszerével.
Én ezért nem szoktam PDA-ázni egy konkrét hardvernél, mert elég általános, ettől még nem derül ki, hogy az egy Pocket PC, iPhone, okostelefon, kombinált autós GPS, stb.
Hasonlat: mintha csak azt mondanád, hogy asztali számítógép. No de milyen? Az is lehet ettől még PC, Macintos, valamiféle szervergép PSC, stb. Én akkor szoktam használni a PDA kifejezést (bár én inkább a kéziszámítógép kifejezést használom), meg az asztali számítógép kifejezést, amikor általánosságban beszélek az egész platformcsoportról. :)
A lentebb látható kép viszont teljesen más, az egy UMPC (Ultra Mobile PC), gyakorlatilag úgy is fogalmazhatnánk, hogy egy lekicsinyített Notebook PC, jól látod: Vista operációs rendszerrel, tehát abszolút de Asztali PC alkalmazások futtatására alkalmas, akárcsak egy Notebook PC. :)
Deijóhélyban ennyi a történet, azt hiszem. :) -
#12702 Jól néz ki a kütyü.
Bocsánatot kérek előre is a tudatlanságomért, de miben különbözik egy PPC egy PDA-tól? (Bár úgy nézem, ezen mintha Vista volna, amire egy PDA képtelen, csak nem az a különbség, hogy ez képes az asztali progik futtatására?)
Amúgy, annyira más a két készülék (kézikonzol, ill PDA) vásárlóközönsége, hogy, nagyon. Gyakorlatilag, az iPhone-ig (Amit én amúgy nem sorolok egyértelműen a PDA-k közé) ez a típus nem az átlagpistikéknek, hanem a "gazdagabb" üzletembereknek készült. Aztán jött az ájfón, a maga, amúgy kiemelkedő támogatottságával, és elkezdett nagyon fogyni. Erre ment rá a Samu, és a többi gyártó is. (Tulképp, ugyan az játszódik le, mint anno, valamikor régen a PC-nél. Az igazi, széleskörű felhasználást a játékok, és az internetelérés katalizálja)