17438
-
Micsu #13261 hallgatás beleegyezés :) -
#13260 Na, ha ezt beláttad, akkor már csak azt kérdezem, hogy akkor mitől kéne az államat leejtenem?
Egyedül a karakterek vannak szépen kidolgozva, és itt "szép"-en érthetjük azt, hogy "átlagos". Semmi extra. Akkor mit is akartál ezzel mutatni? Hogy a konzol képes összességében közepes minőségű grafikára, fizika nélkül?
Na, hát ezt mondjuk mi is, pontosan emiatt elavult a rendszer. -
#13259 És mit csinál vele, kiírja blúréjre és felnyomja análba? mer másra nem jó:D -
Micsu #13258 inkább a world of warcraft a világ legjobb játéka kommentedet reagált le ,ne tereljél kiscsikó -
#13257 Mire reagáljak?
"Kis belátható terület, ahol a karakterek mozognak az egy kibaszott síkfelület, tereptárgyak sehol. Emellett fizika nulla. Na meg "játék" arról szól, hogy kiválasztasz valami, amire lejátszik neked egy animációt. Vuhúú, dekiráály! Interaktivitás csúcsa"
körökre osztott harcoknál mekkora területek szoktak lenni? nem értem a kérdést... ha játszottál FF7el FF8al akkor tudod a választ, tudod van az óriási nyitott terület ahol mászkálsz és van a csatattér ahol a harc folyik, ahl nem tudsz mászkálni hacsak nem real time a harc, de ott is csak egy bizonyos területet "kört" tudsz bejárni, a körökre osztottnál meg csak parancsokat adsz ki hogy mit csináljon a karaktered...
Fizika? hova mi? tökéletesen legyártott előre felvett animációk vannak az összes parancsra.
Interaktivitás? körökre osztott... olyan mint pl a King's Bounty
itt van egy real tájm ahol te irányítod a karaktereket teljes mértékbenStar Ocean 4 The Last Hope -
#13256 Annak viszont örülök hogy van akimár PS3-on is warezol
"Egy éve fel van törve a PS3, adjak oldalt ahonnan tölthetsz PS3 játékot?
Minden komolyabb zárt oldalon van PS3 játék, csak buták hiszik, hogy nem lehet feltörni..."
Hová fajul a világ édes Istenkém.Valóban nagy az isten állatkertje lehetne magasabb a kerítés.Basszus ilyen emberek még szabadlábon vannak azért nem semmi! -
#13255 Ja, más világ. Egy hardver szempontjából kurvára igénytelen világ. Ez a grafika nem tétel.
Látom sikerült a véleményem részére reagálnod, a technikai téma nem érdekel... Csak tudnám, akkor mi a tökömnek linkelted ezt a videót?
Egyébként játszottam az FF6tal(NES emulátor), 7tel és 8cal, csak türelmem nem volt végigjátszani őket. De egyedül a sztori és a CGI videók miatt... -
#13254 Jrpg ilyen, ez egy más világ. Én meg a Dragon Agetól hányok, de ez nem is lényeges, és nem ide tartozik és gondolom nem is vagy rá kiváncsi.
Körökre osztott harcrendszer, és a taktikáról szól. Ebbe ne menjünk bele, mert nem hiszem hogy sok jrpgvel játszottál, ha tetted volna nem írnál ilyeneket. -
#13253 Van benne CGI is, azon meg is látszik mert sokkal szebb, főleg a hajakon lehet észrevenni nagyon látványosan. CGInél minden hajszál mozog, ingamenál már nem.
Kijött Japánban, a videó is abból van. Worldwide jövő március 9. -
#13252 Jézusom, ez mekkora fos...
De látom, hogy te rá vagy buzulva a karakterekre. Gondolom az fel sem tűnt, hogy a háttér, a terep mekkora gagyi szar. Kis belátható terület, ahol a karakterek mozognak az egy kibaszott síkfelület, tereptárgyak sehol. Emellett fizika nulla. Na meg "játék" arról szól, hogy kiválasztasz valami, amire lejátszik neked egy animációt. Vuhúú, dekiráály! Interaktivitás csúcsa. Aztán ehhez képest ajánlom figyelmedbe 2:40-nél a világító anorexiás köcsögduda brékelését...
Az már csak a személyes véleményem, hogy részemről hányok ettől a "fénylő csíkot húz az ütés" témától, meg hogy mindenki úgy világít, mintha egy karácsonyfát dugtak volna a seggébe... -
#13251 Majd ha kijött, és játszottál vele, mondd, hogy egy deka CGI nincs benne. Érdekes, mindig arra hivatkoztok Ti konzolosok, ami MAJD kijön. Aztán, miután kijött, jön a következő...
Mondom, próbáld meg felfogni; Van itthon box. Majdnem napi rendszerességgel látok rajta játékokat futni. Grafikailag valóban szépek rajta a játékok, de egy 2-3 éves PC nyugodtan, melegedés, és zaj nélkül úgy a porba alázza, hogy öröm nézni. Emellett a konzolon nem fér oda a szép grafika mellé az AI és a fizika... Nem bírja el a gép.
Feleslegesen erőlteted az "álejtős" kinézeteidet, mert itt vége is a konzolnak, és az álejtős grafika is sajnos elavult.
Részemről vita lezárva. -
KillTheKonzol #13250 már megszokhattuk, hogy mindig videók alapján nézelődsz, és nem a valóságban nézed meg a játékokat, ezért FAIL az összes összehasonlításod...
egyébként eltévettél, a másik topikban vannak ilyen hadjáratot hirdető emberek, köszönjül, a pécés topikot nem akarjuk, hogy szintén beszennyezzétek...elég ez ott is...nem kell ez a hittérítés, most neked ez miért jó? azt hiszed a képedre formálhatsz minket? csak ez lehet a célod, te is pécés voltál, imádtad a platformot, elferdítettek a másik topikban, és csak az ő hülyeségeiket szajkózod azóta, és azt várod el, hogy mi is tegyük ezt, váljunk olyanná, mint te? legyünk egy véleményen? haver, ez már akkor bukott dolog volt, mikor belekezdtél -
#13249 Final Fantasy XIII Japanese Shiva Boss Battle Gameplay deka CGI nincs benne, minden ríl tájm... ámúlj és bámúlj, ha kell nézd HDban. -
#13248 TE élvezted a kopipészt játékokat, az egy dolog...
Egyébként akkor ezek szerint kurvára még arról sincs lövésed, hogy mit jelent a causal játék fogalma...
Gondolom ma is meg régen is rengeteget passziánszoztál, tetriszeztél, meg zumáztál, ugye? Meg most is az időd nagy részét flashjátékokkal tolod, mi?
Elárulom, hogy ezek az A kategóriás címek, amikkel itt dobálózol, kurvára nem causal game kategória. -
#13247 Leszarom, hogy neki mik az igényei. A szép grafika ma már alap, látod, hogy milyen szar játékoknak vannak gyönyörű grafikája.
De még mindig ott tartunk, hogy az a grafika, ami megesz egy konzolt és nem hagy helyet fizikának és AInak, az még meg sem izzaszt egy PC-t. -
KillTheKonzol #13246 "mikor itt van a szomszéd szobában, HD-ra kötve egy xBox360... Magadat etetheted, de engem kímélj már meg tőle! "
unokaöcsémnek is van xboxa, és amilyen képekkel ezek mindig dobálóznak, feltupírozott kamu képek, meg renderképek, már megszokhattuk... -
#13245 Nekem valóban "fáj", mert a konzolok VISSZAHÚZZÁK a PC-s játékokat a saját szintjükre.
És ne kavarj már megint, nem azt mondom, hogy nem csilivili, hanem azt, hogy PC-n SZEBB. KAPÍSÍ? -
KillTheKonzol #13244 " a Dirt 2vel egy pówer pécén, mert kivéncsi voltam erre a Dx10-11re. Sajnos csak Dx10 sikerült Win 7 alatt Ultra Highon ( fps tökéletes volt végig ), de az egész homályba burkolózott ( a tömény mennyiségű pálinka miatt is, de csak az utána levő pár óra esett ki teljesen :)"
szóval homályos volt a Dirt2 összehasonlító teszted?
nem csodálom, ezt is te írtad a másik topikban
" az egész homályba burkolózott ( a tömény mennyiségű pálinka miatt is, de csak az utána levő pár óra esett ki teljesen :) "
GIGA FAIL, neked a fejedben van homály -
#13243 Érdekes. Én nem 10 éve játszok, de előtte is casual volt a főfőfőfő, millió megatonna copy paste játékkal, és mindenki élvezte. -
#13242 Ne zavarjon, hogy a causl gaming, mint fogalom legfeljebb az elmúlt tíz évben értelmezhető... Mindig is... Ne az legyen már a mérce, hogy TE mire emlékszel! -
KillTheKonzol #13241 ó, itt a mi elveszett totti5 bárányunk, hé totti, ajánlom figyelmedbe a 13162 hozzászólást!! ez is te voltál.
"Diablo 3 is hulladék, WOW is"
de érdekes, ezt is te írtad annó:
"World of Warcraft a világ legjobb játéka"
EPIC FAIL -
Micsu #13240 "Nekem nem fáj, neked fáj a konzolok jelenléte"
by tottus
"SZAL AKI NEM KONZOLOZIK SZŰK LÁTÓKÖRŰ HÜLYE? :))))))))) "
"erős tévedésben vagy hogy ha azthiszed a konzolos tud mindent a pcről és a pcs gémekről a pcs meg hülye és vak és aztse tudja mi a konzol és milyen gémek vannak rajta sőt egyiket sem látta... EZ ÓRIÁSI TÉVHIT!! "
-
#13239 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13238 Dante azzal jön hogy nem csilli villi a graf és az a baj, te meg az ellenkezőjével. Ez nekem már sok másnaposan:D
Mivel a MW2 scriptelt igen olyan. Nézz KZ2őt, vagy Halot ha AI kell, vagy ott lesz a Buckafild BC2 amiben meglesz minden ami neked a CODból hiányzik. -
#13237 Ettől essek hasra? A háttérig már nem látsz el, mi? Síkfelület, szar minőségű textúrával. -
#13236 Nekem nem fáj, neked fáj a konzolok jelenléte. Ha pécés játékok érdekelnek akkor pécén játszanák, ha téed nem érdekelnek A játékok akkor ne tedd azt játsz pécén Crysist, Witchert, Diablót, Starcraftot, Dragon Agát, Divinity 2őt, Risent, Lock Ont, iracinget, Total Wart... annyi játék van pécére is ezekben a stílusokban hogy nem hiszem hogy hiányod lehetne belőle. Az viszont tény hogy a többség nem ezekkel játszik hanem casual játékokkal, mindig is így volt és mindig is így lesz, ébredj fel! -
#13235 Nem jut el a csökött agyatokig, hogy a grafika maximum 1/3-a a játékélménynek, ugye?
LESZAROM, hogy mennyire csillivilli a kibaszott grafika, ha amellett annyi kraft marad a retkes konzol számítási teljesítményéből, hogy örülhetek, ha az AI megtalálja az utat a tereptárgyak közt.
Ott a CoD6, szép, sőt, gyönyörű, de az ellenség AI-ja arra képes, hogy befut a pályára, és beledugja a fejét a célkeresztbe.
Szórakozzatok ilyen szarokkal, ha ez nektek megfelel, de pontosan ez az az igénytelenség, ami konzolról ömlik, és a belem kifordul tőle. -
#13234 Aha... Megint elfelejtetted, hogy van itthon box... Naponta látom... Photoshop. -
#13233 Miért fáj neked az "erőfölényem"? Már tisztáztuk, hogy nem került többe, mint a Te konzolod... Akkor miért is annyira jó a box? Mert 3 hónappal hamarabb vannak kint rá a játékok? (különben a kutyának sem kellenének...) vagy az a pár exkluzív cím, amiből jó ha évente egy akad, amivel PC-s egyáltalán játszana? -
#13232 Ingém, ingém, ingém, ingém, vagyis cutscane a játék motorjával ríl tájm. -
#13231 Amúgy pedig ne próbáld már bemagyarázni nekem a konzoljátékok kinézetét, mikor itt van a szomszéd szobában, HD-ra kötve egy xBox360... Magadat etetheted, de engem kímélj már meg tőle! -
#13230 Ha szebb akkor mi a gond? jó neked hogy kicsvel szebb, senki sem mondja hogy nem. A pécés erőbeli fölényedet legalább erre kitudod használni. -
#13229 Gyönyörű PhotoShop munkák... -
#13228 Hol mondtam, hogy ronda?
Azt mondtam, PC-n szebb. És ez, akármennyire fáj neked, akárhogy tagadod, IGAZ.
Igényeim nem tartoznak rád, de legalább tudom, honnan jön az az állításod, miszerint én leigénytelenezem a konzolos játékokat; TE mondtad pár éve a leáldozott topikban... Én annyit mondtam, hogy abban az esetben, ha neked az AC igényes, akkor játssz vele...
El vagy Te tájolva, nem kicsit... -
#13227 Amúgymeg
-
#13226 Nevetséges amit művelsz. Gondolom az Mass Effect 2 is ronda lesz, FF13 is, GoW3, Heavy Rain, Splinter, Alan Wake, GT5 stb... biztos az AVP3 is egy hulladék lesz, bár lehet pécén nem mert lesz benne dx111 teszlálás! lesz mire verni, bár mivel konzolra is jön lehet olyan kamu lesz mint a Dirt 2 homálytalanító Dx11 effektje, hisz valamivel kell adni a 100ezres semmire nem jó egyenlőre VGA kártyákat. Mindent nem kellene a konzolra fogni, mert a pécén saját magát emészti fel, neked meg az igényeid olyan elcseszettek hogy az félelmetes. Neked/nektek nem az a lényeg hogy egy játék szépen összerakott látványos legyen hanem a pówerpécédet amit kemény pénzekért megvettél feleslegesen vagy nem feleslegesen oly mindegy, azt kihasználja mint a Krájzis ami jó ideig nem is ment rendesen a gépeken, bár az túlzás hogy kihasznákta, mert optimalizálásra már ott sem volt idő pedig konzolra egy bitje nem jött annak a játéknak. De hát ha ez a jó és járható út hát tessék... szerencsére nem így van. SC2 és a Diablo 3 is hulladék, WOW is, hisz nem lesz egetrengető mindent alázó grafban hanem a Bájover marad a régi stílusnál és a játékra koncentrál, főleg mire ezek kijönnek... Dio3 már most sem ütött nagyon, de szép iparos munka, nem lesz velel gond, talán nem kell majd neki erőmű. Dragon Age is csalódás graf szempontjából főleg az ME2 után, pedig főleg pécére jött és az a defenetív verzió, a konzol verziók meg egy szar portok. -
#13225 Öcsém, ez epic fail, ugyanis az eredeti kiindulópont az volt, hogy a konzolok fogják vissza a játékok fejlődését. Látom, meggyőzted magad, hogy igazad van, mert a konzolok fogják vissza a játékok fejlődését... -
#13224 Hiányozni fogsz... -
#13223 ez messze nem igazság :) -
#13222 Kösz nem akarok erőlködni.
Csak láttam a topic címét azt hittem értelmes csevej folyik itt a témáról. De ahogy látom csak a szokásos, ha kifogytok az érvekből akkor elkülditek a más véleménnyel rendelkezőt a konzol topicba.
Szóval van itt egy topic ahol a PC-sek megszakértik, hogy miért szar a konzol meg miért zsákutca közben egy olyan játékot nem tudtok felsorolni az idei évből ami nem konzol port lenne. Talán az NFS Shift portolásánál kicsit jobban odafigyeltek, de ennyi.
Az a baj, ha nem ír ide senki a másik oldalról akkor elvagytok egymás közt és nem lehet röhögni a szemellenzős szövegeken.
Azért még két dolgot kiemelnék amit ti írtatok:
"(igen, kétségtelen hogy a mai vga-k alapján több is lehetne a külnbség, de hát kibaszott üzletpolitika+kibaszott warezhuszárok=fos konzolport)"
"(Nem gondolod komolyan, hogy hatalmas különbségek lesznek PC javára, hisz akkor ki venne konzolt? Játékkiadók, akiknél a pénz van, nem hülyék)"
Ezzel kb. leírtátok azt amit én próbálok itt elmagyarázni.
Szóval vehetitek az új vgakat, processzorokat, memória bővítést ha egyszer a játékgyártók szarnak a PC-sek fejére az eladási adatok miatt és annak is örülhettek ha valamiből legalább PC port készül. Tudom, hogy fáj, de ez az igazság.
Na isten veletek.