17438
-
#13301 Szánalmas vagy... WoW helyett keress mást aminek van minimim 0,1%os valóságalapja. Azt hittem több értelem van benned legalábbis úgy tünt egy ideig, de most már minden tiszta. Sajnos. -
RYO21 #13300 Azt hittem, hogy kihalt amaz a topik.
-
KillTheKonzol #13299 király az aláírásod! :DDDD
-
Micsu #13298 a fanboyság egyenlő megvilágosodás?
nekem anno ha tetszett valami nem fikázom le mert pl bot lettem, jössz a hardvervásárlási tanácsaiddal amik anno még annyira se állták meg a helyüket mint most, utána meg jössz a megvilágosult szar dumáddal?, jó lennél politikusnak, a sok csőcselék közé biztos bevennének
nekem is van konzolom mégse árad belőlem a fanboyság mint belőled, a normálisabbja felfogja hogy honnan jött és hová tart :) -
#13297 Szintén zenész, bár Win7 van a gépemen, de sajnos csak nV9800Gt-m van. -
#13296 Alien vs Predator lesz a következő! -
KillTheKonzol #13295 dante, te dx11-el próbáltad?
egyébként mi lesz a következő dx11-es pécés cím? biztosan fog még fejlődni a dx11 alá fejlesztés... -
KillTheKonzol #13294 utánajártam totti5 dirt2 összehasonlításának, unokaöcsémmel, aki az utcánkban lakik félórára az előbb áthozattam a boxát és rányomattuk seperc alatt a nappaliban a fullhdtv-re, dirt2 demóval, én meg felette a gallérián izzítottam be a a dirt2 demót vistaval dx10-el, high-ra tolva mindent ez volt a legmagasabb beállítás, meg valamit fel lehetett állítani ultrára (nincs dx11-es kártyám még meg win7-em), semmiféle homály nincs, a látótáv és az élesség meg a fényviszonok egyértelműen a pécén voltak jobbak, a sziklafalakra rávetülő napfény, az autó műszereinek részletessége(leolvashatóak,ami azért is furcsa mert xboxon 1080p-én megy, pécén meg 1200p-én próbáltam, ami nem sok különbség), a növényzet részletessége, mind mind pécén szebb volt, a dx10 is elpicsázza a boxot, mondjuk több különbséget vártam volna, de hát nincs még dx11-em. az autó színe volt az egyetlen, ami boxon élénkebb volt, mindössze ennyi volt az előnye, de ez nem is hiszem, hogy a box előnye, inkább csak a tévé mint megjelenítő eszközé.
szóval át akart kúrni minket. -
#13293 Bizalom... szó nincs ilyenről. Kényelem és a download ingyen egy kattintással otthonról, ez a való világ. A konzolokat meg nem kell ebbe belekeverni, de amúgy töltsék le, hogy bízni tudjanak, aztán lehet megvenni, de úgysem fogják. -
#13292 1; PC-st a konzolportokkal leszoktatták a játékokról. Azaz, hiába nem konzolport, bizalom már NINCS.
2; Tudtommal, platformonkénti lebontásban még mindig a PC generálja a legnagyobb forgalmat. Annak ellenére, hogy 10 eladott GTA4-ből egy PC-s...
3; Ha tudsz számolni, könnyedén rájöhetsz, hogy a boxon BRUTÁLISABB a warez, a PS3 meg évek óta mindjárt sikeres lesz, mégis azokat preferálják.
Valóban egyszerű. Vagy mégsem. -
#13291 abitnf7, x800, 2800+ sampon, 1.5Gb -
KillTheKonzol #13290 csak egy kérdés: neked milyen pécéd van? (videókari, proci, ram) -
#13289 mennyi a gémerPC és mennyi embernek van mellé box vagy ps3? -
#13288 Mégis mindenki imádja és milliók játszanak azal a szarral, akárcsak az NFSessel. Arma 2 hány millában ment el? az nem konzolbutított, vagy majd a Battlefild BC2őt is megnézhetjük, amire persze te azonnal rávágod majd hogy azért nem mert konzolbutított.
Brutális a warez pécére vagy nem? ennyi a kérdés, és a válasz egyszerű. -
#13287 Mert az MW2 is konzolra BUTÍTOTT szar.
Ne igyál annyit, nem tesz jót neked. És 200M játékra legalább kompromisszumokkal alkalmas PC csak szerény becslés. A 32 az a doboz.
Ez a szomorú; erőltetik a 32M konzolt, arra fejlesztenek, ahelyett, hogy a többszázmilliós PC-s iparral foglalkoznának. Csak ahhoz dolgozni is kéne, nem minden évben kiadni ugyan azt a szart, amit tavaly... -
#13286 Van a világon kb 600 millió pc (irodai gamer etc)
Ennek egy harmada lehet kb játékra alkalmas..
de láttam már 800 millás becslést is. -
#13285 lényegtelen, legyen 32 milla gémerpécé, ennél ugyis jóval több van, ez a LOL... -
#13284 200 millió PCnél szerintem több van. De abból mennyi az irodai? -
#13283 Van 200M PC ehhez letöltik 4 milliónyian. - megveszik max 1 milióan
Van 32M 360, amihez letöltik 1 milliónyian. - megveszik 6 millióan
LOL 2 -
#13282 Pláne ha figyelembe vesszük, hogy pc kicsit több van a világon mint 200 millió:) -
#13281 Matek nem az erősséged, mi?
Van 200M PC ehhez letöltik 4 milliónyian.
Van 32M 360, amihez letöltik 1 milliónyian.
Melyik platformon is nagyobb a warez? Általános iskola, 4. osztály...
WarezFAIL. -
#13280 Nem üti meg a mércét, akkor minek tölti le és minek játszik vele mindenki és miért játsza végig? nem kell magyarázni a magyarázhatatlant. Ez a warez, ott vannak a számok egy része, elszomorító. -
KillTheKonzol #13279 ezt én se írhattam volna le jobban -
KillTheKonzol #13278 velem? ember, ebben a topikban te vagy a fő attrakció, ahogy még a pécés topikból is "xbox a király a pécé fostömlő" topikot akarsz formálni. hát abból nem eszel.
nektek még külön konzolos topik is kellett, mintha az az állatfaj felsőbbrendű lenne, mert a játékosok fóruma nem volt elég, persze külön olyan fórum, hogy pécések nincs, ide a konzolosok is folyton behányják a hülyeségeiket, mert hát ez a játékosok fóruma, rájuk is vonatkozik, de mi legalább nem megyünk át a konzolosok fórumába naphosszakat hirdetni, hogy szarok az ixboxok. ez a kurvára nagy különbség. -
#13277 Magyarázni mindent lehet. 100 ezres tételnél is ez az arány és milliónál is. Lol tényleg.
Worldwide Hardware Sales (End of September 2009)
Wii - 56.14 million
Xbox 360 - 33.5 million
PS3 - 27 million
PS2 - 141.22 million
DS - 113.48 million
PSP - 55.96 million -
#13276 Mindent elmond, hogy lassan egy évtizede indult a topik. És még mindig ugyan ott tartunk. megy a szájtépés, virtuális recskázás a másik platformjára, és gyakorlatilag semmi sem változott, csak annyi, hogy a konzol kezd elpécésedni. Annak összes "hibájával" együtt, de az erényei nélkül. -
#13275 Felőlem azon játszik mindenki amin akar, nem is erről megy itt a vita. Dante ugysem fog konzolon játszani, a többiek meg csak beböfögnek minden hülyeséget élen veled. -
#13274 Leírhatod ezt százszor is...
Nehéz felfogni, mi, hogy az a (konzolos!) világsiker a PC-sek nagy része szerint nem üti meg a mércét, egy büdös petákot sem ér? -
#13273 Ismét FAIL.
Van kb 30M xBoX360, de legyen 50. Ezzel szemben hány olyan PC van, amin legalább megpróbálják futtatni az MW2-t? Mert a warez arány 4:1... A PC box arány pedig....
LOL. -
KillTheKonzol #13272 mi szórakozunk jól a lököttségein, hogy a képére akar formálni itt mindenkit, aki hozzá hasonlóan pécés volt, azt akarja elérni, hogy olyanok legyünk, mint ő, és gondolkodjunk hozzá hasonlóan (pécé fostömlő játékra, stb), de nem érti meg azt az alapigazságot, amit úgy néz ki 2005-ben még értett: mindenki a szívének/stílusának és lehetőségeinek megfelelően választ plaformot, kurvára felesleges bemagyaráznia, hogy a pécénk játéplatformként egy fostömlő, a legtöbbünk már próbálta az xbox,pées3 stílust (rokonnan van stb), de nekünk egy páran ez kurvára nem jön be és maradunk a pécénél mint leginkább kedvelt platformnál, azt hiszi ahogy őt is áttérítették a hülyeségeket szajkózó leáldozott kamutopikban, ő is áttéríthet minket...szegény, miért pocsékolja vki erre az idejét?
HA most dönthetnék, hogy pécé vagy xbox, sosem vennék xboxot, már most szebbek a multiplatformok minden tekintetben, legalább annyi pécé only érdekel mont xbox only, és hát még 3 évig nem lenne új xbox generáció, baszhatnám 2 év múlva a ronggyá avult muliplatform címeim, és csak irigykednék a pécésekre... -
#13271 Eheh, ez neked nem esik le első pillantásra?
Van egy warezoldala, és gerinctelen módon akar forgalmat csinálni. -
#13270 Na vissza a témához, vagy akármihez.
Kalóz Toplista 2009
Az összesítés természetesen nem teljes, hiszen "csak" a nagyobb torrent-oldalak forgalmából válogat. A számok még így is egészen elképesztőek, különösen PC fronton, ahol a Modern Warfare 2 alulról súrolja a játék novemberi Xbox 360-as eladási rekordját - csak éppen ezekért a példányokért egy árva petákot sem fizettek.
gamer
-
#13269 Hát ja, hülye voltál, és ez semmit sem változott azóta sem.
A PS3 ugyanúgy volt lepkefing az akkori PC-khez képest, mint ma az XBOX360 a mai PC-khez képest, csak azóta hűséges konzumidiótává váltál, bedugtad a fejed a májkroszoft seggébe.
Legyél boldog, a fogyasztói társadalomnak nagy szüksége van az ilyen ostoba biorobotokra! -
#13268 Valaki elmagyarázná hogy az ilyen embert mi vezérl mert nem értem.
Miért jó azt mondani hogy ps3-ra van warez?
Megy szócsata rendesen.
"Tán ne kezdj el személyeskedni, én se nézlek elmebetegnek...vegyél vissza az arcodból...
Ha kapsz meghívót, majd vagy befizetsz magadnak egy olyan csúnya warez oldalra, akkor láthatod majd te is.
Publikos oldalon nem osztanak meg 7-8 gigánál többet se, ezért vannak a blue-ray filmek is leriprlve...mert nem osztják vissza rendesen... " -
#13267 Gugléztok, kerestek vissza 5 éves hszeket nagy erők árárn, mint ha valami fontos dolgok lennének:)) bár nem szeretek a középontba lenni és ez is kezd sok lenni, mert semmi értelme, mint amit az ilyen Micsufélék csinálnak, csináltak ma/tegnap. Ugye nem sértődsz meg hogy így használjam "Micsufélék", ha már folyamatosan "ugatsz" és állandan kötözködsz mindenhol, direkt, szándékosan... azt hittem elmúlik ez nálad idővel, de nem fog, szóval én is lassan így állok "hozzád", vagy inkább nem, ez már a legalja szint lenne. -
#13266 te szórakozol ?
hm.
-
#13265 Nincs mire besértődni. Az volt a múlt, hülye voltam. Azóta megvilágosodtam és örülök hogy így tettem és váltottam, ez sokban köszönhető a leáldozott topik lakóinak, akik akkoriban sem mondtak hülyeséget, csak ugyan olyan lúzerpécés voltam mint itt egyesek és való igaz PS2es érában nem kellett nagy gép hogy maxon menjen, mert a PS2 ereje lepkefing volt, ma már más a helyzet.
Ti meg maradtok ugyan azok a begyöpösödött lököttek:DDDD
Nyomjátok tovább, jól szórakozok! :)) -
#13264 ááá, ilyenkor besértődik és kussol :( -
#13263 LOL és győzködi a népet félelmetes!
"Nem akarlak én meggyőzni arról, amiről nem lehet...
Láttam, tapasztaltam...attól mert nem hiszed el, még van..." -
Daryl Hall #13262 © KillTheKonzol tegnap kicsit szemezgetett a baromságaidból, íme, a #13162 hozzászólása, lennél szíves erre reagálni TOTTIKA. Egyébként érdekes, hogy nagyrészt PlayStation 3-as játékokkal pedálozol, holott te nem rendelkezel ilyen géppel. :-))))))))))))))))
[ezeket is ő írta, álá 2005 december, 4 éves jubilleumi kötet:
"ugycsináltok mintha csak konzolon lennének gémek, pcn meg semmi érdekes... "
"most mndok neked csomo cimet lefikázod mer neked lehet nemjönbe és ugyis fikáznád utánna a pc-t igyhát nemteszem mer nincs értelme "
""ennyi most ennek miértelme mer neked nemjönbe akkor már szar? .... ""
"nekem nincs csak már nemtudom mitirjak erre a sok hülyeségre amit itt páran felhalmoztak "
"akkor miért nem takarodtok a gép elől és a nagy mindentudó konzolról sgztek? "
"SZAL AKI NEM KONZOLOZIK SZŰK LÁTÓKÖRŰ HÜLYE? :))))))))) "
"szvsz Konzolsok az istenek értenek mindehez :)))))))))))))))))))))))))))))) olyan hülyék vagytok hogymár fáj "
"erős tévedésben vagy hogy ha azthiszed a konzolos tud mindent a pcről és a pcs gémekről a pcs meg hülye és vak és aztse tudja mi a konzol és milyen gémek vannak rajta sőt egyiket sem látta... EZ ÓRIÁSI TÉVHIT!! "
BEST OFF ALL TIME:
"ha okosan fejleszti az ember a gépét akkor nemidegesitő pl nekem nem minden megjelnő uj gémet ami kurvaszép és érdekel max grafon végigtolom nemakad meg semmi mer ésszerűem fejlesztem a gépet "]