A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Azért sokan gondolják azt, hogy xbox1 címet nem akar nyomni, xbla sem kell neki csak az x360 lemezes címekkel akar játszani, arra szerintem tökéletes az arcade is.

A

Mike at home
naj, pc-s fejlesztés ennyi
és miért? hgy játszhass
na ezért van nekem még mindig ilyen gépem, amilyen most
lassan 4 éves, régebben mindig cserélgettem, fejlesztgettem
most már nem
amire kell, arra elég
évente talán ha 2-3 játékkal játszom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
naja, de vannak olyan cmek amik nem jönnek ki ps-re csak box-ra
úgyhogy inkább az számít, hogy mi jelenik meg rá
egyébként nekem a wii tetszik a legjobban, mert végre nem csak tespedünk a gép elõtt
ha lenne elég nagy nappalim, simán vettem volna már

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
most vettem észre ezt a topikot
szerintem van jõvõje
milliónyi pc van a világon, azoknak is van akik sosem játszanak vele, ergo ha a pc-s játékok valamennyire háttérbe szorulnak, mindig lesz valaki aki ebben üzletet lát, és benyomul az üres helyre

egyébként a pc mellett minidg is voltak konzolok
a 90-es években is, nem csak most

Chris Redfield
Bocs "pc-s" jelzõt visszasívom, inkább legyen helyette, hogy "aki csak pc-n játszik, és konzolt csak képeken látott" mert én is egyenlõre pc-t használok...
Viszont rokonomnak vannak konzoljai... és tudom mien...

Chris Redfield
nem.
nem ismerem, de nem szabad személyeskedni (mindenkire értem), bármien is. persze nem olvastam vissza, lehet õ is személyeskedett veled nem vágom...csak finoman kell, nehogy war-ozzatok a téren ez miatt...

amúgy kár vitatnia egyik pc-snek is, a ps3 megvételének indokát. Mivel õk nem vágják a sony masinát, nem tudják, hogy ahhoz ha 1 évig csak filmet nézett volna az ember, meg monnyuk a ps2-es cuccokkal nyomata volna, akkor is megvette volna mindenki, mert tuti vétel....a sony és PS3 az egy garancia névjegye...rosszul tuti nem jár vele az ember...nem is járt senki....

gazgoblin
Mert volt!

De ahogy látom ég nem ismered õt ezekszerint...szeret hazudni, maszatolni, terelni és általánosítgatni a kis PC fanboy

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Chris Redfield
Miért nem volt 1 évig rá játék?

gazgoblin
Látom megint általánosítgatsz te sötét barma a topiknak!
Jelzem 1 évvel a megjelenése után vettem,és nem 160-ért (közelrõl sem)

+azt hittem ignorálsz...próbálj meg nem segget csinálni a szádból te szerencsétlen...<#lama>

Sajnnos, a grafikai teljesítménye valóban "takarásra" szorul a konzolnak

Én is úgy vagyok vele, hogy a multiplatform játékaim csak is PC-re veszem, elég kényes vagyok eme grafikai téren, és még csak nagyítóval sem kell keresni a különbségeket az azonos játékoknál, olyan nagyok, így nálam a konzol csak is azért játszik, mert basznak kiadni PC-re minden címet (GranTurimo5, Forza3, PGR4, MidnightClubLA). HA lennének PC-re, meg még az az alig pár game, ami még érdekel, nem kérdéses, hogy eladnám a konzolokat. De hát direkt nem adnak ki mindent multiplatformba, direkt késleltetik a játékkiadásokat PC-re, direkt kevesebb DLC-ét (kiegészítõt) adnak ki. Ha mindez nem így lenne, azt is el tudnám képzelni, hogy a konzol eladások drasztikusan csökkennének, és a PC ismét jobban fellendülne, mint gamer platform.

[Jakuza]
Miert volt Ps3-hoz jatek vagy egy even keresztul ?
Jah nem volt, bezzeg ti megvettetek 160k-ert BD lejatszonak.
Idiota banda 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
Csak ha PS3-at veszel! <#nezze>

Azt kérdezd, aki az #12332-ben felhozta ezt a lerágott csont témát!

Egyébként azt hittem, hogy ha veszek bármilyen játékra alkalmas gépet, akkor az arra megjelenõ exkluzívok GIGAEXLUZÍVVÁ válnak 😊
Totti5
Itt nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gazgoblin
Nem úgy van, hogy játékokhoz veszek gépet, nem pedig géphez játékokat?

Totti5
Pár játékból álltalánosítasz? én rakat játékot tudok soroli ahol nincs blour vagy csak annyi ami éppen kell a látvány szempontjából. Az a filmes effekt pl a Mass Effect esetén HDtévén egyátalán nem nézett ki rosszúl, sõt igazából fel sem tünt, persze az tény hogy a monitor elõtt ülve zavaró lehet, de hát istenem... nem azért rakták bele hogy eltakarjanak bármit is, mert nincs mit takargatni benne, hanem a hatás kedvéért. Amúgy pont az exeknél nincs blour, csak egy példa ahol számomra is szembetünõ volt pl az Ace Combat 6 tû éles, gyönyörû és kiválón optimalizált, blour nincs benne. Hawx egy elmosott, szarul optimalizált, látványában gyengébb mint az Ace 6 és sorolhatnám bármelyik kategóriában a példákat. Blour jó h van akkor ha hozzátesz valamit a látványhoz, a legöbb esetben ilyen, kivételek pedig mindig akadnak.

Neked ez az érved, sokan másnak pedig más, ne akard ráhúzni álltalánosan. Az exluzívok, konzol exek már önmagában elég érv hogy valaki konzolt válasszon, NEKED nem!

Dante73
Totti!
Sajnnos, a grafikai teljesítménye valóban "takarásra" szorul a konzolnak, ma már, egy PC-hez képest. Egyébként, nem lenne tele minden játék kijövetelekor az adott játék topikja linkekkel, amin a blúrt, filmszemcsésedést, és egyéb nyalánkságokat kikapcsoló cuccokhoz vezet. Mert alapból nagyon gyakran ki se lehet kapcsolni.
Ezen kár vitáznod, TÉNYKÉRDÉS.
Árak; Tisztáztuk, hogy a 200000-es gép is "pariban" van, még ár tekintetében is a konzollal, ugyanis a játékok drágábbak rá, így ez sem érv, a konzol mellett.
Az egyetlen logikus érv, (a választás szabadsága, és az ízlés mellett) az exkluzívok, és kis jóindulattal a (ahhoz szerintem már "fannak kell lenni", de ez magánvélemény) a timed exkluzívok.

http://www.freetvmaci.info/

De ezt nem csupán a Box miatt mondtam (hiszen azzal úgysem tudnék mit kezdeni), egyébként is idegenkedem a 16:10-tõl, és nyilván máshoz is venném a kijelzõt, nem minden hardverhez egyet-egyet 😊

Amit sajnos nem tudok, hogy a gyakorlatban a felbontásra mennyire kell figyelni, mennyit torzíthat. Sajnos nem értek az LCD-khez, de ez adott egy jó ötletet: elkezdek tesztelni pár retró felbontású játékot a notebookon.
Totti5
360hoz mindegy, a tavalyi frissítés óta támogatja a 16:10et is.

[Jakuza]
Hat igen sajnos a 4:3-as monitoroknak lealdozott.
Sajnalatos modon, nem tudom mi okbol de ezt a szelesvasznu szart favorizaljak. A monitorok ara pedig hihetetlenul olcsora zsugorodott, de valoban nem nagyon lehet talalni olyat, ami megfelelo lenne.

En is 21" kornyeken keresek 4:3-ast de nem igazan talalok megfelelo arut.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

wedge31
Ez monitor függö ha jól tudom mert ha én rákötném a nativ 1680-as monitoromra a max 1280 tudó konzolt elég gány képet kapnák.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tisztában vagyok vele, ezért példálóztam magammal, hogy én viszont nem választanám az elõbbi megoldást. Így ugyanis tovább szûkül a kör, hogy milyen felbontású monitort érdemes venni, ráadásul még mindig az öszvérszabvány 16:10 az elterjedtebb. Én még PC-hez sem találtam nekem megfelelõ LCD-t...
Totti5
Sokan a monitorukon használják a 360at a másik fele meg HDtévén.

[Jakuza]
Elvben!!! Ez szokott lenni a magyarazat, hogy de en is tudom monitorra kotni. Jah persze, mikozben ha jol emlekszem allandoan az a PC-vel a baj, hogy a monitor elott kell ulni es akkor nem lehet kenyelmesen jatszani. <#hehe>

[Jakuza]
Kozod nincs hozza istenbarma. Bar annyira ismerned a jatekokat mint en, de nem te a konzolos faszsagaidat hajtod.

Én annak idején játszottam konzolon Junoszty TV-n is, bár nem itthon, nálunk Videoton volt e célra 😊

Mondjuk ha az ember monitoron játszik, akkor már mindegy, hogy PC-t vagy konzolt köt rá. Legalábbis elvben, én gyakorlatban nem kötnék rá konzolt.

Az árakon pedig tényleg elég nagy visszalépés vitatkozni, ugyanis olyan szinten egyénfüggõ, hogy ki, mire és mennyit költene, nem lehetne belõle más azon kívül, hogy mindenki leírja a saját gyakorlatát. Az pedig roppant izgalmas és perdöntõ lenne.
Jogos. Mobiltelefont sem érdemes venni, mert ismerek valakit, aki 100k-ért vett egyet...
Totti5
elég beszûkült a látóköröd hogy állandóan ezt szajkózod, maradjunk annyiban hogy nem ismered a konzol játékokat...

[Jakuza]
Pontosan. Arcadeban meg vinyo sincsen. Persze az igenyteleneknek jo az is es hozza egy Junoszty TV.
Egy atlag PC-t kilehet hozni 17" monitorral most 115k alatt. Annyira atlag, hogy 4GB RAM 4830as VGA talalhato benne, tehat meg az 1280x1024-es felbontassal megbirkozik boven.

Egy PS3 90k, ami csak jatekra jo es meg ahhoz nem is szamoltunk TV-t.

Mindegy felesleges ujra belemenni ebbe, hogy mi mennyibe kerul, mert ezen mar ezerszer atragtuk magunkat.

zola2000
Nem tudom, akiket nem érdekel annyira az xbla játékletöltés, a régi xbox 1 címek lejátszása, és nem akar hddre telepíteni arra jó. Nekem is a sok "exkluzív" jrpg miatt van box arcadeom, és amióta már a dvd nem olyan hangos és nem karcol, ahhoz is vezetéknélküi gamepadot adnak, és van rajta hdmi, és 64 megás helyett 256 megás memóriakártyát adnak mellé azóta az is elég igényes csomag, aki meg mégis meggondolja magát, az 13000ért tud venni bele hddt.

A

[Jakuza]
Jah.
Ezert van a sok szanalmas blur motion meg mindenfele katyvasz fos a kepernyon a konzolnal.
Gagyi a kobon 😄

Davidus
ha TV-n játszol konzol felbontásban akkor egy PS3 árából simán ki lehet hozni egy gépet amin 30 fps alá soha nem megy az adott játék(nem úgy mint konzolon)
amúgy 100 ropi most egy gémer PC amin mondjuk egy RE5 60 FPS

360 árkádot meg csak az igénytelenek vesznek szóval jó lesz az 55-nek is😛

V9ykn8_TZL0

wedge31
Mert egy konzol elfogja...

Még cryengine1-töl is felrobbanának.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zola2000
Az nem, de 40ezerbõl biztos nem lehet olyant amivel el lehet lenni a legújabb hds cuccokkal 2012ig medium-high körüli grafikán (játékfüggõ), fõleg olyan nem ami a cryengine3mat is szépen vinni fogja.

A

Davidus
most jön az hogy csak 200000-bõl lehet géming pc-t építeni?<#mf2>

V9ykn8_TZL0

zola2000
PS3=80ezer X360=40ezer Wii=60ezer ... az is csak 180ezer.

A

+ ha nincs jó tévéje csak monitorja akkor még ezekhez egy jobb és HD nagy tv + 150ezer esetleg még a hangrendszer hozzá....

én is vehettem volna ilyeneket mind,de ott porosodna a szaros 55 centis tévé alatt,mert sose tévézek,így sose lett nagyképernyõsöm..
Chris Redfield
IGAZ...
Haver most vesz 200.000ért pc-t.
Igaz hogy brutál teljesítményt kap...de!!!

200.000FT PC = PS3+X360+Wii .....<#fogmosas>

zola2000
Na jó bocsi, nem akartam az összes wiis horrort felsorolni ami van mert az nagyon sok lett volna, azzal együtt sem akartam ami idén már jött (house of dead overkill, mad world, dead rising stb), mert úgy is sok lett volna, de lehet hogy így is hosszú voltam...

A

zola2000
Mellesleg mindenki azt mondja hogy kevés pcre a jó játék, de alig páran vesznek konzolt, azok is boxot, aztán meg mindenki azt mondja hogy kevés manapság az igazán jó horror játék, pedig azok is vannak wiire, ide rakok ki párat, ezek csak azok amik még idén kijönnek de már eddig is sok megjelent

Mondjuk az is a különbség, hogy nyugaton pl a jrpg rajongóknak már mindnek van dse, a horror rajongóknak mindnek van wiije, magyarországon mindneki vesz egy általános célú gépet (pc), és azzal nyomják amit nyomnak, azt persze nem sokan veszik észre hogy a sok fejlesztgetés után annyi pénzt kiszórnak mintha mindig megvették volna az összes konzolt együttvéve...

A

zola2000
Nem tudom, de én jobban bírom a dragon quest sorozatot, mondjuk boxom is van, és kijátszom az ff13mat is, csak annyira nem várom...

A

DarkSector
nah ez az a jrpg...
brutális volt régen a 8, de most ez fog hódítani majd nemkicsit .... minden régióban...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dante73

Wáá, 0.9.6 elindult!!! 😄DD
Bepissantok, ha sikerül belõnöm rajt a klasszikus NFS-eket.

Köszönöm a tippet, megpróbáltam, fel is ugrott a free memory 110 MB-ra, de ez a buta program még mindig azt hiszi, hogy nincs elég szabad RAM. Megpróbálom feltenni az elõzõ verziót, hátha az mûködik majd...

[Jakuza]
Egy ilyet talaltam vele kapcsolatban : Try disabling TouchFlo 3D first

Feltelepítettem a Pocket PC-émre: a HTC Touch HD-ra az FPSEce nevû PSX emulátor legújabb verzióját, de mikor elindítom, azt írja, hogy minimum 16 MB memória kell neki, holott a Windows Mobile 6.5 mellett és az alapjáraton futó programok mellett is van még vagy 80-90 MB szabad RAM-om. Nem értem. Múltkor valaki, azt hiszem Jakuza, te voltál az, aki mutatta ezt az emulátort, volna esetleg tapasztalatod is vele? Vagy valaki másnak? Dante? Istenkirály volna, ha PPC-én tudnám tolni az NFS 1-5 részeket, mikor utazom valahová! <#rinya>

[HUN]FaTaL
Ugyanez volt, mint most.

http://goo.gl/gd6Zi5

[Jakuza]
Jade Empire nem JRPG.
A modi ur meg konzolfan tudhatnad. 😄 Eleg ha megtekinted a nyitott topikokat 😄

De sebaj kell nekik egy kis hatszel.
Totti meg hulyeseget beszel mint ugy altalaban, ha valamelyik sajat keszuleke szoba kerul. 😄

Dante73
jrpg témába nem folynék bele, nem értek hozzá, talán az egyetlen, amivel játszottam, az a Jade Empire, ha az ugyan, annak nevezhetõ.
Viszont.
Totti ismét alkot, és a MODI ûr egyet ért vele....
Érdemes volna elolvasni annak a témának az elsõ hozzászólásait. Nem arról volt szó ugyanis, hogy milyen minõségû a PSP, és a iPhone, vagy az Omnia játékai, hanem arról, hogy ez egy átlagembernek, (aki nem olyan konzolfanboy, mint Totti) elég-e. És hogy ez-e az oka a PSP játékok kis keletjének.
Magyarán, bekeverte, a szezont a fazonnal, most is azon vitázik, és MODI úr ítélkezik....
Így úgy tünik, hogy tényleg kissé elfogult konzolos témákban....