A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
és miért? hgy játszhass
na ezért van nekem még mindig ilyen gépem, amilyen most
lassan 4 éves, régebben mindig cserélgettem, fejlesztgettem
most már nem
amire kell, arra elég
évente talán ha 2-3 játékkal játszom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
úgyhogy inkább az számít, hogy mi jelenik meg rá
egyébként nekem a wii tetszik a legjobban, mert végre nem csak tespedünk a gép elõtt
ha lenne elég nagy nappalim, simán vettem volna már
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szerintem van jõvõje
milliónyi pc van a világon, azoknak is van akik sosem játszanak vele, ergo ha a pc-s játékok valamennyire háttérbe szorulnak, mindig lesz valaki aki ebben üzletet lát, és benyomul az üres helyre
egyébként a pc mellett minidg is voltak konzolok
a 90-es években is, nem csak most
Viszont rokonomnak vannak konzoljai... és tudom mien...
nem ismerem, de nem szabad személyeskedni (mindenkire értem), bármien is. persze nem olvastam vissza, lehet õ is személyeskedett veled nem vágom...csak finoman kell, nehogy war-ozzatok a téren ez miatt...
amúgy kár vitatnia egyik pc-snek is, a ps3 megvételének indokát. Mivel õk nem vágják a sony masinát, nem tudják, hogy ahhoz ha 1 évig csak filmet nézett volna az ember, meg monnyuk a ps2-es cuccokkal nyomata volna, akkor is megvette volna mindenki, mert tuti vétel....a sony és PS3 az egy garancia névjegye...rosszul tuti nem jár vele az ember...nem is járt senki....
De ahogy látom ég nem ismered õt ezekszerint...szeret hazudni, maszatolni, terelni és általánosítgatni a kis PC fanboy
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Jelzem 1 évvel a megjelenése után vettem,és nem 160-ért (közelrõl sem)
+azt hittem ignorálsz...próbálj meg nem segget csinálni a szádból te szerencsétlen...<#lama>#lama>
Én is úgy vagyok vele, hogy a multiplatform játékaim csak is PC-re veszem, elég kényes vagyok eme grafikai téren, és még csak nagyítóval sem kell keresni a különbségeket az azonos játékoknál, olyan nagyok, így nálam a konzol csak is azért játszik, mert basznak kiadni PC-re minden címet (GranTurimo5, Forza3, PGR4, MidnightClubLA). HA lennének PC-re, meg még az az alig pár game, ami még érdekel, nem kérdéses, hogy eladnám a konzolokat. De hát direkt nem adnak ki mindent multiplatformba, direkt késleltetik a játékkiadásokat PC-re, direkt kevesebb DLC-ét (kiegészítõt) adnak ki. Ha mindez nem így lenne, azt is el tudnám képzelni, hogy a konzol eladások drasztikusan csökkennének, és a PC ismét jobban fellendülne, mint gamer platform.
Jah nem volt, bezzeg ti megvettetek 160k-ert BD lejatszonak.
Idiota banda 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként azt hittem, hogy ha veszek bármilyen játékra alkalmas gépet, akkor az arra megjelenõ exkluzívok GIGAEXLUZÍVVÁ válnak 😊
Neked ez az érved, sokan másnak pedig más, ne akard ráhúzni álltalánosan. Az exluzívok, konzol exek már önmagában elég érv hogy valaki konzolt válasszon, NEKED nem!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sajnnos, a grafikai teljesítménye valóban "takarásra" szorul a konzolnak, ma már, egy PC-hez képest. Egyébként, nem lenne tele minden játék kijövetelekor az adott játék topikja linkekkel, amin a blúrt, filmszemcsésedést, és egyéb nyalánkságokat kikapcsoló cuccokhoz vezet. Mert alapból nagyon gyakran ki se lehet kapcsolni.
Ezen kár vitáznod, TÉNYKÉRDÉS.
Árak; Tisztáztuk, hogy a 200000-es gép is "pariban" van, még ár tekintetében is a konzollal, ugyanis a játékok drágábbak rá, így ez sem érv, a konzol mellett.
Az egyetlen logikus érv, (a választás szabadsága, és az ízlés mellett) az exkluzívok, és kis jóindulattal a (ahhoz szerintem már "fannak kell lenni", de ez magánvélemény) a timed exkluzívok.
http://www.freetvmaci.info/
Amit sajnos nem tudok, hogy a gyakorlatban a felbontásra mennyire kell figyelni, mennyit torzíthat. Sajnos nem értek az LCD-khez, de ez adott egy jó ötletet: elkezdek tesztelni pár retró felbontású játékot a notebookon.
Sajnalatos modon, nem tudom mi okbol de ezt a szelesvasznu szart favorizaljak. A monitorok ara pedig hihetetlenul olcsora zsugorodott, de valoban nem nagyon lehet talalni olyat, ami megfelelo lenne.
En is 21" kornyeken keresek 4:3-ast de nem igazan talalok megfelelo arut.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mondjuk ha az ember monitoron játszik, akkor már mindegy, hogy PC-t vagy konzolt köt rá. Legalábbis elvben, én gyakorlatban nem kötnék rá konzolt.
Az árakon pedig tényleg elég nagy visszalépés vitatkozni, ugyanis olyan szinten egyénfüggõ, hogy ki, mire és mennyit költene, nem lehetne belõle más azon kívül, hogy mindenki leírja a saját gyakorlatát. Az pedig roppant izgalmas és perdöntõ lenne.
Egy atlag PC-t kilehet hozni 17" monitorral most 115k alatt. Annyira atlag, hogy 4GB RAM 4830as VGA talalhato benne, tehat meg az 1280x1024-es felbontassal megbirkozik boven.
Egy PS3 90k, ami csak jatekra jo es meg ahhoz nem is szamoltunk TV-t.
Mindegy felesleges ujra belemenni ebbe, hogy mi mennyibe kerul, mert ezen mar ezerszer atragtuk magunkat.
A
Ezert van a sok szanalmas blur motion meg mindenfele katyvasz fos a kepernyon a konzolnal.
Gagyi a kobon 😄
amúgy 100 ropi most egy gémer PC amin mondjuk egy RE5 60 FPS
360 árkádot meg csak az igénytelenek vesznek szóval jó lesz az 55-nek is😛
V9ykn8_TZL0
Még cryengine1-töl is felrobbanának.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A
én is vehettem volna ilyeneket mind,de ott porosodna a szaros 55 centis tévé alatt,mert sose tévézek,így sose lett nagyképernyõsöm..
Haver most vesz 200.000ért pc-t.
Igaz hogy brutál teljesítményt kap...de!!!
200.000FT PC = PS3+X360+Wii .....<#fogmosas>#fogmosas>
A
Mondjuk az is a különbség, hogy nyugaton pl a jrpg rajongóknak már mindnek van dse, a horror rajongóknak mindnek van wiije, magyarországon mindneki vesz egy általános célú gépet (pc), és azzal nyomják amit nyomnak, azt persze nem sokan veszik észre hogy a sok fejlesztgetés után annyi pénzt kiszórnak mintha mindig megvették volna az összes konzolt együttvéve...
A
A
brutális volt régen a 8, de most ez fog hódítani majd nemkicsit .... minden régióban...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bepissantok, ha sikerül belõnöm rajt a klasszikus NFS-eket.
A modi ur meg konzolfan tudhatnad. 😄 Eleg ha megtekinted a nyitott topikokat 😄
De sebaj kell nekik egy kis hatszel.
Totti meg hulyeseget beszel mint ugy altalaban, ha valamelyik sajat keszuleke szoba kerul. 😄
Viszont.
Totti ismét alkot, és a MODI ûr egyet ért vele....
Érdemes volna elolvasni annak a témának az elsõ hozzászólásait. Nem arról volt szó ugyanis, hogy milyen minõségû a PSP, és a iPhone, vagy az Omnia játékai, hanem arról, hogy ez egy átlagembernek, (aki nem olyan konzolfanboy, mint Totti) elég-e. És hogy ez-e az oka a PSP játékok kis keletjének.
Magyarán, bekeverte, a szezont a fazonnal, most is azon vitázik, és MODI úr ítélkezik....
Így úgy tünik, hogy tényleg kissé elfogult konzolos témákban....