17438
  • Totti5
    És nem lenne gép amin elmenne:) de valóban jó lenne, a fizikszet lehetne ilyenre használni, de nem arra amire most, és nem úgy.

Van 1-2 játék ami ilyenekkel próbálkozik, de egy dolgora mennek rá. A Red Faction 3 az épületek rombadöntésére és pl a Lucas Arts: Fracture a környezet átszabárása. Ez a két játék valahogy kimaradt eddig mint fizika demonstráció. Külön külön nagyon jók abban amit tudnak.
  • grebber
    Nagyon örülnék már egy olyan game-nek mint pl a FEAR ahol zárt terekben kéne irtani a népet földbedöngölő fizikával.Minden ami a valóságban is sérül sérülne a gameben is ráhatás következtében potyogna a vakolat,üvegszilánkok, porfelhő amitől már lószart sem látni.
    Nem kicsit dobná fel a hangulatot.

Stranglehold-ban volt ebből valami de még az is nagyon kevés!
  • Totti5
    A kérdésre nem választoltál. Címeket szerettem volna megtudni, hogy tudjak mihez hasonlítani, mert ha pécére olyanok jönnek ki akkor igazad lehet, de ha ott sem jönnek akkor nincs, no mindegy, nem erőszak, csak ha már vannak elvárásaid és a saját platformodon sincs olyan ami ezeket kielégíti akkor ne a konzolt kezd el hibáztatni mindenért, mert abban egyetértek veled hogy annak vannak korlátai, ellenben egy pécécel ami idővel brutális teljesítményfölénnyel bír, de ha ezt semmi sem használja ki, mert olyan elvárásaid vannak amik nem láteznek, akkor nincs miről beszélni. Crysis szép és jó, de semmi olyan különlegeset nem nyújt fizikában, persze lehet benne 500 hordóval demonstrálni és baromi jól néz ki és nagyon jó a fizikai a motor, sőt lehet a fizikszet ilyen vízszimulációkkal is, csak ezek a játékokban az elkövetkezendő években sem lesznek beépítve mert olyan dolgok amik kb nem jók semmire és nem ezektől lesz egy játék jó avagy rossz elsősorban és másodsorban.

BUÉK mindenkinek.
  • KillTheKonzol
    igen főnök
  • KillTheKonzol
    jó, ha hátradőlök van az több is, de nem játék közben, játék közben ha megnézed az emberek ülnek az asztal előtt, bill egér az asztalon, és az asztal végiben a monitor, nem sokkal messzebb mint fél méterre, e az általános. de egy laptopot se nagyon nézel távolabbról az asztalon 50 centinél, főleg hogy a billentyűzetét is el kell érni, szóval...
  • Kandurex
    na, mára elég...húzatok piálni...senkit nem akarok itt látni

BUÉK,
  • BaLeeX
    Na BUÉK mindenkinek igyátok le magatokat.
  • BaLeeX
    Baszottul el fog romlani a szemed. :D

50 centiről egy 26 colos monitort max úgy látsz át, hogy mozgatod a fejed folyamatosan.

Nekem a tv-m 27 colos de ha odaülök elé játszani akkor is megvan az 1.5méter és még erre is mondták páran, hogy túl közel ülök...
  • KillTheKonzol
    handheldeseket kihagytad
  • dronkZero
    Faszságot beszélsz nagy arccal. Ezért kapod a nevelést. Ez ilyen. Ha majd nem beszélsz faszságot, akkor majd ritkábban fognak helyre rakni.
  • Dante73
    Mindenkinek szeretetben, békében, anyagi javakban, játékokban Legyen konzolos, vagy PC-s gazdag Boldog Új Évet Kívok!
  • RYO21
    De az az érdekes hogy annak a 21 inches monitornon is max ugyanolyan a játék felbontása, mint a te 82 cm-s hdtvn.

Jah, és eyg pc + 17es monitoron lehet nagyobb felbontásban játszani, mint egy ps3-on. Link
  • Ragnar360
    Bucser a köcsögi hentesi :) nemtudom mit fröcsögsz - egyből letámad a vad, látjátok, vak vagyok szerinte, azért mert enyhén mondtam azt h én a képeken csak a fénybe stb látok különbséget vagy bármi más

de azt nem fogod, hogy oké megértem, hogy lehet szebb és elfogadom, nem kezdek el itt mekkora flémbe mert nem fogom fel h lehet vmi pécén szebb érted, nem dühöngök meg ilyenek, szóval nem értem, és alaptalan a kötekedésed, szerintem
  • Ragnar360
    értem, igy okés :)
  • Micsu
    boxon is szoktam játszani havernál

sose voltam vérpécés, most is használom és szeretem is játékra használni a pcm (ha ez vérpécést jelent akkor ok :)), ps3at az exclek miatt vettem + azért hogy a tvm jobban ki legyen használva mert eddig csak porfogó volt
  • Bucser
    Vak vagy.

Ez most már hivatalos. menj egy szemészhez.
  • Bucser
    Tőle ez már megszokott...

Ragnar esik az eső.. nincs véletlenül COG tag az utcán amit keresni lehet?
  • Ragnar360
    értem - egyébként neked milyen konzolod is van :) ps3 gondolom van ahogy leszűrtem - egyéb ?

szerk: te egyébként vmilyen szinten kétpárti vagy mostmár tudom :DDD meddig voltál vérpécés és mióta használsz konzolt úgy újabban...
  • Ragnar360
    nah csak zöldágra vergődünk v mi :)
  • KillTheKonzol
    egyebkent ha megnezzük az atlag monitotok meretet és a távolsagukat a megfigyelotol az asztalon, meg az atlag tévék meretet és általában a megfigyelotol levo tavolságukat a szobaban, az jön ki, hogy altalánosságban a látott kép pécén nagyobb (a közelseget pedig kompenzalja a nagyobb felbontas, szoval abszolute gond sincs)
  • KillTheKonzol
    ly
  • KillTheKonzol
    hát igen, erre akartam kijukadni, én is kb 2 méterről nézem a hdtévém a nappaliban.
  • Micsu
    ezek a képek kicsik, ergo nehezebb a különbséget észrevenni, de ha elolvasod a kommentárt minden világos lesz, általában mindig a pc nyer multiplatform graph összehasonlításban, nézhetsz IGNes összehasonlítást is ha gondolod, látod ma is tanultál valamit :)

azt meg hozzátenném hogy ugyanazon felbontáson készültek a képek, pc ott a lehetőség a felbontás és az aa növelésére is
    pc win :P
  • Ragnar360
    nemtom most ezt miért firtatod - nekem 32" 82cm - kb 2-2,5 méterről nézem, tökéletesen kényelmes és élvezetes :) félig fekve ágyból XD
  • Ragnar360
    hát nekem nem rémlik, h a cod waw olyan sötét lett volna... szinte mindig csak a fény, contraszt meg ezekbe látok különbséget - jó belém lehet most kötni, de akkoris kb beállítás kérdése, a tesztúrák más -de MONDOM kurvára szinte csak a fényekbe van különbség, direkt néztem a textúrát biz. helyeken
  • KillTheKonzol
    nekem 50 collos teved van = neked
  • KillTheKonzol
    lemertem, az én 26 collos monitorom a szememtől az asztalon 50 centire van kb, ha nekem 50 collos teved van, és 1 meterrol nezed a fotelban (kizart), már akkor ugyanakkora képet látunk...es te nem 1 meterrol nézed a tévéd.
  • KillTheKonzol
    egyebkent csak elarulom, hogy pl egy 26 collos monitort az ember az asztaltol 1 meterre se nezi... míg egy nappaliban vagy szobaban az ember a foteljaban kurvara ha 50 collos tévét is nez, azt teszi vagy 2 meterrol legalabb, ki az a kretén aki ugy tevezik, hogy kozvetlen elotte ul 70 centire a kijelzotol a nappaliban,vagy szobaban tehat a latomezoben a latott kép merete kb ugyanakkora, szoval ez a meretkulonbseg hatalmas fail...
  • Ragnar360
    Tevagy a hülye bár bocs, nem én - szerintem :) annyi a vétkem, hogy kihagytam a felsorolásból na és - de lásd elözö hsz-em alattam és akkor megérted - mindenbe belekötnek egyesek, azért mert nem gondolják oda és akkor már köcsög hülye vagyok, mert biztos azért hagytam ki mert nemtudom, hogy rálehet kötni a pc-t lcd-re - biztos nemtudtam lol
  • Micsu
    egyébként meg nesze

http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html

remélem tudsz angolul
  • Ragnar360
    ezt is megértem, de neked meg nem kéne sztem mindent megmagyaráznod - mert kb amit mondtam az ált statisztika is lehetne, mármint hogy kurvára kevesen vannak azok akik PC-n, de ugyan nagy HDTV-n játszanak (vagy akár még kisebben is) - hidd el nekem, h ez kiba ritka - józan paraszti ésszel kilehet logikázni ezt - SZERINTEM
  • Dante73
    Mert a HDTV-t nem lehet PC-re kötni? Mert nem nagyobb teljesítményű egy PC?

Bocs öreg, de össze-vissza hadoválsz, 1 értelmes mondatod nincs.
  • Ragnar360
    tényleg megnéznék most igy pár natin képet, lehet boxon kompenzálják ezt vmivel - nekem spec boxon szebbnek tünt a cod, de ha ténylegesen, hivatalosan nem is az engem akkor se nagyon zavar - meghát a játékélményt inkább fel se hozom, mert ugye tudjuk mitöl döglik a légy :)
  • KillTheKonzol
    "de ha megint ideveszem a pécét, hogy akár 23 colos monitor and pc vs AKÁR 23 colos monitor and box VAGY!!!!!! 32" tv and box - akkor is szerintem alulmarad a pc
    "

miert, szerinted a hdtv-émre nem tudom rakotni a pécét? elarulom, van vga vagy dvi bemenetük is, de ha kell hdmi átalakitoval is ra lehet kotni, és egyre tobb embernek van otthon hdtv-je, hát lol bazzeg, most alakitottal!!!
  • Ragnar360
    azért ugattam itt a codról mi :) Micsu hozta fel a multit - de ettöl függetlenül vágtam mit magyaráz szal - de ha te mondod akkor ok :) Kill the konzol :D:D:D:D
  • Micsu
    "nézzük már meg a mw2-t pécén meg boxon - szerintem box szarrá veri látványba/grafikába - én speciel láttam az mw2-t pécén kb fullon meg minden, hát közelébe sincs a boxnak"

akkor egy hivatalos összehasonlítást pls
    mert az köztudott hogy pcn általában jobbak a textúrák a több memória miatt, már nem kell 3 kilós pc ahhoz hogy 180pben 4-6x aa val tolja az ember a játékot, akkor a 720ps medium textúrás mw2 hogy lehet szebb boxon?
  • KillTheKonzol
    lófaszt tudod, te csak a hálojatekrol zagyvaltal
  • KillTheKonzol
    legalább te értetted
  • Ragnar360
    Tudom.
  • KillTheKonzol
    multiplatformrol beszeltem, ha neme sett volna le amről szo volt eddig....ez nem a te topikod