A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint pedig végképp nem érint, egy igazi techdemóhoz úgysem lenne elég erõs a PC-m, nem játszhatnék vele maximális beállítások mellett, a Crysis 3 pedig már nextgen konzolokra jön, azt nem fogná vissza semmi. (Jó esetben epdig a Rage-tõl és a Doom 4-tõl leszünk elûájulva.)
Szóval értem én, amit mondasz, de szerintem nem maradunk le semmirõl. Legalábbis én biztos nem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.freetvmaci.info/
Aztán rájöttem, hogy nem az irányítás a lényeg, hanem a kikapcsolódás. Ha a szórakozás és a kényelem oltárán fel kell áldozni a pixelpontos célzást akkor hajrá!
Még a battlefield bad company-val is TÖKÉLETESEN elszórakoztam! Más volt a ritmusa mint a BF2-nek (kicsit lassabban forog az ember mint egérrel) de ez nem volt gond mert így legalább nem ért olyan soxor irreális meglepetés.
Aki csak FPS-t nyomat (vagy túlnyomó részt) annak van elég cím PC-n konzolportok nélkül is szerintem.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Onnantol kezdve elvesztette minden elonyet a konzol ilyen teren, arrol nem is beszelve, ahogy a next genteljesen elPCsedett, annak is koszonhetoen, hogy a grafikai megjelenitesert felelos chippek teljesen PC-s fejlesztesek, alig kulonboznek meg architekturajukban sem, a valodi PC-s VGA chipsetjeitol, innentol kezdve nem lehetett kerdeses, hogy grafikaban pillanatok alatt tovabblepnek a konzoloknal a PC-k, hiszen tudjuk, hogy manapsag a legdinamikusabban fejlodo resze a szamitastechnikanak a grafikaert felelos chipek rohamleptu fejlodese.
Fel evente duplazodik a teljesitmenyuk es uj tavlatokat nyitnak a fejlodes elott.
Ez a konzoloknal nem teljesulhet, gyakorlatilag a next gen konzolknal mar fel-egy even belul elavultak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Részemrõl kíváncsi leszek arra, hogy a második rész hogyan fog festeni a különbözõ platformokon, mennyivel komolyabb ultra high detailt vállalnak be PC-n a currentgenhez képest.
Bár mondjuk, annyiban nem, hogy nekem bejött a Crysis. És, már elõre félek a Cryengine3-tól. TUDOM, hogy a grafika terén, így hatalmas butulás lesz, és azt is, hogy ez pedig a konzolra "terelés"-re vezethetõ vissza...
Tehát, a konzolra terelés, (had ne fejtsem most ki) ártott a fejlõdésnek, mert visszafogja, sõt, visszalépésre készteti....
2. 70k-s ár? Megjelenéskor? Kizárt.
Aki rendzseresen játszik új játékokkal, annak az én mércém szerint három évente érdemes cserélni gépet/a legtöbb alkatrészt, így lehet a legjobban kijönni belõle.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A következõ az lesz, hogy berakom a Hegylakó2-t, (film) hadonászok a Wii kontrollerével, és a végén örülök, hogy milyen jót játszottam?
Ez, természetesen túlzás, de így talán érthetõ, miért idegenkedünk sokan a rásegítéstõl....
Szep es jo, hogy idovel a karcolasok,vagasok tetkok stb meglatsznak a karakteren, de nem ez a lenyeges szempont egy RPG szempontjabol.
Csak csicsa semmi tobb, nem feltetlenul ez fokozza a hangulatot.
Egyébként megtetted, amit lehetett, elírtad véleményedet az adott szériák változásairól, és hogy neked ez miért nem tetszik. Nincs ezzel semmi gond, de nincs is mit vitatkozni rajta. A Max Payne 3-tól pedig az eddigiek alapján én is viszolygok.
Bocsi...
Jobban belegondolva nem is emléxem, mikor jártam volna options menüben, konzolon.
A
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Így nehéz értelmesen vitázni... Erre kívántam utalni. (Már csak azért sem sértõdtem meg, mert az értelmi színvonaluknak tudtam be, miközben, értettem, miért pont batman)
BECUP, most lesz nyáron volt már párszor, Budapesten rendezik.
Most kezd beindulni az ugynevezett "esport" kicsit beteges hogy sportot csinálnak belõle de ebben is van pénz, uj munkahelyek stb.
Nah joéjt.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Azert a 10-15 ev durva a PCnel, de az teny hogy azert az arert amit kiadaskor kellett egy konzolra kiadfni az jo par evig eleg egy PCnek is.
Konzolra is ralehet kotni valoban egeret billentyuzetet, de csak kifogasnak jo mert 200 jatekbol jo ha egy tamogatja a konzolon, szal shit. Kontrollerrel meg rasegitessel lehet nyomulni, jol odarangatja szerencsetleneknek a celkeresztet, hogy eltalaljanak valamit, de ezt mar kitargyaltuk.
Van online játék, nem kell összebútorozni...(szerintem a LAN party amúgy is kihalófélben lévõ mûfaj)
"FPSeket hogy játszátok? Lehet kötni rá egeret vagy mi?"
egeret és billentyûzetet csak a konzolos unreal tournament használ, a többit kontrollerrel nyomjuk...nincs vele gond, de versenyszintû lövöldéhez egyértelmûen a PC a király szerintem is
"Aki mégis singleplayerezni akar, annak 1x kell beruháznia egy normális PCre és az kitart 10-15 évig fõleg mostanában. És nem a grafika számít hanem a játék hangulata..."
Hát a 10-15 évben nem lennék ilyen biztos, de pl egy ps2 is húzta (és még húzza ma is) pedig már 7-8éves.
"Nem igazán értek konzolokhoz, de nem fogok azért venni egyet, hogy 10 évig jó legyen, mert kijön rá minden játék, és hogy utána vehessek egy még újabbat az újabb játékok miatt."
Bár 10 évente kéne konzolt venni (a valóság 3-5 év körül van), de amúgy hidd el hogy aki szeret konzolos játékokkal játszani az nem hátrányként éli meg hogy "kijön rá minden játék". (ami amúgy nem igaz de azért kurvasok stílusban, kurvasok játék van rá)
A

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Miért ne lenne esélye? Vhogy nemtudok elképzelni egy LAN versenyt úgy hogy mindenki ül és nyomogatja az XBOX360-at. Elõbb utóbb mindenki ráun a singleplayer játékokra és akkor kereshet 2-3 embert akiknek szintén van XBOX360-a. FPSeket hogy játszátok? Lehet kötni rá egeret vagy mi? Nem igazán értek konzolokhoz, de nem fogok azért venni egyet, hogy 10 évig jó legyen, mert kijön rá minden játék, és hogy utána vehessek egy még újabbat az újabb játékok miatt.
4 éve counterstrikeozok (FPS, multiplayer only) és nembírok ráunni értitek? Hogy miért? Mert mindig megismerek új embereket, vannak pénzdíjazásos lanos versenyek, és interneten 5v5ben 6-7 pályán lehet tolni, mindegyikre van 1000 féle taktika, terelések. Közbe dumálunk ventrin, teamspeaken, röhögünk hogy milyen balfaszok vagyunk. És van miért játszani, mert ez kijátszhatatlan játék, mindig tudsz fejlõdni van motiváció, nemkell ugyanazokat a küldetéseket végigjátszani 6x.
Aki mégis singleplayerezni akar, annak 1x kell beruháznia egy normális PCre és az kitart 10-15 évig fõleg mostanában. És nem a grafika számít hanem a játék hangulata...
Szoval nyomkodjátok nyugodtan a konzolaitokat, ha jól érzitek magatokat én örülök, de egyszer rájöttök hogy valamire csak jó az a PC. Kicsit fáradt vagyok 8 óra munka után, bocsánat ha megbántottam valakit, de nekem ez a véleményem.
PEACE
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Pedig egy cipõben jártok, te sem tudod Saitek (?) kontrollerrel játszani a Dead Space-t Boxon <#idiota>#idiota>
Ezt minnél többet mondod, annál nyilnánvalóbb mindenkinek hogy te kapálózol!
"Amugy pedig a valamikor 2007-ben az fedi a 2007 veget"
Valóban fedi csak jobb tisztázni amit maszatoltál, hiszen 2006 végén jött ki a PS3.
"De neked ehhez kikellene jarnod az altalanos iskolat."
óvoda stílus sokadik felvonása...
"Tevedsz nem a te szaros PS3-ad korul forog a vilag."
Látom a legszívesebben ejtenéd a témát, mert már kínosnak érzed te is hogy hazudtál.
"Jah es meg valami fuldokolhatsz mergedben"
Te már gépelni se tudsz annyira kivagy...nehogy szívrohamot kapjál nekem! Inkább tartsd magadat a /ignorodhoz és ne csinálj tovább segget a szádból.
"az ilyen Moto Storm szarokat"
Hál'isten nem te döntöd el kinek mi tetszik.
"Tovabb pedig ignore"
Lásd feljebb.
Remélem azért találsz valaki mást, akinél próbálkozhatsz a hazudozásaiddal, mert unalmas lenne itt nélküled.
Mondom ne sipankolj mar annyit, ez rosszabb mar mint egy kislany rinyalasa. Amugy pedig a valamikor 2007-ben az fedi a 2007 veget, de neked ehhez kikellene jarnod az altalanos iskolat. Persze azt hiszed, majd mindent lefognak naprapontosan ellenorizni. Tevedsz nem a te szaros PS3-ad korul forog a vilag.
Jah es meg valami fuldokolhatsz mergedben, mert egy normalis jatekot nem tudsz felsorolni 2007-bol es az ilyen Moto Storm szarokat nyugodtan kifelejtheted kozuluk.
Tovabb pedig ignore, mert ekkora morronnak felesleges barmit is irni, max leanyazni lehetne teged. Szoval nyugodtan irhatsz megint vaklami balfaszsagot, ami mellett az emberek nem mennek el szotlanul, de en mar nem pazarlom rad a szot, mert annyit nem ersz, hogy utanad kopjenek, nem hogy szoval illessenek. 😄
Na figyelj te topik trollja! Valamikor 2007-ben? Konkrétan év végén!
De ahogy látom még mindig nem jutott el az agyadig hogy megjelenés után vettem egy évvel! Nincs gond, nemzavar hogy leírhatom immárom ötvenezredszer, mert tudom hogy a retardáltak nem értik meg elsõre a dolgokat.
Fable 2õt most kezdtem el megint, de most gonosz vagyok😊