Másnaposnak szar

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahát. Ne is mondd. Egyszer voltam aznapos, de többé nem akarok elkezdeni délelõtt inni, és hama berúgni. Felért 10 másnapossággal. A rosszabb fajtából.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Tinman
Recept:

-rántotthúsból kifolyt zsír vagy étolaj, lehetõleg hidegen!
-nyers tojás, a héja pedig beletörve, hogy ropogjon a fogad alatt

Hajrá! Úgy értem fésüdbõl kiszeded a zsíros hajszálakat és meghinted vele a cuccot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Krezga
Én a cataflanra esküszöm😊

Amúgy ahogy szokták mondani: aki éjjel legény nappal is legyen az😊 Szóval csak ki kell bírni😄
trogerzsiger
igen igen ezt mondta a nõvérem is, ettem egy picit. De most kihánytam, máris jobban vagyok.

Pepsi Twist
Aznaposnak lenni a legjobb 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gyógyszert elõre is be lehet venni. Algopiryn-t. 2-t. Még lefekvéskor. Detoxban is úgy csinálják.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sok-sok víz kell. Felkel olyankor az ember, és amennyi csak befér víz. Meg utána is, egész délelõtt. Alkohol vízhajtó hatású, és kiszárad az agya az embernek, azért fáj. Ha megbírnál inni 2 liter vizet, gyorsan elmúlna, és nem volna semmi baj. Gyomorra meg valami meleget kell enni, jó meleg husileves a legjobb, de még a zsíros pörkölt sem rossz a gyomornak, hanem kimondottan jólesik.

trogerzsiger
hasonlóan vagyok én is

David2
ha már annyit ittál, h nem vagy biztos benne h bennmarad vagy sem, hányd ki a picsába. 100* rosszabb ha másnap reggelivel tör elõ, nekem elhiheted😄

amúgy aszpirin az télleg jó

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

zvaragabor
Én egyszer egy házibulin jól beittam éhgyomorra, reggel meg ugye másnaposság, és az éhség elegye... Rosszul voltam az éhségtõl, szédültem, és a kezem is remegett. Csináltak reggelit, de csak sokkal késõbb, én meg addig szenvedtem. És amikor találtam egy kis sütit, akkor szinte megváltás történt, az az egy falat nagyon sokat jelentett.

Chaos Anno Domini

Kandurex
rengeteg folyadék, kávé, aszpirin kilószám és alvás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Doomista
ja van.
pia után igyál vizet.
pia után szedj be fájdalomcsillapitot.
ezeket én probáltam,nálam beváltak másnaposság ellen 😄 vagyis valamennyire,de már kezdek immunis lenni rájuk 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Sok víz, alvás.

Chaos Anno Domini

trogerzsiger
amúgy van elenne valami módszer?

trogerzsiger
zsidókhoz menjél, tiszta jó acok voltak

whiskeyman
én holnap megyek

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

trogerzsiger
nembaj azé jó volt aki szigeten volt nem adott pacsit?

whiskeyman
nem kell annyit inni -.-

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

ProGabe
elsõ másnaposságom nekem is szar volt. viszont nem nyitottam neki topikot -.- (ja hogy még nem is volt ezsgé...)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Máté94
Kellet neked inni😄

REAL MADRID

legközelebb ne keverj minden szart, és ne igyál csövesbort o.O

fav topig : DAS
trogerzsiger
Halljátok tiszta szar. Fellálok majdnme elhányom magam. Kezem remeg, miko enném a levest, pfúúú

← ElőzőOldal 4 / 4