Másnaposnak szar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ReaL MaDRid x siempre
igazából nekem a fõ favorit a vodka meg a whisky meg esetenként rum(Roarr 😄).
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
GanXstaZolee#2709
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem ettem kb egész nap semmit, szédülés, geciszar állapot tökre mintha 40 fokos lázam lett volna csak nem volt...beleharaptam a pizzába, elnyammogtam 2-3 falatot és kb az egész rosszullét 5 perc alatt elmúlt.
Utána rá egy fél liter víz ha már úgy is jobban vagy, algopirin betol és gó olimpiát nézni ^^
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
GanXstaZolee#2709
Szeressük a zacskós tejet
úgy kell nézni, hogy elõször jól bekajálsz, a zsír vagy az olaj "rátapad" a gyomrod falára így egy védõréteget képez és kevésbé szívódik fel a pia, másrészt a kaja a gyomrodban megszívja magát piával és az emésztõrendszeren keresztül távozik a szervezetbõl.....
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A másik pedig pont tegnap a SZigeten volt. Jamiroquai koncert elõtt is iszogattuk a sört de szerintem akkor még nagyon vizezve volt, alíg sõt meg sem éreztem. Viszont a koncert utáni sör már igencsak beütött, ipari mennyiséget megittunk vmvr(Máté) barátommal és az lett az eredménye, hogy külföldieket faggattunk arról merre van a sziget bász, táncoltunk útközben, egymást támogattuk, és a lezárt metró elõtt Jamiroquait énekeltünk. Nem vagyok rá büszke de szép este volt, minden klappolt.
Na srácok, csak így tovább! 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
am nekem akkor is jól esik a hideg ásványvíz
GanXstaZolee#2709
k bye
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez baromság, a böfögés az tisztítja a gyomrod, nekem jól szokott esni 😊