Másnaposnak szar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
szopás közben is tudsz írni? 😮O

ReaL MaDRid x siempre

trogerzsiger
jajjj szopom a faszt, fáj a fejem :CCC szédülök :CCC picsába és még tanulnom is kell :CCC

hunbasser
annak legalább jó íze van...😄

ReaL MaDRid x siempre

GanXstaZoleeWrk
Azért te se nyomod gyengén a 40 fokos vodka, whisky nem kell, de a 60as rum az jöhet? 😄

GanXstaZolee#2709

kulabácsi
idevele 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

poppe
asszony kapott céges karácsonyon nemtom hány éves kajszi pálinkát, de nem meri haza hozni 😄DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

kulabácsi
Másnaposnak tökre szar lenni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hunbasser
van gyomrod 😄 vodkát tisztán meg se iszom,whiskyt nemszeressük rumból meg csak portorico 60° 😄

ReaL MaDRid x siempre

RAZOR27
xD ez tetszik
igazából nekem a fõ favorit a vodka meg a whisky meg esetenként rum(Roarr 😄).

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

hunbasser
magyarán likõrök meg ilyen gyengébb piák,amik édesebbnél édesebbek meg úgy illatoznak,mint a körömlakk 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
körömlakkot értsd a nõi piákra 😊

ReaL MaDRid x siempre

RAZOR27
xD még nemittam körömlakkot 😄

hunbasser
ez mindenkivel így van 😊 ez teljesen normális,lehet,hogy körömlakkokat iszol,de ha többfélét,akkor nagyon be tud ütni egy kevés is.

ReaL MaDRid x siempre

RAZOR27
Nem tudom hogy vagytok vele, de én ha egész este szinte csak ugyanazt iszom (tegyükfel bekevert vodka) akkor lehetetlen berúgatni.De ha mondjuk bármi keverés van, vagy akár 2féle (nagyban eltérõ) pia van akkor kB. harmad idõ alatt megárt 😄

kulabácsi
nemtom én mindig sört + rövidet iszom, és ritkán jön ki, de az tény h ha sok rövidet iszol és utána 1 sört akkor az kellemetlenûl az agyadba viszi és nagy az esély belebeszélni a fehér kagylóba 😄

hunbasser
hát,szerintem ha nem ittál volna sört,akkor is kijöt volna a cucc 😄dddddd de nem értem,miért kell kihányni a sok ezer ft-ot? :c

ReaL MaDRid x siempre

GanXstaZoleeWrk
sör+rövid gyilkos így van. Viszont bor+rövid már jó fõlleg ha bor is hígitva van valamivel, szóda kóla pl.

GanXstaZolee#2709

TVelvet
Én fél üveg abszint-ot kevertem !egy! üveg buzasörrel, tuti K.O. széjjel hánysz mindent. 😊
TVelvet
ne keverd a rövidet sörrel, és már is nemlesz gond. 😊))
trogerzsiger
az tényleg az :C

kulabácsi
egs 😄

SötétBarom
Épp hánytam -.- Jó szar volt. :c

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pistike 007
<#banplz>

John Cena
TÉK!<#idiota>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
és

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Mr_no_NaMe
Erre nekem ilyen mónikásan rá kell reagálnom mert ez nálam is így volt.
Nem ettem kb egész nap semmit, szédülés, geciszar állapot tökre mintha 40 fokos lázam lett volna csak nem volt...beleharaptam a pizzába, elnyammogtam 2-3 falatot és kb az egész rosszullét 5 perc alatt elmúlt.
Utána rá egy fél liter víz ha már úgy is jobban vagy, algopirin betol és gó olimpiát nézni ^^
Gando
aminek hatása vagy az hogy elégeti az alkoholt a szervezet mozgásközben vagy részegek lesznek az izmaidXD <#idiota> amugy részegen futni vicces dolog XD és fájdalmas is XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
nah még 1xer zsírban nem oldódik XD

Gando
a zsír az télleg nem oldódik de az izom az más---> gyomorból véráramba onnan tüdõbe a tüdõben elkeveredik az oxigénnel és az izmoknak szükségük van az oxigénre

OrioN the S
masnapossagra sort kell inni!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nem ríni kell, hanem rá kell inni
😄

fotográfik kolomp edisön :D

GanXstaZoleeWrk
ha ez megnyugtat nem vagy egyedül 😊 jól meg is fáztam ráadásul ma hajnalban a szigeten.

GanXstaZolee#2709

Dehogy szar😊

Szeressük a zacskós tejet

kulabácsi
hát egybõl azért nem, kell egy kis idõ míg feldolgozza, ésha eszel közben akkor az kicsit segít a dolgon, én hánytam már egy szép kis szülinapi buli után alvás után másnap vodka-narancsot :|

kulabácsi
másnapos vagyok, szar :C

ThisZip
persze ha elõször pia utána kaja az kevésbé segít, de ha ropit zabálok, akkor nálam az is bejön 😄

úgy kell nézni, hogy elõször jól bekajálsz, a zsír vagy az olaj "rátapad" a gyomrod falára így egy védõréteget képez és kevésbé szívódik fel a pia, másrészt a kaja a gyomrodban megszívja magát piával és az emésztõrendszeren keresztül távozik a szervezetbõl.....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Kaplan
Szilveszterkor volt egy igazán nagy fordulópont az alkohol bevitel terén az életemben. Nagyon sok becherovkát és ipari mennyiségû sört sikerült bevinnem a szervezetmbe. Mindenzt üres gyomorra, nem is kellett több. Féltizenegykor(!!) bementem a lakásba házibulin, leültem a falnak dõltem, és K.O. Másnap reggel ébredtem egyik havernál. Ami idõ kiesett pedig... Néha-néha egy momentumra felébredtem, hánytatás, stb. Jó volt, mert utálok hányni, de annyira részeg voltam,hogy semmit nem éreztem meg a kis 'mutatványomból'. Ellenben a másnap kegyetlen volt, reggel még kétszer hánytam, összehánytam a havernak a szép fehér hóval teli udvarát. Utólag is sry<#idiota> Hazaértem, és gondoltam valamit eszek, de arra nem volt erõm, hogy rágjak. Szóval utána fejfájás, gyengeség midnen ami kell. Azóta nem iszom rövidet.😄

A másik pedig pont tegnap a SZigeten volt. Jamiroquai koncert elõtt is iszogattuk a sört de szerintem akkor még nagyon vizezve volt, alíg sõt meg sem éreztem. Viszont a koncert utáni sör már igencsak beütött, ipari mennyiséget megittunk vmvr(Máté) barátommal és az lett az eredménye, hogy külföldieket faggattunk arról merre van a sziget bász, táncoltunk útközben, egymást támogattuk, és a lezárt metró elõtt Jamiroquait énekeltünk. Nem vagyok rá büszke de szép este volt, minden klappolt.

Na srácok, csak így tovább! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szerintem ami nem olyan rossz, legalábbis nekem beszokott válni..piásan lefexem ugye x órakor és 3-4 óra múlva felkelek (ébresztõ) 1liter víz visszaalvás és aludni míg kell, felkelek és indulhat a nap mintha misem történt volna tegnap....<#banplz>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Dragooon
átmész a másikba akkor<#idiota>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

még csak nem is függ a testalkattól, mert zsírban nem oldódik :c
utgyuru
az alkohol ha megittad, a gyomorból egybõl bekerül a vérbe, onnan pedig az agyba, tehát az ilyen felszívja-dolgok az tévhit.

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

RAZOR27
csakha mondjuk épp egy club-ba vagy nem célszerû, mert kib@sznak 😄

kulabácsi
ha hányás közeli akkor a legjobb ha hánysz 😊
am nekem akkor is jól esik a hideg ásványvíz

GanXstaZoleeWrk
Ez csak akkor gáz ha hányás közeli az állapot másnap, vagy most a topik lájtos bebas*ásrüól szól lájtos fejfájással másnap? 😊

GanXstaZolee#2709

trogerzsiger
ja azt ma megtapasztaltam :-) Egyébként a Krumplipüré is felszívja az alkoholt nem?

Sephi
Igya' majd ket C vitamin es egy liter viz + pop corn. Masnap reggel egy liter tej es nem leszel masnapos.

k bye

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kulabácsi
semmi szénsavas cucc
ez baromság, a böfögés az tisztítja a gyomrod, nekem jól szokott esni 😊

Christiansen
húsleves
sok víz
semmi szénsavas cucc
barackkonzerv, ananászkonzerv
friss levegõ

kulabácsi
énis 😄

poppe
én a gyógysörre esküszöm 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;