Másnaposnak szar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReaL MaDRid x siempre
Ettõl függetlenül én a szivarral jobb viszonyban állok, bár már azt sem tudom mikor szivaroztam utoljára. Talán Hegyalján.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
amúgy én is osztálykiránduláson basztam be komolyabban elõször olyan 14-15 éves koromban 😄
ReaL MaDRid x siempre
ha jól értem a kérdést: az elmúlt évben hány alakalommal ittam 5 pohár sörnél többet? 😄 és ha nem is tudok rá válaszolni? 😄 attól még nem hiszem, h alkoholista lennék...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
de tuti nem egyedül álltam neki iszogatni 16-17 évesen, nyilván többen voltunk. de mi barátok együtt akartuk tudni, hogy milyen berúgni, így együtt, tapasztalatlanul iszogattunk, nem vitt bele senki...
persze az valószínûleg belejátszik, hogy láttuk, ahogy az idõsebbek, 'a nagyok' milyen jól elröhögcsélnek, stb.. mi is ezt akaruk, hát kipróbáltuk..
Télen pedig a kedvencem a forralt bor,nah abból viszont egy fazéknyi 😄
Közel 1 hétig nem bírtam enni komolyabb kajákat,fõ táplálékom a babapiskóta és a keksz lett...azóta(3 éve történt) pedig nem bírom megenni a körtét,mert a páleszt juttatja eszembe 😄
Már az alap fórum cím is vicces 😄
Na jó...amikor ilyen állapotban van valaki akkor tényleg nem az...
Én nem szoktam túlzásba vinni az ivászatot...de jó néhány haver igen...õk pedig tényleg ébredés után is isznak egy keveset,azt mondják így kevésbé másnaposak 😄
Azt hallottam,hogy a sör jó másnaposságra is(egy doboz)...Erre tapasztalat?
hát a 4-5nél többször rúgok be, de általában sosem úgy indul, hogy na most jól berúgunk, hanem 1-2 sör vagy ilyesmi, és belejövünk...
töményet igyekszem nem inni, bár a vodka-citrom, gintonic ilyesmiket szeretem. az ízét is...<#pias>#pias>
aztán másnap mindig eldöntöm, hogy soha többet...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Vannak olyan napjaim amikor megszáll az ördög és a haverokkal megbeszéljük ,hogy rúgjunk be😊
Errõl jut eszembe,Ti magatoktól döntötök úgy ,hogy berúgtok vagy inkább belerángatnak Titeket?
másnaposság ellen:
-jéghideg zuhany a tarkóra, lefekvés elõtt, és reggel is segít
-enni vmi zsírosat, vagy kenyeret ivás ELÕTT, nem utána
-két pohár pia között néha inni alkoholmenteset
-a végsõ eszköz.. mindenki tudja, nem írom le
egy fogfájás miatt nem kéne lezúzni egy üveg brandyt, nem akarok ítélkezni, meg semmi, de ez már túlhalad egy szintet szerintem <#pardon1>#pardon1>
en egy italt sem tudok ugy meginni hogy sokaig megmaradjon pls. a sort is ugy szoktam lehajtani a torkomon hogy csak na...
Multkor vmi. miatt kiakadtam vagy fajt a fejem gondoltam lehuzzok par pohar bort... 3poharat egymas utan lerantottam olyant amibol a vizet iszak elmentem furdeni es azutan alig tudtam felmenni a szobamba...
A multkor meg baszodtol kiakadtam a fogam veget es kb. 10percet tartottam a pofamban a palinkat ami utan 4nap mulva is feher volt az in... na de annak ellenere kiszedtek a fogamat ami miatt megint kivagyok akadva es ugy vagyok vele, hogy lehajtom az uveg brendit...
ReaL MaDRid x siempre
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
am azt énis tapasztaltam már h ha nagyon készen bezuhansz az ágyba akkor másnap gyötrelem lesz, ha vársz egy kicsit (néha leülök gépezni, ilyesmi) és úgy fekszel le akkor másnap már kevesebb problémád lesz
de egy a lényeg, másnaposnak szar :S
bár ha már ettél vmit, lenyomsz 1-2 sört akkor már nem lesz para, lehet inni tovább 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ReaL MaDRid x siempre
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nekem olyan volt, hogy támolyogva kétségbeesetten kifosztottam a hûtõt,
kolbász meg minden, de nagyon nehezen ment csak tuszkoltam magamba
ezerszer megrágtam és alig fogyott, szerintem húsz perc alatt kb.
annyit ehettem mint egy ovis reggelire _:😄d de utána jobb lett
tejtõl én fosok, nem iszom sose
ilyen tusfürdõkben nem hiszek, sima hûsítõ zuhany is ugyanaz lehet kb.,
csak olyan mint a lázas gyereknek a hûtõfürdõ, hogy akaraterõ
kell az elkezdéséhez de utána tényleg jó
ReaL MaDRid x siempre
egyébként azt kell még kipróbálni,hogy elalvás elõtt egy fájdalomcsillapító...másnapra elvileg nem lesz másnaposság. meg nekem még nagy kedvencem a tej,sokszor van,hogy ég a belem mint az állat,hazamegyek és lezúgatok vagy fél liter tejet,attól megszûnnek a savak 😄 mert a tej lúgos és semlegesíti.
ha másnapos vagyok,én se tudok enni,inni is csak válogatottan ezt-azt,olyankor csak este eszek,olyankor viszont már nagyon jól esik,mert addigra már farkas éhes vagyok 😄
meg még olyat hallottam,hogy másnap reggel zsíros kaja (a brainiacben angol reggelivel nyomták 😄 hatásos volt),de hát ki az aki tud másnaposan reggelizni? 😄 meg még neo citrant hallottam,az is jó másnaposság.
meg vannak ezek a másnaposság elleni tusfürdõk/samponok.valaki próbált már ki ilyet?
ReaL MaDRid x siempre
sajna még nem teszteltem, mert mindig elfelejtem 😄
rákoncertrálok egy pepperónis pizzára és csillapodik a probléma,
aztán el-elmúlik
utálok hányni, a legvégsõ esetben erõltetném rá magam
akkor másnap tényleg nem megy le semmi kaja, fetrengés
meg gyengeség, végére 3 kiló fogyással.
egyébként tényleg nem szabad lefeküdni full bebaszva. sõt,azt vettem észre,ha már kijózanodva fekszek le,akkor másnap nincs másnaposság (Y) az az igazság,hogy amikor már kicsit is érzed,hogy lehet,hogy hányni kell,akkor már nehéz nem arra gondolni,hogy be fogsz hányni. amúgy ha leszarná az ember,akkor tuti,hogy nem lenne hányás,de amikor már rágondolok,akkor megindul a dolog és akkor már csak percek kérdése. amúgy nem szeretek szenvedni,ha olyan helyen vagyok,ahol senki nem lát,akkor inkább kidobom 😄 és akkor tudom,hogy tutira nem lesz gond
ReaL MaDRid x siempre
szép kényelmesen kéne, persze ezt nehéz ha folyton koccintás van.
én még azt utálom, amikor összevissza ivás után este nem tudod, hogy
mi lesz ebbõl..nem szabad lefeküdni, ha durván forog a világ, mert arra ébredsz hogy megfordulóban van a bélmûködés.. ilyenkor azt szoktam,
hogy mászkálok-támolygok kicsit, ablak+friss levegõ, és finom kajákra
gondolás. vannak akik ilyenkor inkább kimennek a vécére és egybõl
megindul a reflex..én inkább kivédekeztem mindig, pár böff és elmúlt.
bár már régen volt ilyen
ReaL MaDRid x siempre
én amúgy a heineken/staropramen + becher kombót imádom
igazából pl. sört akkor kéne inni, amíg szomjas az ember,
mert az nem egészséges hogy egy este megiszol 3-4 l folyadékot,
miközbe máskor ezt 3 nap alatt iszod meg.
persze most túlzok, de sajnos ez igaz,
ahogy az is, hogy pl. minõségi borból (de akkor mást semmit,
csak hozzá valami sajtot pl.) is megihatsz iszonyat sokat
és nem leszel rosszul, hamarabb becsukódik a szemed és elalszol
mielõtt kettéhánynád a környéket.
a szénsavas meg nekem kifejezetten jó,fõleg azért is,mert nekem eléggé savas a gyomrom,ezért van az,hogy nem tudok úgy berúgni,hogy világomat se tudjam,mert elõbb dobom ki a taccsot,mint hogy annyira beigyak. leszabályoz a gyomrom basszameg :SSSSS 😄DD szóval a szénsavastól meg böfögni kell és a felesleges levegõk kijönnek 😊 és ha böfögni kell,akkor már utána tudom,hogy nem hányás fog feljönni,szóval böfögni jóóó (Y) 😊 ezért is szeretek inkább csak sörözni,ha csak sörözök és nem rövidezek,akkor meg abszolút nem kell tartanom ilyenektõl hogy hányás,stb mert az nagyon jó megböfögtet ráadásul a gyomrom se lesz szarul.
ReaL MaDRid x siempre
egy két dologra éni rájöttem, pl h jagert vagy whiskeyt más röviddel keverni nagyon nem okos dolog, fõleg egymással nem :|
másnap is akarsz néhányat hányni még, vagy elég volt 😛
+ azóta bölcsebb😄D😄:_D lettem kicsivel:
csakis minõségi, 1-2 fajta (ez is számít!) sör + 1 fajta minõségi rövid (mondjuk 2 dl) és elpusztíthatatlan vagy, ha nem éhgyomorra ment.
gyakran hugyozás és így egész este szinten vagy tartva, az alvás is iszonyat jól esik, mint akit fejbelõttek, másnap meg kis lustizás
de semmi rosszullét.