422
-
Zozi6403 #142 Én megkövetem magam,ezek nem netre való pályák,és megveszem a Gtr evo-t,ott legalább több lehetőség van,pl exteme wtcc,most búcsúzom innen,hali. -
#141 Nem ezek nem azok! Jó szük kifejezetten izgalmas tura autó versenyeket produkáló remek pályák.
Ez nem wtcc, hanem Stcc. -
#140 Ez a tipusu autoverseny elsosorban nem a vegsebessegrol szol:) -
Zozi6403 #139 Aki gyüjti a pályákat azoknak jó,de a Mantorp kivételével ezek gokart pályák,pl a Sturup...,160-ig (Wtcc)jó ha ki lehet huzatni. -
Zozi6403 #138 Köszi,már töltöm is. -
Zozi6403 #137 RaceSim Tracker.com,regisztrálsz,freemail-en kapod a választ,és... -
#136 Ezek nagyon jo palyak! Ilyenek kellenek. Nem mondom, hogy rosszak a szokasos GP palyak, csak mar kicsit uncsi;) Ezert jo az iRacing (foleg ha jon majd a tobbi is hozza) vagy ezert tetszett a Carretera is (csak sajnos abbol nem tudtak kiszedni a palyakat, pedig 12 nagyon jo van benne!). -
#135 Hát vazzze , itt van poligon gazdagon ! Még a dróttartó oszlopok is 3D-sek, nem beszélve a rengeteg fű, fa épület néző stb ...
Rendesen megcsinálta ezt most a Simbin !
És milyen jók ezek a pályák ! :)))) -
#134 Tényleg szépek a pályák ! Sok fűcsomó, 3D fák ezeregy object még ott is ahol nem látszik ....
Mewg mindjárt az elején egy hatalmas hiba: pitben a sátor egyoldalas, belülrő lsemmi nem látszik belőle :))) Már nem tom melyik pálya ( ahol a kavicsbánya van ...) -
#133 Ezert huzakodtam betenni a videot egy ideig, mert tudtam, hogy utana az lesz, hogy: honnan, hogyan, miert, meddig stb.:))))))) -
#132 Pedig kéne neki ! -
GPx8 #131 Sajnos egyáltalán nem töltődik arról a torrentről... -
GPx8 #130 Kösz. -
#129 Persze hogy jo, ugyanaz a ketto, csak mas a neve:))) -
#128 RaceSimTracker - a RACE topicban ott a link a banner alatt... -
#127 Ezek jók az Evo-hoz is (lehet csak az van fennt most nekem ...) ? -
#126 De mi az a "minden" amit tud az engine ? -
GPx8 #125 Hol??? -
#124 Itt van masik:)
RACE07_F3000_Sturup (AVI, H264, 5MByte)
-
#123 A palyakat le lehet tolteni a RACE07-hez (RSTracker):) -
GPx8 #122 Hogyan nézted meg??? ;) -
#121 Tuti !
iR után nagyon szédítő ez a tempo ! :DDD -
#120 Megneztem az STCC palyakat, jok lettek! SimBin mostmar rapakolt mindent, amit az engine enged:)
RACE07_FormulaBMW_Knutstorp (AVI, H264, 6MByte)
-
#119 Ja, gyujtoszenvedely:) A GTR:E-vel talan ha 2 kort mentem;) Igazabol jo lenne, ha az iRacing nem jelent volna meg;) De azota massal nem nagyon mentem;) -
#118 Te már csak ezért gyűjtöd, hogy meglegyen, ennyi moddal, játékkal az életben nem mész :DDDDD -
Kivancsi leszek, mikor jon ki (talan holnap:D), milyen formaban (lesz-e azonnal kiegesziteskent a RACE07/GTR:E-hez?) es mennyiert. Ha ez is olyan 2-3000 lesz (kiegesziteskent), mint a GTR:E akkor OK:P -
#116 Már azt hittem,hogy megjelent Steam-en:) -
#115 Saab, STCC 2009 -
Zozi6403 #114 Én tuti hogy megveszem,mert a túraautósoknak ez kötelező fogyasztás,és északon"is megveszik,hát majd játszok velük... -
#113 Nekem itt figyel a gépen:D -
#112 Es ha mar RACE07/GTR:E bovithetoseg: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207524315&no=692 -
#111 Mondjuk en keveset jatszom, es azt is csak szimulatorral, vagyis ha meg is akarok venni valamit, az nem olyan sok;) De aki sokat jatszik es sokmindennel (autos, lodozos, mittudomen:P) annak valoban ervagas;)
Eddig megvettem minden SimBin programot, szamomra nem volt akkkora lehuzas (csak egy kicsit:D). A GTR merfoldko volt, a GTL az eddigi legjobb, a GTR2-be belepakoltak az uj engine-t, a RACE ujdonsag volt, csak kicsit hurka;) A RACE07 mar erosen lehuzas jellegu, de a bovithetosege, a kiadott addonok es az olcson beszerezheto GTR:Evlution miatt meg elmegy kategoria;)
Ezen az STCC-n mar en is elgondolkodom;) Az autok nem erdekelnek, egyformak mint a nyulszar (foleg vezetesi elmenyre). Azert a 6-7 palyaert meg... Talan ha ez is lenne kiegesziteskent a RACE07-hez:) -
#110 Speciel mostanában én sem sokat szoktam megvenni ,régebben havi kettőt vettem ...
Egyrészt a játékok minősége a béka feneke alatt van ( az utóbbi években egyedül COD4 tetszett ...) , minden játék arra hajaz, hogy újíts HW-t, másrészt az efféle addonokra ki a fene ad már pénzt mint ez a századik Race carpack .... -
#109 Tudom;) -
#108 Általában a megjelenést úgy kell érteni, hogy mikor lehet letölteni :)))) -
#107 Amúgy nem láttam beírva lenni itt a topicban de én leírom azért a gépigényt:
Minimum rendszerkövetelmény:
Támogatott operációs rendszerek: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista
Processzor: 1.7 GHz Intel Pentium 4 vagy ehhez hasonlók
Memória: 512 MB RAM
Grafikus kártya: DirectX 9 kompatibilis 128 MB memóriával
Hang: DirectX 9 kompatibilis
Direct X verzió: 9
HDD: 2.5 GB
Ajánlott rendszerkövetelmény:
Támogatott operációs rendszerek: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista
Processzor: 3 GHz Intel Pentium IV vagy ehhez hasonlók
Memória: 2 GB RAM
Grafikus kártya: DirectX 9 kompatibilis 512 MB memóriával, Nvidia 6800 vagy jobb
Hang: DirectX 9 kompatibilis
Direct X verzió: 9
HDD: 2.5 GB -
#106 Papiron penteken jelent meg a Skandinav reszeken (dobozos). Steam-hez kell nehany nap atfutasi ido, penteken es hetvegen nem fognak megjelentetni semmit;) Ha nincs uzleti csur-csavar, akkor jovohet vegefele. A progikat altalaban csutortok-pentek szoktak kiadni, de mivel a Steam fuggetlen, igy lehet hog mar holnap:)
De ezzel is az lesz, mint az elozovel (GTR:Evolution). Az emberek hulyere rinyaltak magukat, hogy mikor jelenik mar meg, megjelent, aztan nagy kuss;) Kivancsi vagyok hanyan vettek meg a GTR:E-t eddig?!:))) -
Djemba #105 szept. 19 volt elvileg -
#104 nem tom de jó lenne már!:D -
Zozi6403 #103 Mikor jelenik már meeg?