422
-
#102 Már láttuk őket:)
Pont a BMW-k nem újdonságok. -
#101 -
#100 Vissszaolvasol, es megtudod, hogy miert:) -
#99 Majd ugyis lesz addon ként szerintem. -
#98 egy picit gagyi a merci,szerintem :S -
#97 Ez is igaz. -
#96 Itt van pár új kép. -
#95 Premium marka, nem kell nekik az ilyen reklam;) Foleg, hogy az O autoik nem torhetnek jatekokban;) -
#94 Bár tényleg nem értem a Mercedest,mert hiába nem nem gyári színekben mennek vele,de akkor is valamilyen szintű reklám...Bár ott van az NFS...az lehet elég nekik. -
#93 Oldalról pl Mercedes... -
#92 Jo ez a Merci, nem ertem a problemat:))))))))
Belulrol lenyegtelen, az osszes auto "egyforma", hatulrol nezve vagy a a visszapillantobol meg boven jo:) -
#91 Merci:
Audi:
-
#90 Én nem vagyok olyan de tényleg:D -
#89 Jol jarnal, mivel mar tucatnyi jatekot vettem meg Steam-en;) -
#88 -
#87 -
#86 Akkor várok még pár napot aztán a teljeset megveszem Steam-en. -
#85 Hát azt,hogy tudom,hogy megakarod adni a felhasználódat meg a jelszavad is:) -
#84 Ja;) Ketlem, hogy benne lenne az osszes auto. Nem neztem a demot... -
#83 Mármint a Demot?:D? -
#82 Erre most mit mondjak?!:) Remelem, ha vizelned kell, azert a WC-ig meg elvergodsz?:) -
#81 Esetleg valaki nem tudja honnan lehet letölteni a játékot Steam-en kívül?:) -
#80 Peugeot-ot mindjuk Volvo S60-ra. Csak nem találtam a Gamedata könyvtárat így azt se tudtam megnézni,hogy benne van-e az összes autó. -
#79 De nem akarok megint regisztrálni a Steamre:( -
#78 Mit szeretnel mire cserelni? -
#77 Van demo, probald ki;) -
#76 Alexease nem tudod,lehet cserélgetni az autókat? Átírni valamit... -
#75 Remélem majd elfut én kis 5 éves gépemen:D -
#74 Pontosan olyan jonak, mint a RACE, RACE07, GTR:Evolution;) Uj autok, uj palyak... -
#73 Jónak néz ki:) -
Zozi6403 #72 Pont ezt a Mantorp Park-ot tudták felrakni ezzel a silány peugeot-val... -
#71 Elég gyengus tényleg,ezért gondoltam,hátha lelehet cserélni valamelyik másikra. -
Zozi6403 #70 Hát...,egyik sem.Peugeot,és elég nehéz irányítani.az alapbeállítással gyenge,nem úgy mint a Race07-ben,úgy hogy kicsit tesztelgetni kell. -
#69 Lehet valahogy cserélgetni az autókat? Átírok valamit és akkor Volvo lesz benne vagy Audi... -
#68 Te vagy Zozi6403 is?:) -
#67 Peugeot 308-al kell menni benne. Nem rossz autó,csak én lassúnak érzem:)
Ja és még nem állítottam semmit a grafin azért ilyen! -
#66 Tegnap belinkeltem a videok mellett a VirtualR oldalt, ott voltak az infok a megjelenesrol is...;) -
Djemba #65 teljes is ma jelenik meg -
#64 Kiváncsi leszek milyen autó lesz a demóban...remélem Volvo vagy Audi:) -
Zozi6403 #63 A STEAM-en LETÖLTHETŐ A JÁTÉK DEMÓJA(STCC)ha esetleg valakit érdekel.