422
  • MaSzKa
    mercedessel mi lesz
    lesz?
  • Alexease
    STCC Demo
  • Attila889
    a demot blinkeli valaki?Mert nem találom sehol :S
  • pointer4
    racesimtracker -en ott az összes map belőle race07-hez. Autok meg majd lehet jönnek :D
  • Willi Betz
    Próbáld meg.
  • Alexease
    A lenyeg:)
  • giorgio81
    Csak simán bemásolom az STCC addon könyvtárát a GTR Evo addon könyvtárába?
  • Szabi1991
  • Viktorr
    *törik-e
  • Viktorr
    Hello!
    Törok benne a kocsi?
  • Willi Betz
    Szerintem bele,mert egy Addon könyvtárban van benne. Ahogy a GTR Evo is.
  • GPx8
    Feltolhatnád valahova ezt a Volvót a pályák megvannak.
  • GPx8
    Mondjuk a WTCC autók majdnem széria autók és viszonylag gyengék is. Szvsz. ezekkel a futóművekkel és gumikkal elég kezesen viselkednek az életben is.
  • gordon 24
    Hát azért szerintem nem igy van.. A BMW-k elég durvák. A GTR evoban a hátsó kerekesek csuszkálnak rendesne.. Én nem is igazán birok velük, pedig NASCAR 2003-al játszom ligában és azért ott 800le erő van.

Itt egy vauxhall vectrával megyek most. Első kereskes de ha roszkor adsz gázt ugy lemegy az utról mint a szar. Ha fék távot rontasz az isten nem állit meg.. Fölleg ha utcai pálya van..

Lehet nem ugyan azzal a játékkal játszunk ezek szerint:D
  • solo
    Hát, nekem race07 irányÍtása télleg kicsit árkádos a gtr2 höz képest.
    HTR nél elváltassz egyből megindul a segge, meg érzed, hogy kopik a gumi meg minden..Rf nél nem annyira, de az is nagyon jó.A race 07 meg ilyen gondolkozós játék...Ott egy kis kuplunggal, meg ellenkormánnyal mindent meglehet oldani.
  • Szabi1991
    szted minden segítséggel bekapcsolva tolom ? -.-'
  • gordon 24
    :D vicces.. A GTR2 kurva jó játék oké.. De a rcae 07 szerintem üti. Sőt az RFactort is..

Kapcsold ki a segitségeket egyből nem lesz arcados. Játsz ligában aztán meglátod milyen a race07..

Arcados:DDD Max a NFS az az..
  • giorgio81
    A GTR Evolutionba ezt bele tudom tenni? Ha igen hogy?
  • Szabi1991
    a GTR2hőz képest visszalépés fizika/irányítás terén... sztem... :/
  • Panther
    Ezt mire alapozod? Mi az, hogy "árkádos"? És mi nem az? Hagyjuk már ezt az arcade-szimulátor dumát. Én már csak szeretem a szimulátor játékmenetet, de hacsak nem sínautós a dolog, nem mondanám semmire, hogy játéktermi érzést kjelt. Kivéve a TDU-t persze...
  • Willi Betz

Egy kép...
    Egyébként jó játék,pályák igaz eléggé rövidek,de ugyan az a téma mint a GTR Evolution. Egy addon mappában található a játék.
  • lac coo
    Svédeknél már kijött, nem ...?
  • Szabi1991
    árkádos mint a Race07, ennyi :/
  • Willi Betz
    Most ezt nem azért teszem be,hogy mutogassam mindenkinek. Csak azért,mert ahogy lejött írhatok róla egy véleményt,persze ha csak érdekel titeket.

Amiatt ilyen nagy,mert benne van a Race07 is,egyébként 1,7 GB maga az STCC.
    Azt nem írom le honnan szedem,mert warez!
  • Panther
    Úgy, hogy szerintem nem jót néztél. :)) Volt anno 2000 körül egy Swedish Touring Car Championship névre keresztelt game. Az kaphatott ennyit, az STCC még ki sem jött.
  • Cowek
    Huhh... a GameRankingson 40%-ot kapott sajnos. Valaki meg tudja mondani miért?
  • solo
    Már nagyon várom: O
    Majd meglesem hogy lehet skint hergelni, és csinálok is valamit: D
  • gordon 24
    Ha gondoljátok:

Lehet festegetni az autokat ameddig nem jön ki:D Meg ezen az oldalon van egy video is amin tesztelik..

Stcc The Game
  • Encore
    Letölthetők az STCC pályái GTR Evohoz (Race07hez is) azokkal nyomom.
  • MaSzKa
    te már játszol is vele?

megjelent már?
  • GPx8
    Az autókat még nem szedték ki?
  • Encore
    Ezek az STCC pályák nagyon bejönnek. :D tetszik, hogy tele vannak emelkedőkkel meg lejtőkkel ugyanakkor technikásak végig, nincs bennük olyan ahol padlógázon kell menni. És mivel rövidek is, folyamatosan forgalomban van az ember ha mondjuk húsz másik kocsi is van a pályán.
  • Alexease
  • lac coo
    Szerintem is szép munka, bár én nem veszem meg (minek, úgysem használnám?) de küldök nekik egy szép képeslapot ! :DDD
  • gordon 24
    Jahh:D De én meg nem akarom addig leszedni a pályákat sem, amig nem jön ki.. Olyan jó lenne ki adnák már.. Szeretnék menni velük:D

Szóval nagyon várom már:D
  • Alexease
    Dobozosban itthon szerintem nem lesz, de mashol sem nagyon;) Csak Steam-en. Hogy ott mikor, az passz;) Valszeg megakarjak (-tak) varni, hogy a Svedeknel fogyon a dobozos, mert ha kikerul a Steam-re, akkor azonnal konvertaljak (masoljak:D) a palyakat, autokat a nyers RACE07:) A palyak mar kikerultek...

De vegignezve a palyak minoseget, ha valoban lesz kiegesziteskent 2-4000 Ft-ert, akkor megerdemlik hogy megvegyem, valoban jok lettek.:) Persze gyokersegnek tunik, mivel az autok annyira nem izgatnak, bajnoksagot ugy sem fogok menni a palyak meg mar megvannak:DDDDDDD
  • gordon 24
    Nem tudtok róla valamit mikor jön már itthon ki?

A Svédeknél már 1 hete kapni. Itt meg még Steamen se.

Van valami info??
  • Alexease
    Megis itt vagy?!:)
  • Zozi6403
    Ok De nekem akkor sem kell.
  • Alexease
    Ingyen letoltheto a jatek!!!