422
-
#262 Ha nem vásároltuk meg, miért enged fel online??? Miért indul el egyáltalán? A Valve/steam még senkinek sema dott semmit ingyen, szóval ez kizárva.... -
#261 Nekem is bekerült a megvásárolt játékok listájába, és épp tölti le magát. Bár nem szándékozom megvenni. 74%-ról kezdte el magát letölteni. -
#260 Most nézem meg alaposabban, ez az indítómenüben nem hibaüzenet, csak felhívja a figyelmemet, hogy ha még nincs meg a Race07-hez a két add-on, akkor megvehetem.
Addig megvásárolni sem merem, amíg ez az állapot fennál, mert ki tudja mi történik. Az STCC modul beépült a GTR EVO parancsikonjával elindított típusválaszték mezőbe is, minden autót online is ki tudok választani. Ez nagyon furcsa, de egyelőre magyarázatot nem találok rá... -
#259 Gyerekek nálam valami nagyon nem stimmel. Mármint az egész steames cuccal. Lehet, hogy a már-már követhetetlen hackelgetéseimnek köszönhetően, lehet másnak, nem tudom, de most akartam megvenni a cuccot, az STCC-t.
Viszont: előtte fenn volt az a csomag, amit torrentről húztunk le mindannyian és ami a patch kijövetele után már nem működött online. Fenn van most is, gondoltam, nem gond, a pályákat lehet használni GTR Evo alatt is, semmi baj. Ellenben a steam elkezdte az STCC-t letölteni, mintha már megvettem volna. le is töltötte a GCF fájlt, sőt el is engedte indítani, sőt, online is fenn voltam az egyik szerveren (Falkenberg).
Mindezt anélkül, hogy megvettem volna. Bár az indítóképernyőn kiírja a hibaüzit, hogy ellenőrizzem az STCC előfizetésemet. :(
Most ez akkor vajon mi a csuda? -
GPx8 #258 Ha mindent low-ra veszel, akkor szvsz. igen. -
haflac #257 az én gépemen:athlon 3800(S939)
2*512 ram
radeon 9600 xt 256mb
menne ez a progi 1024*768-ban? -
#256 Jahh sajna ez van:D
Nem baj..
Letöltödött müködik is, gyarapodnak a serverek is:D
Szóval holnap megnézegetem milyen online is.. -
#255 Az 8 db uj palya:) Jo nyomvonalvezetesek, kivalo minosegben! Es van Camaro Cup is;P Ha idoben megjelent volna, akkor ~2900 HUF lett volna (a RACE07-hez), most izmosabb Dollarral ~4200 HUF. De meg igy is jo, aki szereti/tiszteli az eredetit. -
#254 Végre valahára.. Már mindennap 120x néztem meg a steaen megvan-e:D Végre megvan.. -
#253 Engem nem zavar az offotok! Söt tök jok amiket beraktatok szóval nem kell abba hagyni..
De mindjárt megvan az STCC-m már 92%-on van:D
Egyébként nem csak skinezés ez..
Figyi:
6 uj pálya
2 fajta volvo (c30, s60)
Audi a4
Egy uj seat leon (másfajta kasztni mint a WTCC-s)
BMS (merci lesz egyszer belőle:D)
és egy teljesen uj szabály rendszer (superpole , kötelező tankolás a futam alatt stb)
ezt mégse adhatja oda ingyen:D Oké 4000ft sok érte de leszerom már megvan:D -
#252 Nem kapkodtak el, de azert megis sikerult;) -
#251 sorry, a OFF ért téll befejeztem.
viszont a simbin. hát azért kiv vagyok meddig csinálják még ezt a szkinezést. mikor ütnek és mivel majd a közel/távoli jövőben... :) -
#250 nah közben olvasom, hogy az ECCI fékek nem olyan jók :D jók, de a CST-ben nincs load-cell. :) ezt már mondták nekem, de azt hittem az ECCi-ben is van. ejh. :) -
#249 Megjelent!!!!!!
már kifezettem és gyön lefele!! Király.... -
#248 jaja :) csini darab.
nah de ne OFFoljuk szét annyira, azért még válaszolok :)
szóval, hát soknak sok érte, de mit csináljak, nem értek én ehhez sem :D
persze terveket meg lehet venni, és ki lehet vitelezni, de pl nekem az, hogy ECCI szinten nézzen ki és működjön is, az nagyon sok időmbe kerülne. az meg nincs. Irigylem a hozzáértésed, kitartásod etc. :) Amúgy sok pénz a pedálért, de egyszer kell remélem megvenni jó ideig :)
most DFP meg squaslabda, és egész jó nekem is, javult a simához képest, de csak jobb lenne egy ilyesmi pedál :) -
#247 BigOFF :D pls pls pls
Én inkább a CST-t választanám itthonra, de az az igazság hogy azért is mert lenne hova felfogatni. lábtartót gyártani kéne hozzá az tuti. Ilyen alapon íróasztal alá pl ez a ECCI való.
Az hogy javul az időd, az tuti, én sokat javultam az egyszerű squash labdás effekttől Nixim módra. Ahogy nézegettem, igazán normális áron sehol sem kapni pedált. Emiatt itthoni módszerekkel próbálok csinálni egyet :D. Akárhogy is tőrtem a fejem, túlzásnak találtam a közel 80.000 Ft-ot.
Ez pl házilag kreált - kedves forumozó kollegánk által, aki remélhetőleg nem harapja le a fejemet ezért - nagyon igényes kivitel.
Én valami ilyesmit tervezek, CST alapokra. Egyenlőre az mechanikai anyagok megvannak, nem haladtam még közelébe se a 10 rongynak. Max az elektronika dobhatja feljebb majd.
ON -
#246 télleg...:D lol :D
ott nem is kerestem annyira, a pedál-szerkezet tetején, kiindulási pontján kerestem a cuccot :D kössze -
#245 bár az ECCInek még nem olvastam nagyon utána, gondolom az is nyomásérzékeny.
nah de jaja, ez a Stream-es dolog elég durva, jó nagy bakot lőttek :)
belső nézetre nem tudok mit mondani.. :/ olvastam a problémád korábbról, elég nagy szopás :/ kár, hogy már azt sem lehet normálisan megbuherálni ami direkt buherálásra készült :))
neten amúgy mennyien nyomják és mennyire korrekt a simbin szim rajongók?
gondolom a komolyabb futamok nem a nyilt szerveren vannak :) mondjuk sosem értettem a hülyék mért szedik le az ilyen szimulátort pl és mért mennek benne pl visszafelé...
az is vicces, hogy a játékboltokban
GTR EVO: szimulátor.... NFS: szimulátor. aham. -
#244 Én nem értek hozzá, de ezen a képen a pedál állatható oldalirányban ! Két elég hosszú pálya van a pedálokon ahol el tudod csúsztatni ! -
#243 csövi. nah :D
lehet te segithetnél is :) sry az...
OFF -ért, de hátha igy fellenditjük az iparágat :)
szóval CST hárompedálosat néztem ki, ilyen tartóval. link | innen ...
CST-3R | ezt :)
vaaagy... ECCI pedál. :)
===
nah most az van, hogy a CST-t mindenki isteniti. DE. ECCI is nagyon profi, minőségi név és cucc. valamint nekem kényelmesebbnek néz ki az ECCI pedálszettje. Egy hátránya lehet a CST-hez képest. a pedál oldalra nem helyezhető át. ergo pl nem tudom variálni a pedálok közt lévő különbséget. mondjuk szerencsére kemény 39-40-es lábam van :D szal ez nem olyan nagy probléma. a CST túl nagy helyet elfoglal, "a levegőben lóg", nincs lábtartója (tudom apróság) de. nah.
árban asszem amikor néztem nagyjából ugyanott van mindkettő.
szerencsére elég sok melóm van mostanság, igy úgy néz ki, hogy ha erősödik a forint gond nélkül megrendelhetem január közepe felé. :)
apró kérdés: neked milyen van, mi ez amit belinkeltél? valamit te mit ajánlanál? :) tudsz jobbat? ezek a pedálok gondolom nem nagyon fognak besz*rni :) előre is kössze.
áh, közbe olvastam Panther üzeneteit. szóval, jaja, a pedál sokat számit tényleg, bár Alien nem leszek tőle, de azért hamarabb meg lehet tanulni pályákat és a durvább járgányoknál (class A, class B) a kigyorsitás és a fékezés nagyon sokat számit. a 900 fokos kormány meg adott. ugye ennél precizebb nemigen lehet, max annyi, hogy finomitanak még a technikán a logisok. :) FREX kormányra pénzem nincs, meg más profibbra se, durva, hogy az ECCI FFB nélküli kormánya is több 100 ezerbe kerül még... ON
nah nemsoká kipróbálom esőben is ezt az STCC-t :) -
#242 Igen, talán éppen ez a kép volt promotálva a Simchallengen, nem tudom, honnan szedted le. nagyon jókkat mondtak róla. Kézzel készítették (nem volt tömegtermelés) és fél évvel előre kellett a rendeléseket leadni. Azt nem tudom, hogy készítik-e még... -
#241 Valmai ilyesmi?
Mert a weblapjuk épp nem megyen. -
#240 Anno, amikor a Simchallengen mentem egy-két időmérőt és futamot, a finn Mikko Saren mondta nekem (Markus Kononen-el készítették a FinnMotion pedált)-, hogy esetenként a pedál többet tud számítani, mint maga a kormány. Bizonyos értelemben igaza van. Persze egy jó kormánybeállítás is tizedeket, sőt másodperceket hozhat... -
#239 Mesélj milyen pedált szemeltél ki magadnak ? :D -
#238 Én az STCC-t az eredeti Race07-re és GTR Evo-ra tettem fel. De mióta kijött a patch, folyton küldözgeti nekem a nyitóképernyőn az üzenetet, hogy ellenőrizzem az előfizetésemet és azonnal vegyem meg az STCC-t. Persze, csak Steamen nem lehet kapni. :)))
Más: sajna anomáliák vannak bőven. Én ugye módosított belső nézettel megyek, anno más is megcsinálta már ezt, még az F1 2002 korában is. Hogy ettől-e vagy mástól, nem tudom, de néhány pályán borzasztó anomáliák alakulnak ki EVO-ban. És csak bizonyos pályákra jellemző. Például Brno-ra és Monza-ra.
A jelenség: beforduloka célegyenesbe, minden rendben van, de egyszerre csak a kép, amelyet a mmonitoron látok, megdől vagy 15 fokot az egyik oldalra, mintha a pálya valamilyen domboldalon lenne és az autó, vagyis a belső nézet is dől vele. 1-2 körön belül abbamarad, vagy ha bemegyek a boxba és van, amikor nem is jelentkezik. Másik zavaró dolog: felmegyek egy dombra, a látószögem előrebukik, vagyis nem látom a műszerfalat, majd amikor lejövök a dombról úgy marad. :))))Mintha kitoltam volna a nézetet egészen a motorházig. Persze ilyenkor aztán vana kapkodás, mert nem érzem a kocsit igazán. Ez is helyreáll egy-két körön belül, de nagyon klellemetlen tud lenni... -
#237 jaja, a Race Pro az jó móka lehet :)
beszereztem gyorsan az STCC-t. belőttem a kormányt, de még csak FFB nélkül mentem, végülis az annyira nem is érdekelt. a pályákra voltam kiváncsi.
a menü nekem még mindig nem tetszik, túl konzolos, nagyon letisztult, lehetne sokkal jobb és "szimulátorosabb"... :/
lényegtelen. a pályák viszont tényleg kezdenek atom jók lenni. nagyon szépek, a buckák meg rázókövek is jók, a fű, minden tereptárgy. :) szép munka. :) igy a mod-ereknek is könnyebb a dolguk mintha egy csupasz akármit kéne totál feldobniuk.
viszont belső nézetben katasztrófa. az iRacing az árnyékaival a földbe döngöli...
a visszapillantók jó pofák, olyan valódian hatnak, kár hogy nem látszik benne a kasznim :D
mellesleg: a Lizard... hát nemtom. tényleg semmi hir, és nem is tudom lesz-e végre valami. STCC után most viszont mintha csönd lenne. miért? mi készül pc-re? jó lenne az az új motor...
megvenném mert becsülöm én a jó munkát :D de pedálra gyűjtök :D minden fitying számít így a világválság idején :D -
#236 Ha jól tudom, legalábbis egy helyütt azt írták, hogy a Simbin konzolra készülő cuccai már a Lizard enginet használják. Amiről pedig az info pontosan 0. :)))) -
#235 Tulajdonképpen van, csak fordítva. A GTR-E ugye tartalmazza a Race szériát+ modként van hozzá GTR2,GTL, és STCC (pályák egyelőre). Ja, és az MMG csapat készíti alá az F1 modot is. -
#234 nah megnézem ha ennyire ajnározzák egyesek :)
azért egy valami tuti kéne egy új motor. és valódi újitások. mert ez mind szkinezés. nem több. mintha meg sem próbálnák a poros ivet lemodellezni vagy nemtom. pedig nem hiszem, hogy olyan nagy nehézség lenne. :/
meg sorolhatnám. nah mindegy, meglesem. demot annó leszedtem, nem merültem bele, nem tetszett a körítés, a maszlag. meg úgy semmi sem.. nagyon. -
#233 Utálom a steamet. Előnye, számomra az egyetlen, hogy a frissítéseket azonnal megkapja az ember. de itt véget is ér.
A GTR Evolution-höz készítettem egy kis házi barkács modot. Nem felelt meg számomra az üléshelyzet belső nézetben, amit előre felkínált a program. Ha ugyanis a CTRL gombot az egérrel együtt használom, akkor a perspektíva is változik, én pedig ezt nem akartam. A módosításhoz minden egyes autótípus .cam és .inccar kiterjesztésű fájlját kell módosítani. Az elsőben vannak a különböző nézetekben használatos horizontális és vertikális látószögek, a másodikban pedig az, hogy milyen üléspozíciót foglal ela virtuális pilóta, mennyire lehet előre,-hátra,-fel,- és le mozgatni a kamerát a vezetőfülkén belül.
Ezeket a fájlokat autótípusonként kiszedtem a GCF fájlokból, kikódoltam, módosítottam, majd visszakódoltam. A feketeleves most jön: a Gamedata/Teams mappát létre kell hoznia steamen belül és minden egyes autótípus mappáját is. Bele kell tenni a módosított fájlokat, ami online természetesen nem okoz eltérést.
Viszont: így sajnos minden autót, illetve csapatot négyszer tölt be a program.
Az indítási képernyőn persze. Ami még megszokható, ez nem okoz semmiféle teljesítménycsökkenést, az én gépemmel amúgy is kibírnám. :))) A probléma az, hogy a replay fájlokat viszont hihetetlen alacsony fps-el hajlandó csak lejátszani, mintha a replayen is ténylegesen négyszer töltené be ugyanazt a kocsit.
Példa: Brni 22 kocsi, módosított fájlokkal nézem vissza a replayt, 30fps. Akármit csinálok. Ha törlöm a fájlokat, akkor 100 körül van. :)))
Azt hiszem ezen még dolgozni kell, bár verseny és gyakorlás közben online semmiféle telejsítménycsökkenés nincs. -
#232 Egy biztos: a pályák a lehető legmagasabb szinten vannak lemodellezve, amit az ISI engineből ki lehet hozni. Mantorp egyenesen parádés. Anno én is megcsináltam a GTR2-höz és a GTL-hez, még egy kis tó is volt benne, amiben kacsák úszkáltak, de ez sokkal jobb. A kis tóban még nád is van, meg mindenféle növényzet, márha valaki mindent a maximumra tol.
Ezek nyilván elhanyagolható apróságok a vezetési élmény mellett, de kívülről szemlélve, jó munkát végzett a Simbin.
Mondjuk én így is 300fps-t kapok 1680x1050-ben. 16x anizoval gyönyörűek a pályák. Állandóan azon fanyalgunk, hogy elavult ez a motor. Érdekes módon a GPL motorjára senki sem mondja, hogy elavult, pedig mikor is jelent meg a cucc? 1998-ban? -
#231 Mikor lesz már olyan, hogy race07 -be az összes (STCC map+car) + (GTR-E map+car) és levan tojva a más ? :D -
#230 :D kijött egy patch.. Azt irja a fömenübe hogy gyözödjek meg arról hogy minden kiegészités meg van-e a Race07 -hez. Gtr evo Stcc the game stb:D
ad egy linket is hogy vegyem meg:D Egy kérdésem van csak, hogy?? Amikor nem elérhető:DD -
#229 Hát igen.. Én is meg akarom venni, majd, de hát meddig várjak még rá? Most igy letöltve is jo lesz amig nem jön ki.. -
#228 Persze hogy mukodik, mivel "csak" egy kiegeszites, igy plusz autok, palyak, de az alap ugyanaz;)
Amugy valoban megszivattak magukat, egyszeruen nem ertem, hogy a Steam-es megjelenessel miert kell ennyit pocsolni?! Vagy a patch-et akartak vele megvarni (nem mintha az leakarna jonni, hiba "letezik"?:)) -
#227 Igen!
Képzeljétek! Müködik, és ahogy elnézem neten is megy:D
Szóval a Simbin ezzel hogy ilyen késön adja ki elég sok vevőt bukni fog. Simán beengedne serverekre vele, csak sajnos egyenlőre mind jelszavas. De a pályákat és az autokat (stcc) látja:D Szóval ez a nem gyenge:D -
#226 Ezt csak simán be kell másolnom GTRE főkönyvtárba ? -
GPx8 #225 Igen, nem rég írták oda. -
#224 Stcc a pass. (alul oda irta a commentekhez) -
#223 En is ugy szoktam;)