STCC(Simbin)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az kell, hogy a optionsba bemész, ott van egy olyan, hogy vezérlés(controls talán angolul)
És abban Menü kiválasztása (menü select talán) Menu fel (menu Up) Menu le(menu Down) Menü jobbra balra (Menu left, Right)
ezek kellenek hozzá!
Downhill!!
Aztán ha ez megvan, akkor beérsz a pitbe kijön az a franc, fel le nyilakkal és a jobbra balra nyilakkal(persze ha ezekre állitod) ki tudod választani azt amit akarsz (gumi csere, javitás stb, tudod jobbra balra növelni ha üzemanyagot akarsz tankolni, tudsz keverék minõséget választani stb)
Amikor egyenkénti sorokban kiválasztotad, hogy mit akarsz enterrel le kell enterezni, hogy zöld legyen, majd a végén megerõsités és ennyi.
de be lehet állitani elöre is, és akkor nem kell tökölni vele.
Downhill!!
Mondjuk, akinek meg volt a RACE07 es hozza GTR:Evo az ingyen kapta:)
ezt irja ki. Nem akarnék fizetni a játékért.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
én hdx8xx-et ajánlottam
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Köszi a segítséget megoldódott a probléma új gép:
Intel Core 2 Quad Q9300 3Gb ram nvidia8800gt nagyon simán megy;)
még egy kérdés: így az új funkciók is belekerülnek a gtr evo-ba, mint például a forced pitstop és a superpole?
Lenne egy kérdésem:
Megvan a GTR Evolution és az STCC - The Game. Mind a kettõ tartalmazza a Race 07 alapjátékot, tehát egyik sem expansion. A kérdés az lenne, hogy hogyan tudnám összehozni a két játékot (pl.: ha elindítom az evo-t, akkor a menüben az stcc pályáit és autóit is tudjam választani)???
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Néha az az érzésem, hogy a program ad-hoc módon osztogat büntetéseket a gyári pályákon levágásért, sõt stop and go-t máér az elsõ alkalommal. Nyilván ezeket külön-külön is be lehet állítani, sõt azt is, hogy ne osztogasson ilyen büntit (valami más van helyette, nem tudom pontosan mi, a PLR-ben benne van, hogy mûködik-e nem tudom), de ez még nem érvényteleníti, hogy átgondolatlana dolog.
Például: Pau jó példa. A magas kerékvetõ elõtti éles bal-jobbkanyarnál képtelenség vágni, mivel akkora a kerékvetõ, hogy ha valaki át akar ugratni rajta, jó eséllyel a palánkon végzi, vagy annyira lelassul, hogy nem éri meg. Ha teéljesen átmész rajta, semmi. Ha viszont éppen csak érinted, már warningol, sõt stop and go. De, volt olyan esetem, hogy két kerékkel mentem át rajta csak a másik két kerék az úton volt körökön keresztül és semmi, majd egyszer csak jött a figyelmeztetés egyszer, majd stop and go. Kíváncsi lennék, mi alapján számolja egyszer levágásnak, mászor szabályosnak.
Monzában ugyanez a helyzet, de a legkirívóbb Imolában, ahol az elsõ kanyarokat vasszigorral ellenõrzi, majd a harmadikban akár a füvön is mehetek, hogy teret nyerjek és lendületet a negyedik kanyar bevételére.
Azt hiszem az LFS-ben ezt a levágás-mizériát jobban oldották meg...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
bocs a kérdésért
De értem az iróniát:D
Downhill!!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én meg pont olyan emberke vagyok hogy rohadtul nem érdekel melyik aleggyorsabb.. Amikor volt szó az stcc-rõl örültem a volvonak, de mivel nem fogok tucat autóval menni, ezért a c30 kilöve:D Marad az s60..
Ugyan igy csinálom a VSR Wtcc-ben is.. Mindenki Seat Seat Seat, BMw Bmw bmw.. Én meg Vauxhall, tavaly meg Honda:D Azt szeretem ha max 2 embernek van rajtam kivül hasonló autója:DD
Downhill!!
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Mantorp: a leggyorsabb Volvo-s 1:21.0xx, én negyediknek a rajtrácson, 1:22.3xx Audi A4-el. Lassan kezd ez slágerkocsi lenni, mint anni GTR-ben az F550.
1. Majdnem mindenki Volvo C30-al jött. Az elsõ két sorba csak én tudtam beférni a BMW-vel, senki más, csak a Volvo-sok.
2. Belülrõl nézve elképesztõ a versenyen hogy gyorsulnak ezek az autók és a végsebességük is elég szép. BMW-vel nem tudok mögöttük maradni, még szélárnyékból kivágva sem tudok elég teret kiharcolni magamnak. Igaz, majdnem mindegyiknek elmelegedett a gumija a verseny alatt, de ha rövidebb lett volna a futam, simán levernek.
Természetesen nincs clutch help sem, és H-váltó van.
Mellesleg, ami néhány public szerveren zajlik a göteborgi pályán, kész nevetség tárgya. Utolsó helyrõl indulok 22 versenyzõ közül, nem is mentem kvalit, minek. Az elsõ kanyarban kocsi-hullahegyek fogadnak, egymás hegyén-hátán mindenki, a falban, átesve a korláton, minden volt ott. :))) Ennyire jót nem röhögtem már régen, csak kár, hogy publicon szinte mindig ez van....
Nem kimagaslóan jó a kis volvo és a BMW-sem,.
Azért irom mit megyek a 60-asal..
Egyébként a c30-al is nagyából erre fele járok..
Downhill!!
Volvo C30: 48.4
Peugeot 308: 48.4
Az érdekel, hogy elfelejtettem-e BMW-t vezetni, amit nem hiszek, vagy egyszerûen gyorsabb vagyok a Volvo-val. :))