Carrier Command: Gaea Mission

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
kozben elindultam en is az elso szigetet elfoglalni, ott sem volt jobb, de alszok ra egyet, mielott vegleg elfelejtem, na nem azert mert annyi jo pontja lenne a fejlesztonek, inkabb az elod szep emlekei miatt.

De valahogy az egesz iranyitas olyan nyogvenyelos, probaltak rafaragni a kontrollerre az latszik, a katona nem ugrik dolognal viszont majdnem bedoltem a bicskamba. Aztan amikor az elso jarmuvel elkadtam, es vissza kellett toltenem a mentest, mert nem tudott lejonni az akadalyrol.

A lenyeg, te meg elvezed :)

szerintem

Caliph
hát még akkor nagyon az elején jársz,én már a 4. szigetet fogom támadni mst kaptam az elsõ mantámat.
fps elején csak egy bevezetõ a sztorihoz tényleg nem egy nagy szám.
mostani tapasztalatom az hogy sajnos a gép által irányított egységek bizony igen buták, a walrusok szépen elakadnak mindenben ahol lehet,sokszor forgolódnak keresve az utat,asist parancson próbálják követni a védendõ egységet de ha azt én irányítom bizony szépen lemaradnak. mst tesztelgetem majd hogy nem nyúlok bele,csak a mantrával figyelem felülrõl mit mûvelnek,bevárják e egymást.
a game maga jó,de az AI ezen része igen idegesítõ

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

alma2
a jatek fps nezetben kezdodik, ha nem tudnam, (mivel regen sokat jatszottam az elodjevel) mirol fog szolni remelhetoleg, mar az elso 5 perc utan toroltem volna annyira gagyi... ez az erzes 10 majd 15 perc jatek utan is megismetlodott. Most mar a carrierben rohangalok, de ott meg rosszabb a helyzet. Bohemia, jaj de nem megy ez neked.

szerintem

Caliph
steamen azt írja holnap jön ki

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Titan
Na, xboxra már kint van...(legalábbis a virágboltban már láttam)...hamarosan jön pc-re is...

Caliph
http://www.youtube.com/v/Ne_plQiA1jc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

RTSként ez nem rúghat labdába - már a Dune 2-ben többféle egység volt mint itt (és a fegyverválasztás az nem jelent szignifikáns különbséget ha csak 2 féle hordozóeszköz van). RTSekben standard az hogy minimum 3 oldal/faj van, oldalanként 8-10+ féle különbözõ egységgel... az RTsek ebbõl élnek meg, hogy sokféle egység van, és azok counterezik egymást. Szerintem a párféle fegyver nem dob/variál annyit az egységeken, hogy ellensúlyozza a típusok hiányát. Bár ha olyan szintre meg tudnák csinálni mint a Warzone2100-ban....

Abban sincs semmi extra hogy stratégiai nézetbõl átülhetsz bármely egységbe. Már 1998-ban a Battlezone (illetve annak folytatása) tudta ezt, és ott megint csak amellett hogy szabadon ugrálgathattál az egységek között, oldalanként jópár féle, tök különbözõ jármû volt. Természetesen gyártással, nyersanyaggyûjtéssel (fasza kis cucc volt).

Persze mondhatnánk hogy nem mindenki olyan dinoszaurusz mint én és ezért sokaknak lehet új a játék - cserébe egyelõre úgy tûnik mégiscsak a veteránok a célközönség, mert nagyon a NÉVRE építenek. A Veteránok viszont sokmindent láttak már, a név nem fogja behülyíteni õket. Ráadásul a marketing hiánya miatt a fiatalabb korosztály észre se fogja venni ebben a játékdömpingben.

Azért nem temetem elõre a játékot, de eddíg amit mutattak abból sok extrára nem számítok. De ne legyen igazam és kapjunk egy fasza, 2012-höz méltó játékot :)

Carmang
Miért lenne kevés ez így? Más RTS-ek hogy mûködnek... építs egységet, rombold le az ellenséget. Ennyi. És mégis mûködik több, mint 10 éve.

A Manta, és Varlus pedig bõven elég (+ anyahajó). Ha megtámadsz egy szigetet, egyszerre úgy is csak egyiket tudod irányítani.
Ahogy nézem a videót kellõképpen erõsek is lesznek a szigetek.

Meglátjuk, szurkolok neki de mindezekkel együtt szerintem vékonyka lesz.

DLc-kre meg ilyesmire ne építsünk, ahogy kijön azzal kell elérnie valamit, különben nem lesz DLC belõle, mert lelövi a kiadó.

Caliph
5:56tól:D

Caliph
na itt a camping vidi 6:56-tól

http://www.youtube.com/v/TxJA8cPWTkQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Caliph
hát eleve lesz egy story camping,valahol láttam is róla videót,gyalogos katonával kell menni jármûvel volt üldözéses jelenet is. Ezt nyílván érdekes/izgalmas lesz-amúgy a fejlesztõk bevallása szerint is remake ,persze az eljövendõ kiegészítõkben még hozzáadhatnak új egységeket. És remélem a moddolhatóság is megjelenik benne.
A két egység így igaz hogy kevésnek hangzik,de mivel úgy szereled fel õket ahogy akarod,máris több féle egységet jelent csak nem full eltérõ skinnel...lehet könnyû armoros gépágyús mint egy más rts beli jeep,vagy nehéz armoros heawy laserrel mint egy tank,vagy AA üteg.
És ahogy fórumon irogatják szépen fel kell fedezgetni az erõsebb fegyvereket/páncélokat,kezdetben alap fegyverek/light armor ami elérhetõ.
További taktikázásra adhat még lehetõséget hogy az elfoglalt szigeteket gyártó védõ vagy bányász szigetre lehet specializálni.(nem tudom ez az opció megvolt e régen)
Szal pár hétig tuti el lehet vele lenni úgy gondolom.

Hát, mivel anno C64-en toltam sokat, nyilván meg fogom nézni.

Viszont tartok tõle hogy a játékmenet 2012-ben már kevés lesz. Pl ha jól olvastam, ugyanúy csak két jármû (valrus és manta) lesz, kb annyi customizációs lehetõséggel mint annó, és az egész kb egy grafikai tunning.

Se research, se öbbfajta jármû, se komolyabb upgradek.... ez igy nagyon nem lesz elég.

Titan
Nem is értem, hogy miért, hisz szerintem nagyon jó kis játék lesz...

Carmang
Valahogy nem csapnak körülötte nagy hírverést, hogy jön...

Titan
Még 11 nap..:(

Titan
Stream:
Available: 27 September 2012
This game will unlock in approximately 2 weeks, 1 day and 12 hours

36EUR jeeee! :D Nagyon várós!!! Kár, hogy nincs benne multi..:(

Caliph
pc és xboxra

Caliph
megjelenés szeptember 27

Prince23
http://www.youtube.com/v/A0EhZ7NZSA4?version=3&hl=hu_HU&

Prince23
Fiziksz videó

http://www.youtube.com/v/ChCKjVdebi4?version=3&hl=hu_HU&

Prince23
Evin
Az a videó kb a nyár óta elérhetõ.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Prince23
DEBUT trailer

na ezt is megéltük.

360-an van szoval johet! :)
Prince23
Részlet a GSO-ról:

"A Bohemia egyébként a szintén cseh Black Element Software-rel karöltve PC, PS3 és X360 platformokon tervezi feltámasztani a klasszikus Carrier Command címû repülõgép-hordozós játékot. A Carrier Command: Gaea Mission valamikor 2010-re várható, de egyéb részletek nem ismertek."

Az oldal ahonnal a scennelt ujsagreszek szarmaznak:

LINK
Az Commodore Vilagban reszletes leiras volt a jatekrol:

az 1988-as Carrier Command, Sinclair ZX Spectrum 128k-s verzioja.
Prince23
Ez mi? :O

A Spectrum verzio:

kifelejtettem, hogy ZX Spectrum verzio is volt, bar asszem csak 128k-s. Viszont azon a C64-el ellentetben rendes 3D-s volt a grafika hasonloan az PC/Amiga/Atari ST verziokhoz. Az mas kerdes hogy 1 szinu... :)

PC:

Amiga:

C64:

En anno hulyere jatszottam magam elosszor a C64-es majd utana a PCs verzioval. Volt meg neki Amiga es Atari ST verzioja is. Leiras a Commodore Vilag 12. szamaban van!. :)
Prince23
Valamikor, 2010 második negyedévében fog megjelenni az IGN szerint :S

SuperCharger
Utálom a concept art közzétételét. Hírverés. Lehetett volna bennük annyi gerinc, hogy akkor jelentik csak be a játékot, ha már legalább valami játékbeli képet tudnak mutogatni. Biztos nincs még kiadójuk.

"kornak megfelelõ grafikával" ArmA engine? Akkor azon még kalapálni kell kicsit.
"kornak megfelelõ ... játékmenettel" Kíváncsi vagyok, az milyen. Nekem ez kb. azt jelenti, hogy jelentõsen lebutított...

Nem akarom már így elõre temetni, örülnék egy feldolgozásnak, de elég nagy az árnyék, amibõl ki kell lépniük... és hát Black Element Software? Sose hallottam róluk. BIS az oké, de nekik most kitölti az idejüket az ArmA 2 (legalábbis nagyon remélem).

Prince23
A linkbe rosszat írtam, sty.

Carlos
Szép concept-ek...

Þór vígi þessi rúnar

ezek még csak rajzok :(
berczely
Jónak ígérkezik!

Prince23
Prince23
Platform: PC-re is!

A Bohemia Interactive Studio és a Black Element Software ma hivatalosan bejelentette, hogy készül az 1988-as Carrier Command új epizódja.
A Bohemia Interactive Studio olyan játékokat készített eddig, mint a ArmA: Armed Assault és az Operation Flashpoint: Cold War Crisis. Ma bejelentették, hogy a maga idejében nagysikerû Carrier Command hamarosan új résszel bõvül, amely a kornak megfelelõ grafikával és játékmenettel rendelkezik majd. A történet szerint a néhány fõbõl álló legénység 30 év pihenés után felébred a hibernációból, de ekkor az emberek már nem csak a Földön, hanem az univerzum más területein is élnek. Innen veszi majd kezdetét az igazi kaland. A fejlesztõk szerint a Games Convention keretén belül még több információt megtudunk majd a játékról, addig várnunk kell türelmesen, de gyönyörködhetünk a koncepciós rajzokban.

← ElőzőOldal 2 / 2