92
Gaea Mission
 • mk452001
  #92
  Sziasztok!
  Nem rossz egy játék, de nem tudtok hasonló kategóriájú játékot, ami kevésbé sci-fis (bár kétlem, hogy lenne)?
 • TTomi
  #91
  Sziasztok megint!
  Olyan előfordult valakivel, hogy nem reagált a carrier autópilótája?
  Konkrétan nem tudok rövidtávú célt megadni. A szigetek között működik, de pl ha csak át akarnék navigálni a sziget másik oldalára, akkor nem. A hajó összes rendszere 100%-os, valamint a mantákon és a walrusokon működik at autopilot.
 • YMan
  #90
  Fölé repülsz vele igen közel hozzá, megjelenik az ikon és akkor kell megnyomi azt hiszem a tűz gombot.
 • TTomi
  #89
  Azt esetleg meg tudja mondani valaki, hogy a mantákra rakható kampót hogyan kell használni a walrusokon?
 • YMan
  #88
  jó lenne ez, csak az AI tényleg nagyon gyenge...
 • maniac001
  #87
  Na megnéztem a demót, nagyon vártam. Aztán egy bázisnál a járművek képtelenek voltak kijönni egy kurva nagy kapun, ott forgolódtak össze-vissza. Ha RTS nézetben próbálom terelgetni őket, akkor egy katasztrófa az egész, minden járműbe külön bele kell mászni hogy manuálisan beállítsam irányba.

  2012-ben mindez...jééézus, uninstalled. Egy fos az egész IMHO.
 • BladeW
  #86
  igen ezt többen írták a hivatalos fórumon az enemy carrier AI igencsak kihívásokkal küzd, szerintem késöbb javítva lesz.
 • YMan
  #85
  Tegnap odamentem egy szigethez amit támadott az ellenfél, aztán hátulról megközelítve a hajó elején lévő nehéz ágyúval addig követtem és lőttem amíg kész nem lett... ez így nem volt nehéz, a régi carrier commandban azért nem lehetett pár óra játékkal elkapni a nagy hajót
 • SaGa Jr
  #84
  A lényeg az elején van, a kapitány figyelmeztet a célponttal kapcsolatban arra, hogy mire kell figyelned és hogyan nyomhatod le. A diskurzus után ha támadod a célpontot, akkor jobb oldalon alul találatokkor majd látni fogsz egy bizonyos állapotjelzőt felvillanni ami informál téged a célpont állapotáról.

  Tipp (spoiler-be teszem, bár nem tartalmaz infót a sztorival kapcsolatban, de jobb a békesség):
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Nem lesz egy könnyű menet, csak maradj mindig fölötte és sose távolodj el tőle 200 méternél messzebbre és lődd folyamatosan (legjobb ha a célzás rásegítést is bekapcsolod és ezt nem csak én mondom de a játék készítői is erősen javasolják a használatát, mert nélküle szerintük nem lehet megcsinálni a dolgot). A géped muníciója és páncélzata is töltődik, szóval nagyon aggódni nem kell.
 • Caliph
  #83
  sejtettem valahol hogy dupla befejezése van,tesómmal beszélgettem a pálya közben nem nagyon figyeltem a szövegre. de majd akkor délután újrajátszom.
 • SaGa Jr
  #82
  Kétféle befejezés van,ami eléggé eltérő végkifejletet ad, bár egy ponton közösek. Elsőre nekem is égig szaladt a szemöldököm, aztán újrajátszottam az utolsó feladatot és odafigyeltem a szövegelésre, így már egy pozitívabb változatot sikerült előcsalogatni. :)
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A kapitány mindkettőben meghal, csak míg a rossz befejezésnél - ami akkor jön ha nem sikerül lelőni a menekülő gépet a sajátunkkal és el tudja érni a dokkot a gépen a manus - a gaz ellenfél elmenekül és elfoglalja majd a hordozónkat, kinyírja a társakat és börtönbe dugja a főszereplőt, addig a jó befejezésnél kinyírásra kerül a rosszarcú, aztán a jófiúk egy nagy halom új hordozóval majd elfoglalják az egész bolygót.
 • Caliph
  #81
  hú hát elég érdekes a campaign ending:D nem ezt várná az ember az tuti:)
 • SaGa Jr
  #80
  Ez a gyors és biztonságos megoldás. a Másik, hogy szétlövi az ember a command center-t aztán egy walrusra rak egy spéci modult (nem a hack, hanem a többi valamelyikét), odamegy a romhoz, aktiválja és elkezd épülgetni az új központ. Lehet továbbállni egy másik szigethez aztán majd idővel (sok idő, nem érdemes megvárni a szigeten, mert marha hosszú lesz) felépül az új központ a sziget meg automatice a játékosé lesz. Ilyenkor érdemes visszamenni, mert ha van a szigeten kutató központ akkor oda kell menni és egy walrussal "elfoglalni" (pont úgy ahogy a raktárakat, HQ-t, finomítót el lehet foglalni és ezáltal készleteket szerezni onnan), mert így lehet új technológiához jutni.
 • Caliph
  #79
  aztán egy walrusra ráraksz egy hack-cuccot és odamész vele a command centerhez és hackeled
 • YMan
  #78
  hogy is van akkor a sziget foglalás? gondolom a scramblereket kell elsőnek kilövöldözni ahogy körbe mész a sziget körül, aztán.. ?
 • lammaer
  #77
  Hát, ami hiányosság a cikk végén fel van sorolva, attól nem 84%-os egy játék....

  A pluszoknál meg ilyen hogy "anyahajó", reboot meg hogy jó az intró... látszik keresnie kellett a pluszokat :)
 • Prince23
  #76
  8.4/10 teszt
 • Titan
  #75
  Nekem el se indult mikor leszedtem, de a Reloaded-es pecs és törés segített..
 • BladeW
  #74
  Kizárt, hogy lesz benne multi, a time warpos megldás miatt. Max coopot tudnék benne elképzelni, de ahhoz sem fűznék sok reményt.
 • YMan
  #73
  Nektek is minden harmadikra indul csak el?
  Ha kerül bele multi valahogy, akkor mindenképpen megveszem.
 • Titan
  #72
  Csaak? Azt hittem valahogy lehet ezekkel a modulokkal növelni a szigetek termelését/gyártását vagy védelmét...:(

  Én Bacchus szigetet fejezte be...
 • BladeW
  #71
  Na én is végeztem a "tutoriallal" Outpost elfoglalva. Innentől lesz érdekes a játék.

  A kapszulákat akkor tudod szerintem használni ha lerombolod a command centert (tkp. hacking helyett). De a szigetnél fel is ajánlja, hogy átépíthetsz egy már meglévőt.
 • lammaer
  #70
  Szeretem amikor az emberek menet közben elejtenek egy-két játéknevet, jó dolgok szoktak kisülni belőle... erről az NWAC-ról nem is hallottam, gyorsan rágugliztam, már nézem is meg :)
 • Titan
  #69
  Na, túl vagyok 6-7 óra után és azt kell, hogy mondjam a kezdeti fps nézetes döbbenet után a vannak benne jópofa dolgok...
  Tetszik, hogy váltakozik a napszak és az időjárás és bizony elég keményen kell trükközni, hogy egy szigetet elfoglaljon az ember...

  Szumma szerintem jó lenne ez, ha a jelenlegi hibákat javítanák(pl. irányíthatóság, grafikai/fizikai,AI bugok) + egy multi rész sokat dobna..:D
  Persze ez szubjektív vélemény, mert nekem a Naval War Artic Circle is fent van még mindig a gépen..:/

  Arra rájött valaki, hogy a különböző defend és gyártó kapszulákat mikor és hogyan lehet használni?
 • YMan
  #68
  hát.. én a strategy résszel játszottam és élveztem. :) Az FPS-ből kicsit toltam csak, aztán kilép és strategy. Tetszett, de pár dolog nem volt tiszta. A szigetet foglaláskor körbe kell hajózni és a scramblereket leszedni mind?
 • Carmang
  #67
  Na, érdekes volt az ötödik sziget (ami egy védelmi sziget ugye). Abból állt az elmúlt másfél órám, hogy szaladgálok jobbra balra, föl le a szigeten, hogy kiírtsak egy nagyobb adag ellenséget, aztán mehetek javíttatni, és lőszerrel feltankolni, aztán megint kiírtani egy nagyobb adag ellenséget, megint javíttatni, és feltankolni. És még bőven hátra volt a sziget alsó fele, amikor meguntam, és kiléptem.
  Közben az irányítás is behülyült, hiába adtam ki a két warlusnak, hogy Suspend, akkor is folyton követtek. Az automata útvonalkeresésről nem akarnék mondani semmit (elismerem, hogy ilyen dimbes dombos vidéken elboldoguló útvonalkeresőt nem egyszerű írni), de hogy egyenes úton nem bír követni a két másik warlus, arra meg egyszerűen nem is tudok mit mondani.

  A játékra sem tudok mit mondani, az Epic Fail dicséret lenne. Egyszerűen nem hiszem el, hogy a tesztelők egyetlen percet is élveztek a játékból!
  Ez a valami nem a jó öreg Carrier Command az biztos.

  (és ilyenkor örülök, hogy le tudom szedni a virágbolti verziót, mielőtt pénzt adnék érte)
 • Titan
  #66
  Ahh, köszke megtaláltam az épület mögött volt a kapcsoló(rohadjon meg vagy 10x elmentem mellette)..:)
 • Carmang
  #65
  Rákattintasz a szigetre, akkor felhozza a kis infopaneljét, és van egy gomb, hogy Set Sail (egy atommeghajtású hajónál :D ). Na az a time warp.
 • Caliph
  #64
  egyszerre megnyomni meg úgy kell hogy mind2 mellé állítasz egy warlust és ha egyikkel megnyomtad átkattolsz a másikra és azzal is megnyomod
 • Caliph
  #63
  ilyen antenna szerű dolgot keress,van ott egy ahova irja és van egy a közeli bázison a hagyoldalban,és egyszerre kell megnyomni a 2 gombot hogy nyíljon a kapu
 • Titan
  #62
  Van egy jelölésem a térképen, hogy "search the base", de hiába megyek oda nem történik semmi és nem is találok semmit..:(
 • Titan
  #61
  Nem tudjátok véletlen, hogy az Outpost pályán hogyan tudom kinyitni a kaput? Az északi "firewall"-hot szeretnék bejutni, de nem tudom hogyan tudnám kikapcsolni a kaput..:(
 • Caliph
  #60
  ha belejösz tök egyszerű a manta irányítása,gyakorolni kell. iszonyat jól lehet vele fedezékből trollkodni,a radar ellen is azt ajánlom. légvédelemre viszont figyelj mert gyorsan szétszedik. az a pálya az egy szem mantával megcsinálható kivéve a közeli kis bázis ahol légvédelem van.

  mst már több szigetem van épp a hammerhead rakétarendszerért hajtok.
  iszonyat idegesítő hibák vannak benne amik nélkül talán még élvezetes is lenne. először is az említett útkeresés elakadás...katasztófa.
  a másik: a lelött gépeket gyártással lehet pótolni,fegyvert felszerelést is. az elején kevés sziget van elég sok időbe telik legyártani egy elveszített mantát felszereléssel együtt. ez még nem okozna gondot,de: időgyorsítás nem létezik(vagy csak nem találtam meg) csak akkor ha a hajó másik szigetre megy,ami üzemanyagot zabál amit szintén gyártani kell.
  szigetek: eddig 2 félével találkoztam,firewalled és shielded. ugye a hq-t kell elfoglalni egy hackerrel felszerelt walrussal. na most hogy oda eljuss ki kell iktatni 1: a tűzfalakat a sziget többi bázisán 2: a pajzsgenerátorokat ami szintén a többi bázison van.elég sablonos.
  ha az idegesítő hibákat gyógyítják lehet belőle valami.
  multi jó lenne.
 • Carmang
  #59
  Jó, megvan...
 • Carmang
  #58
  Felraktam :) Nem értettem, hogy mit akar a tisztem felrakatni a warlusra :)
  Megkaptam a mantát... hát ez az irányítás nevetséges.

  És továbbmentem a következő szigetre, a radart kellene elpusztítanom, de mivel, hogyan?


  (hihetetlen, hogy mindenre rá kell kérdeznem, annyira ostobán van megcsinálva a játék)
 • naxosz
  #57
  Rájöttem :) Menj vissza a hajóra és ott szereld fel a hackelő készülékkel :) Utána menni fog :)
 • naxosz
  #56
  Lenne egy kérdésem. A 3. pályán mindenkit legyaktam és a Command post-ot kell deaktiválni de nem hagyja. Az épületet olyan, mintha zárlatos lenne :) Piros marad a jelzés amikor már deaktiválható/elfoglalható lenne. Lehet, hogy valamelyik épületet el kéne foglalnom előtte? (az üzemanyag finomítós dombon elfoglaltam az épületet) Köszi előre is segítséget!
 • Titan
  #55
  Igen jár...

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Mielőtt kikapcsoltad volna a védelmi rendszer tettél az egyik tankba hack modult???
 • Szpecnyaz
  #54
  újabb 10 perc után azt kell mondjam hogy ez ótvarabb az ótvarnál is :D. Látszik hogy úgy vannak kialakítva a mapon a dolgok hogy át tudjál menni rajtuk anélkül hogy ugrálni kéne. Most tényleg annyira nehéz lett volna leprogramozni az ugrást vagy mi? Az egeres irányítás is tényleg borzalmas, mintha valami konzol porttal kéne játszanom.
 • Carmang
  #53
  Nem tudom ki találta ki, hogy a kötelezően kell egy "mouse smooting" az irányításba, de így elég nehéz célozni. Warlussal konkrétan csak akkor tudok bármit leszedni, ha megállok. Az, hogy nem látom az ágyú miatt rendesen a gép orrát, nem látom merre van előre, még tovább ront a dolgon.
  És ismét elakadtam (kösz Caliph az előző tippet, magamtól tuti nem találom meg az ajtót). A harmadik szigetet kellene elfoglalnom, de nem tudom meghekkelni a Command Center-t, mert piros a hekkelő ikon, meg mindenféle elektromos kisülések cikáznak a körülötte. Nem történik semmi az F nyomogatására. És aztán szépen visszakapcsol a védelmi rendszer, és helószia van...

  Valaki jár annyira előre a játékban, hogy megtalálta a stratégiai részt?
  Mert eddig ez csak egy ótvar fps.