A magyarok fele az olimpiát nézi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem beszéltem HD-rõl. Egyébként a felbontás nem is a legnagyobb probléma..
Mai szinten ez nézhetetlen (de szó szerint is, nem lehet nézni). Innentõl kezdve, hogy csináltak-e valamit, vagy sem, nem lényeges a végeredmény szempontjából. Inkább hagyták volna az egészet. Ne a mi pénzünket költsék feleslegesen..

https://twitter.com/foodlfg

FoodLFG: Ja. Ha nem lehet HD felbontásban nézni a neten úgy ahogy akarod akkor inkább ne is lehessen sehogy. Igazad van. (...)
Nebazz O.o

Mióta?

immovable
nézd neten
kell link?
Jó inkább hagyjuk. Ez bohóckodás, amit ezek csinálnak.
Majd, hogy ha azt nézem, amit akarok (nem csak a magyarokat), és nem fos felbontásban (ennél még a jutub is jobb), és ha majd esetleg vissza lehet tekerni a felvételeket, akkor majd talán.. Addig ez szerencsétlenkedés magas fokon. Ezért kár volt pénzt kidobni.

Ja meg mióta nem flash-ben nyomják az ilyen tartalmakat. Ez a WMP-s megoldás szintén fos kategória. Nevetséges. 2008-at írunk vaze. <#ticking>

https://twitter.com/foodlfg

QuippeR
vagy csak ritkán nézel f1-et. verseny közben is van reklám.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Legalább a verseny közben nincs reklám. Külföldön ezt is megcsinálják a kereskedelmi adók.

Vogel
Teli van reklámmal. Igazából azóta jóval kevesebb F1-et nézek.

birdo
Így van....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

schrank
jól csinálják a forma egyet sem szabadott volna odaadni a rtl-es gyökereknek ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Tinman
A másik fele meg dolgozik vagy lopni megy... <#miaz>
Szerepeket ki lehet osztani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Természetesen a nagy népszerûség miatt 8-16 óráig nagyon ritka, hogy a szerver elérhetõ. Az a bõvített sávszálesség kevésnek tûnik...
és csak magyarországról lehet nézni... régió megkötéses a sugárzás