103
-
Ildocska91 #63 Sziasztok! Nekem is volt ilyen problémám egy másik modellel, és szem rebbenés nélkül elfogadták a szervizbe,nem nézegették hogy kikapcsol-e vagy nem. Megszervizelték és több alkatrészt is ki kellett volna cserélni benne,igy nem javították hanem kicserélték egy vadonat uj készülékre :) Ugyhogy ne foglalkozz vele ,ha esetleg ott nem kapcsol ki... :) -
#62 pontosan így hogy néha fordul elő, nem veled történt csoda, hanem alap fos sony ericsson minőség és már nyilván láttak ilyet. -
#61 ha kinyitom vagy összecsujkom a telomat akkor kikapcsol... de e a probléma csak néha jön rá...
garis még meg minden de adjatok már tippet hogy vodának ezt hogy adagoljam be amikor visszavinném garira és nálluk nem kapcsol ki? -
Norbertnano #60 Hy!lenne 1 kérdésem:SE W595 vagy W910i? -
#59 A fülessel nem a hangzás a baj, hanem a csatlakozás. Nekem már meg is tört frankón. Azt meg nem nagyon hiszem el, hogy egy 256k-s 2MP-s kamera jobb lenne egy 16M,5MP-s kameránál:S -
havasdani #58 Emberek amit irtok annak a háromnegyede hülyeség:D. Nekem is ez a teló van és semmi hiba sincs vele 4 gb s kártya van benne és nem lassul be semmi ilyesmi.Tény hangosan nem szol valami jol de a fülese rohadt jó!! Ezen kivül eggyet értek azzal hogy a nokia koppint a sony rol és lassu az n95 tényleg.Ja és a fotórol annyit hogy össze hasonlitottam egy n95 é vel és sokkal szebb színei vannak pedig elvileg a 16 milla színű az enyém meg 256 ezres arrol nem is beszélve hogy az 5 megapixeles az enyém meg csak 2:D.Én egyértelműen azt mondom hogy megéri az árát és érdemes egy ilyet venni!! -
TheRaven #57 Hello
vodás w910i-nél belehet vhogy állítani azt h ne kapcsoljon ki a kijelző? vagy legalább azt h ne 10 mp után:S -
#56 Én 0 forintért vettem előfizuval. A fülese tényleg gáz. Nekem a teló nem egyszer ki-be kapcsol magától... -
#55 hát mit mondjak megvan már a telefon december óta
folyamatosan használom mp3 lejátszóként is de idáig megettem már 3 fülest hozzá:|
sikeresen az oldalába kell dugni:@
nemigaz hogy nem tuddták volna megoldani vmi oan módszerrel hogy az aljába kelljen....
szép és jó a telefon de ezt a 30-35k-s árat nem éri meg szerintem....
-
darnold17 #54 Szia, mori!
Köszönöm, a véleményed. Ha valóban úgy van ahogy mondod,(és ahogyan már mások is írták)akkor ilyent vásárolok. Még egyszer köszi! :)
Üdv. -
mori #53 Hello darnold17!!!Nekem régen egy Motorola w490 telefonom volt!Aztán vettem ezt a w910i-t!W910i nek a külső hangszorója nekem nem tetszik!Ilyen semmien Sz.r. De viszont amikor bedugod a füledbe a füllhagatót onnantól kezdve le..god szar.i h milyen a külső hangszorója!A füles nagyon jól szól!Jól választasz ha egy ilyen telefont veszel! -
darnold17 #52 Sziasztok!
Hosszas elmélkedés után arra jutottam, hogy ilyen telefont fogok vásárolni. Az érdekelne engem, hogy milyen a telefonnak a hangja? Olvastam róla tesztet amiben elég biztató információk voltak, viszont nem vagyok biztos a hangot illetően. Aki e telefon tulajdonosa kérem írjon pár szót a telefon hangjáról, köszönöm előre is. :) -
#51 Nem igazán tudok róla. Szerintem speciálisan az adott szolgáltaltónak készítik.
A ShakeMe funkció a legnagyobb hülyeség a telefonban. Semmi értelme sincs. -
#50 A mai nappal én is beléptem ezen készülék tulajdonosai közé. :)) -
SlaCker #49 Na megvettem a telót.
Nekem bejön.Elegáns,okos és jóó. :D:D
Elnézést az offokért.
bye all. -
SlaCker #48 Bocsi csak nem értek hozzá. :)))
Szal akkor szép képe van.
És nem tod szépen szól a hangszórója?? -
#47 egy telefon képernyőjén milyen 3MP-es kép az, ami nem szép és éles? :) -
SlaCker #46 Hali all.
Nem erről a mobilra kérdeznék de sajna nnem találtam meg az ő topikját. :((
Csak annyit kérdeznék,hogy a SE w890i-nek a hangszórója szépen szól és sztereó ugye??
Csak azért mert ebben a hónapban veszek telót és nagyon esélyes ez a teló. :))
Az olvastam,hogy nem jó képeket csinál(kihagyták belőle az autofocust,ha jol tom),de gondolom csak akkor nem szép mikor kivan már nagyítva.Tehát a telón ott gondolom szép éles meg minden a fényképezett kép.
Mégegyszer bocs az offért. -
Tujm #45 és készülékházról külön nem hallottál hogy meglehetne valahol venni? -
#44 Sziasztok!
Valami fasza játékot tudtok rá?
pl ami beépitett játék ami ilyen golyóval vagy és a mobilt döntögetni kell:D
Kihasználni ezt az érzékelőt benne:)
Vagy gba emulátort mobilra -
#43 Függ a szolgáltatótól is. Nekem Vodafone-os, tehát bronzszíne van. -
Tujm #42 sziasztok, nem tudom tudtok e segíteni, egy próbát megér
szóval van itt ez a szép fekete w910i és nem tetszik hogy narancssárga a logó rajta, fehérrel kéne, valaki látott ilyen házat valahol vagy esetleg alapból készüléket így hogy árulnák?
-
#41 Nemrég vettem én is ilyen mobilt.
Pozitívum: Könnyű, vékony, zenehallgatásra, rádiózásra megfelelő, nagyméretű a kijelző.
Negatívum:A kamera nem a legjobb, nem egy K800i típus, a külső hangszóró idegesítően szól és sajnos gyenge az aksija:( -
#40 az SE a legjobbb...gyors szoft...sok kiegészitő... a nokia csak koppintja a sonye Walkman-es tutiteloit.. nézd meg a w850i - Nokia 5610 w910i -6500 slide és még sorolhatnánk ,igy képen nemlátható de élőben szinte detto koppintás.. a tény az hogy a SE már joval korábban piacra dobta ezeket a telokat!!!A baj az, hogy a nokia már csak igy probál a piacon maradni, hogy lekoppintja a se-t vagy a samut mert uj ötletekből már kifogytak vagy szarnak a népre mert ugyis mindenki megbizik benne mint 100ezres csiklóvérnyomásmérőben, holott egy kiforrantlan instabil rendszer van rajta (valahogy hiányztik belőlük az SP1-2-vagy az SP SE:))...nem utolsó szempont az ÁR... egy SE 20-30% olcsobb mint egy ugyan olyan tudással rendelkező Nokia.. csak az a baj hogy aki alapban N-szériát vesz, nem meri beismerni hogy hatalmas gondok vannak a telóval, lassú, mert túl sok mindent szortak bele, és mily meglepő de 2 honap után is találsz benne uj menüt amit tuti hogy nem tudsz kihasználni , mert ha tudtad volna akkor szempont lett volna a vásásrlásnál, szóval, ehh...és mégsem mer váltani SE-re, mert ez preztige kérdése:D nah ez a megalol...PEDIG MEGÉRI, a szervizesek több mint fele összeteszi a kezét hogy a nokia még gyárt N-szériát vag yegyántalán telefont...(vannak kivételesen jo telefonok is a nokiánál de azokat meg koppintották...:) -
LollerMan #39 én nem értek azzal egyet h a nokia mien szuper...
lehet h tartós...de minek legyen tartós? legtöbb ember megteheti h évente legalább lecserélje a telóját ha van baja ha nincs...ezért jó az SE... olcsó (ahogy vesszük mindenesetre tudásban és árban összehasonlítva sztem veri a nokiákat) és az enyémnek még nem volt baja pedig már párszor koppant... -
shrike7973 #38 Minek ujitani ami eleve jó. -
ez lesz a banner -
#36 Most már lassan nem a legjobbak között lesz az SE. vót 3 se mobilom . most már semmi ujdonság nincs a telefonok terén. -
#35 "A Nokia telefonokat gyárt, a Sony Ericsson csak próbál"
Na takarodok vissza a nokia topikba :D -
#34 ugyvan!
(Nokia tulajdonos) -
#33 A sonyval semmi bajom nincs, kedvenc márkáim között van.
Az "Ericsson" húzza le a címet... -
S8DJ #32 mert tán a te PSP-d nem Sony -
#31 sony ericsson az inkább ilyen játékféle mobil nem ? lehet vele tömöriteni játékokat,küldeni,meg simán ingyenes oldalakrol feldobhatsz rá nagyon faszákat. -
#30 Tudom :)
Rendszeres látogató vagyok: d
Csak jöttem flémelni kicsit a véleményemmel.XD
Amúgy csak elmondtam, hogy nekem mi tetszik és mi nem..De már itt se vagyok :)
-
#29 Akkor tudod hol a helyed????? Én igen. Irány a Nokia N95 topic! Szerbusz! -
#28 Hát, én csak mondom, haver egyből kilőtte a kezéből, ahogy alig fogta meg, nemakarta, hogy dzsuvás legyen, zsupsz, le az ágyra..XD még meg a suliba lőttem el a telót, de elkaptam szerencsére.
N95 ben az a szép, hogy szépen siklik ki... -
#27 Ehmm, bocsi, nem akarok visszaszólni, de ez volt 2 hónapja...
Amúgy igen, nemkamuzok, ha akarod, valamikor találkozok vele, és lefényképezem, tiszta pixelhiba..
Az alig 20 k ..Gondolj csak bele..Ha az ember spórol, akkor egyhónap alatt összeszedni, ha nem is dolgozik...
Kajapénz stb. :)
Én a telómba 50 et raktam bele, és belegyűjtöttem minden összespórolt pénzem....
Ennyi... -
#26 Ez vicces 2 perce szoltama bannerműhelyben hogy dobjanak össze valamit erre rakod itt ezt a királyság bannert hát GRAT sztem naon király de azt mondom várjuk meg mit raknak össze már csak illemből is
MAjd holnap mglátjuk oks? De nekem ez nagyon teccik sztem szép munka -
#25 -
#24 bannernak?