103
![](http://sites.google.com/site/bala10/Home/sony910se.jpg)
-
Még 1 új telót fosott ki a SE? :\ -
ENNYI TELJES 1ETÉRTÉS -
"Kijelzője tiszta pixelhiba, és aztmondja, hogy van még 2 ismerőse akinek ugyanilyen telefonjavan , és azit tisztapixelhiba...
Röhely..."
Lol, akkor elég szerencsétlenek lehetnek ilyen szempontból :D
Nekem tökéletes képe van, összehasonlítottam több telóval is, mindegyiket oda-vissza lekörözi... Az ismerettségi körömben úgyszintén mindenkié perfekt.
Amúgy egy ilyen telefont nem érdemes összehasonlítani egy okostelefonnnal, két full különböző kategória.
Ez egy divat-walkman, a másik egy business-okostelefon-multimédia-center-mittoménmi :D
A slideban meg pont az tetszik, hogy érezni az "erőt", ami kinyitja :D
A saját kategóriájában az egyik legjobb vétel :) -
Nah idefigyelj ez a alig 20k elég gáz a részedről! ha neked 20.000FT alig kis pár forint akkor nálad valami gáz van nem vagyok csoro gyerek sőt igen jok a körülmények nálam de azért 20k még nálam se esik ki a seggemből naponta másodszor sztem msik telora gondolsz eddig sook teszt és emberke alapján sehol se volt pixelhiba ha meg van szerviz és kijez csere és nincs benne vaku na mind1 tény az N95 jobb de az árgép lgolcsobb ára is 84K tehát már 34Kval drágább azért nagy külömbség és nem 1 kategoria a volvo se emlithető egy kategba a trabant biztonsági szintjéhez nmde?
Amugy THx hogy irtál egy kritikát -
Havernak ugyan ilyen van..Ballagás előtt kapta, én meg az én n95 ömet ballagás előtt vettem.
ÖsszehasonlÍtottuk.
Ővé szép meg minden, de ennyi pénzért.....
Alig 20 k val volt olcsóbb az enyimnél, slideja nemtetszik, kicsit meglököm a telsőrészét, és kilövi a telót a kezemből: C
nincs w lan benne, Nagy hátrány ez nekem.
Kijelzője tiszta pixelhiba, és aztmondja, hogy van még 2 ismerőse akinek ugyanilyen telefonjavan , és azit tisztapixelhiba...
Röhely...
Na mind1.
Rényképezője kula..
Ami je jobb mint az én n95 8gb-mnek az a vaku...
De az tényleg tetszik. -
Nekem ez a favoritom sztem kurvajo és nagyon igényes -
XD nemén csináltam google találat között volt amugy ha ekkora nagy arcod van hajrá gyerünk csinálj egy faxát -
borzasztó...
a méret is szar meg a betűtípus is -
796x200as bannert kreáljato k:) -
az új A200-es platformú telókra speckó témák kellenek. Mert ugye ezekben jelent meg először az, hogy alul 3 softkey van.
Én személy szerint az egyszerű témákat szeretem, valami jó flash háttérrel :) Jó, hogy a mozgásérzékelőt a témák, hátterek is használhatják, nekem pl most olyan hátterem van, ami a telefon megrázása után képet vált (5 variáció között váltogat) -
Milyet témát érdemes rá felrakni?? -
Jó teló, nekem is ilyen van :)
Havanna bronze színben. -
ez jobb ez lesz -
Bannenr? -
Figyelj!
Sztem 50K zsir uj 2 év garival nagyon megéri a MM van most akcioban.
Viszont sztem 67-70K nem ér meg és azt mondom az év teloja díj viszont jogos mivel csupa olyan dolgot tud ami ingyen van SenseMe ShakeMe stb. Meg korrekt szoftver korrekt tudás korrekt telo.
Ha jo telot akarsz nagyon jo áron akkor vedd meg. -
Megéri beruházni egy ilyen telóra?Megérdemelte a 2008-as "év mobilja" díjat?
Csakmert most olvasgatok róla, megfontolom, hogy veszek eggyet. -
És ezt nem lehetett volna egy hsz-be? -
Ebből kiindulva lehet csinálok egy bannert.
Ha valaki tud jobbat kérem tegye közzé -
SRY készitene egy bannert -
Várom a tapasztolatokat tippeket trükköket pozitiv és negativ kritikákat
Nagyon mgköszönném ha valaki készi -
2008 legjobb telója
A GSM Association immáron tizenharmadszor rendezte meg a Global Mobile Awards versenyét, melyen ezúttal a japán-svéd gyártó W910 Walkman mobilja kapta a 2008 legjobb telefonja díjat. A Sony Ericsson W910 szórakozásra, videózásra, zenehallgatásra, játékra és nagysebességű böngészővel rendelkezik, de emellett olyan új technikákat is felvonultat mint a készülék megrázásával történő vezérlés, mely zeneszámok átugrásán túl játékok irányítására is használható. A készülék SenseMe lejátszási módja lehetővé teszi, hogy az egyéni hangulatnak megfelelő tempójú és stílusú zenéket válogasson össze a mellékelt 1 GB-os kártyára elhelyezhető akár 900 zeneszám közül. A Walkman széria 2005-ben debütálása óta 57 millió Walkman mobil talált gazdára. A család első tagja a Sony Ericsson W800i készülék volt, míg a Mobile World Congress során bemutatott legfrissebb modell a W980i, mely 8GB belső memóriával, külső antennát nem igénylő FM rádióval és FM adóval is rendelkezik. -
Frekvenciasáv 850/900/1800/1900 + HSDPA
Telefonkönyv db dinamikus
Memória MB 1 GB
Memória bővíthetőség M2 (MS micro)
Magyar nyelvű menü Van
Flight mode Van
Operációs rendszer Nincs
Készenléti idő óra 400
Beszélgetési idő óra 9
Súly g 86
Méret mm 99*50*13
Akkumulátor Li-Pol
Kijelző pixel QVGA (240*320)
Színes kijelző TFT
Színárnyalatok száma db 256k (18 bit)
GPRS Van
EDGE Van
Generáció 3,5G
WAP NetFront
EMS eMail
MMS Van
Infraport Nincs
Bluetooth A2DP
WLAN Nincs
Blackberry Nincs
Vibra jelzés Van
Kihangositás Van
Hanghívás N/A
Hangjegyzet Van
Csengőhang letöltés Van
Dallamszerk. Music DJ
Polifonia PlayNow
MP3 Mega Bass
Rádió RDS
Kamera CMOS
Kamera felbontása 2 Mpixel
Video Video DJ
GPS Nincs
Java JP-8
Push to Talk Nincs
RotaS Nincs
TV be vagy kimenet Nincs
Brand Walkman
Limited Edition Nincs
Egyebek Ezen színekben kapható: Havana Gold, Hearty Red, Noble Black, Shiny White Kínai kiadása W918c néven kerül forgalomba! -
Részlet a Mobilarena tesztből
Összegzésként azt hiszem, hogy a véleményem pozitív, igencsak az. A W910i minőségi, jól átgondolt telefon. Mozgásérzékelő nélkül is simán meglennék, de ahol végre megújult a menü, ott jól sikerült. Logikus, áttekinthető, gazdag funkcionalitású telefon a Sony Ericsson új Walkman modellje. Nem csak pirosban, de feketében is elérhető lesz, de az árát még nem tudni, túl új a cucc. Ha ezt normális szinten tudják tartani (valahol a W850i környékén), akkor bátran mondhatom rá, hogy:
TELJES TESZT