103
  • highlander15
    SE-nél leszarják azoknak az embereknek az igényeit,akik tényleg jó és megbízható telefonra vágynak,ők azoknak a fiataloknak gyártanak mobilt,akik minden hónapban más telóval nyomulnak...
  • Narxis
    Nem az a baja, guglizd ki, "W910i review"... rengetegen panaszkodnak arra, hogy sokszor lefagy és újraindul, szoftveres hiba az biztos, az a baj, hogy nem javították.
  • Narxis
    jaja
  • highlander15
    Én át fogok pártolni a nokiához mert eddig ami jó SE teló volt az a V630i volt!
  • CheAteR88 #99
    nekem idáig csak se-m volt és lesz is szerintem
    ezzel a teloval sem volt semmi problémám(használom rendesen) sok mindent kibírt azért...
    a szoftveres problémáit én meg betudom a 4 gigás m2-nek...
  • highlander15
    Erre én is megesküdtem!
  • CheAteR88 #97
    nah szervizbe beadva.... kaptam helyette egy k800i-t... szerintem vissza sem viszem-.-
  • Narxis
    Enyém is újraindult párszor, az biztos, hogy többet Sony Ericsson telefont nem veszek.
  • highlander15
    Mostanában meg újraindulgatott az enyém,meg a SIM-et nem ismerte fel...Jó telefon lenne ez ha nem lennének ezek a hibái.
  • Narxis
    ehh... :/
  • CheAteR88 #93
    tönkrement először a zöld utána a piros és mostmár a lehetőség gomb sem jó....:S
    érdemes volt feltölteni a telot... sehogysem tok telefonálni:|
  • Narxis
    Hát nem igazán jók, régen jobbak voltak, de pl. az okostelefonjaik közül volt egy típus amit levettek a boltosok a polcaikról mert annyi vevő panaszkodott. :S
  • highlander15
    Pedig az SE szoftverek elég jók szoktak lenni.Amúgy erről az akadásról kezd leszokni.Úgy tűnik most az lesz a heppje,hogy nem ismeri fel a memóriakártyát(ezt eddig kétszer csinálta péntek óta).
  • CheAteR88 #90
    lehet akkor az van mint nekem volt...
    igaz uj szoftverrel nem csinálta ezt mert hamarabb fagyott le a telo mint hogy megakadjon a zene:D
    én szerintem hétfőn kedden viszem vissza a 3. szervízére de tuti úgy kezdem hogy szoftveresen hozzá ne nyúljanak:)
  • highlander15
    Formázni már formáztam,szervizelve nem volt még.
  • CheAteR88 #88
    volt már szervizelve a telód szoftveresen?
  • CheAteR88 #87
    próbáltad már formázni?
  • highlander15
    1 GB-osat.
  • CheAteR88 #85
    mekkora memoria kártyát használsz?
  • Narxis
    Nekem is előjött ez a hiba pár napja, szerintem hibás a szoftver, szokás szerint, mint a többi Sony Ericsson telonál.
  • highlander15
    Ez is megvolt már egy csomószor.
  • Narxis
    Ha belemész a walkman beállításokba akkor van egy olyan, hogy Médiaf. frissít. próbáld ki még azt.
  • highlander15
    Zenéből csak jó minőségűt teszek fel.Memóriakártya nem lehet hibás,mert másikkal is ugyanezt csinálja,csak ritkábban.Marad a régi szoftver vagy rossz érintkezés is lehet szerintem.
  • Narxis
    Nem jó minőségű a zene amit ráraktál, hibás memóriakártya, régi szoftver van a telón stb.
  • highlander15
    Néha a zenelejátszásnál megakad a zene 1-2 másodpercre.Néha csinálja,és idegesítő tud lenni,mi okozhatja,mit lehet vele csinálni?
  • Forcee
    nem tud valaki shake játékokat ehez a mobilhoz? mert én kerestem de sehol se lehet találni.
  • CheAteR88 #77
    tudnátok ajánlani egy értelmes texas holdem poker játékot telóra?
    már idegesít kicsit mert mindegyiket ilyen kis kockába teszi be
    PLS help
  • ace26
    thx próbálgatom.... amúgy osztrák a teló...:)
  • Narxis
    Ez az egyik megoldás ha szolgáltatótól vetted a telót:

Klikk
  • ace26
    Walaki tud egy linket hogy lehet rátolni w910i-re magyar szoftvert? vagy vmi leírást:? thx
  • Narxis
    Rakd fel rá a gyári szoftvert a hivatalos frissítő programmal, sokkal gyorsabb és stabilabb lesz a teló, ja és szebb. Bővebb info priviben, gyári kábel kell hozzá amit a teloval adtak.
  • Narxis
    Amelyik olcsóbb, szinte egy és ugyanaz a kettő. W595-höz 2GB-os M2 jár, de csak ezért ne vedd meg, 4GB-ost kapsz olcsóbban szürkeimportból.
  • CheAteR88 #71
    vodafonetól én 1gigást kaptam kapsz hozzá m2 usb adaptert is;)
  • highlander15
    Most szeretnék ilyen telefont vásárolni,szeretném tudni hogy jár-e hozzá memóriakártya és ha igen akkor mekkora?
  • CheAteR88 #69
    lol:Dthx
  • Randal
    A váltáshoz nyomva kell tartani a felső gombot, meg egy laza csuklómozdulat kell.
  • CheAteR88 #67
    nekemse vált np
  • saddy
    Hali,valaki meg tudná mondani,hogy nekem miért nem vált számot ha megrázom?Akárhogy rázogatom nem csinál semmit zenehallgatás közben!A giroszkóp müxik benne mert minden egyéb shake it funkciója jó!
  • CheAteR88 #65
    menyi időre vitték el amúgy?
  • CheAteR88 #64
    zsír
    most azon vagyok hogyha kicserélik és nem javítják akkor eladó sorba kerül