29
-
Etinger #29 Jake-nek sztem sokat fogunk még köszönni. Jó színész. És vele el lehet adni a filmet. És ez nem utolsó szempont. Kell a húzónév. J. Depp pedig kiváló színész, de szerintem nem erre a szerepre termett. Szal hajrá. Leadivatfikázókkalmerteznemisilyenajátékbanmiértnemarabmegizééé :) -
régesrégen #28 Szerintem a herceg szerepére Johnny Depp lett volna alkalmas merthát jobban hasonlít rá mert neki barnás a bőre mint a hercegnek. De Depp sose válalna el egy
ilyen szerepet
-
#27 Tinman egyetértek veled, + még hozzá tenném, hogy az arca karakteriszitkája és szinte telesen más, sokkal keskenyebb...arról nem beszélve hogy a herceg mikor volt full borostás?? na mind1
http://www.gamecon.hu/screenshots/walls3/prince%20of%20persia/0415prince%20of%20persia1.jpg
http://images.teamsugar.com/files/upl1/1/13839/21_2008/prince-of-persia.preview.jpg -
Lalee1 #26 Így van. -
skiryo #25 a SOT-ba még vékony volt, de a WW-be már ilyesmi. -
#24 Gáz.
Miért? Mert a herceg nem egy izomkolosszus... picit vékonyabb és sokkal szálkásabb. Ez a csávó nem hogy a falon nem tudna futni, meg szaltózni, de még a sima futást sem bírja sokáig ilyen edzőtermi izmokkal. -
Hoz_Hun #22 Egész jó képek. Kezdek bizalmat fektetni a filmbe.
A Hitmanbe a faszi a képek alapján sem volt jó és utólag a filmben sem. Véleményem szerint. -
#21 Én is opeca-val értek egyet! A film címe szerint, na meg a játék címe szerint is "Princ of Persia", de a fickónak nem sok köze van Persia-hoz..... -
Franky25 #19 Vagy több szoli? -
opeca #18 Úgy néz ki, mint akinek a szájába nyomtak egy motoros-pumpát, és éjszakára ott felejtették.
Szerintem egy fél arab, szálkásabb csávót kellett volna keresni. -
Lalee1 #17 Azért volt egy pár filmje, Donnie Darko, David Fincher nem régiben készült filmjében a Zodikákusban is játszott, a Jarheadben is és igen a Brokeback Mountain ben ő volt Heath Ledger mellett a másik főszereplő. Nekem most hirtelen ennyi ugrott be amiben megragadt, biztos van több is még jóval. Látatlanba talán nem kéne egyből fikázni, ha nem az volt akkor én kérek elnézést. -
#15 teljesen jó mokus, abszolut megegyezik kinézetre a játékosbeli karakterre sztem. -
CaptainRumi #14 "így a netezők párórája már szemügyre vehetik a szerepre ráedző Jaek Gyllenhaalt"
lassan már 1 napja.... ha nem 2 -
Franky25 #13 Aldo Moro, ő az HL (tudod szerintem a jobb Jokerral) együtt melegedtek a Túl a Barátságonban... -
Cyberdevil #12 Az egészben azt nem értem h ha adott az összes karakter, ruházata meg minden, egy filmszerű történet, az alcím meg Sands of Time. Akkor mi a fenének kell a nevekkel hülyéskedni meg ilyen WW-s ruhát adni rá? -
Aldo Moro #11 Ezt a mókust honnan ásták elő? -
GG #10 végre nem egy olyan főhős aki nem úgy néz ki mint ha most forráztak le... -
#9 így nézve WW-s de ha WW-s lenne akkorszerintem jó választás így ránézésre ez a Jake -
FlyingV #8 kissé langyi :S -
Franky25 #7 Az a néhány órája augusztus 11-e, ne szó szerint fordítsd! -
Cyberdevil #6 Első ránézésre elég WW-s a ruhája is meg úgy alapból is. Érdekes... -
bmw #5 A Hitmanben azert nem azt az ovodas keput kellet volna rakni.:) -
#4 Sztem is WW a szíösszeállítás. Amúgy meg durván kigyórta magát Jake... Lehet még jó is, bár sztem el fogják baszni a túl sok effecttel meg a végén a hentelős lidérchadsereggel, ami ilyenkor jönni szokott...
Várjuk! -
MoToX #3 jól áll neki a hosszú haj. nem látni az arcát :D
amugy a piros-fekete színösszeállítás nem a warrior within-ből van? :P -
Herczi #2 "így a netezők pár órája már szemügyre " Én ezeket a képeket, már tegnap láttam, egy másik magyar oldalon.
Hitman-nél is mindenki fikázta Elefántot, James bondnál is mindenki fikázta Craiget, nekem meg mindkét film tetszett (jó a Hitman lehetett volna jobb is). Sztem ez a film is jó lesz Jake-el, főleg ilyen stáb mellet. -
#1 Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy ő kapta meg a szerepet, jó színésznek tartom sok filmjét láttam, de elég hülyén néz ki. Ettől függetlenül a filmet várom, és remélem pozitívan fogok csalódni benne.