Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem én ezzel a Dr Young punival se találkoztam még! Õt hol találom meg?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

EZ a nyugati folyó ott van ahol a csillár is leesett, vagy egy másik épületben?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Valaki válaszoljon a gamepados kérdésemre please XD
Elõször mindenképp az irodába kell menni, hogy beszkenneld az ujjlenyomatait. A nyugati folyosón van elsõ folyosó jobbra. Ha el van torlaszolva járd körbe, és keress egy szellõzõt, mert csak úgy lehet bejutni.
Az iroda hol van? Szerintem ez lesz a megoldás?

Kivéve ha az irodája helyett ment a könyvtárba.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Ha jól megnézed valamelyik könyvespolcnál megtalálod az ujjlenyomatait...
Hullája? Ott nincs hulla csak 2 ember a Joker doboza mellett, akit ki kellett szabadítani! Nem vágom, hogy mi van, de már 2 órája szívók vele! Nem kell valamit bizniszelni a dokival? Vagy mitomén!😊 Valaki segítsen!!😄

a hullája mellet nem? /már rég volt 😊/

fotográfik kolomp edisön :D

HI!

Dr Youn jegyzeteit hol találom? A csillárt már levertem és az összes szintet végignéztem detektív módban, de semmi! Valaki help!

Logitech gamepadom van és a játékban hol tudom beállitani hogy az irányitás ne fordítva legyen?? Mert most ha lett nyomok akkor megy elõre és ha felt akkor megy hátra. Hogy kell beálítani PLEAS HELP XD
Én sem találom... Mondjuk Rébusznak sem sikerült... 😄 XD
tényléeg hol van a 24. Chronicles of Arkham, mert gamesradar.com on is csak 23 at mutat :S

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Szeva!

Elakadtam a cuccok gyûjtésében.Eddig 240/237 van meg, de nem tudok eljutni Medical Facility védett bejáratához. Tudom,hogy van egy bejárat a fõépületnél és egy az épület tetején.Remélem tud valaki segíteni.
Köszönöm!

Itt a kép,hogy melyik bejárat érdekel!
grebber
Hát lehet nekem szárnyal a képzeletem de nekem ebbõl a videóból az jön át hogy Joker egész Gotham-et "Arkham-á" tette és ott belül burjánzik a bûnözés mindez Joker vezénylése alatt.
Lesz Batmannak munkája bõven.

És bejött akkor már ha igazam van amit szerettem volna nagyvárosban zuzni a népet!!!
<#worship>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hello

Tuddna valaki mentést adni 40-50% körül?
Mert windowsom behalt és már nem tudtam lementeni😞
Elõre is köszönöm
Sgtfathi
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni olyan kb 40%-nál a Botanikus kertben vagyok! Egy ilyen csatornarendszer féleségbe kellet menni,mert Joker barátunk felrobbantotta az átjárót.a kúszó növény alatt kell le menni,utána a csákjával fel lõni magam de nem engedi...
valami ötlet?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Én se találtam meg, amúgy 24 van és az utolsó nincs meg csak 23.

Köszönöm a választ, hasznos volt, csak épp az nem volt rajta, amit szerettem volna, hogy rajta legyen. 😄 Az a Rébusz rejtvényeket mutatja meg, összesen 25-öt. Arkham krónikájából 26 van, mert az uccsót még Rébusz sem találta meg. Nekem arra lenne szükségem.
gfreak
eredeti? (jól gondold meg a választ 😄 )

Racism is a weapon of mass destruction!

sziasztok,
nekem olyan problémám lenne hogy eljutok 50 % körülig aztán akkor mikor poison ivy hoz kell bemenni a szobába akor kinyilik az ajto és én kiesek a térképrõl...és addig esek mig ki nem kapcsolom a játékot.?P
Ez mitõl van?
köszi ati
grebber

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Legyõztem Jokert, és még van 10% a játékból. Elkezdtem Rébusz rejtvényeit fejtegetni, és az arkham krónikáiból csak egy utolsó hiányzik. Nem tudja valaki hol található?

Elvileg a csatorna az esélyes, mert ott még nem találtam meg két trófeát, és egy "hatalmas tárgy, amit bolond lennék megkeresni" is rejtve maradt. 😄 Az Arkham szelleme poént azért ne lõjétek le légyszi! 😄
Sharks
Láttam már pár undorító tet-es csaló sz-r játékot, de a batman chalange része übereli mindegyiket... legalja.hu, amiket csinál.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Qwerty4
Hello.

Egy "kis" gondom van a játékkal.
Indítás után ezt az üzenetet dobja ki:
Batman Arkham Asylum error “Microsoft .Net Framework
Unhandled exception occured in your application.
Value was either too large or too small for an Int32.”

Erre találtam is egy tippet egy angol oldalon:
"A.) Update your .Net framework. Go to system update then tick the .net framework related releases then update."

De az a probléma, hogy elsõ indításnál már a legújabb .net framework volt telepítve és akárhogy játszadoztam vele, mindig ezt az üzenetet dobta ki.Régivel, újjal.

Megoldás?<#help>

Qwerty4

Felraktam magyarosítást a játékhoz de annál a videónál ahol Joker megszökik mindig kifagy. Esetleg nem tudja valaki hogy miért?
Én azt szoktam csinálni mikor már sokan fetrengenek a földön, hogy bedobok egy különleges támadást. a Shift+egér gombok pl: Amíg batman azzal szórakozik, hogy kivonjon valakit a forgalomból, addig a többi ellenfél már azért feltápászkodott a földrõl.

Sharks
Én nehéz fokozoaton tolom, de a pontszám sztem ott sem tér el, lehet h valóban a kombónál szúrtam el, csak lassan kelnek fel a nyomik 😄 Köszi a helpet 😄

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

batmang=batarang

Szerintem egyszerûen csak ess rá magasból és utána üsd ki.

Lehet más fokozatokon eltér a pontszám, nem tudom, normálom játszottam.
A folyamatos kombó fenntartása ad sox XP-t, egyszer se kezdje elõröl a szorzó számítását. Ha megállsz 2 pillanatra vagy luftot ütsz vége a kombó sorozatnak. Változatos kombók, batmang, karom, de fõleg akkor nyomd be mikor narancs színû a szorzó. Körönként +1000XP a tökéletes kombó sorozatért. Aztán egyszer se sérülj meg a 4 menet alatt. Ez körönként 500XP és a 4 menet végén +5000XP.

Sharks
Hy, nekem csupán két kérdésem lenne. A kihívások között van egy olyan rész, ahol rá kéne zuhanni (nem siklórepüléssel) az ellenfélre és utána a földön kiütni... ezt hogyan is kell kivitelezni? A másik az lenne, hogy a kihívásos bunyóknál hogy lehet elérni sok xp-t? Kb. úgy zúzok le mindenkit, h nem is tudnak megütni, váltogatom a támadásokat, batarang, karom, meg minden sz.. és így is csak az 1. v. 2. szintre jutok el!? Thx elõre is!

Megpróbálom. Köszi!
kirol
Azt tudom, köszi!

Full HD-hez az már lehet kevés a Batman-hez. Vedd vissza a grafikát és nézd meg akkor is elõjönnek e a hibák, sõt a felbontást se ártana.

De ez nem elég.....az Xlive mappát is le kell mentened ha késöbb vissza akarod másolni....keress rá a gépen a keresövel, rejtett fájlok között van...

ATI Radeon HD 3870 Series
kirol
Kösz!

Azt, hogy szemetel pöttyöket a képernyõre, lehet videó memória kevés, vagy túlhúzva, vagy ilyesmi. Ha más játéknál is elõfordult akkor valószínû nem a játékokkal van a baj. Milyen VGA-d van, ha már fullHD-t használsz?

google a barátod...
C:\documents...ismerõs?
Eidos/Batman Arkham Asylum/SaveData/

kirol
Na valaki mondja már meg, hol vannak a mentések!

Assassins Creed alatt is csinálta. Meg most új monitorom van és szerintem a full hd miatt a videókártya nem bírja olyan jól mint régen. De nem tudom hogy konkrétan a játék a hibás (az assassins creednél nem jó verziót töltöttem le) vagy más gond van.
Más játék vagy 3tré mark alatt nem csinál ilyet?

Szisztok. Azt szeretném kérdezni hogy másnak is van olyan broblémája hogy bizonyos idõközönként lefagy a játék, aztán utána villan egyet a monitor és folytatódik? És néha sok fekete folt villan fel játék közben is.
Szellõzõ, balra fent.

LSL
Sajnos még mindig nem jó a keresõ, és valahogy nem sok kedvem 30 oldalt végig nyálazni. Meg tudná valaki mondani, hogy Medical facility alsó szintjére vissza lehet-e menni? Most értem a végére a játéknak, és csak az a rejtvények nincsenek meg, amik ott voltak. De a lift ajtó csak nem nyílik ki...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Igen, a hülyék meg a túloldalon hógolyóznak...

Nekem az lenne a baj hogy 1x újraindult a gép és amikor visszaléptem a játékba eltûnt minden ellenfél és "ivy" féle spórakilövõ....éppen a barlangrendszeres romos helyen tartok ahol csak mászni lehet..
valaki nem tudja hogy most mit csináljak?
Már megoldottam.Egy magasabb helyrõl leugrottam és "bevitorláztam" a nyílásba.Muhahaha!!!

Sharks
Már én is megtaláltam és igen, az volt az 😄 Azért köszi a helpet. Teljesen rossz irányban kerestem, azt hittem h az indák közt kell vmit keresgélni, mert úgy is irta, h már csak be kell igazítani, mikor arra néztem... 😄