2888

Batman: Arkham Asylum
  • iundi
    tudom hogy érdemesebb lenne megvenni, de pénzem az nincs,tehát marad a letöltés ,azt kérdezném h a többség honnan szedte(link ha lehet), mert én akárhonnan is szedtem bugos volt, a reloaded verziók is.bizonyos pontokon lefagyott, kösz
  • gfreak
    bármelyik xbox360 kontroller emulátorral működik szépen (xpadder pl)
  • Peet199009
    2597re valaki?
  • Petee1983
    Még annyit szeretnék tudni hogy elég régi gépem van P4 2.8 Ghz 1 magos ati radeon x1600 2gb memória és nagyon szaggat a játék ez azért van mert kevés hozzá a configom?
  • Hoz_Hun
    Van. Fordítsd meg a gamepadot.
    Amúgy nem tudom.
  • Petee1983
    Sziasztok! Nekem az lenne a problémám hogy van egy Logitech dual action game padom és fordítva működnek az irányok a control padomon. Van erre valami orvosság? Előre is köszi.
  • grebber
    Rajtad kívül szerintem mindenki!

Itt van video ha magadtól nem jöttél rá erre a könnyű dologra!
  • B4dB0y
    Üdv!

Tudja valaki, hogy pontosan mit kell csinálni amikor Dr. Young -ot kell megmenteni (Warden's Office pályán) az egyik szökött elmebetegtől (Zansz), amikor az kést tart a doktornő nyakához?

Akármit csinálok rögtön megöli és vége a játéknak.

A játék meg azt írja ki, hogy gugoljak le, menyjek a sarokba, és a batarang-al csapjak oda neki. A sarokból nem látom, ha meg a látókörbe kerül, akkor én is az övébe és kinyírja a csajt.

Esetleg van itt olyan játékos, aki már átjutott azon a ponton?
  • grebber
    BAFTA díjazottak - az elmúlt időszak legjobb játékai:

Best Game: Batman: Arkham Asylum
    Best Gameplay: Batman: Arkham Asylum
  • TottiZsolt
    Üdv!

Ott tartok amikor egy nagy csillárt lekell vágni, s az bezúz egy üvegpadlót. Eddig ok, de utána hova, merre kell tovább menni? Nem találok semmi újabb utat a szellőzőrendszerben ami előrébb vinne, az ajtókat pedig lezárták.

Köszi előre is a segítséget!
  • Peet199009
    Sziasztok!
    Itt tartok a játékban de mikor odamegyek a falhoz és odabújnék hogy ledobjam batarangal zsast nyomom a szpészt de nem csinál semmit. Már máskor is volt nekem ilyen akkor egy szellőzőbe nem tudtam felugrani nem írta ki az F betűt...akkor abbahagytam most újrakezdtem annál a résznél továbbjutottam egyből tudtam nyomni Fet de most meg ez. Mi lehet a gond valaki segítsen plíz... 1.1es patch?:O
  • Narxis
    http://www.mahalo.com/batman-arkham-asylum-walkthrough-part-2
  • norbi2fraktal
    nézz körbe detektyv módban és keresd meg a másik ventillátort.....
  • TottiZsolt
    Segítsetek légyszi!

Ott tartok amikor Doktor Youngot meg Kellermant kell megmenteni. Egy üvegfal mögött van egy Cash nevű őr, meg egy orvos. Van egy gázzal teli szoba, ahol az egyik ventillátort betudom indítani, de a gázt nem szívja ki a szobából, s addig nem mehetek el míg ki nem tisztul a szoba. Más kiutat meg nem találok. Valaki segítsen légyszi!

Köszönöm előre is!
  • grebber
    Akció most csak 4200Ft a game!
  • Rage47
    nevezd át a videókat
  • Scouser
    mert az a fél perc olyan hosszú idő?:)
  • iundi
    én is afelől érdeklődnék hogy kilehet-e kapcsolni az intrókat valahol?
  • Maci23
    Ne oltsatok hanem segítsetek!

Amúgy ott tartottam hogy Joker ült egy magas széken,azt hiszem könyvek tetején talán,és két nagy mutáns gorilla embere támadta rám!Titánok!

60 pár %-ot írt ki a mentésem!
  • gfreak
    mellesleg a 60% korántsem tükrözi hogy hol is tartottál...mivel nem csak a storyt hanem a challengeket is beleszámolja a %ba...
  • alma2
    Illetve ha kifog rajtad a jatek, bar nem egy nagy bonyodalom nezegess youtube-ot van par vegigjatszas rajta biztosan.
  • alma2
    par napja jatszottam vegig, de mintha 60 % korul jartam volna mire vege lett a jateknak, igy te mar a vege utan jarhattal :)
    A menteseket letoroltem...
  • grebber
    Ez a game lecsengett már a múlté :D
  • Maci23
    Mi van ezzel a forummal???
  • Maci23
    Sziasztok!

Újratettem a windows-t és nem fogadja el a mentésemet!Ötlet?
    Valakinek nincsen véletlenül 50-60% közötti mentése??? SOS!!! 60%-nál jártam!!! Aki tud segítsen pls!
  • iundi
    problémám: a botanical gardenben mikor bekéne lépni azon az ajtón hol poison ivyt találom majd a játék meghal, lefagy , másnál is olvastam már ezt a problémát , sőt átrágtam magam elég angol fórumon is , de nem tudom orvosolni a problémát, mi lenne a teendő? elóre is kösz
  • Maci23
    Sziasztok!

19 %-nál vagyok,ahol meg kell menten Young doktornőt!Azt írja hogy keressek fedezéket,és amikor Zsas nem figyel akkor támadjam,dobjam meg ,de nem tudom mivel, a deneráng vagy denevérkarommal,és hogy honnan,mert nekem hiába nyomom a space-t nem megy fedezékbe,szemből az ajtóból próbálkoztam!

Elakadtam,segítség...
  • krisztajo
    Nem hiszem. Ugyanis a ventilátorkapcsoló ami itt van nem aktív. Dobálhatom denevérkarommal napestig, nem történik semmi. A falat le lehet omlasztani és átlehet menni a túloldalra, de más semmit. Az írja ki hogy pánikgombbal indul ha az üveg összetörik. Hát ennyi.
  • Rash87
    Én is erről a helyről beszéltem,nézd át jobban. Szerintem érthetően leírtam,mit kellene csinálni.
  • krisztajo
    Ez így van, csak én nem arról a helyről beszéltem.
    Mint írtam arról van szó ahol Harley csapdát állít nekünk és két őrt fellógat az elektromos medencék fölé. Miután az egyiket megmentjük csak utáni indul be a bomba. Ezt a bombát nem lehet hatástalanítani. Mielőtt robban ki kell menekülni.
    Csak épp a megmaradt rejtvények miatt ide kellene visszajönni.
  • Rash87
    Egyébként a Kihívásoknál mikor le kell vadászni csendben a fegyvereseket,az 100%-os lett,mindet megcsináltam,de mikor verekedni kell s pontokat szerezni,na az lehetetlen:D Minimum alig van meg :\
  • Rash87
    Ahol van az a két csávó,akik megpróbálnak vmit csinálni a gázzal,na ott fel kell kapaszkodni,s így látni túloldalt egy kapcsolót,amit a denevérkarommal el kell találni,s beindul a ventilátor.
  • krisztajo
    Most fejeztem be elsőrangú volt, nem véletlen hogy az év játéka lett!
    Nagyon kellemes csalódás volt a játékidő. Egy ilyen típusú játéknál igazán hosszúra sikeredett. Persze végig lehet szaladni rajta, de én nem ezt tettem.
    A végső harc Joker ellen viszont meglepően könnyű volt, nekem Méreg elleni harc sokkal nehezebbnek tűnt. Míg Ivy-t csak másodjára Joker-t elsőre legyőztem.
    Csak egy bánatom van nem sikerült minden Rébusz rejtvényt megfejtemen.
    Kettő maradt a végére. A fegyházban volt egy szóba ahol Harley doki bombájától kellett két őrt megmentemen. Akkor nem törődtem a rejtvényekkel, de az utolsó kettőhöz oda kéne visszamennem. A gáz még mindig ott van így nem mehetek le.
    Az írja, hogy a ventilátort belehet indítani ha betöröm az üveget.
    De sajnos nem jöttem rá, hogy ezt hogyan kell.
    Valakinek sikerül megoldani ezt? Vagy még a bomba hatástalanítása előtt szereztétek meg?
    Talán csak úgy lehet?
    Ettől függetlenül a játék király lett jöhet a második rész!
  • Rash87
    1., Automentés van csak (ha jól tudom)
    2., Itt!
  • deaktomboy
    Sziasztok!Valaki meg tudja mondani hogy hol lehet menteni az állást játék közben? Gondolom a menüben, de hol? A játéknak nincs véletlenül magyarosítása?
  • krisztajo
    Szuper! Köszi majd később megkeresem a hiányzókat.
  • Hoz_Hun
    Barangolhatsz tovább. :)
  • krisztajo
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Ha legyőztem Jokert akkor vége a játéknak? Vagy még barangolhatok a szigeten, hogy összeszedjem a maradék Rébusz trófeákat amit addig nem szereztem meg?
  • grebber
    Majd ahogy haladsz a történetben lesznek új fegyvereid.Azokkal sikerül majd!
  • Rash87
    Most kezdtem még csak a játékot,de ahol vannak ilyen berobbantható falak,azokkal mit lehet kezdeni? Vagy majd később lehet bejutni az ilyen területekre?