Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
A menteseket letoroltem...
szerintem
Újratettem a windows-t és nem fogadja el a mentésemet!Ötlet?
Valakinek nincsen véletlenül 50-60% közötti mentése??? SOS!!! 60%-nál jártam!!! Aki tud segítsen pls!
19 %-nál vagyok,ahol meg kell menten Young doktornõt!Azt írja hogy keressek fedezéket,és amikor Zsas nem figyel akkor támadjam,dobjam meg ,de nem tudom mivel, a deneráng vagy denevérkarommal,és hogy honnan,mert nekem hiába nyomom a space-t nem megy fedezékbe,szembõl az ajtóból próbálkoztam!
Elakadtam,segítség... <#wave>#wave>
Glory, Glory Man. United!
Mint írtam arról van szó ahol Harley csapdát állít nekünk és két õrt fellógat az elektromos medencék fölé. Miután az egyiket megmentjük csak utáni indul be a bomba. Ezt a bombát nem lehet hatástalanítani. Mielõtt robban ki kell menekülni.
Csak épp a megmaradt rejtvények miatt ide kellene visszajönni.
Nagyon kellemes csalódás volt a játékidõ. Egy ilyen típusú játéknál igazán hosszúra sikeredett. Persze végig lehet szaladni rajta, de én nem ezt tettem.
A végsõ harc Joker ellen viszont meglepõen könnyû volt, nekem Méreg elleni harc sokkal nehezebbnek tûnt. Míg Ivy-t csak másodjára Joker-t elsõre legyõztem.
Csak egy bánatom van nem sikerült minden Rébusz rejtvényt megfejtemen.
Kettõ maradt a végére. A fegyházban volt egy szóba ahol Harley doki bombájától kellett két õrt megmentemen. Akkor nem törõdtem a rejtvényekkel, de az utolsó kettõhöz oda kéne visszamennem. A gáz még mindig ott van így nem mehetek le.
Az írja, hogy a ventilátort belehet indítani ha betöröm az üveget.
De sajnos nem jöttem rá, hogy ezt hogyan kell.
Valakinek sikerül megoldani ezt? Vagy még a bomba hatástalanítása elõtt szereztétek meg?
Talán csak úgy lehet?
Ettõl függetlenül a játék király lett jöhet a második rész!
2., Itt!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Next PC upgrade: 2022
sztem tedd félre amig jobb géped lesz
http://suzannesophia.uw.hu/
http://suzannesophia.uw.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De nem csinálja rá. 😞 A fölrrõl a felnyitható fedeleknél is kiírja, hogy talán shift+space és hiába nyomom, nem nyitja fel. Idegesítõ.
http://www.mahalo.com/batman-arkham-asylum-walkthrough-part-2
Annál a résznél ha jól tudom a dekódolóddal kell a falon lévõ kis dobozokat babrálni, meg van ott a földön egy tartályszerûség....ezekkel kell valamit csinálni...
Nekem az a problémám hogyha elindítom a játékot akk egy ablakba indul el!!!Azt az ablakot hogy lehet bezárni???
Elakadtam ott, hogy Dr. Kellerman-t kell megmenteni aki lóg egy kötélen alatta mérgesgáz van. Látom, hogy van 3 ventilátor de abból eddig csak egyet sikerült bekapcsolni és még így se ugorhatok le, fent pedig nem látok más helyet ahova ugorhatnék, kapaszkodhatnék, hogy beindíthassam a másik két ventilátort.
Tudja valaki hogy a 2. rész mikor jön ki és kb mi lesz a története?
sziasztok%
jó játékot
Kéne egy mentés nem enged tovább attól amikor Joker fejbelõ és a madárijesztõ elöl kell elbujni ezutántól ha lehet minél közelebb hozzá lehetõleg még Krokó elõtt, erre az e-mail címre [email protected]
Elõre is köszönöm
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Hova kell menni , gondolom valami szobor vagy valami hasonló lehet . Tudna valaki segíteni ?
A többi 16%ami fentmaradt a kihívásokból jön össze ugye ?
Jól gondolom?