Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Illetve ha kifog rajtad a jatek, bar nem egy nagy bonyodalom nezegess youtube-ot van par vegigjatszas rajta biztosan.

szerintem

alma2
par napja jatszottam vegig, de mintha 60 % korul jartam volna mire vege lett a jateknak, igy te mar a vege utan jarhattal 😊
A menteseket letoroltem...

szerintem

grebber
Ez a game lecsengett már a múlté 😄

Next PC upgrade: 2022

Mi van ezzel a forummal???
Sziasztok!

Újratettem a windows-t és nem fogadja el a mentésemet!Ötlet?
Valakinek nincsen véletlenül 50-60% közötti mentése??? SOS!!! 60%-nál jártam!!! Aki tud segítsen pls!
problémám: a botanical gardenben mikor bekéne lépni azon az ajtón hol poison ivyt találom majd a játék meghal, lefagy , másnál is olvastam már ezt a problémát , sõt átrágtam magam elég angol fórumon is , de nem tudom orvosolni a problémát, mi lenne a teendõ? elóre is kösz
Sziasztok!

19 %-nál vagyok,ahol meg kell menten Young doktornõt!Azt írja hogy keressek fedezéket,és amikor Zsas nem figyel akkor támadjam,dobjam meg ,de nem tudom mivel, a deneráng vagy denevérkarommal,és hogy honnan,mert nekem hiába nyomom a space-t nem megy fedezékbe,szembõl az ajtóból próbálkoztam!

Elakadtam,segítség... <#wave>
Nem hiszem. Ugyanis a ventilátorkapcsoló ami itt van nem aktív. Dobálhatom denevérkarommal napestig, nem történik semmi. A falat le lehet omlasztani és átlehet menni a túloldalra, de más semmit. Az írja ki hogy pánikgombbal indul ha az üveg összetörik. Hát ennyi.
Rash87
Én is errõl a helyrõl beszéltem,nézd át jobban. Szerintem érthetõen leírtam,mit kellene csinálni.

Glory, Glory Man. United!

Ez így van, csak én nem arról a helyrõl beszéltem.
Mint írtam arról van szó ahol Harley csapdát állít nekünk és két õrt fellógat az elektromos medencék fölé. Miután az egyiket megmentjük csak utáni indul be a bomba. Ezt a bombát nem lehet hatástalanítani. Mielõtt robban ki kell menekülni.
Csak épp a megmaradt rejtvények miatt ide kellene visszajönni.
Rash87
Egyébként a Kihívásoknál mikor le kell vadászni csendben a fegyvereseket,az 100%-os lett,mindet megcsináltam,de mikor verekedni kell s pontokat szerezni,na az lehetetlen😄 Minimum alig van meg :\

Rash87
Ahol van az a két csávó,akik megpróbálnak vmit csinálni a gázzal,na ott fel kell kapaszkodni,s így látni túloldalt egy kapcsolót,amit a denevérkarommal el kell találni,s beindul a ventilátor.

Most fejeztem be elsõrangú volt, nem véletlen hogy az év játéka lett!
Nagyon kellemes csalódás volt a játékidõ. Egy ilyen típusú játéknál igazán hosszúra sikeredett. Persze végig lehet szaladni rajta, de én nem ezt tettem.
A végsõ harc Joker ellen viszont meglepõen könnyû volt, nekem Méreg elleni harc sokkal nehezebbnek tûnt. Míg Ivy-t csak másodjára Joker-t elsõre legyõztem.
Csak egy bánatom van nem sikerült minden Rébusz rejtvényt megfejtemen.
Kettõ maradt a végére. A fegyházban volt egy szóba ahol Harley doki bombájától kellett két õrt megmentemen. Akkor nem törõdtem a rejtvényekkel, de az utolsó kettõhöz oda kéne visszamennem. A gáz még mindig ott van így nem mehetek le.
Az írja, hogy a ventilátort belehet indítani ha betöröm az üveget.
De sajnos nem jöttem rá, hogy ezt hogyan kell.
Valakinek sikerül megoldani ezt? Vagy még a bomba hatástalanítása elõtt szereztétek meg?
Talán csak úgy lehet?
Ettõl függetlenül a játék király lett jöhet a második rész!
Rash87
1., Automentés van csak (ha jól tudom)
2., Itt!

Sziasztok!Valaki meg tudja mondani hogy hol lehet menteni az állást játék közben? Gondolom a menüben, de hol? A játéknak nincs véletlenül magyarosítása?
Szuper! Köszi majd késõbb megkeresem a hiányzókat.
Barangolhatsz tovább. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Ha legyõztem Jokert akkor vége a játéknak? Vagy még barangolhatok a szigeten, hogy összeszedjem a maradék Rébusz trófeákat amit addig nem szereztem meg?
grebber
Majd ahogy haladsz a történetben lesznek új fegyvereid.Azokkal sikerül majd!

Rash87
Most kezdtem még csak a játékot,de ahol vannak ilyen berobbantható falak,azokkal mit lehet kezdeni? Vagy majd késõbb lehet bejutni az ilyen területekre?

Én soha nem játszom olyan programmal, amiinél nagyon le kell venni a látványból, sõt még ha akad, akkor pláne nem...mindez sokat ront az élménybõl...

sztem tedd félre amig jobb géped lesz
Hát nem tudom, az hogy ugye annak ellenére hogy nem erõs gép..elindul, nem is szaggat - minimum grafikán - tehát teljesen játszható lenne..csak amint jönne egy videó egybõl...Ezért is furcsállom. Mert amúgy semmi gond nem lenne..:s Hmm milyen kodek kellene hozzá?

http://suzannesophia.uw.hu/

Narxis
Ez nem kodek probléma lesz?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv! Nos hát egy felettébb érdekes kérdésem lenne. Mivel nem épp erõs gépen próbálnék játszani vele így hát...Szóval valaki nem tudja hogy lehetne esetleg az introkat-videókat kikapcsolni? Mert addig semmi gond nincs, azonban amint elkezdené betölteni a videót egybõl kifagy a gép.

http://suzannesophia.uw.hu/

kirol
Nem hiszem. Meg ugye ha elállítanám, akkor automatikusan azt írná ki a képre is.

Narxis
Igen az, pedig mûködnie kell. Nem állítottad el véletlen?

kirol
Bocsi!

koschwarz
batman soha nem öl meg senkit, ezt jól jegyezd meg! <#nezze><#hehe><#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kirol
Ráadásul bal ctrl+jobb egér nem?
De nem csinálja rá. 😞 A fölrrõl a felnyitható fedeleknél is kiírja, hogy talán shift+space és hiába nyomom, nem nyitja fel. Idegesítõ.

Narxis
Ctrl + jobb egérgomb, de nem öli meg csak kiüti. 😊

ahhoz két gomb kell...az, amivel hárítani szoktál, és az ütés asszem....

kirol
Mit kell ahhoz megnyomni, hogy Batman odamenjen a földön fekvõ emberhez és egy mozdulattal megölje?

a Challangek végigvitele után jár vmi extra, mert azokon kívül mindent kimaxoltam...elkapták Riddlert, megvan az új batruci is...van még valami?
Narxis
Kösz, idõközben találtam végigjátszást, videokkal megspékelve. Egész jó, ha kell valakinek:

http://www.mahalo.com/batman-arkham-asylum-walkthrough-part-2

Ha jól emlékszem ott nem a ventilátorokkal kell babrálni, azokkal majd csak a játék végén tudsz valamit kezdeni, amikor meglesz már a 3-as szigony...meg amikor át tudsz siklani...

Annál a résznél ha jól tudom a dekódolóddal kell a falon lévõ kis dobozokat babrálni, meg van ott a földön egy tartályszerûség....ezekkel kell valamit csinálni...
Csõ

Nekem az a problémám hogyha elindítom a játékot akk egy ablakba indul el!!!Azt az ablakot hogy lehet bezárni???
Narxis
Hali!

Elakadtam ott, hogy Dr. Kellerman-t kell megmenteni aki lóg egy kötélen alatta mérgesgáz van. Látom, hogy van 3 ventilátor de abból eddig csak egyet sikerült bekapcsolni és még így se ugorhatok le, fent pedig nem látok más helyet ahova ugorhatnék, kapaszkodhatnék, hogy beindíthassam a másik két ventilátort.

Prince23
Év végén jön ki... és kapunk egy nagyobb játékteret az elsõ résztõl.

sziasztok!
Tudja valaki hogy a 2. rész mikor jön ki és kb mi lesz a története?
sziasztok%
Elküldtem tömörítve, de lehet spamok között találod meg
jó játékot
Legyetekszivesek külgyetek egy mentést mert már a ház alig áll a lábán 😊
Közben megoldódott, a börtön legtávolabbi pontján volt.

ÖÖ, meg tudná valaki mondani, hogy hol van bezárkózva a börtönigazgató? Nem rohannám végig az összes helyszínt így a végén, de gondoltam megnézem hogy érzi magát.

45%-nál járhatok, mutáns növények, robbanószerek a vízköpõkön, most kell majd lemennem a csatornába...
Hellosztok
Kéne egy mentés nem enged tovább attól amikor Joker fejbelõ és a madárijesztõ elöl kell elbujni ezutántól ha lehet minél közelebb hozzá lehetõleg még Krokó elõtt, erre az e-mail címre [email protected]
Elõre is köszönöm
grebber
Ezt nem remélni kell hanem tény városban fog játszódni a 2. rész!

Ti mire számítotok az Arkham 2-ben? Remélem végre lesz benne városi rész civilekkel, utcákkal....elvégre a Begins-ben civilek is laktak a szigeten, gondolom akkor nem csak az elmegyógyintézet kapott rajta helyet, hanem egyfajta "nyomornegyed" is...

Köszi az infókat, közben lerendeztem Jokert is, most épp a rébuszokat gyûjtögetem. Épp a "most én látom most te nem" próbálom megoldani, részleges megoldást már ír, meg hogy nincs jól beigazítva, dehogy mi a baja? Gondolom a kapu felett lévõ kívül-belül azonos minta a megoldás, de hogy álljak, hogy jó legyen neki?

Sharks
Ha emlékszel, hogy hol hagytad az igazgatót, akkor ott találod az utolsót, fel kell menned az átlátszó fallal szemben (ahol az igazgató van a fal mögött) a lépcsõn és ott fogod megtalálni. Egyébként igen, a challenge-eket kell befejezned még a 100%-hoz...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Egy kis info kellene , mégpedig végigvittem a gamet 84 %-nál vagyok elvitték Rebuszt is ,de nincs meg az utolsó Arkham szelleme .
Hova kell menni , gondolom valami szobor vagy valami hasonló lehet . Tudna valaki segíteni ?
A többi 16%ami fentmaradt a kihívásokból jön össze ugye ?
Jól gondolom?