Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már minden megvan.
Újra is tettem a gépet és közepes grafnál is szaggat.
Ez mitõl lehet?
És a mentésrõl tud valaki valamit mondani?
Ha nincs netem akkor nem tudok menteni?
Google a barátunk.<#alien>Amúgy meg tessék!<#kacsint>Remélem ez elég, és nem kell elmagyarázni, hogy mit is kel itt még csinálni, és ki fogod tudni választani a neked megfelelõ dolgokat?

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Megtaláltam, hogy hol lehet a teljesítményt beállítani. És ekkor egy kiugró ablak közölte, hogy Az NVIDIA(TM) grafikus meghajtóprogramom elavult és kéne egy kis frissités.
No ezt hogyan kéne csináljam?
NVIDIA Geforce 8600 GT-m van.
Ja és nem tudok menteni addig amíg nem regisztrálok neten valami Live xbox oldalon. Csak ha mondjuk nincs netem akkor nem is tudok játszani.

Itt valami nagy tré lehet.
Sziasztok.
Volna pár kérdésem.
Remélem tudtok benne segíteni.

Core 2 duo 2,2ghz 2gb ram Gforce 8600 512mb ddr3 vasam van.

Még a videók is folyamatosan szaggatnak.
Olvastam, hogy le és fel tudjátok nyomni a játék teljesítményét.
Nálam nincs ilyen. A beállításokba csak a hang meg a irányítást tudom változtatni.
Több fajta verzió játék jött ki?

Hogyan kell ki és bekapcsolni a PhysX-et?

Elõre is köszönet a segítségetekért!!!
Sharks
Hy,

ott ugrálni kell és fel tudsz mászni, ill. egyes helyeken a csörlõt tudod használni. A csáklya ott nem mûkszik, mert leomlik tõle a fal. Kicsit gondolkozz és menni fog...<#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

helló valaki nem tud segíten abba ,h amikor fel kéne másznom egy csatorna rendszerbe nem jelenik meg aaz "F" betû és így nem is tudom magam felhúzni...😞ott járok amikor Batman barlangábol kijöttem és vissza kell menni onnan...ha valaki tud segítsen köszi😊
Sharks
Szívesen!<#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Hello!

Ismét köszönöm szépen a segítséget: hosszan kellett nyomni a detektív mód gombját. Mindent próbáltam már, csak ezt nem. Át váltottam én detektív módba, de nem nyomtam hosszan.

Köszönöm szépen a segítséget!
Sharks
Hy,

szintén csak nagyjából tudom elmagyarázni, mert már nem emlékszem pontosan, hogy hívják azt a cuccot, de van nálad egy ilyen nyomozó mód. Mikor követsz vkit nyomok alapján, akkor is azt használod. Na itt is azt kell. A nyomozó módban rá kell közelíteni és utána asszem ki is írja, hogy mit kell nyomni, de még valamit kell, ha ráközelítettél és akkor olvassa fel. Remélem rá fogsz jönni ebbõl, hogy pontosan hogy kell...

Hello!

Az miért van, hogy a szellem /nagy bogaras kõtábla/ kõtábláit hiába találom meg nem csinál semmit. Az elsõt mikor megtaláltam felolvasta, és atöbbit azóta nem. Az egyik netes videón láttam, hogy a többit ugyanúgy felolvassa, de nekem nem, és Enigma kihívásaiból se tûnik el, pedig sztem már mind meg találtam :-( csak egyiket se jegyezte :-(

Készítettem hozzá egy videót, hogy mirõl beszéltem:
http://www.youtube.com/watch?v=JrcTaT9ZNyU
vagy
http://www.xfire.com/video/2aa0c1/

Köszi!
Nagyon szépen köszönöm a választ, akkor gyakorolok még :-D
Sharks
Már rég játszottam ezzel, de amit csinálsz az jó, csak gyorsabban kell. Gyakorolgasd még, annyi az egész, hogy elõre kell gondolkodni, hogy mit fogsz csinálni, tehát, mikor még harcolsz valamelyikkel, neked már azt kell nézni, hogy mi a következõ mozdulat, amit csinálni akarsz és a megfelelõ idõben meg kell nyomni a gombokat úgy, hogy folyamatos legyen a mozgás és ne üssenek meg közben (ha megütnek, akkor újra kezdõdik a számlálás és ha nem folyamatosan csinálod, szintén).

Hello!

Hogyan kell a combo ütéseket csinálni? nekem sose megy fel 8 felé.
Ez az elsõ játék amivel játszottam, így bocsi a béna kérdésért.
Légyszi valahogy próbáljátok leírni, mert olvastam, hogy ugráljam át, de akkor mindig megszakad és 1rõl kezdi, nem tudom hogy maradjak benne, hogy folyamatosan nõjön.
Már mindenhogy próbáltam.
Végig nyomtam a játékot, de szeretném tudni, hogy a nehéz fokozaton is végig vihessem.
Köszi!
zico87
hello most raktam fel a gamet elég szép meg minden de elakadtam a decontimation küldetésnél felmászok a szelõzõbe de a végén ilyen tüzes valami van és nemjutok tovább pls help..😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

gfreak
dokumentumokbol rakd el az egesz könyvtárát, az a biztos 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Sziasztok! Tudja valaki iket kell kimásolni ha újratelepítés után is akarom használni a mentéseket?
gfreak
mondhattam volna, igaz...

meg rá is kereshettél volna 😉

sõt, el is olvashattad volna a ha nem vetted meg részt is 😄

Peet199009
Eztis mondhattad volna ahelyett h húzzál a warezba

gfreak
mert csak warezproblémaként lett diagnosztizálva (pl F hiánya, nem kapaszkodik fel, nincs lebegés, stbstb)

Peet199009
miért mennék a warezba....

Sajnálom,hogy a GOTY verzióba mégse tették bele a Joker missziókat a dögök<#rinya>

" továbbá a PS3 exkluzív játszható Joker karakter elképzelhetõ, mint a Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition extra adaléka."

(forrás gamestar)
norbi2fraktal
Itt a megoldáselég egyszerû

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

sziasztok! Tudnátok nekem abba segíteni hogy ha kilépek a játékból akkor nem ott folytatja ahol abbahagytam hanem elõrõl kell kezdenem és ez naon idegesítõ!!!!!!!!!!! Mert nem tudom h hogyan lehetne menteni!? Kösz ha segítetek!😊

gfreak
miért nem a wareztopikba mész nyavalyogni, ezt nem értem...

Peet199009
Kössz srácok a rengeted választ!

Szisztok megtudnátok mondani hogy hogyan lehet elmenteni mikor ki akarok lépni?? Mert elõrõl kezdi.. Hol lehet elmenteni? Kösz
😊

Bocsesz<#finom>
gfreak
az utolsó két hozzászóló nézzen át inkább a wareztopikba

Úgy néz ki nálam is véget ért a játék 27% nál .Bemennék valami elhagyatott alagútba ,de az elején amikor kinyílik az ajtó akkor fel kéne húzni magam de nincs F pont azon a pákányon.El van csúszva egész a fal aljába ,ha meg ott megnyomom akkor kihúzza magát az egész képbõl .<#falbav>
tudom hogy érdemesebb lenne megvenni, de pénzem az nincs,tehát marad a letöltés ,azt kérdezném h a többség honnan szedte(link ha lehet), mert én akárhonnan is szedtem bugos volt, a reloaded verziók is.bizonyos pontokon lefagyott, kösz
gfreak
bármelyik xbox360 kontroller emulátorral mûködik szépen (xpadder pl)

Peet199009
2597re valaki?

Még annyit szeretnék tudni hogy elég régi gépem van P4 2.8 Ghz 1 magos ati radeon x1600 2gb memória és nagyon szaggat a játék ez azért van mert kevés hozzá a configom?
Van. Fordítsd meg a gamepadot.
Amúgy nem tudom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok! Nekem az lenne a problémám hogy van egy Logitech dual action game padom és fordítva mûködnek az irányok a control padomon. Van erre valami orvosság? Elõre is köszi.
grebber
Rajtad kívül szerintem mindenki!

Itt van video ha magadtól nem jöttél rá erre a könnyû dologra!

Next PC upgrade: 2022

Üdv!

Tudja valaki, hogy pontosan mit kell csinálni amikor Dr. Young -ot kell megmenteni (Warden's Office pályán) az egyik szökött elmebetegtõl (Zansz), amikor az kést tart a doktornõ nyakához?

Akármit csinálok rögtön megöli és vége a játéknak.

A játék meg azt írja ki, hogy gugoljak le, menyjek a sarokba, és a batarang-al csapjak oda neki. A sarokból nem látom, ha meg a látókörbe kerül, akkor én is az övébe és kinyírja a csajt.

Esetleg van itt olyan játékos, aki már átjutott azon a ponton?
grebber
BAFTA díjazottak - az elmúlt idõszak legjobb játékai:

Best Game: Batman: Arkham Asylum
Best Gameplay: Batman: Arkham Asylum

Üdv!

Ott tartok amikor egy nagy csillárt lekell vágni, s az bezúz egy üvegpadlót. Eddig ok, de utána hova, merre kell tovább menni? Nem találok semmi újabb utat a szellõzõrendszerben ami elõrébb vinne, az ajtókat pedig lezárták.

Köszi elõre is a segítséget!

Peet199009
Sziasztok!
Itt tartok a játékban de mikor odamegyek a falhoz és odabújnék hogy ledobjam batarangal zsast nyomom a szpészt de nem csinál semmit. Már máskor is volt nekem ilyen akkor egy szellõzõbe nem tudtam felugrani nem írta ki az F betût...akkor abbahagytam most újrakezdtem annál a résznél továbbjutottam egybõl tudtam nyomni Fet de most meg ez. Mi lehet a gond valaki segítsen plíz... 1.1es patch?😮

Narxis
http://www.mahalo.com/batman-arkham-asylum-walkthrough-part-2

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

norbi2fraktal
nézz körbe detektyv módban és keresd meg a másik ventillátort.....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Segítsetek légyszi!

Ott tartok amikor Doktor Youngot meg Kellermant kell megmenteni. Egy üvegfal mögött van egy Cash nevû õr, meg egy orvos. Van egy gázzal teli szoba, ahol az egyik ventillátort betudom indítani, de a gázt nem szívja ki a szobából, s addig nem mehetek el míg ki nem tisztul a szoba. Más kiutat meg nem találok. Valaki segítsen légyszi!

Köszönöm elõre is!

grebber

Rage47
nevezd át a videókat
Scouser
mert az a fél perc olyan hosszú idõ?😊

You\'ll Never Walk Alone

én is afelõl érdeklõdnék hogy kilehet-e kapcsolni az intrókat valahol?
Ne oltsatok hanem segítsetek! <#szomoru1>

Amúgy ott tartottam hogy Joker ült egy magas széken,azt hiszem könyvek tetején talán,és két nagy mutáns gorilla embere támadta rám!Titánok!

60 pár %-ot írt ki a mentésem!
gfreak
mellesleg a 60% korántsem tükrözi hogy hol is tartottál...mivel nem csak a storyt hanem a challengeket is beleszámolja a %ba...