Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újra is tettem a gépet és közepes grafnál is szaggat.
Ez mitõl lehet?
És a mentésrõl tud valaki valamit mondani?
Ha nincs netem akkor nem tudok menteni?
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
No ezt hogyan kéne csináljam?
NVIDIA Geforce 8600 GT-m van.
Itt valami nagy tré lehet.
Volna pár kérdésem.
Remélem tudtok benne segíteni.
Core 2 duo 2,2ghz 2gb ram Gforce 8600 512mb ddr3 vasam van.
Még a videók is folyamatosan szaggatnak.
Olvastam, hogy le és fel tudjátok nyomni a játék teljesítményét.
Nálam nincs ilyen. A beállításokba csak a hang meg a irányítást tudom változtatni.
Több fajta verzió játék jött ki?
Hogyan kell ki és bekapcsolni a PhysX-et?
Elõre is köszönet a segítségetekért!!!
ott ugrálni kell és fel tudsz mászni, ill. egyes helyeken a csörlõt tudod használni. A csáklya ott nem mûkszik, mert leomlik tõle a fal. Kicsit gondolkozz és menni fog...<#vigyor4>#vigyor4>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ismét köszönöm szépen a segítséget: hosszan kellett nyomni a detektív mód gombját. Mindent próbáltam már, csak ezt nem. Át váltottam én detektív módba, de nem nyomtam hosszan.
Köszönöm szépen a segítséget!
szintén csak nagyjából tudom elmagyarázni, mert már nem emlékszem pontosan, hogy hívják azt a cuccot, de van nálad egy ilyen nyomozó mód. Mikor követsz vkit nyomok alapján, akkor is azt használod. Na itt is azt kell. A nyomozó módban rá kell közelíteni és utána asszem ki is írja, hogy mit kell nyomni, de még valamit kell, ha ráközelítettél és akkor olvassa fel. Remélem rá fogsz jönni ebbõl, hogy pontosan hogy kell...
Az miért van, hogy a szellem /nagy bogaras kõtábla/ kõtábláit hiába találom meg nem csinál semmit. Az elsõt mikor megtaláltam felolvasta, és atöbbit azóta nem. Az egyik netes videón láttam, hogy a többit ugyanúgy felolvassa, de nekem nem, és Enigma kihívásaiból se tûnik el, pedig sztem már mind meg találtam :-( csak egyiket se jegyezte :-(
Készítettem hozzá egy videót, hogy mirõl beszéltem:
http://www.youtube.com/watch?v=JrcTaT9ZNyU
vagy
http://www.xfire.com/video/2aa0c1/
Köszi!
Hogyan kell a combo ütéseket csinálni? nekem sose megy fel 8 felé.
Ez az elsõ játék amivel játszottam, így bocsi a béna kérdésért.
Légyszi valahogy próbáljátok leírni, mert olvastam, hogy ugráljam át, de akkor mindig megszakad és 1rõl kezdi, nem tudom hogy maradjak benne, hogy folyamatosan nõjön.
Már mindenhogy próbáltam.
Végig nyomtam a játékot, de szeretném tudni, hogy a nehéz fokozaton is végig vihessem.
Köszi!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Racism is a weapon of mass destruction!
meg rá is kereshettél volna 😉
sõt, el is olvashattad volna a ha nem vetted meg részt is 😄
" továbbá a PS3 exkluzív játszható Joker karakter elképzelhetõ, mint a Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition extra adaléka."
(forrás gamestar)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
😊
Amúgy nem tudom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Next PC upgrade: 2022
Tudja valaki, hogy pontosan mit kell csinálni amikor Dr. Young -ot kell megmenteni (Warden's Office pályán) az egyik szökött elmebetegtõl (Zansz), amikor az kést tart a doktornõ nyakához?
Akármit csinálok rögtön megöli és vége a játéknak.
A játék meg azt írja ki, hogy gugoljak le, menyjek a sarokba, és a batarang-al csapjak oda neki. A sarokból nem látom, ha meg a látókörbe kerül, akkor én is az övébe és kinyírja a csajt.
Esetleg van itt olyan játékos, aki már átjutott azon a ponton?
Best Game: Batman: Arkham Asylum
Best Gameplay: Batman: Arkham Asylum
Ott tartok amikor egy nagy csillárt lekell vágni, s az bezúz egy üvegpadlót. Eddig ok, de utána hova, merre kell tovább menni? Nem találok semmi újabb utat a szellõzõrendszerben ami elõrébb vinne, az ajtókat pedig lezárták.
Köszi elõre is a segítséget!
Itt tartok a játékban de mikor odamegyek a falhoz és odabújnék hogy ledobjam batarangal zsast nyomom a szpészt de nem csinál semmit. Már máskor is volt nekem ilyen akkor egy szellõzõbe nem tudtam felugrani nem írta ki az F betût...akkor abbahagytam most újrakezdtem annál a résznél továbbjutottam egybõl tudtam nyomni Fet de most meg ez. Mi lehet a gond valaki segítsen plíz... 1.1es patch?😮
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ott tartok amikor Doktor Youngot meg Kellermant kell megmenteni. Egy üvegfal mögött van egy Cash nevû õr, meg egy orvos. Van egy gázzal teli szoba, ahol az egyik ventillátort betudom indítani, de a gázt nem szívja ki a szobából, s addig nem mehetek el míg ki nem tisztul a szoba. Más kiutat meg nem találok. Valaki segítsen légyszi!
Köszönöm elõre is!
Amúgy ott tartottam hogy Joker ült egy magas széken,azt hiszem könyvek tetején talán,és két nagy mutáns gorilla embere támadta rám!Titánok!
60 pár %-ot írt ki a mentésem!