2888

Batman: Arkham Asylum
  • 38tibi38
    Hali. Elakadtam ott mikor 3 fegyveres őrrel kell valamit csinálni,de hogy mit azt nemtom:( Már dobtam bumerángot de nemhalnak bele. Pls help.
  • Seth
    Biztos benne van a pc verzióban is.
  • L4CYk4
    Sziasztok vki meg tudná mondani h ez az easter egg csak a konzolos verziókban található meg? arkham asylum arkham city easter egg
  • Sil3nt
    sziasztok

ezt az aramtalanito pisztolyt (4) vagy mit hogyan kell pontosan hasznalni? A-D-balklikk-jobbklikket ir, de eddig nem jottem ra, hogy pontosan hogyan kell gyorsan hasznalni. gondolom akkor a jo ha a zold hullam jelenik meg a muszeren, de eddig nem sikerult normalisan hasznalni.
  • kabel15
    Sziasztok! Magyarországon hol tudom megvenni a játékot minél olcsóbban? Vagy esetleg lenne köztetek valaki aki eladná?
  • putty
    Sziasztok!
    Kérlek segítsetek, hogy hogyan kell menteni a játékban mert egyszerűen nem jövök! Lehet én vagyok a hülye,de valahogy nem jövök rá! :)
    Előre is köszönöm!!!!
  • grebber
    Tedd fel alapból a reloaded verziót törölj minden maradványt és kezd el újból és lám már jó is lesz.
  • nata12
    Nekem egy olyan problémám lenne hogy 20%l járok és felkéne lőnöm magam de nem lehet mert nem jelenik meg az F betű. Minden crack-t kipróbáltam de nem akar működni!Ha valaki tud segíteni azt megköszönném! Előre is köszi!
  • Hegyirabló #2679
    Szia!

Köszi!

Közben már játszom, gond nélkül megy, minden maximumom, 1920*1080 felbontásban is, gyönyörűen a 107cm LCD-n.
  • Swarczi
    Hát, ha nem tolod maxra, akkor igen. De talán még így is be-be fog akadni.
  • Hegyirabló #2677
    Sziasztok!

AMD Athlon 64 X2 5200+, 3GB ram és Radeon HD 4670 512MB. Menni fog ez vajon gond nélkül nálam?

Köszi!
  • Fpocok
    Én amit elsőre nem tudtam megszerezni, azt hagytam a fenébe. Azok csak ilyen bónusz cuccok, mint pl a vice cityben a kis csomagok.
  • IXEMGabeo
    jó game:) tetszik a detektív mód:P

elején vagyok, de elég sok kérdőjelet nem tudtam megszerezni az elején, vagy azért, mert az elektroboxot nem bírtam hatástalanítani, vagy pedig valami falat kellett volna berobbantani, gondolom később kapok erre "eszközöket", de a kérdésem az, hogy ezekért vissza kell majd menjek Asylumba?
  • Swarczi
    Lenne egy problémám: ott járok mikor Joker csaját kell üldözni, elértem ahhoz a részhez ahol meg kell menteni 1 őrt meg 1 dokit. Na azzal megvagyok, elkezd visszaszámolni a mérges gáz, itt valahogy elcsesztem mert felrobbant, game over - na itt jön a bibi, mert mikor visszatöltöm akkor a csaj sehol, a megmentendő túszok sehol... Már vagy háromszor körbejártam a helyet, megpróbáltam kimenni az épületből, de nemengedett..
    Valaki tud valami megoldást?
  • IXEMGabeo
    ilyet...elindítom a game-t és kilép "Windows megoldást keres a problémára címszó alatt" 32 bites 7-sem van és miért csinálja ezt, hogy egyszerűen kilép? pont amikor Jokert bevisszük az elején valami terembe és akkor beszélgetnék valami ősz hajú csávóval, dehát nem engedi, belaggol és kilép sajna...mi lehet a fő gond?
  • norbi2fraktal
    reloaded crack megoldja
  • rockysanyi
    ÖÖÖHHH! az jó kérdés hogy miért lehet, de a lényeg hogy van. Esetleg lenne valami javaslatod, hogy mit lehetne ellene tenni???
  • grebber
    Ez a Warez miatt van.Pedig már van jó warez verzió nem értem miért vannak még ilyen gondok!
  • rockysanyi
    PLEASE HEEEEEELP!

Még mindig nem tudok kijutni a botanikus kertből!!!

"kb 40%-nál a Botanikus kertben vagyok! Egy ilyen csatornarendszer féleségbe kellet menni,mert Joker barátunk felrobbantotta az átjárót.a kúszó növény alatt kell le menni,utána a csákjával fel lőni magam de nem engedi...
    valami ötlet? "
    Egyszerűen nem engedi az "F" használatát, kell még valamit teljesíteni ezen a pályán vagy ez valami BUG??

HEEEELP
  • IXEMGabeo
    azóta már láttam hogy van másik Batman topik...nem kell a segítség 1.1 crack kell bocsi a zavarásért...
  • Béluska74

Kedves házigazda,ezt annyian kérdezik,hogy a banner-ba kéne tenni.
  • Bacsa09
    Ez a te szempontodból lényegtelen, a rendőrségnek elküldi a címet, te nem mehetsz oda. Ha meg vannak a maradék trophyk is,akk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hallhatod a rádión ahogy betörnek a lakására a rendőrök, és elkapják
  • IXEMGabeo
    sziasztok feltettem a játékot, crackeltem kétszer is és ezt írja ki még mindig->

Seculauncher: failed to start application (9000)

mi a fene ez?
  • blur55
    nekem egy riddleres kérdésem van, asszem már csak 3-4 trophy maradt, de most kaptam egy olyan szöveget, hogy a riddler címe megvan vagy valami és hogy a térképemen bejelölték a helyet, de lövésem sincs hogy hova kéne menni. valaki tud segíteni?
  • rockysanyi
    Sziasztok!

ugyanaz a problémám mint Sgtfathinak "Sziasztok!
    Valaki tudna segíteni olyan kb 40%-nál a Botanikus kertben vagyok! Egy ilyen csatornarendszer féleségbe kellet menni,mert Joker barátunk felrobbantotta az átjárót.a kúszó növény alatt kell le menni,utána a csákjával fel lőni magam de nem engedi...
    valami ötlet? "
    Én csak most kezdtem el játszani a Batmannel de eddig jutottam, ez most valami BUG vagy kell még valamit csinálni?
    Ha valaki emlékszik rá kérem közölje már velem a megoldást.
  • Béluska74
    Ha ezen a részen vagy (Batman Bug) akkor ez nem hiba... hanem a játékot így csinálták meg. Továbbmegy majd. Ismétlem csak a videóban látott helyen van így.
  • Reg5
    Ööö ha jól emlékszem ez nem hiba, hanem egy furcsa átvezető. Nem kell kilőni, várj vele fél percet.
  • norbi2fraktal
    talán másik vga driver?
  • adikakk
    Jó napot.
    Megszereztem a játékot gecijó nagyon bejön de 35% ezt csinálja és utána kifagy csak feladatkezelövel tudom kinyomni.
    Segítsetek pls.

• norbi2fraktal
    hát nem egyszerű klikk a 2656-os tag által linkelt fájlra, és Free Download
  • maker345
    köszi az infót csak hogy tudom letölteni a msvcr71.dl??

• Béluska74
    Hellóka! Ha Ezzel a hibával nem indul el(SecuLauncher:failed to start application[9000]),akkor le kell tölteni az msvcr71.dll nevű file-t és bemásolni a játék könyvtárába,oda ahol az indíto exe is van. (remélem a link jó lett.)
    De itt van "bemásolósan" is:
    http://www.dll-files.com/search.php?s=msvcr71.dl
  • blur55
    hi!
    egy kicsit meg van buherálva az irányítás nálam, mert átírtam a control.ini file-t ezért is kérdem, a takedown az melyik gomb? tudom, hogy kell hozzá az ütés, de a világért nem jövök rá, hogy mi kell még oda, ezt ha valaki meg tudná mondani az nagyon jó lenne
  • KeSza
    Hali
    Nekem is ez a problémám, és Win7em van (64). Crysisnál találtam hozzá win7 (64) cracket amivel azt sikerült elindítanom, de ehhez egyelőre még nem találtam semmit, viszont szeretném már meglesni a game-t. :D
  • messinho2
    hy all,
    nekem az a problémám van,hogy indítanám el és ezt írja ki:
    SecuLauncher:failed to start application[9000]
    pls help
  • sectorgasa
    Még csak most akarom.
  • temes69
    és rögtön újra kezdted?
  • sectorgasa
    Én is így voltam pár éve az FF8-al. Már a második cd végén voltam mikor bekakilt a gépem.

Gondolhatjátok!!!
  • temes69
    na hát akkor ezért nem megy. ezt nem tudtam. mindenesetre annak a mappának már annyi mert formáztam a c:-t majd ősszel újrakezdem, addigra elfelejtem az eddigieket
  • norbi2fraktal
    igen ez a mappa is kell egyes LIVE-os játékhoz, de a Batman-nél csak a dlc miatt kell...