2888
Batman: Arkham Asylum
-
#2728 Riddler feladványai közül pl ha megfejtek egy kérdést, vagyis megtalálom azt a tárgyat amire ő gondo, mit csináljak. Ha rázoomolok a Z betűvel nem történik semmi...Pls help, -
#2727 Volt 1-2 idegesítő rész.
Hozzá kellet szoknom hogy nem az ellen megölése a cél :S
-
gregtom6 #2726 Akkor tegyél spoiler tag-et, h véletlenül se olvassam el.
A makrókban megtalálod a használatát. -
IXEMGabeo #2725 jó game én azóta is még mindig a szanatórium vagy mi után vagyok kint a fő téren... -
gregtom6 #2724 És nemtom, hogy vagytok vele, de nagyon jól optimalizáltan muzsikál az Unreal Engine 3.0 a játék alatt.
Bár már rég mindenki végigvitte, akit érdekelt, gondolom, de nekem csak most jutott időm rá, h játszak, és most se sok. -
gregtom6 #2723 Okés, na elkezdtem én is:D
Vagy egy évvel ezelőtt csak a demóval játszottam, és már akkor is nagyon tetszett amúgy, de akkor könnyűnek tűnt.
Most kipróbáltam hardon, és.....:)
Hát már vagy 20x próbáltam az első pár ellenfelen átesni, akik a demóban is voltak.
Az első "körön", ahogy Joker mondja, még aránylag simán át tudok menni, de a 2. adag ember(itt 5-en jönnek azt hiszem), mindig legyőznek:D
Kicsit könnyebbre számítottam, de tényleg van benne kihívás, hardon nem is kevés:D
Mondjuk még nem állítottam át a bill.-t, de ha kicsit hamarabb nyomsz jobb klikket, mint ahogy a támadáskor kellene, akkor dobja a Batarang-ot, úgyh emiatt győznek le sokszor.
De marha jó:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem gondoltam, hogy a demó után a játék eleje is ennyi meglepetést tartogat majd, Killer Croc jól beijeszt, Joker a sötét liftben majdnem kiszabadul, és amikor hirtelen ráijeszt az őrökre, és mindannyian hátrálnakXD
Nagy hangulata van, tényleg visszaadja az eredeti Batman érzést, amit még a legelső film keltett bennem, és persze a képregények:D
Nem véletlen, hogy óvodás koromban Batmannek öltöztem:D
-
#2721 Nekem normálon is van olyan boss akinél kb 5x meghalok és a végén is csak úgy tudom megcsinálni hogy marad kb 1%HP-m. Tiszta vörös a csík. Ja és úgy hogy ki van fejlesztve a ruhám. -
#2720 Nem a boss-ok adják meg ennek a játéknak a hangulatát, hanem a keresgélés,nyomozgatás -
gregtom6 #2719 Loool:D
Hát én csak mindenhonnan azt hallom, hogy a bossok túl könnyűek benne.
És én leginkább velük akarok rendesen megküzdeni.
De mind1:D -
#2718 Elkezdted egyeltalán a játékot?
Minek akarnál nehezíteni, ha még azt sem tudod milyen nehéz mondjuk a legnehezebb fokozaton? Azér mert mások az mondták, hogy könnyű?
Próbáld majd ki az elite challenge-eket, vért fogsz hugyozni, nemhogy még nehezíteni rajta -
gregtom6 #2717 Erre help továbbra is.
Nehezítés kell a játékba, h legyen kihívás!!! -
#2716 Hogy tudok vissza jutni batman barlangjába? mert megszereztem a mérget de ahol eddig bementem ott kinőtt egy gaz. Van másik bejárat is? -
gregtom6 #2715 Valaki tegyen ki egy képet a Binaries mappáról, mert fontos lenne, h mik vannak benne. Kösz. -
#2714 De lenne megint 1 kérdésem.
Írta hogy azokat az őröket akiknél elektromos ütő van azokat úgy tudom elintézni hogy át ugrok felettük.
De azt még is hogy kell csinálnom? mert az irányításnál nem találom :S -
#2713 Ja aszem rájöttem.
Addig kell forgatni a cuccokat még teljesen át nem vált zöldre.
-
#2712 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? ott járok a játékban hogy kaptam egy kódfejtőt.
És azt írja hogy az A D jobb és bal gombokkal kell kódot törnöm.
De pontosan hogy? Mert azt első ajtót valahogy sikerült kinyitnom de most a padlóba áram van vezetve és azt kéne kikapcsolnom. Szóval hogy tudom ezt használni? -
gregtom6 #2711 És nincs valami trainer, vagy akármilyen megoldás, amivel meg lehetne kicsit erősíteni a bossokat?
Csakis annyira, hogy azért kihívás legyen benne, mint egy Devil May Cry 1 bossnál. -
#2710 Könnyűek lettek igen főleg a legvégső!
AI teszi a dolgát úgy ahogy nem vettem volna észre különösebb hülyeségek részükről! -
gregtom6 #2709 Nehézség és mesterséges intelligencia milyen? Mert hallottam régebben, h a bossfightok nagyon könnyűek. -
#2708 Szerintem nagyon frankó lett (értékelések is magukért beszélnek) és nem vagyok rajongó csak megnézem őket azt ennyi. -
gregtom6 #2707 És a másik kérdésem: Tényleg ennyire jó lett? Nem csak a fanatikus batman rajongók szerint lett jó, hanem másoknak is?
Én játszottam a demóval, de nem láttam rajta semmi eget rengetőt, őszintén szólva vannak jobb játékok is a demó alapján. -
#2706 Ha jól emlékszem olyan 7-8 órás kb! -
gregtom6 #2705 Igen nehezen megy, kisfiam:) Majd belejössz szép lassan.
Hogy a témával kapcsolatban is írjak, mennyi a játékideje a játéknak? Még nem játszottam vele, csak a demójával, de nem értem ennyiből, h hogy lett rekorder ez a játék, és hogy lett ilyen jó. -
#2704 Uninstalláld a játékot ,ahogy elnézem ezt nem neked találták ki!
Egyébként erre jó a youtube beírod a pályarész vagy küldetés nevét és kiadja a videót róla! -
38tibi38 #2703 Most meg elakadtam ott mikor az jokernek a csaja vagy ki őrzi a fickót. Az őröket kinyirtam de a lépcsőnél egy védő burok van ahol nem lehet átmenni pedig ott a fickó is. Most mégis mit kellene tennem? Detective modban se találtam semmit:( -
koj #2702 Sziasztok! Amikor Átokkal kell harcolni hogy kell a hátára felugrani? -
#2701 Akkor másképp írom: checkpointoknál automatán ment. Ha jobbra lent látod azt a villogó jelet,akkor ment -
38tibi38 #2700 Tehát semmi checkpiont meg ilyesmi? Hát remélem nem kell újrakezdeni:( Ha igen én feladom. -
#2699 Automata mentés van -
38tibi38 #2698 És menteni,hogy lehet? Már csináltam egy olyat,hogy offiline profil. -
38tibi38 #2697 Oh én hülye :D Ezer köszönet. -
wednes #2696 Hosszan kell nyomni a gombot, hogy csináljon róla egy képet. -
#2695 Be kell "scanelni" normálisan de ki is fogja írni,hogy jó-e vagy nem jó4 -
38tibi38 #2694 De hiába nézem azt a festményt detektiv modba nem csinál semmit:( -
38tibi38 #2693 Igen az. -
#2692 Hirtelen erre a részre gondolok -
#2691 Ez melyik rész? Amikor egy ajtó előtt megkötözve ül egy ember?
Ha képet adsz könnyebben tudunk segíteni! -
38tibi38 #2690 Most meg ott akadtm el ,hogy az a csávó valami képet említ a falon,de egyszerüen nemtalálom:( -
38tibi38 #2689 Arra rájöttem,de azért kösz. Majd jobban körülnézek hátha van más út is. -
#2688 Az a lényeg hogy ne vegyenek észre.Ahonnan kezdesz, ott fel lehet kapaszkodni,majd onnan mögéjük ( vagy akár ott is hagyhatod őket )