Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Elakadtam ott mikor 3 fegyveres õrrel kell valamit csinálni,de hogy mit azt nemtom😞 Már dobtam bumerángot de nemhalnak bele. Pls help.
Seth
Biztos benne van a pc verzióban is.

PSN ID.: Beegabor

L4CYk4
Sziasztok vki meg tudná mondani h ez az easter egg csak a konzolos verziókban található meg? arkham asylum arkham city easter egg

Sil3nt
sziasztok

ezt az aramtalanito pisztolyt (4) vagy mit hogyan kell pontosan hasznalni? A-D-balklikk-jobbklikket ir, de eddig nem jottem ra, hogy pontosan hogyan kell gyorsan hasznalni. gondolom akkor a jo ha a zold hullam jelenik meg a muszeren, de eddig nem sikerult normalisan hasznalni.

kabel15
Sziasztok! Magyarországon hol tudom megvenni a játékot minél olcsóbban? Vagy esetleg lenne köztetek valaki aki eladná?

BattleTag: kabel15#2672

Sziasztok!
Kérlek segítsetek, hogy hogyan kell menteni a játékban mert egyszerûen nem jövök! Lehet én vagyok a hülye,de valahogy nem jövök rá! 😊
Elõre is köszönöm!!!!
grebber
Tedd fel alapból a reloaded verziót törölj minden maradványt és kezd el újból és lám már jó is lesz.

Next PC upgrade: 2022

Nekem egy olyan problémám lenne hogy 20%l járok és felkéne lõnöm magam de nem lehet mert nem jelenik meg az F betû. Minden crack-t kipróbáltam de nem akar mûködni!Ha valaki tud segíteni azt megköszönném! Elõre is köszi!
Szia!

Köszi!

Közben már játszom, gond nélkül megy, minden maximumom, 1920*1080 felbontásban is, gyönyörûen a 107cm LCD-n.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Hát, ha nem tolod maxra, akkor igen. De talán még így is be-be fog akadni.
Sziasztok!

AMD Athlon 64 X2 5200+, 3GB ram és Radeon HD 4670 512MB. Menni fog ez vajon gond nélkül nálam?

Köszi!

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Fpocok
Én amit elsõre nem tudtam megszerezni, azt hagytam a fenébe. Azok csak ilyen bónusz cuccok, mint pl a vice cityben a kis csomagok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jó game😊 tetszik a detektív mód😛

elején vagyok, de elég sok kérdõjelet nem tudtam megszerezni az elején, vagy azért, mert az elektroboxot nem bírtam hatástalanítani, vagy pedig valami falat kellett volna berobbantani, gondolom késõbb kapok erre "eszközöket", de a kérdésem az, hogy ezekért vissza kell majd menjek Asylumba?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lenne egy problémám: ott járok mikor Joker csaját kell üldözni, elértem ahhoz a részhez ahol meg kell menteni 1 õrt meg 1 dokit. Na azzal megvagyok, elkezd visszaszámolni a mérges gáz, itt valahogy elcsesztem mert felrobbant, game over - na itt jön a bibi, mert mikor visszatöltöm akkor a csaj sehol, a megmentendõ túszok sehol... Már vagy háromszor körbejártam a helyet, megpróbáltam kimenni az épületbõl, de nemengedett..
Valaki tud valami megoldást?
ilyet...elindítom a game-t és kilép "Windows megoldást keres a problémára címszó alatt" 32 bites 7-sem van és miért csinálja ezt, hogy egyszerûen kilép? pont amikor Jokert bevisszük az elején valami terembe és akkor beszélgetnék valami õsz hajú csávóval, dehát nem engedi, belaggol és kilép sajna...mi lehet a fõ gond?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

norbi2fraktal
reloaded crack megoldja

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

ÖÖÖHHH! az jó kérdés hogy miért lehet, de a lényeg hogy van. Esetleg lenne valami javaslatod, hogy mit lehetne ellene tenni???
grebber
Ez a Warez miatt van.Pedig már van jó warez verzió nem értem miért vannak még ilyen gondok!

Next PC upgrade: 2022

PLEASE HEEEEEELP!

Még mindig nem tudok kijutni a botanikus kertbõl!!!

"kb 40%-nál a Botanikus kertben vagyok! Egy ilyen csatornarendszer féleségbe kellet menni,mert Joker barátunk felrobbantotta az átjárót.a kúszó növény alatt kell le menni,utána a csákjával fel lõni magam de nem engedi...
valami ötlet? "
Egyszerûen nem engedi az "F" használatát, kell még valamit teljesíteni ezen a pályán vagy ez valami BUG??

HEEEELP
azóta már láttam hogy van másik Batman topik...nem kell a segítség 1.1 crack kell bocsi a zavarásért...

Béluska74

Kedves házigazda,ezt annyian kérdezik,hogy a banner-ba kéne tenni.

If you give a little love you can get a little love of your own

Ez a te szempontodból lényegtelen, a rendõrségnek elküldi a címet, te nem mehetsz oda. Ha meg vannak a maradék trophyk is,akk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hallhatod a rádión ahogy betörnek a lakására a rendõrök, és elkapják
sziasztok feltettem a játékot, crackeltem kétszer is és ezt írja ki még mindig->

Seculauncher: failed to start application (9000)

mi a fene ez?

nekem egy riddleres kérdésem van, asszem már csak 3-4 trophy maradt, de most kaptam egy olyan szöveget, hogy a riddler címe megvan vagy valami és hogy a térképemen bejelölték a helyet, de lövésem sincs hogy hova kéne menni. valaki tud segíteni?
Sziasztok!

ugyanaz a problémám mint Sgtfathinak "Sziasztok!
Valaki tudna segíteni olyan kb 40%-nál a Botanikus kertben vagyok! Egy ilyen csatornarendszer féleségbe kellet menni,mert Joker barátunk felrobbantotta az átjárót.a kúszó növény alatt kell le menni,utána a csákjával fel lõni magam de nem engedi...
valami ötlet? "
Én csak most kezdtem el játszani a Batmannel de eddig jutottam, ez most valami BUG vagy kell még valamit csinálni?
Ha valaki emlékszik rá kérem közölje már velem a megoldást.
Béluska74
Ha ezen a részen vagy (Batman Bug) akkor ez nem hiba... hanem a játékot így csinálták meg. Továbbmegy majd. Ismétlem csak a videóban látott helyen van így.

Ööö ha jól emlékszem ez nem hiba, hanem egy furcsa átvezetõ. Nem kell kilõni, várj vele fél percet.

norbi2fraktal
talán másik vga driver?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

adikakk
Jó napot.
Megszereztem a játékot gecijó nagyon bejön de 35% ezt csinálja és utána kifagy csak feladatkezelövel tudom kinyomni.
Segítsetek pls.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

norbi2fraktal
hát nem egyszerû klikk a 2656-os tag által linkelt fájlra, és Free Download <#wow1>

köszi az infót csak hogy tudom letölteni a msvcr71.dl??

Béluska74
Hellóka! Ha Ezzel a hibával nem indul el(SecuLauncher:failed to start application<9000>),akkor le kell tölteni az msvcr71.dll nevû file-t és bemásolni a játék könyvtárába,oda ahol az indíto exe is van. (remélem a link jó lett.)
De itt van "bemásolósan" is:
http://www.dll-files.com/search.php?s=msvcr71.dl

hi!
egy kicsit meg van buherálva az irányítás nálam, mert átírtam a control.ini file-t ezért is kérdem, a takedown az melyik gomb? tudom, hogy kell hozzá az ütés, de a világért nem jövök rá, hogy mi kell még oda, ezt ha valaki meg tudná mondani az nagyon jó lenne
Hali
Nekem is ez a problémám, és Win7em van (64). Crysisnál találtam hozzá win7 (64) cracket amivel azt sikerült elindítanom, de ehhez egyelõre még nem találtam semmit, viszont szeretném már meglesni a game-t. 😄
hy all,
nekem az a problémám van,hogy indítanám el és ezt írja ki:
SecuLauncher:failed to start application<9000>
pls help
Még csak most akarom.
és rögtön újra kezdted?<#vigyor>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Én is így voltam pár éve az FF8-al. Már a második cd végén voltam mikor bekakilt a gépem.

Gondolhatjátok!!!<#boxer><#falbav>
na hát akkor ezért nem megy. ezt nem tudtam. mindenesetre annak a mappának már annyi mert formáztam a c:-t<#wilting> majd õsszel újrakezdem, addigra elfelejtem az eddigieket<#wink>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

norbi2fraktal
igen ez a mappa is kell egyes LIVE-os játékhoz, de a Batman-nél csak a dlc miatt kell...

Mert nem csak a mentést kell kimenteni, hanem még valamit. Ha jól emlékszem (nem vagyok biztos benne) a XLive (Games for Windows Live) mappát (gondolom a profilt tartalmazza) is ki kell menteni, mert az is kell a GfW játékokhoz. De mondom, nem biztos hogy ez lenne az a mappa.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ugyanolyan nevû profilom van mindíg, de így is hiába másolom be a régi mentéseket nem megy. pedig pont megakartam venni a gamet mert nagyon tetszik, de akkor sem tudnám folytatni ott ahol abbahagytam. fene megette...

norbi2fraktal
ha nem eredeti akkor csinálj egy profilt, de ugyan olyan névvel mint volt a mentés....

ha eredeti akkor, login, kicsit játsz, csinál mentést, majd írd felül az elkezdett mentéseddel

nem delete<#vigyor0> pont az újrakezdést szeretném elkerülni.

Delete!!!
sziasztok!

újra kellet raknom a windowst. a mentés könyvtáramat kimásoltam. most visszamásoltam erre azt írja hogy corrupt. nah fasza negyvenvalahány %-nál jártam. van valami megoldás? újra nem kezdem az tuti...

Ha még csak a PhysX et lehetne ki/be kapcsolhatni.
De mint mondottam minden minimumon van és még néha (mikor hirtelen felvillan a reflektor az elején) szaggat.
És a Local mentést hogyan lehet kiválasztani?
Mert mikor rányomok hogy nem akarok felreggelni az oldalra akkor azt írja, hogy nem lehet akkor menteni.
Narxis
Szerintem nem, más probléma van ott. PhysX-et csak az 1.1-es patch felrakása után kapsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
De tudsz, létrehozol egy fiókot és local(helyi) mentést választasz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Újabb fejlemény.
Minimumon is szaggat.

Ennyire szar lenne a konfigom?