2888
Batman: Arkham Asylum
-
#669 csak PS3-ra jön. Joker, mint játszató karakter a challengekben -
#668 PC-n majd belemoddoljuk :D
Demó után másnap már tele voltunk új skinekkel... skinekkel, amiket valszeg később konzolon is látni fogunk. 10 dollárért :D -
#667 Kurvajó első DLC akármi is lesz benne nemjön PCre csak konzolra... -
#666 -
Hellsing47 #665 :D -
#664 pontosan XD -
#663 úgy hozzávetőlegesen |.......................O.......................| -
#662 És Arkham szigete mekkora? -
#661 Gotham-be nem lehet majd kimenni,csupán Arkham szigetén lehet mászkálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Batcave szintúgy Arkhamban van,mivel Batman épített oda magának egyet,direkt ilyen esetekre. A kis cseles XD -
#660 Arkham-ban fog játszódni(mivel ez a címe)+ batcave-ben. -
#659 Aki tolta konzolon az nem tudja véletlenül h open world játék-e?Tehát szabadon be lehet járni a várost? -
#658 Hogy jön ide a demo????O_o
Én a teljes játékról beszélek -.- -
#657 GT Review 9.0
Látszik h a "lepedője" szakadt, vhol a vége, vhol meg a közepén. -
#656 demonál ha kikapcsolod valszeg nem menti majd el. -
#655 Ja ez így van.. és tk. a az X-men első része is így indította ela képregényfilmek sikerét. Spawn votl az előzmény mindennek, aztán x-men 1-el bizonyítottak. és azóta minden képregény film siekrfilm USA-ban -
#654 Hát nem tudom,engem az zavar,h nem írja ki,h mikor ment.Volt olyan,h kiléptem a játékból,mert azt hittem,h most mentett,de amikor megint elkezdtem játszani,akkor nem éppen onnan folytattam,ahol abbahagytam :S
Am,ha már így szóba került rozsomák,akkor itt egy bíztató cikk:Marvel
Ebben azt írják,h a Marvel befejezte a silány filmadaptációs gammák készítését,azaz rozsomáknak köszönhetően végre minőségi szuperhősös játékokat kapunk. Tehát a Deadpool gamma is minden bizonnyal nagyon jó lex! ^^
Reméljük majd a DC is beáll a sorba :D
Am annyira rossz,h Joker PS3 exkluzivitást kapott,nem fair,annyira nyomulnék Jokerrel is,olyan beteg,imádom :D
Remélem előbb-utóbb azért csak kidobnak egy DLC-t vagy hasonlót. -
#653 Ez gecijó lett... wolvi után ismét egy képregény adaptáció bődületes hangulattal, leírni nem lehet. Joker kisérését nagyon részletesen bemutatja, közben Batmant irányítva... Grafika pazar... mien elsz PC-n, huh. Végre egy olyan játék, ahol lopakodni is lehet. ez elkellett már egy ien géém
mentési rendszer pedig jó, nem értem mi a gond... szinte 1-2 percenként ment... -
#652 Nekem nem azzal van a gond,h ezzel mennyire megnehezíti a játékot,hanem azzal,h itt még csak annyit sem ír ki,h game saved vagy vmi,így amikor pihenőt tartanék és kikapcsolom a boxot és megint játszanék kiderül,h megint meg kell csinálnom azt,amit már 1x megcsináltam,mert nem akkor kapcsoltam ki a boxot,amikor mentet,hanem amikor töltött vmit és azért ez nem kicsit zavaró! -
#651 vagyis ha jön egy játék konzol után, akkor gyér causal szar...meg szar konzolos, mert könnyű, és egyszerű...nah csak ienkor jönnek a:
"miért van checkpointos mentések, miért ne tudjam a levegőbe is félúton elmenteni, mert ha meghalok ne kelljen 4-5 embert megint megölnöm". -
#650 mert mindenki sír...hogy konzolos meg causal szarokat kapunk pc-re...most akkor csend legyen, és javítsuk ki szépen a feketét piros pontra... -
#649 Teljesen jó lett a játék,100%ig leköt,csak 1 fekete pontot tudok adni neki,hogy nem lehet benne menteni,hanem checkpoint mentés van,ez engem kicsit zavar,nem tudom,miért nem lehetett megcsinálni úgy,h én magam mentsem a játékot,de amúgy klassz gamma ^^ -
#648 Jó hamar ellopták xfosra:)
Itt egy új trailer. -
#647 aham :) -
#646 igzbogz? -
megyek hozzád -
#644 Vééégree,ma hozza a "postás" a batman gammát,asszem ma naon zsír napom lex :D :D :D -
gyepesjoint #643 haspáncél :D -
#642 Feltettem a Demo-t, gondoltam adok neki egy esélyt. Egyetlen problémám volt vele, hogy túl rövid. Nem hittem volna hogy egy Batman játékot ennyire lehet élvezni, de a harcok, a lengedezés meg miegymás jó összhangot alkot. Nálam megvette magát a játék. Csak jelenne már meg! -
#641 Nekem az a teljesen fekete teszik amit lejjebb linkeltek ez túlságosan fémes. -
Hellsing47 #640 na ez a ruha végre télleg jól néz ki -
#639 Egy új ruha
Ezt meg feltölthetné már a srác mert nagyon brutálul néz ki!
-
#638 #625
Nem értem nektek miért nem jó.Nekem elsőre indult!
Shit Happened D'OH. - Azt akkor irja ha valami nincs jól beállítva. Szal probálkozzatok.
Én a szerkesztgetéssel görcsölök de nekem nem megy nem igen értem vagyis látom hogy lehetne szerkesztgetni de nem tudom hogyan tettek bele más színeket mintákat :(De nem baj majd a profibbak csinálnak jókat!
Tök feelinges lenne ha Batman ruhája köpenye szakadna a harcokban.És valahogy megoldanák hogy újat kelljen felvenni vagy "javítodna" De túl sokat akarok
-
#637 Lehet nyaralni volt?! -
#636 bocsi ez már régebbi is mint 1 hét , pedig ez a demo -
#635 most mivan ? én már több mint 1 hete tán végigtoltam , akkor az mi volt ? -
gyepesjoint #634 kijött a demo yeah,már kapom le :) valaki aki már játsza a demot,véleményezné? -
#633 csak PC, csak nvidia -
#632 Nekem amúgy nem tűnt fel egészen addig, amíg ma haver le nem jött és ki nem próbálta ő is és ahogy ő játszott én meg csak figyeltem akkor tűnt fel. -
#631 Kérdezd a konzol fórumban, mi nem tudjuk:) -
#630 jaja, nagyon látványos tud lenni
amikor észrevettem, hogy van ilyen is, percegik próbálgattam ugrálni alatta, hogy hogyan tudom a legjobban felkavarni AS?:DASD?:ASD