Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

norbi2fraktal
még a héten jön a demo!!
-- forrás Gamestar

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fehercsoki
Ez open world játék lesz?

galmat
Tudok a félbehagyott Dark Knight játékról.
A fejlõdéssel semmi bajom nincs, csak nem annyira szeretem azokat a játékokat amikor felvillan idióta betûkkel olyasmi,hogy: GIGA MEGA HENT 20000 PONT!<#buck>

Lehetne olyan mint a Max Payne 2 pl, annak jó volt a harcrendszere, bár ott mondjuk nem közelharcon volt a hangsúly. Ittis a sötétben bujkálás, lesbõl támadás nagyon hangulatosra sikerült. Amitõl félek,hogy az AI,hogy fog mûködni,mert a videókból annyi látszik,hogy töketlenkedve várnak a halálukra.

Amúgy úgytudom talán külön lesz vmi bunyós játékmód is,ahol minnél több pontot kell szerezni. Na ott pl nem zavar a dolog, csak a küldetések között ne villanjon fel állandóan.

nagyon jóóóóóóóóóóó lesz😄
remélem elindul a gépemen is ati x1650 pro 512mb ddr2 videókarim van

Demo Trailer

ez a játék akkor is nagyot fog ütni, mondjon bárki bármit

#158: dark knight játék készült, csak kirúgták a fejlesztõket
a kombókkal nem értem mibajod, a pontok meg valszeg a fejlõdéshez kellenek
(ugyanis xp-t is kapunk, gondolom azt is észrevetted)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

galmat
Én személy szerint jobban örültem volna egy MÍNÕSÉGI modern Batman játéknak, ami mondjuk a Batman:Kezdõdik és a Sötét Lovag alapjairól indul. Az reailsztikusabb közeg lett volna, a mostani erõsen képregényhatásúval szemben. De ki tudja, meglátjuk majd a demo úgyis nemsokára itt van. De kicsit megrendült a játékba vetett várakozásom amikor megláttam a harcrendszert, meg mint egy arcade verekedõs játékban a pontokat,kombókat... Ejj....

már nem kell, hivatalos oldalon is ki van irva 😊

link?

drop
pénteken jön a demo

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
lesz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gépigényrõl valamit lehet tudni?

demó lesz majd?

The Protector
Talán még szerncsés is.Jobb h a fajlesztõk szabad kezet kaptak és nem kell magukat idióta filmes dolgokhoz kötniük,mert ha az ember eõszakosan rááll valamire abból nem sokszor sül ki jó dolog.Lásd:a filmes játékadaptációk elég gyengék,bár újabban volt 1 két gyöngyszem,wolverine,vagy pl a régi Riddick játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kár, hogy ennek konkrétan semmi köze semmilyen filmhez...

saxicola
GameTrailers Preview
Marha jó játéknak tûnik. A látványvilág eléggé "beteg" (ebben szerintem hasonlít a BioShock-hoz). Végre egy alkotás, mely megtöri a "filmekbõl csak rossz játékot lehet készíteni" gyakorlatot.

www.gportal.hu/bioshock

Shep
Hát az jó játék, de az valahogy nem fog meg, persze ha kipróbálom majd lehet változik (korábban a vásárlást is terveztem, de ahogy jöttek a játékmenet videok letettem róla)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Pedig eléggé nagy dobásnak tûnik, X-men origins wolverine sikerei garantáltak Batmanre is nézve. Csak kérdés, hogy túl fogja e haladni az X sikereit.

Shep
Ahogy nézegetem a videókat egyre kevésbé tûnik nagy dobásnak a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Csak lopakodni fogok, ha lehet persze😄

drop
nem mostanában kéne jönni a demónak?

grebber

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Meglesegettem.Jó game lessz de van egy érzésem h lessz vele majd vmi bibi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

youtube-on már van pár új ingame részlet, egész jónak tünik!

The Protector
Vmi fejlemény a játékról?Olvastam E3-as beszámolót és írták h a byunyó 1gombal történik.A nyomozás meg rohadt könnyû.El sem lehet rontani😞.De én várom a játékot.

gfreak
Teljesen <#nevetes1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Érdekes válasz, mindenképpen, hogy lesz demó 😄

The Protector
Ez hülye?

Prince23
Ez hogy jön ide....<#wow3>

gfreak
<#banplz>

Racism is a weapon of mass destruction!

Cigány vagy? Õket(sem) nem szereti Joker!

The Protector
Faja h lessz demo.

grebber
Azt tudom hogy lesz pc-s verzió csak a demot nem tudtam de már olvastam hogy lesz pc-re is demo!

Lesz PC verzió is a játékból, de csak a PS3 verzióban jáccizhatunk Joker gyerekkel, egy külön fejezetben.

Prince23
Megnéztem WP-t és ott a PC-s demó is szerepel.

grebber
Remélem nem csak konzolra!

Én azt hittem már meg is jelent...demo? Nem meg kéne jelennie?Rosszul tudtam?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prince23
The Protector
Kvára nem tartom fejben a dolgokat.XD
Várj de mikor jön a game?

Legend Killer
😄, õ kérdezte, lol 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

The Protector
pfff b+.
az még odébb lesz.
Köszi a választ.

#106, ráadásul akkor is te kérdezted

usa: aug. 25.
európa: aug. 28.

The Protector
Mikor jön a game?

Bulykin
<#eljen> egyre jobban várom^^

grebber

grebber
Valaki nem tud bánni a sok pénzel és elkúrja az életét van pár ilyen elfajzott ember a világon.

Tegnap néztem youtube-on egy interjút Mark Hamill bácsival, hát mit ne mondjak, katasztrófa a pali. El van hízva, ráadásul be volt állva teljesen. Elmesélte, hogy képregény fesztiválokra jár, és nemrég mondták nekik valamelyiken, hogy "hé, te lesz az új Joker a Batman AA játékban!", errõ õ, "Mi van?? Miben?? Jaaa, igen!"... már teljesen elfelejtette az egészet, mivel több mint másfél éve vették fel a szinkront. Minden tiszteletem az õve, de így lecsuszni azért már tudni kell.

Prince23
nekem tök mindegy