Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
enyhén fogalmaztál nekem eleve normálon diavetítés...
végre az elsõ játék, ami valóban kihasználja a fizikai gyorsítót, és látványossan, nem az hogy 2 üvegszilánk helyett 4-et látsz... -.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
96% :O

így látatlanban is ki merem jelenteni, hogy az "év játéka" cím az Uncharted 2, Modern Warfare 2 (ez fog nyerni) és e között fog eldõlni

mind3 játék messze-messze kiemelkedik a mostani felhozatalból. persze lesznek még nagyon jó játékok (RE5, AC2, Dragon Age, +nálam titkos esélyesek az "anyád ez kurvajó" címre a Saboteur, Red Faction, Avatar)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Legend Killer
:P :D. én mindig letöltöm és rúgok párat vele, aztán del :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

grebber
Amiket kihagytam azokra nyilván magasról szarok.
Fifa már 2003óta nem érdekel nekem ne adják el ugyanazt mondjuk nem fizetek érte de akkor sem.

Next PC upgrade: 2022

Legend Killer
fifát direkted hagytad ki? :D az is lesz sztem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Szolnokboy1
hát emberek, idejét sem tudom, mikor játszottam utoljára, de ezt már nagyon vártam és eszméletlenül tetszik. :) kár, hogy megint eltolták a megjelenést. :-/

benyomtam a deemo alá a The Dark Knight Theme-et. hát mit ne mondjak, nem kicsit hidegrázós. :)

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

grebber
High-ra téve a PhysX-et akad mint a rohadás :(
Köcsög nvidiára várni kell hogy mennének a francba.DX11-es cuccos csak jövõre jön :(

grebber
King Arthur Eléggé überbrutál lesz a maga kategoriájában! Nagyon durva!!!!!!

Shep
Na akkor lassan tényleg nem maran nagy választék az év végére, vagy ez, vagy Alpha Protocol esetleg az új COD. Na majd meglátom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nálunk 8999FT lesz ha jól láttam.
Max Payne 3 most nem tudom ,de mintha a 2010 re halasztott game-eknél olvastam volna.

Rage47
itt 28font (8500ft ?) szállítással. rendeltem már itt, teljesen megbízható.
Shep
Én már vagy 3x megcsináltam, mindenféle physx beállítással, hogy lássam a különbségeket és azt is észrevettem, hogy ha felbontást egyel lejebb rakom akkor high mellett is megvan a stabil 30 fps az meg már jó egy ilyen játéknál, és nincs is fent a legújabb driver úgyhogy szerintem nem lesz itt gond.
Ára mennyi lesz ennek.

Grebber Max Payne 3-ról mit tudsz azt is eltolták?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Minden a pénzrõl szól más más üzletpolitika mindenhol ez megy ki igy ki úgy.
Nekem nincs gondom a demóval.Végigtolom majd még vagy 10x.

Shep
Ez egy ilyen világ sajnos, de legalább lehet választani, arról nem beszélve, hogy nem mindenki vesz mostanában kártyát, nekem ami van pl. 1,5 éve kocog a gépben és nincs vele bajom.

arty
a játék tetszik, a demo kevésbé

- 1.2giga átvezetõ mellé 800mb tartalom??? nooormális?

az nvidia pénzestáska miatt vergõdés meg totál szánalom
- ATI-n nincs AA
- ATI-n nincs gõz, kevesebb a részecske és bizonyos helyeken a csempét nem lehet leverni ( micsoda fícsörök :D )

miközben azonos pénzért jobb ATI vga-t kapsz :/ nvidia - the way its meant to be played = ha már hardvert nem tudunk gyártani, vetessük ki pénzért az effekteket a versenytársak kártyái alól, korrekt!

Forza.

Shep
Azért jó látni, hogy milyen sok apró hangulati elem van a játékban. most volt egy olyan jelenet a demo végén a nagy teremben ,hogy miután elintéztem pár embert és már csak 2-en maradtak kellõen berezelve akkor az egyik elment a tartály mellett amibõl gõz csapott ki erre emberünk teljes pánikban kitörve eleresztett egy sorozatot a kicsapódó köz irányába. Miután ráeszmélt, hogy ez nem a bõregér csak a gõz elkezdte azt szidni :) Jó lesz ez, a physx meg sokat dob, mert pl. amikor hátulról letaroljuk a bolondot az elektromos széknél, szép kis kráter keletkezik.

Prince23
Na végre, ott van a Heist:))

ok

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

TDC Geronimo
Nem fog jobban menni az se atival, mivel ati kártyákba nincs physx ami számolná azokat az effecteket és mindet a CPUnak kell helyette. Szal ne várj semmit tõle :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Majd a végterméket meglesem hogy jobban megy-e az Atimmal a Physix vagy maradt ilyen mint a demo aztán jó szerencsét

Mindegy nem érdekel a Physix :D

nekem is hasonló a gépem mint a tiéd és nekem is 15-20 FPS

Shep
Akkor legalább van, de élvezhetetlen :)

zzeN
ATi-n is megy, csak nem a GPU számolja, hanem a CPU...
Nekem full maxon high-ra rakva a physix mellett volt 10-15 fps-em:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Ja de ha Atid van kár erõltetni, az tudtommal nem tud physx-et így aztán az effektet sem látod.

Shep
Persze, még high mellett is van ahol bõven 30 felett van, de ahol sok a physx-es téma ott volt olyan ahol 20-ra is leesett.

TDC Geronimo
Nekem 25-50 között van physxel

Shep
Á az azért gáz, hogy ha a physx csak normalon van akkor nincsenek ott a zászlók az utolsó helyszínen, remélem lesz majd jó új driver amivel high-on is megy majd rendesen (mondjuk a készítõknek is van még 1,5 hónapjuk javítani kicsit az fps-en physx mellett), mert hát akárki akármit mond sokat dob az élményen.
Joker dumái amúgy nagyon jópofák.

Van itt valaki aki Physix-et bekapcsolta és 30FPS fölé ment?

Tudom csak az Atival tényleg ennyire belassul, attól függetlenül hogy jó a kártya

TDC Geronimo
Physxet kár erõltetni egyelõre. Majd biztos lesz hozzá nvidia driver megjelenés napján.

nálam minden fullon, physix normálra állítva úgy megakad 20FPS-en

de itt az elõttem szóló 218-es hozzászólásban stabil 30 FPS-rõl írt és neki HD4550-es a kártyája

TDC Geronimo
Minden physx-es effect hiányzik a konzolokból.

Shep
tényleg nincs boxon gõz, meg ilyesmi? Hát ezen csodálkozom. Na mindegy legalább PC-n van valami érdembeli plusz.

grebber
Akkor ne kapcsold be mert nagyon belassítja!

Csak egy kérdés. A Physix-et ne is próbálja bekapcsolni akinek Ati-ja van? Csak mert nekem van egy HD4850-em és ha bekapcsolom a Physix-et elég durván beszaggat

Rage47
omg, ez kemény lesz:D
grebber
Azért még lesznek ezek a game-k amik megjelennek!

CalebJoe
kidolgozott harcrendszer pl. Devil May Cry 4
TDC Geronimo
Nincs.

Shep
Már csak arra lennék kiváncsi, vajon boxon se lesz gõz, meg ilyesmi? Meglepõdnék ha nem lenne.

Rage47
azért még van pár game hátra (nekem pl. CoD6), de ez mindenképp az év egyik csúcspontja
grebber
Jó lett nagyon! Vannak olyan részek is ahol nem is muszáj/kötelezõ fegyveresekhez hozzányúlni hanem elsunyulni mögöttük észrevétlenül!<#eljen>

RETROB0Y
Sztem kurva jó gém valami állat az egész batman predator hangulat

Minden grafikai opcio maxon van és tükörsimán megy oprimalizálva is van lgalább

szten Game of the Year

Rage47
Ez nagyon ütõs lesz. Eddig sosem láttam még ilyen jól kidolgozott harcokat. Áh nagyon várom :D
TDC Geronimo
Itt egy összehasonlító videó physxel és anélkül.

norbi2fraktal
Elég korrekt demo, és jól van optimalizálva, nálam 1280x720 minden on/max csak a phsyx van medium-on és Fix 30 Fps..várom szeretettel a FULLT

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince of Máté
Ugyanez van nekem is... Valami gondja van a Net keresztrendszerrel. Már 3-szor újraraktam, 2 órája ezzel szerencsétlenkedek.

TDC Geronimo
Ahogy olvasom mindenfele elég pozitív a visszhangja a demónak. Most toltam én is végig tetszett nekem is. Physxet meg ha már beleteszik akkor optimalizálhatnák egy picit, mert bekapcsolva nem 1* ment le 30-35 fps környékére a game miközben nélküle simán fut 60al. Na mind1 így elsõre nagyon bejön :)