2888
Batman: Arkham Asylum
-
Hát, de most miért attól, hogy nem tudsz csak a saját nyelveden, még le lehet élni egy életet boldogan. Az, hogy manapság azt szajkózzák ,hogy nyelvtudás nélkül bunkó vagy, hülyeség. Különben is tanuljanak meg az angolok magyarul :) -
Ez emberfüggő. Játékok kedvéért nem fogok megtanulni angolul.
Shep: Hidd el ragadt rám valami de attól még hogy x éve angol játékokkal játszok nem azt jelenti hogy emiatt perfektül értek mindent.
Érteni értek mondatokat de ez egy játék során csak mondok valamit a 100%-ból 2% amivel kitörölhetem a seggemet.
-
már írtam neki erről másik topikban, mert feltünt, hogy mindig magyaritást keres mindenhez, de nem akar más nyelven tanulni :D -
Grebber mindent úgy játszik, hogy egyszer simán angolul semmit nem értve (ennyi év alatt azért ragadhatott volna rá valami :)) aztán meg ha jó a játék még egyszer magyarítással. -
Pedig még nem késő megtanulni angolul...illendő lenne vmilyen nyelven beszélni(magyaron kívűl:D). -
Hellsing47 #824 hát jólvan, te tudod :) -
Mivel angolul nem tudok amugyse sokat ér a történet.Ezért elég sok RPG ki is marad sajnos pedig nagyon jók.
Ebből a Batmanből is nekem az a történet hogy én Batman azt kapjam el Jokert ennyi semmi több a többit ugyse fogom érteni.
-
-
hát szar lehet neked:D -
Hellsing47 #820 akkor mi miatt játszol? hogy gyorsan a végére érj és húzhass még egy vonalat a noteszba?
ugyanis a csavarok is nagyra közrejátszanak a játékélményhez, hangulathoz
vagy te unalmas fapofával játszol, leszarod a történet kimenetelét? -
Ez lesz az első ingyenes DLC boxra is nem?
Ez az exkluzivitás max pár hetes lesz :p -
Meglepetés ajándékozásnál van bár manapság már abban sincs mivel amit kér ember az van :D
Nem meglepetések miatt játszok amugyse. -
Joker lopakodk! WTF
PS3 powa -
Hellsing47 #816 veszteni semmit sem vesztesz, csak a meglepetés erejét, ami a végén fogadna -
Hát filmet máshogy hogy töltenél le név alapján vagy mi???
Ha filmet szedek az az első elolvasom kommenteket róla meg tartalmát meg nézek trailereket.
Megnéztem a game végét akkor mi van? Még ugyanúgy nekem kell elvergődni odáig.Veszteni nem vesztek semmit.
-
Hellsing47 #814 számomra azonban értetlen, hogy mi jó van abban, hogy tudja az ember mi lesz a játék, film, stb. vége -
a szomszédom is úgy szokott megnézni egy filmet, ha elmondom miről szól:D s a vége is érdekli -
Batman: Arkham Asylum Enters Guinness Book of World Records -
Hellsing47 #811 hát barátom te sem vagy normális ha télleg megnézted a játék legvégét :| -
Már leírtad itt:). Csak a köv. részre biztos h kéne 2-3 évet várni:S -
Megnéztem a végét azta nagyon frankó!! -
Ha sikeres lesz, 100000% h lesz, már pedig ez sikerjáték lesz... úgy is fejeződött be, hogy lesz... csak nem mondanám el a végét:)))) de lesz, nyugodtok lehettek, Gotham Cityben fog játszódni, amely már sokkal nagyobb város lesz -
Ha lesz!? -
Sokkal kisebb a prototpnál.... arra majd megkell várni a második betmen játékot Gotham Cityben.... az ütni fog. -
Fel lehet menni kellően magasra is. A "város" itt Arkham belterülete(Arkham east, west...) innen nyílnak épületek(ahol a küldetések vannak), szerintem kisebb mint a Prototype-ban. -
Van akkora mint a prototypeos város?(az nem túl nagy)És mik vannak rajta?Mert gondolom nem házak meg ilyenek,pedig jó lenne felhőkarcolókból leugrálni. -
Nagyon jól megoldották ezeket a Riddler-es feladványokat:) -
Eléggé nagy... csak ugye mihez viszonyítva. ahhoz képest, hogy egy TPS, kurva nagy játéktere van. -
10 kataszteri hold :) -
Ez a szabadon bejárható arkham sziget mekkora? -
Na mégegyszer
-
De legalább egy ilyen lehetett volna benne :)))))
-
Hát igen, de amúgy lehet venni pár ezer FT-ért nagyon szép figurákat igaz, hogy 8cm köról vannak, de mégis igényesebb lett volna, mint ilyen gagyi bazári cucc. -
Minimum egy ilyet képzeltem volna el, mondjuk ez önmagában is 105 dollár de legalább minőségi munka.
vagy ezt -
én ma vettem meg, és való igaz hogy a happy meal menühöz jobb minőségű cuccokat kapsz. és csak remélni tudom hogy a karcolások és kopás nyomok a felületen csak az élethűség jegyében vannak rajta. evvan. -
Batarang, arra a fröccsöntött műanyag szarra gondolsz? Kerülhet vagy 100Ft-ba az egész és még lehet, hogy sokat mondtam. -
Ennek a gémnek nagy a szavatossága, így ahogy mondtad, a fizics miatt ugyancsak érdemes. -
de te konzolon tolod, most pc-n is végigjátszod?:D
csak a physX miatt xD -
Hellsing47 #791 ugyanazokat kapod a CE-hez mint konzolon, ne aggódj -
és persze physicset. ennyi elég is extrának:)) jó az nekünk. Míg konzolokon bataranget kapnak hozzá a különleges kiadást vásárók számára meg igényes, öletes kézikönyvet és még sorolhatnám... de ti tudjátok... a phisics mint extra az nem elég, az alap PC-n.